Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic s47

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A Piok között érdemes szétnézni.
Van saját topicjuk is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: dékány »

nekem olyan kéne ami nem tudja a divx-et...én csak dvd filmet szeretnék nézni de azt jo minőségbe...pana 72cm-is síkképewrnyős tv-hez és marantz erősítőhöz kéne, gondolkoztam a pio-n is csak félek tőle mer azokba Mediatek chipset van (ugyanolyan chipset mint a Yamadámba,aminek a képe szörnyű) szal élek tőlük,de lehet hogy attol a piok jok...meg sokan mondták hogy nagyon kontrasztos a képe...neked mi a véleményed roluk? eddig a Pana dvd-s47 és a denon dvd-1710 között vacilláltam...
Akkor félreértettél; a DivX lejátszó nem azért kell, mert ilyen filmeket akarsz gyűjteni, hanem azért, mert kevésbé háklis az írott lemezekre, pl. a rutintalanságból DVD-Video helyett adatlemez formátumban megírt, egyébként rendes DVD filmeket is olvasni tudja, de az egyéb lemezhibákra is kevésbé érzékeny. Aztán meg sosem lehet tudni, milyen lemezt kap kölcsönbe az ember.
Lemezolvasási szempontból a Denon 1710 ellenjavallott.

és esetleg az 1720-as? már az is divx-es, de gondolom az ilyen "nagyon minőségi" dvd lejáccok mint pl.: denon,marantz,h/k eléggé nemszeretik az irott lemezeket...
piok esetleg? valami tapasztalatod van velük kapcsba?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic s47

nekem olyan kéne ami nem tudja a divx-et...én csak dvd filmet szeretnék nézni de azt jo minőségbe...pana 72cm-is síkképewrnyős tv-hez és marantz erősítőhöz kéne, gondolkoztam a pio-n is csak félek tőle mer azokba Mediatek chipset van (ugyanolyan chipset mint a Yamadámba,aminek a képe szörnyű) szal élek tőlük,de lehet hogy attol a piok jok...meg sokan mondták hogy nagyon kontrasztos a képe...neked mi a véleményed roluk? eddig a Pana dvd-s47 és a denon dvd-1710 között vacilláltam...
Akkor félreértettél; a DivX lejátszó nem azért kell, mert ilyen filmeket akarsz gyűjteni, hanem azért, mert kevésbé háklis az írott lemezekre, pl. a rutintalanságból DVD-Video helyett adatlemez formátumban megírt, egyébként rendes DVD filmeket is olvasni tudja, de az egyéb lemezhibákra is kevésbé érzékeny. Aztán meg sosem lehet tudni, milyen lemezt kap kölcsönbe az ember.
Lemezolvasási szempontból a Denon 1710 ellenjavallott.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Panasonic s47

hellokaén is egy ilyen lejáccot szeretnék most beszerezni, bár kicsit nehézkes mer már nem gyártják.a kérdésem az lenne ,hogy ezt érdemes venni vagy inkább a panának az uj lejáccoit? gondolok itt a dvd-s29-re vagy a dvd-s49-re?
válaszotokat előre is köszi!
csáó

Ha Pana kell, akkor S295-öt nézz S29 helyett, mert tudja a DivX-et, olvassa az adatlemezeket és DVD-ről is mennek a Jpeg képek (sajna MP3 még mindig csak CD-ről, de ezzel a többi Pana is így van). Ha több opció vagy csatlakozás kell, akkor jó az S49. Más márka (Pio) nem érdekel?

TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic s47

hellokaén is egy ilyen lejáccot szeretnék most beszerezni, bár kicsit nehézkes mer már nem gyártják.a kérdésem az lenne ,hogy ezt érdemes venni vagy inkább a panának az uj lejáccoit? gondolok itt a dvd-s29-re vagy a dvd-s49-re?
csáó

Ha Pana kell, akkor S295-öt nézz S29 helyett, mert tudja a DivX-et, olvassa az adatlemezeket és DVD-ről is mennek a Jpeg képek (sajna MP3 még mindig csak CD-ről, de ezzel a többi Pana is így van). Ha több opció vagy csatlakozás kell, akkor jó az S49. Más márka (Pio) nem érdekel?

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Panasonic s47

helloka
én is egy ilyen lejáccot szeretnék most beszerezni, bár kicsit nehézkes mer már nem gyártják.a kérdésem az lenne ,hogy ezt érdemes venni vagy inkább a panának az uj lejáccoit? gondolok itt a dvd-s29-re vagy a dvd-s49-re?
csáó

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic s47

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Asztali DVD írón írtam DVD-RAM-lemezre.Hogy tudom átírni DVD lemezre Video ts formátumuvá Nero-val?
Úgy kellett volna felvenni... (DVD-Video mode, Video Recording helyett).
Ja, és a felvétel végén le kell zárni a lemezt!

Vendég

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Asztali DVD írón írtam DVD-RAM-lemezre.Hogy tudom átírni DVD lemezre Video ts formátumuvá Nero-val?
Hát Pana s47-tel sehogy...

