Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
Köszi, akkor a jövőhéten lehet megint be kell néznem a MM-ba (15km a legközelebbi), hátha szerencsével járnék!
Reméljük a legjobbakat.
Most nézem az Xpressen vissza vitték 6690-re az árát.
A DVD-home-nál még mindig 3990 huf, csak nincs raktáron.
Én ma megyek MM-be a westendbe, megnézem, hogy ott mi a helyzet és megírom, hogy mit láttam.
Nekem ezek jöttek a hét elején:
Predator,The Road, Star Trek.
Gratula a új szerzeményekhez! Én csak a Predatort ismerem ezek közül.
3990 HUF-ért van az Xpressen meg az MM-ben is annyiért láttam.
Én a DVD-home-nál vettem, mert ott volt elsőnek ilyen baráti áron.
Köszi, akkor a jövőhéten lehet megint be kell néznem a MM-ba (15km a legközelebbi), hátha szerencsével járnék!
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
A Road-on is van magyar vonatkozás? Tamás nagyon korrekt, már én is vásároltam tőle..
Igen,magyar felírat van!
Jön a terminator Steelbook? Az király.
Hétfőn érkezik a Terminator Steelbook-om..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A Road-on is van magyar vonatkozás? Tamás nagyon korrekt, már én is vásároltam tőle..
Köszi Igc! Igen az angol kiadás. Tökéletes. Van Magyar hang bár a borítón nincs jelezve sehol.De nagyon tróger a DD hang,így felejtős. Köszönet érte Tomi198 fórumtársnak is,mert ő szerezte nekem kintről. A The Road-ot is!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.
Nekem is meg a Fast Five. Akkor azt mondod, hogy azt megéri magyarul is megnézni, mert jó a DTS hangja?
Amúgy azt tudod, hogy milyen minőségű? 768-as vagy az is 1,5 megás, mint a DTS-HD magja?
Mert még nem néztem meg, majd csak ha meglesz a tv.
Annyit hozzátennék, hogy nincs HD erősítőm, így melyikkel éri meg jobban majd megnézni?
De lehet megnézem majd mindenhogy.
Vin Diesel és Dwayne Johnson magyar szinkronja állat durva. Bár a csete-patéban mikor összeverekedtek,azért szerintem az utóbbi diadalmaskodhatott volna,de hát két kakas... Jóvan ez vindízel filmje,itt ő vót a jani.
Nézd meg a magyar DTS-t mert nagyon jó! Persze ha nem zavar az olvasás és lesz hádés erősítőd,akkor meg lehet nézni a HDMaster sávot. (5-6000mbps)
- fodesz
- V.I.P.
Gratulálok Fodesz! Látom a Predatorből az angul kiadás van meg, nekem is rajt van a kívánságlistámon..
Köszi Igc! Igen az angol kiadás. Tökéletes. Van Magyar hang bár a borítón nincs jelezve sehol.De nagyon tróger a DD hang,így felejtős. Köszönet érte Tomi198 fórumtársnak is,mert ő szerezte nekem kintről. A The Road-ot is!
Ezt hangoztatom mióta már. Egyszerűen agyon reklámozzák az országot a 3D-s TV-kkel meg a BD vel a magyar hang meg f..s!! Ha van 5.1,az is csak szerény DD hangsáv. Fast five-on jól sikerült a magyar DTS de van még egy két jó film amit szintén el tudtak találni.
Nekem is meg a Fast Five. Akkor azt mondod, hogy azt megéri magyarul is megnézni, mert jó a DTS hangja?
Amúgy azt tudod, hogy milyen minőségű? 768-as vagy az is 1,5 megás, mint a DTS-HD magja?
Mert még nem néztem meg, majd csak ha meglesz a tv.
Annyit hozzátennék, hogy nincs HD erősítőm, így melyikkel éri meg jobban majd megnézni?
De lehet megnézem majd mindenhogy.
Gratulálok Fodesz! Látom a Predatorből az angul kiadás van meg, nekem is rajt van a kívánságlistámon..
