Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Jó kis gép a Logos, egy hallgatást mindenképp megér.
Helló!
Infót, vélemény kérnék a Pathos Logos gépről.
Van valakinek? Mennyire lágy hangú?
Hibridként a csöves előfok vagy a végfok elektronikája a domináns
a hangképben?
Esetleg még valamelyik Ayon-ban gondolkodtam, csak "keveslem" a 30W körüli teljesítményt.
Így jött a képbe a Pathos.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Sajnos ez így van.
Szerintem sztereó kezdéshez egy NAD tökletesen megfelel. Eztláttad már?
Az említett NAD C325 Bee korábban az enyém volt. Nagyon szerettem! Egyáltalán nem válogatós, kezdésnek szerintem nagyon ideális. Csak ajánlani tudom!
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 504
Sztereó erősitők
Sajnos ez így van.
Az említett NAD C325 Bee korábban az enyém volt. Nagyon szerettem! Egyáltalán nem válogatós, kezdésnek szerintem nagyon ideális. Csak ajánlani tudom!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6556
Sztereó erősitők
A NAD szerintem is jó választás.
A már említett Tannoy dobozokkal még jó párosítás is lehet.Egyik sem annyira háklis cucc.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sztereó erősitők
Nekem egyidőben volt H/K 980 és NAD C326BEE is. Szerintem jobban sikerült a "kis" NAD. Sokkal "univerzálisabb", nem válogatós a műfajok között, és jobban boldogul a nehezebben hajtható dobozokkal is. Véleményem szerint az új szériás H/K integráltak közül a 990 alatt nem érdemes próbálkozni. ...és ezzel ki is merítettük a választékot.
A 990 új ára nagyon horror.
A NAD szerintem is jó választás.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2160
Sztereó erősitők
Nekem egyidőben volt H/K 980 és NAD C326BEE is. Szerintem jobban sikerült a "kis" NAD. Sokkal "univerzálisabb", nem válogatós a műfajok között, és jobban boldogul a nehezebben hajtható dobozokkal is.
Ráadásul elég szépen van megépítve.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
-
Vendég
Sztereó erősitők
A HK 970-980 sem rossz.
Ez a 325 sem rossz.
Nekem régebben 320-as volt,ami kicsit erőtlenebb,de a hangja még annak is tetszett.
Nekem egyidőben volt H/K 980 és NAD C326BEE is. Szerintem jobban sikerült a "kis" NAD. Sokkal "univerzálisabb", nem válogatós a műfajok között, és jobban boldogul a nehezebben hajtható dobozokkal is. Véleményem szerint az új szériás H/K integráltak közül a 990 alatt nem érdemes próbálkozni. ...és ezzel ki is merítettük a választékot.
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Szerintem már eladták,csak nem zárták be a topicot.
50000 Ft körül nagyon jó ár.
Úgy szerettem volna mondani, hogy ilyet nézzen.
Egyébként nagyon jó áron volt!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Sztereó erősitők
Említetted, hogy rockzenét is hallgatsz. Ebben az esetben én is azt javasolom, hogy füleld meg az apróban hirdetett, és m.pat által is linkelt kis NAD integráltat.
A 325 már nem annyira kis NAD.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Ez nagyon jó!
Szerintem már eladták,csak nem zárták be a topicot.
50000 Ft körül nagyon jó ár.
Webáruház:
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Onkyo 508 házimozi receiver mellé szeretnék venni egy használt stereo erősítőt.
Jelenlegi hangfalpár: Polk Audio TSI300, majd a jövőben szeretnék KEF IQ vagy POLK RTI szériára váltani.
Tehát olyan erősítőt szeretnék most venni, ami a fent említett hangfalakat is tisztességgel ki fogja szolgálni.
Általam kiszemelt erősítők:
Rotel 940BX (Sajnos sehol se találok használtan)
DENON Pma500AE (33000Ft)
Mi a véleményetek ezekről az erősítőkről?
