Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jbl

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: Doki »

Nos, mint lent is látható, nekem Nortridge SP1-es szettem van és bár ez egy szatelitsugárzó csomag, valamint az én "rendszerem" nem igazán nagyágyú , azért teljesen meg vagyok elégedve vele. Méretéhez képest meglehetősen jól terhelhető és az én botfülemnek a hangja is tetszik. A moziszobám 12,5 négyzetméter, oda bőven elég.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )

ssin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Jbl

Hozzászólás Szerző: ssin »

Hi all!

Ez az első beírásom, gyerekek!
JBL hangfalakról (szerencsére) nekem is van tapasztalatom! Na, akkor kezdjük az elején. Majd két éve sikerült beszereznem az erőlködőt, dvd-t, meg egy pár ATX60-ast, plusz a centert. A hátsó háromra sajnos már nem jutott... Volt helyette két régi Videoton (Somogyi tuninggal) és egy kicsi Kenwood. Gondolhatjátok, gyönyörűen szólt! Aztán a múlt héten nem is tudom milyen indíttatásból rákerestem a JBL ATX-re, meg is találtam a fórumot, és mit ad isten, olvasom (asszem cosmo írta), hogy kifutó modell! :taps: Kétségbeesés, Satsystem site, lázas telefonálás, kéne még két ATX20-as és egy center. Mondják, 20-as már nincs (és ugye nem is lesz, viszont velem mi lesz???), center nagykerben még van(halleluja!), viszont van még egy pár 30-as. Rövid gondolatmenet után (a szobám óriási (15 mm), a hely benne még több, de hát mit lehet tenni, nem kéne lenyakazni a rendszert, úgyhogy lesz ami lesz, ez van) elhatározom magam: ok! Ja, még egy kérdés: színe? 'Fekete.' Hogy az a... Nekem ugyanis a bútorok, ATX-ek, stb., minden világos, szépen mutatna két fekete hangfal... Satsystem: 'Világosból van még egy utolsó pár 60-as.' Újabb rövid gondolatmenet (60-as surroundnak? atommal szúnyog ellen? ha már lúd, ne csak kövér legyen, de robbanjon is fel? hááát, robbanjon!!! :kiraly: ), legyen! Hiába, nagy úr a kényszer... :taps: Na, végül is tegnap sikerült elmenni értük, otthon aztán este 11-re sikerült is beillesztenem mindent! Gyerekek, akkora flash volt majd' két év után végre hallani a KÉSZ RENDSZERT... El sem tudom mondani! Azt hallani kellett!!! Most meg az őrület határán vagyok, még fél 6-ig meló, nekem pedig már rég otthon kéne lennem, hogy végre rendesen is hallhassam a kicsikét! Imádom!

VERY BIG THX, COSMO!!!

Ja, a topicnál maradva, nekem nagyon tetszik a hangja (igaz ez a Denon érdeme is), szerintem ebben az árkategóriában jobbat találni nem lenne könnyű! 80e Ft-ért a két 60-as elég baráti nem?

Amúgy a pro katgóriában is két JBL rendszer szólt toronymagasan a legjobban, amit életemben hallottam (pedig már hallottam néhányat), nevezetesen HLA és a Vertec Array. Azok aztán tudnak valamit! :smile19:

Egy szó, mint száz:

JBL RULEZ!!!
TV: Panasonic TX-21AP1P A/V Receiver: Denon AVR-1803 DVD: Denon DVD-900 Lemezjátszó: 2X Technics SL-1210MKII Pick up: Ortofon Concorde Pro Keverő: Pioneer DJM-300S Füles: Sony MDR-V700 Front, Surround: JBL ATX60 Center, Surround back: JBL ATX10C Kábelek: front, center: vdH CS-122 surround: Neotech KS-0821 surround back: Neotech KS-1007B digit koax: Monitor Seventyfive Blue scart: Monitor interconnect: majdani CA 640C, jelenleg DVD: vdH The First, Pio DJM-300S: Dietz

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: gemini »

menj el az annexhez, nézd meg mit árulnak és utána hogy mik kerülnek bele 80%-ban az ujságba.

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Jbl

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Mi a véleményetek a JBL hangfalakról? Az utóbbi időkben szerintem méltánytalanul kevest tesztelnek a hifi lapok.

Valszeg nem tejel a hazai forgalamzó a lapkiadóknak.

Milyen igazad van. Kezdek totál kikattani a lapok miatt. Pl a hazimozi magazint szerintem totál megvette a B&W . Nem nagyon láttam olyan kiadást amiben nem lett volna egy B&W tesztelés. Persze mennyi remek hagfalgyártó van, JBL, Infinity stb. Bőven megérdemélnének tesztet. Igaz szerintem a tesztelés végén azt írnák : Végülis jó csak csapjunk hozzá egy kis pénzt és vegyünk inkább egy B&W-t. Nem azt mondom, hogy rosszak csak ez már tulzás amit ezek a lappk csinálnaak...

Annyira , de annyira látszik hogy megveszik ezeket az ujságokat ... Ennél nagyobb reklám nincs is mintha egy szakiujság az egekbe emeli a hangfalat és gondolom nem kell olyan rengeteget fizetni a Best Buy, vagy a Mi választásunk feliratért.

Jah különben a JBL, az Zsiráf és Süti :taps: :kiraly: :taps:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

Mi a véleményetek a JBL hangfalakról? Az utóbbi időkben szerintem méltánytalanul kevest tesztelnek a hifi lapok.

H/K-val közös a forgalmazójuk, és hát arról sem írnak sokat!

Nem csak a forgalmazójuk közös, egy cégcsoporthoz tartoznak ( JBL, H/K, Proceed, Lexicon, Mark Levinson, AKG ).

Asszem valakit kihagytam...
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Jbl

Hozzászólás Szerző: cosmo »

H/K-val közös a forgalmazójuk, és hát arról sem írnak sokat!

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

A multiplex mozik azért használják, mert a Dolby Digital szabvány JBL-eket ír elő.
Biznic

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Jbl

Hozzászólás Szerző: cosmo »

A JBL-eket nem sorolják az audiofil hangfalak közé. Nekem az alpszéria van otthon, és ismerve a korlátait meg vagyok vele elégedve. Mai "modern" zenével nagyon szépen szólnak. Bár a magas és a mély egy kicsit eltúlzott a középtartomány kárára. Ez a legfőbb, amit hiányolok belőlük. Az is igaz, hogy nagyon lehet őket hajtani. Meg sem kottyan nekik a nagyhangerő. Bár kamarabarab előadásakor már gondjai vannak. A nagyobb szériákat csak hallomásból ismerem. A Nortridge sorozat már nagyon szépre sikeredett.

A multiplex mozik azért használják, mert a Dolby Digital szabvány JBL-eket ír elő.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Jbl

Hozzászólás Szerző: Posza »

Nekem 4 éve ugyanazok a tlx-esek vannak, még nem volt velük probléma. Néhány alkalommal nagyon meghajtottam a dobozokat, jól tűrték a terhelést. Árkategóriájukhoz méten szépen szólnak, de a nagy hangeőt is jól tűrik. A multiplex mozik szinte kivétel nélkül JBL-eket használak. Én azt vallom, ha egy cég valamit profin csinál nagyban, annak az olcsóbb árkategoriákban is jól kell telesítenie. Várom a JBL-ekről a tapasztalatokat!!!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”