Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
...
Erre az a válaszom, hogy azoknak, akiknek hasonló ízlésük van, mint nekem, tudok (persze pénztárca függő) tuttit ajánlani, amiben nem fognak csalódni. De akinek teljesen más preferenciái vannak, annak csak óvatosan ajánlok, erőteljes fejvakarással karöltve. Jó lenne, ha minél több gyártó és kereskedő megértené ezt, és nem nyomulna ott is, ahol csak problémát okoz.
Bocsánat a hosszú lére engedett audio esti mesémért.
Ez egy nagyon gondolat gazdag és gondolatokat generáló beírás. Én ezt az utolsó, idézet bekezdést nem nagyon értem. Miért kéne bármit is bárkinek ajánlani. Mindenkinek van füle és feltehetőleg tudja használni példáúl arra, hogy eldöntse egy adott zene, vagy kábel tetszik-e neki vagy sem. A hasonló izléssel is nehezen tudok mit kezdeni, mindenkinek egyéni az izlése és ettől kerek a világ. Az utolsó mondat pedig teljesen érthetetlen számomra.
Kábelezzünk
...
Erre az a válaszom, hogy azoknak, akiknek hasonló ízlésük van, mint nekem, tudok (persze pénztárca függő) tuttit ajánlani, amiben nem fognak csalódni. De akinek teljesen más preferenciái vannak, annak csak óvatosan ajánlok, erőteljes fejvakarással karöltve. Jó lenne, ha minél több gyártó és kereskedő megértené ezt, és nem nyomulna ott is, ahol csak problémát okoz.
Ez egy nagyon gondolat gazdag és gondolatokat generáló beírás. Én ezt az utolsó, idézet bekezdést nem nagyon értem. Miért kéne bármit is bárkinek ajánlani. Mindenkinek van füle és feltehetőleg tudja használni példáúl arra, hogy eldöntse egy adott zene, vagy kábel tetszik-e neki vagy sem. A hasonló izléssel is nehezen tudok mit kezdeni, mindenkinek egyéni az izlése és ettől kerek a világ. Az utolsó mondat pedig teljesen érthetetlen számomra.
Kábelezzünk
Ennek az egész topiknak deja vu szerűen pár hetente , havonta ismétlődik a mondandója. Szomorú, hogy tényleg semmi más téma nem tud ilyen mély eszmecseréket gerjeszteni...
És sehol máshol nem ismételjük (hiszen én sem vagyok kivétel) ennyiszer önmagunkat.
.
Kábelezzünk
Ennek az egész topiknak deja vu szerűen pár hetente , havonta ismétlődik a mondandója. Szomorú, hogy tényleg semmi más téma nem tud ilyen mély eszmecseréket gerjeszteni...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Kábelezzünk
Nálam például mindig fontos a libabőr faktor.Van egy két zene,zene részlet-ami hallatán ha tetszetősen szóló rendszerben hallom meg midig kiráz a hieg és feláll a karomon a szőr.Természetesen nem csak ez a fontos de nagyban beszámít abba,hogy tényleg kimondjam:ez a rendszer így nekem tetszik.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Különös fintora ennek a kábelmizériának az,hogy sokan azokat a valóságban esetleg nem is létező hifis tulajdonságokat várják el előszeretettel a kábeleiktől,rendszereiktől,amik később az idegeikre mennek a túlzott jelenlétükkel,viszont az igazán fontos dolgokra nem is figyelnek.Ilyen pl a tér,tisztaság,és a mindent megmutató sok részlet,na ezeket én nagy ívben lasz@rom mert semmi közük az elmélyült zenehallgatáshoz,és sokszor csak idegelik a népet ahelyett hogy zenét hallgatnának.
Amit én fontosnak tartok az az sokkal inkább a zene lendületének,dinamikájának,gyorsaságának,egységességének,bugi-vugi faktorának,és az érzelközvetítésének a megléte.Ha kell legyen bántóan kemény,ha kell mosolyt fakasszon az arcomra,vagy sírjak ha nagyon szíven üt és megfog egy zene.