- fodesz
- V.I.P.
Nekem ezek jöttek a hét elején:
Predator,The Road, Star Trek.
A Predator DTS hangsáv nagyon ütős ahhoz képest mikori a film. A magyar a f...s.Érdemes olvasni az ütős DTS miatt,mert egyébként is legalább 40 szer láttam,így már tudom minden mondatát Nagy kedvencem régóta a film,enélkül az AVP filmek nem is lennének és nem érnének egy pengőt sem.
Az Út is nagy film,nekem NO1! bár van akinek nem jött be. Azonban akinek van gyermeke az más szögből látja a dolgokat ...Rendkívül torokszorító.
Igen, a Fast Five-ot (igaz, még csak írott dvd-n) volt szerencsém már DTS-es magyar verzióban nézni/hallgatni, az nekem is bejött.
Listán van ez a film is már régebb óta eredeti BD lemezen, de akciósan még nem találtam olyan ársávban ami már nekem is feküdne. De ami késik a nem múlik, majd meg lesz az is.
3990 HUF-ért van az Xpressen meg az MM-ben is annyiért láttam.
Én a DVD-home-nál vettem, mert ott volt elsőnek ilyen baráti áron.
Ezt hangoztatom mióta már. Egyszerűen agyon reklámozzák az országot a 3D-s TV-kkel meg a BD vel a magyar hang meg f..s!! Ha van 5.1,az is csak szerény DD hangsáv. Fast five-on jól sikerült a magyar DTS de van még egy két jó film amit szintén el tudtak találni.
Igen, a Fast Five-ot (igaz, még csak írott dvd-n) volt szerencsém már DTS-es magyar verzióban nézni/hallgatni, az nekem is bejött.
Listán van ez a film is már régebb óta eredeti BD lemezen, de akciósan még nem találtam olyan ársávban ami már nekem is feküdne. De ami késik a nem múlik, majd meg lesz az is.
Köszönöm! Valóban igényes, masszív darab..
- fodesz
- V.I.P.
Ja, csak azt nem értem, hogy a Tolvajtempóhoz miért nem tudtak 5.1-es magyar szinkront csinálni minimum.
Mondjuk, angol 5.1 + magyar felirat és kész.
Sokszor a magyar szinkront úgyis elb.szák. Csak nem mindig van kedvem és erőm filmezés közben olvasni is.
Egy példa:
Ragadozó 1 BD
- Angol DTS HD Master audio
- Magyar DD,5.1 (0.2mbps!!!!)

- fodesz
- V.I.P.
2/2
Akkor jöjjön képekben:
2/1
Ez qrva jó! Igc gratula szép darab!!
Akkor jöjjön képekben:
2/1
2/2
Király! Mind a négy film nagyon jó.
Ja, csak azt nem értem, hogy a Tolvajtempóhoz miért nem tudtak 5.1-es magyar szinkront csinálni minimum.
Mondjuk, angol 5.1 + magyar felirat és kész.
Sokszor a magyar szinkront úgyis elb.szák. Csak nem mindig van kedvem és erőm filmezés közben olvasni is.
Most hozta meg a postás. Elég gyors az Amazon, pénteken rendeltem meg.. Képet majd teszek fel róla, külsőre nagyon szép.
Gratula és várjuk a képeket.
- fodesz
- V.I.P.
Elnézést ha már feltettem volna ezt a képet ide, de nem rémlik.
Szerény BD gyűjteményem, remélhetőleg fog gyarapodni ez is.
Király! Mind a négy film nagyon jó.
Elnézést ha már feltettem volna ezt a képet ide, de nem rémlik.
Szerény BD gyűjteményem, remélhetőleg fog gyarapodni ez is.
Most hozta meg a postás. Elég gyors az Amazon, pénteken rendeltem meg.. Képet majd teszek fel róla, külsőre nagyon szép.
Megér ez 8 fontot?
Úton az első amazon-os csomagom, elvileg 8.-án érkezik..