Említetted, hogy rockzenét is hallgatsz. Ebben az esetben én is azt javasolom, hogy füleld meg az apróban hirdetett, és m.pat által is linkelt kis NAD integráltat.
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Ez nagyon jó!
Sztereó erősitők
Nem bizony!
Nekem 970 LE és 990-es volt.
Bőven érik a használt árukat.
Elég sok dobozzal lehet társítani ezeket.
Webáruház:
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
A HK 970-980 sem rossz.
Nem bizony!
Sztereó erősitők
Sajnos ez így van.
A HK 970-980 sem rossz.
Ez a 325 sem rossz.
Nekem régebben 320-as volt,ami kicsit erőtlenebb,de a hangja még annak is tetszett.
Webáruház:
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Miért? Mert az Onkyo 508 nem zenére való
Sajnos ez így van.
Szerintem sztereó kezdéshez egy NAD tökletesen megfelel. Ezt láttad már?
Sztereó erősitők
Helló!
a hangképben?
Esetleg még valamelyik Ayon-ban gondolkodtam, csak "keveslem" a 30W körüli teljesítményt.
Én Szegeden a Soundmania-nál hallgattam egy ilyet Magneplanar fallal.
Őszinte leszek,nem figyeltem arra,amit kérdezel.
Mindenkinek nagyon tetszett az összkép.
Webáruház:
- Korrekt_hifi
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Sztereó erősitők
Helló!
a hangképben?
cuccok:
Sonus Cremona M, Primare Pre30, Musical Fidelity M6 500i,
Siltech Explorer 270p, spx380, spx800, 330L, 550L, Crystal Cable
Cambridge Audio 751bd
Pro-Ject Tube és Speed Box SE II,
E.A.T. Forte S ...
Sonus Cremona M, Primare Pre30, Musical Fidelity M6 500i,
Siltech Explorer 270p, spx380, spx800, 330L, 550L, Crystal Cable
Cambridge Audio 751bd
Pro-Ject Tube és Speed Box SE II,
E.A.T. Forte S ...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6556
Sztereó erősitők
Talán a Tannoy sűrűbben is kerül az apróba(sztem nem a minőségtelensége okán),könnyebb kiegészíteni később szetté.
De ez meg már inkább a milyen hangsugárzót topikba illik.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Sztereó erősitők
ATC: Mit tudnál ajánlani ami olcsóbb, jobb és házimozi szettbe is lehet kapni?
muv.imi: Köszönöm, meg fogom nézni.
Ez itt eléggé OFF,merthogy az erősítőkről kellene szólnia.
Nézd meg az oldalunkat.
Nem tudom mennyi pénzt szánnál rá.
A használtak közül is lehetne nagyon jókat találni.
Az biztos,hogy amiket kinéztél, én max az ellenségemnek ajánlanám.
Érdemes megnézni ezt a topicot is:
A hónap legjobb vétele.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Ne vonj le messzemenő következtetést az előzőekből! De , hogy valami értelme is legyen ennek a sok beírásnak, ha olcsón szeretnél egy jó kis erősítőhöz jutni, akkor nézd meg az erősítők topicban az alábbi erősítőt. Sztereó , távos , olcsó és tényleg jó.
Tangent Amp. Ha jól emlékszem 20 000 Ft-ért árulja valaki. Egy érzékenyebb dobozt javasolnék mellé. Mindjárt körülnézek, melyik lenne alkalmas hozzá.
Találtam kettőt is, persze nem néztem végig az összes hirdetést, de ezek mindenképpen figyelemre méltóak. JPW 203 , álló doboz , 90 dB érzékenység, nagyon jó minőségűek a beépített hangszórók 35 000 Ft-os árban, a másik egy Tannoy mercury mx3, ez is álló, szintén jó minőségű hangszórókból építve 40 000 Ft-os áron, mindkettő fekete. Ezeket ki lehet később egészíteni egy komplett rendszerré.