Ezek a dolgok fontosak,és nem az hogy halljuk azt is mikor az énekesnek folyik a nyála,vagy a kiesett tömés miatt kicsit sejpít.
Én állítom hogy sokkal több elégedett zenehallgató lenne,ha nem hülyítenék őket ezekkel a hifis paraméterek meglétének a fontosságával állandóan.Figyeljünk inkább magunkra zenehallgatás közben.Ha önkétlenül beindul a kezünk lábunk a hallgatott ritmusra zenére,az már jót jelent,sokkal jobbat mint egy egy apró részlet vagy tér megléte.
Különös fintora ennek a kábelmizériának az,hogy sokan azokat a valóságban esetleg nem is létező hifis tulajdonságokat várják el előszeretettel a kábeleiktől,rendszereiktől,amik később az idegeikre mennek a túlzott jelenlétükkel,viszont az igazán fontos dolgokra nem is figyelnek.Ilyen pl a tér,tisztaság,és a mindent megmutató sok részlet,na ezeket én nagy ívben lasz@rom mert semmi közük az elmélyült zenehallgatáshoz,és sokszor csak idegelik a népet ahelyett hogy zenét hallgatnának.
Amit én fontosnak tartok az az sokkal inkább a zene lendületének,dinamikájának,gyorsaságának,egységességének,bugi-vugi faktorának,és az érzelközvetítésének a megléte.Ha kell legyen bántóan kemény,ha kell mosolyt fakasszon az arcomra,vagy sírjak ha nagyon szíven üt és megfog egy zene.
Ezek a dolgok fontosak,és nem az hogy halljuk azt is mikor az énekesnek folyik a nyála,vagy a kiesett tömés miatt kicsit sejpít.
Én állítom hogy sokkal több elégedett zenehallgató lenne,ha nem hülyítenék őket ezekkel a hifis paraméterek meglétének a fontosságával állandóan.Figyeljünk inkább magunkra zenehallgatás közben.Ha önkétlenül beindul a kezünk lábunk a hallgatott ritmusra zenére,az már jót jelent,sokkal jobbat mint egy egy apró részlet vagy tér megléte.
Kábelezzünk
Kábelezzünk
...pl. ha valakinek van egy drága, jó minőségű, ám de kissé agresszív, izgága hangot produkáló audio fogata, akkor egy végletekig nyugodt kábel beiktatása a rendszerbe igenis sokat tud "segíteni" az illető megelégedettségi szintjén, hiszen neki nem is az tetszik,...
Ilyen esetekben nekem sűrűn felvetődik egy olyan kérdés hogy egy kábelnek ez lenne a szerepe? Ezt kell csinálja működésében és hangban, vagy esetleg egészen más dolgokért felel igazából a kábel és például egy ilyen esetben a hiba a rendszerben van valahol valamilyen torzítás formájában és azzal a "nyugodt", valójában lehet hogy döglött, pontatlan, elkenő (fázis viselkedés stb. fajta dolgok) hangzású dróttal csak egy fajta hibát próbálunk kompenzálni egy másik hibával. Az ilyen fajta hifi rendszerről sokszor rövid idő alatt csak annyi jön le hogy húrrá, tényleg megtaláltuk a megoldást, kiegyenesítettünk egy rendszert, egy fajta rövid idő alatt szubjektív, legtöbbször valójában csak tonálisan egyenesbe rakott dolgot csinálunk. Aztán jönne a zene hallgatás és valami mégsem akar működni. Valahogy nem megy egy lemez végig hallgatása, mert igazából nem javítottunk egy hibát, hanem csak egy másik hibával akartunk kompenzálni egy alapvető rendszer hibát, amiért esetleg egyáltalán nem is a kábel a felelős, hanem mondjuk az erősítő. Szerintem ez a példa a hifiben nagyon jellemző és igazából a kábelesdivel is sokszor csak egy fajta hiba csomagot tologatunk jobbra meg balra. A gond ott van leginkább hogy ezért a hiba tologatásért sok helyen még ráadásul komoly pénzeket is elkérnek és persze egyetlen adott rendszerben még be is tudják mutatni 2 perc alatt hogy hát az a drót mennyit javít a hangon.