Vendég

Panasonic s47

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic s47

Én DVD+R re írtam divx eket azt felismerte mp3 at még nempróbáltam.Nem tud valaki firmware updateot hozzá?

Ez a Panasonic DVD-S47 topicja! Milyen játékos vitte nálad a DVD-re kiírt DivX filmeket? Panákhoz nincs gyári firmware update, hacsak nem írsz hozzá...

kaktusztea
Isten Hozott! :)

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: kaktusztea »

Én DVD+R re írtam divx eket azt felismerte mp3 at még nempróbáltam.Nem tud valaki firmware updateot hozzá?

Biztos, vagy benne?? (DivX-et lejátszik)

Vendég

Panasonic s47

Én DVD+R re írtam divx eket azt felismerte mp3 at még nempróbáltam.
Nem tud valaki firmware updateot hozzá?

Vendég

Panasonic s47

Ki tudta kikapcsolni kozuletek a regiofuggest?

Na elerulom a componens az Y, R-Y, es B-Y bol all. Es valoban a brodcast vilagban hasznaljak, azert jo mert igy tudsz atirni Betara DvD-rol.
Vagy esetleg ha van ilyen kivetitod ami csak ilyen bemenetet fogad akkor ide jo. Vagy eseteleg Plazma Tv.

Az s-video csak Y es Cr azaz cromaninanciat tartalmazz az nem egeszen componens!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: gemini »

igazad van, az aláirását nem figyeltem, gondoltam, ugy szol hozzá, hogy biztosan tudja. legalább nem kell cserélnem egyel ujabbra
Úgy tűnik én is ezt a hibát követtem el, mikor megkérdeztem és pozityv választ kaptam.
A francba
Pedig így 3-4 DVD-t kellett volna csak cserélgetnem és azt hallgatnék, amit akarok

nekem is ez az egyetlen bánatom a panaval kapcsolatban. előtte volt keméyn 3 napig thomsonom. az tudta, de sok mást nem. igy nem bánom a dolgot és az mp3-at hallgatom gépről.

kaktusztea

Panasonic s47

igazad van, az aláirását nem figyeltem, gondoltam, ugy szol hozzá, hogy biztosan tudja. legalább nem kell cserélnem egyel ujabbra
Úgy tűnik én is ezt a hibát követtem el, mikor megkérdeztem és pozityv választ kaptam.
A francba
Pedig így 3-4 DVD-t kellett volna csak cserélgetnem és azt hallgatnék, amit akarok

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic s47

nem is kellett sokat visszaolvasni. na most én kérdezem, hogy akkor most mi van?
Az, hogy olyantól kell megkérdezni, akinek ilyenje van. Úgy tudom, hogy nem evidens, hogy DVD-ről is menjen az mp3.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

nem is kellett sokat visszaolvasni. na most én kérdezem, hogy akkor most mi van?
Az, hogy olyantól kell megkérdezni, akinek ilyenje van. Úgy tudom, hogy nem evidens, hogy DVD-ről is menjen az mp3.

ezt találtam.

A megjegyzés: *3 CD-R/RW lemezen tárolt, audio CD-ről enkódolt zene részére, saját használatra. A lejátszhatóság esetleg függhet a lemez és a felvételek állapotától

szerint ha jól értem, csak CD-R/RW -ről megy az mp3.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic s47

Lenne egy kérdésem:Ha egy DVD-re adatként felírok mp3-akat, akkor azokat felismeri a Pana S47 és le tudja játszani?

Igen!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Panasonic s47

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Most akkor mi van?
pl. Nem játszik DVD-ről mp3-at csak CD-ről.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic s47

valaki ebben a topicban azt irta pedig hogy ez a tipus már lejátsza DVD-ről is az mp3-at. az én játékosom sem képes erre, és kezdtem örülni hogy a pana is hajlik már efelé. most akkor melyik az igaz? szerintem biztos, hogy enm a lemezzel volt a probléma

kaktusztea

Panasonic s47

Teleírtam egy DVD-R-t (RiDisc 4x) mp3-al, le is zártam és... nem ismeri fel. Kiírja, hogy nem támogatott formátum, vagy ilyesmi (ráadásul egész gyorsan, nem is szenved a beolvasással).
Ugyanerre a médiumra rendes DVD-filmet másolva csont nélkül lejátszotta.

Most akkor mi van?

kaktusztea

Panasonic s47

Ehh, megint nem jelentkeztem be

Vendég

Panasonic s47

Éljen! Féltem, hogy csak CD esetében működik a dolog.
Hurrá, így felírom 3db DVD-R-re az összes zenémet, aztán hadd szóljon

Vendég

Panasonic s47

Lenne egy kérdésem:Ha egy DVD-re adatként felírok mp3-akat, akkor azokat felismeri a Pana S47 és le tudja játszani?

Igen!

kaktusztea

Panasonic s47

Lenne egy kérdésem:
Ha egy DVD-re adatként felírok mp3-akat, akkor azokat felismeri a Pana S47 és le tudja játszani?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”