Van egy harmadik is, ez egy komplett rendszer, és még az előzőeknél is jobb, persze jóval drágább is , de itt minden megvan ami kell, front, center, háttér, sub. A típusa pedig Acoustic Energy Aegis 5.1.
200 000 Ft a szett, megéri!
Sztereó erősitők
Rock zene, csak telefonról írtam.
Nem értem miért kérdezel vissza állandóan, szerintem egy normális kérdést tettem fel. Amire nem csak high end füllel lehet válaszolni.
Nekem nem az a célom, hogy minden a hű de legcsúcsabb legyen a szobámba, csupán annyi, hogy ha beülök akkor lássam, halljam azt a pénzt amit beleöltem a műszaki cikkekbe.
Nem tudom, hogy akik itt általánosságban oktatják az észt milyen cuccaik vannak, vagy csupán a mindenkinél okosabbnak érzem magam karakterek, de elég nagyot kellett csalódnom az oldalban.
Dorian fórumtársal már váltottam néhány szót a Prohardveren, Ő normálisan el tudta mondani a véleményét, nem értem hogy ezt itt miért nem lehet?
Ne vonj le messzemenő következtetést az előzőekből! De , hogy valami értelme is legyen ennek a sok beírásnak, ha olcsón szeretnél egy jó kis erősítőhöz jutni, akkor nézd meg az erősítők topicban az alábbi erősítőt. Sztereó , távos , olcsó és tényleg jó.
Tangent Amp. Ha jól emlékszem 20 000 Ft-ért árulja valaki. Egy érzékenyebb dobozt javasolnék mellé. Mindjárt körülnézek, melyik lenne alkalmas hozzá.
Sztereó erősitők
Miért? Mert az Onkyo 508 nem zenére való. Igazából egyáltalán nem vagyok meg elégedve vele.
Tudom rossz helyen kopogtatok... (Mercistől kérdezhetem, hogy jó-e az Opel?... ) Mindegy is...
Azt találtam ki, hogy veszek egy stereo erősítőt amin majd a zenét... a filmeket pedig az Onkyo 508-on fogom nézni. Tudom, hogy nem a legkényelmesebb megoldás a kábelek "dugdosása", de a heti 1-2x-i filmezés miatt ezt bevállalom.
Hogy miért a KEF és POLK? Úgy gondolom, hogy ebben az árkategóriában nincsenek olyan házi mozi szettben is kapható hangfalak amik (számomra) jól szólnának. (Ha tévedek javítsatok ki).
Jó ötlet a sztereó erősítő, de ne KEF és Polk dobozokban gondolkodj! Nagyon ócskák!
Sztereó erősitők
OK
HDCSABA!
Miért akarsz sztereót?
Miért? Mert az Onkyo 508 nem zenére való. Igazából egyáltalán nem vagyok meg elégedve vele.
Tudom rossz helyen kopogtatok... (Mercistől kérdezhetem, hogy jó-e az Opel?... ) Mindegy is...
Azt találtam ki, hogy veszek egy stereo erősítőt amin majd a zenét... a filmeket pedig az Onkyo 508-on fogom nézni. Tudom, hogy nem a legkényelmesebb megoldás a kábelek "dugdosása", de a heti 1-2x-i filmezés miatt ezt bevállalom.
Hogy miért a KEF és POLK? Úgy gondolom, hogy ebben az árkategóriában nincsenek olyan házi mozi szettben is kapható hangfalak amik (számomra) jól szólnának. (Ha tévedek javítsatok ki).
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
"Onkyo 508 házimozi receiver mellé"
Ezt sem értem!
- Voyager
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Polk Audio TSI300 doboztól nem lesz nehéz jobbat találni. A KEF IQ-tól kirázott a hideg,de ha neki az kell,akkor vegyen olyat.
Az erősítő vonalon is tévúton "járunk" de "de ha neki az kell,akkor vegyen olyat."