Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Budapest és környéke
Budapest és környéke
Obelisk-el való próbálkozás. Anorganik erőlködik.
Van minden: 47lab, nehai, audio note, magnum, heed, marantz, hivox, ocos, kalmi D osztály, külső táp ( ), roy ösvény, dyno, stella, kosz.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Budapest és környéke
itt már jó volt a hangulat: Chario vs. Dyno
Ez a lényeg.
Sok hasonló összejövetel kellene.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Budapest és környéke
Tisztára olyan,mintha bűnügyi krónika lenne.
Még az órát is ki kellett takarni.
Az az óra olyan alapból, majd Leho beírja hogy melyik dizájnóra is pontosan
Itt nincs kitakarva az arcunk! Középen én vagyok, itt már jó volt a hangulat: Chario vs. Dyno
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Budapest és környéke
...és egy korábbi ónfolyató parti Lehoakonál:
Tisztára olyan,mintha bűnügyi krónika lenne.
Még az órát is ki kellett takarni.
Webáruház:
Budapest és környéke
...és egy korábbi ónfolyató parti Lehoakonál:
Budapest és környéke
A Kondo Vz mint DAC-előfok IC és az Audio Note Vx mint digit IC -sajnos- tényleg hozott a rendszeren a Habiahoz képest.
Az áruk már más kérdés
Budapest és környéke
Tegnapi, világvége alkalmából megrendezett összejövetel nálam.Vendégek: Z.É.T., KMT, bbuffy, lehoako, lostwarrior
Budapest és környéke
Sziasztok.
Bp vagy környékén keresek olyan fórumtársat akinek esetleg van egy pár Tannoy m2 amit meglehetne hallgatni már egy kész rendszerben.
Ez lenne a kiszemelt dobozom és örülnék ha nem csak olvasnék róla.
Természetesen üdítő, sör, bor, rágcsa amivel megköszönném vagy amit a fórumtárs szívesen fogyasztana miközben Tannoy m2 előnyét hátrányát ecseteli nekem.
Kezdő hifis vagyok még csak tapogatózom.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Budapest és környéke
Halihó!
Nem biztos, hogy mindenki látta a meghívót itt:
New Audio Frontiers
Én nemrég hallgattam meg a motyót, egyszerűen lenyűgöző hangot produkáltak, pedig a bejáratás első óráiban voltak.
300B magas érzékenységű hangdobozzal.
Akinek anyagilag lőtávon belül van, annak azért, akinek messze meghaladja a lehetőségeit, annak pedig azért ajánlom a nyílt napot!
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Budapest és környéke
Webáruház:
Budapest és környéke
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy Újpesten él e olyan kedves fórumozó, akihez alkalomadtán át lehetne e nézni egy hallgatózás erejéig, természetesen oda-vissza alapon. Elég sokat variálok a hifi elhelyezésével, és pusztán kíváncsi vagyok, hogy más, hozzám hasonlóan panelba született zene kedvelő milyen megoldást használ otthonában .
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
-
Vendég
Budapest és környéke
Üdv, szomszéd.
Én is Dk., a konzervgyárnál.
Káp 5 perc, felső 3 perc.
Konzervgyárnál? Akkor Te nem nagyon leszel éhes
Vagyunk még erre, csak akikről én tudok személyesen vagy 4-5
Budapest és környéke
Nem alsó, felső
2A mellett nemsokkal...
de onnan is csak 10 perc káp... :lol!:
Üdv, szomszéd.
Én is Dk., a konzervgyárnál.
Káp 5 perc, felső 3 perc.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Budapest és környéke
+ mi is!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Budapest és környéke
Ne feledjétek:
Bemutató a Rezsősó alatt nálunk is!
mi megyünk!
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Budapest és környéke
Ne feledjétek:
Bemutató a Rezsősó alatt nálunk is!
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Budapest és környéke
Az ötlet jó. :lol!:
Jövő csütörötkig lemegyek a térképről, még az is lehet, hogy offlájnolok, de utána minden játszik mindennel, akár főzőcskézős muri is lehet, akár nálam is, csak előre egyeztessünk! :lol!:
Végülis parketta van bőven.... ...jut a bogrács alá is...... :foto:
Így igaz, ha már málnás pacal, legalább hideg ne legyen !
Budapest és környéke
Az ötlet jó.
Jövő csütörötkig lemegyek a térképről, még az is lehet, hogy offlájnolok, de utána minden játszik mindennel, akár főzőcskézős muri is lehet, akár nálam is, csak előre egyeztessünk! :lol!:
Végülis parketta van bőven.... ...jut a bogrács alá is...... :foto:
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Budapest és környéke
Az ötlet jó. :foto:
Jövő csütörötkig lemegyek a térképről, még az is lehet, hogy offlájnolok, de utána minden játszik mindennel, akár főzőcskézős muri is lehet, akár nálam is, csak előre egyeztessünk!