És persze a fenti problémakört hiába is keresnénk a magazinokban. A magazinok sosem fognak olyan dolgokról írni ami esetleg gátolhatná az üzleti oldal boldogulását akár csak a kábeles területen is.
Kábelezzünk
Háromféle alapkategóriába sorolható minden minőségi zenehallgató -van, aki a relaxációt helyezi előtérbe, azaz nyugalmat kíván, -van, aki az adrenalin szintjét szeretné emelni a zenehallgatás segítségével, -és végül vannak, akik ingadoznak, és pontosan nem is tudják, mit akarnak.
Akkor én vagyok a negyedig kategória. Szeretem a System of a down-t, meghallgatok népzenét, egy kis jazzt, mellé van jó pár Mozart, Beethoven, Tchaikovsky lemezem is többek között.
Van, aki mindezt szeretné meghallgatni. Az ilyenek vesznek viszonylag semlegesebb rendszereket, kábeleket. Persze minden rendszernek van olyan zene, ami a legjobban megy neki, de ettől még lehet élvezetes a többi stíluson is. Nem kell hozzá, csak normális felbontás, simaság, ritmus, egységesség, és atmoszféra. Persze meg egy normális szint. Szvsz.
Hát az, kedves acsarkodó/kompromisszumkész/okoskodó/valamint végletekig vacilláló, majd rendszeresen totálisan rossz döntést hozó fültársaim, hogy csak akkor lehet/érdemes figyelembe venni bármely kritikát, értékelést és hozsannázást bármilyen audio termék viszonylatában, ha tudjuk, ki is az az illető, mennyire vág egybe az ízlésünk, különben nem ér az egész értékelés lóf@szt se esti fénnyel!.....
az a válaszom, hogy azoknak, akiknek hasonló ízlésük van, mint nekem, tudok (persze pénztárca függő) tuttit ajánlani, amiben nem fognak csalódni. De akinek teljesen más preferenciái vannak, annak csak óvatosan ajánlok, erőteljes fejvakarással karöltve. Jó lenne, ha minél több gyártó és kereskedő megértené ezt, és nem nyomulna ott is, ahol csak problémát okoz.
Okos gondolatok, tényleg. Én is így gondolom. Egy a gond, itt a fórumon a legtöbb embernek valszeg fingja sincs, milyen preferenciákkal hallgat a másik zenét. Az is lehet, hogy a tanácsadó rendszere az olvasó szemében egy sz.r lenne, ha meghallaná.
Erre jók az emberi kapcsolatok.
Kábelezzünk
Háromféle alapkategóriába sorolható minden minőségi zenehallgató -van, aki a relaxációt helyezi előtérbe, azaz nyugalmat kíván, -van, aki az adrenalin szintjét szeretné emelni a zenehallgatás segítségével, -és végül vannak, akik ingadoznak, és pontosan nem is tudják, mit akarnak.
Jó kis esti mese, de tényleg, mert eddig a szubjektív szempontokról eddig nem sok szó esett itt a kábeles témában, mármint explicite. Implicit meg szinte másról is alig szól, tisztelet a kivételnek.
A kérdés adódik: azoknak mit ajánlanál, akik mindig pontosan tudják, mit is akarnak: néha egy kis nyugalmat, máskor pedig adrenalint, még részletet, stb. És most elsősorban nem a hangerő tekergetésére, meg a "gyűjtsél sok pénzt jó cuccra, kábelre" típusú tanácsra gondolok, hanem arra, hogy milyen költséghatékony és olcsó "semleges" kábelt ajánlanál. Jöhet árkategóriánként (tudom, rendszerfüggő, mifene), esetleg (x)-ben is. Szóval mik lennének a te "semlegességi" listádon?
U.i.: a "fejvakarással karöltve" se utolsó képzavarnak.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Háromféle alapkategóriába sorolható minden minőségi zenehallgató -van, aki a relaxációt helyezi előtérbe, azaz nyugalmat kíván, -van, aki az adrenalin szintjét szeretné emelni a zenehallgatás segítségével, -és végül vannak, akik ingadoznak, és pontosan nem is tudják, mit akarnak. És vannak, akik nem bírják a csendet idegi alapon, nekik a háttér zenehallgatás (lehetőleg loudness bekapcsolva) az alapvető preferenciájuk, de velük nem foglalkozom...
Nyithatnék egy újabb kategóriát? Én ugyanis tudom, mit szeretnék, ellenben nem mindig nyugalmat és nem mindig adrenalint. Inkább azt várom, hogy a nyugodt zene szóljon nyugodtan, a rock meg hasítson és ezeket a kategóriákat, műfajokat ne mossa és keverje össze a cucc!
... csak akkor lehet/érdemes figyelembe venni bármely kritikát, értékelést és hozsannázást bármilyen audio termék viszonylatában, ha tudjuk, ki is az az illető, mennyire vág egybe az ízlésünk ...
... azoknak, akiknek hasonló ízlésük van, mint nekem, tudok (persze pénztárca függő) tuttit ajánlani, amiben nem fognak csalódni. De akinek teljesen más preferenciái vannak, annak csak óvatosan ajánlok, erőteljes fejvakarással karöltve. Jó lenne, ha minél több gyártó és kereskedő megértené ezt, és nem nyomulna ott is, ahol csak problémát okoz.
No ez már igaz. Évek során kialakult egy baráti köröm, akiknek adok a szavára, mert tudom, nagyjából ugyanazon elvárásokkal és szempontokkal bírnak. Módszerünk már odáig fejlődött, hogy néha ugyanazon zenéket használjuk tesztelésre (én speciel ugyanazzal az egy CD-vel / pendrive-val megyek mindenhova évek óta, ha nagyon muszáj nem otthon tesztelni). A többiek véleménye - bár emberi véleményeket degradálni nem szép dolog - nem igazán hordoz információt számomra, beszélgetni ettől függetlenül még persze lehet róla.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Kábelezzünk
Régóta tervezem, hogy megpróbálom megvilágítani a kábelmizéria egy érdekes aspektusát objektív látószögből (szép a képzavar, igaz? ).
Háromféle alapkategóriába sorolható minden minőségi zenehallgató -van, aki a relaxációt helyezi előtérbe, azaz nyugalmat kíván, -van, aki az adrenalin szintjét szeretné emelni a zenehallgatás segítségével, -és végül vannak, akik ingadoznak, és pontosan nem is tudják, mit akarnak. És vannak, akik nem bírják a csendet idegi alapon, nekik a háttér zenehallgatás (lehetőleg loudness bekapcsolva) az alapvető preferenciájuk, de velük nem foglalkozom...
Ennek a háromféle társaságnak holtbiztos, hogy nem azonos az ízlése, preferenciája, az egyik a (kicsit) izgága hangot kedveli, míg a másik a teljes nyugalmat kívánja, akár némely részletek homályba veszésének fennforgásával együtt.
Mi következik ebből?
Hát az, kedves acsarkodó/kompromisszumkész/okoskodó/valamint végletekig vacilláló, majd rendszeresen totálisan rossz döntést hozó fültársaim, hogy csak akkor lehet/érdemes figyelembe venni bármely kritikát, értékelést és hozsannázást bármilyen audio termék viszonylatában, ha tudjuk, ki is az az illető, mennyire vág egybe az ízlésünk, különben nem ér az egész értékelés lóf@szt se esti fénnyel!
Ez az egyik legnagyobb probléma, és nemcsak nálunk, hanem mindenütt! Elég sok külföldi audio fórumot böngészek, sőt jó néhányon hozzá is szoktam időnként szólni, van rálátásom ezügyben, és ugyanaz a probléma mindenütt!
Rengeteg audio cucc, mindről valahol igen jókat írnak, nincs semmilyen objektív támpont, kizárólag szubjektív.
Hogy jön ez a gondolatsor a Kábelezzünk topikba? Az előbb említett preferenciák a kábeleket sem kímélik, pl. ha valakinek van egy drága, jó minőségű, ám de kissé agresszív, izgága hangot produkáló audio fogata, akkor egy végletekig nyugodt kábel beiktatása a rendszerbe igenis sokat tud "segíteni" az illető megelégedettségi szintjén, hiszen neki nem is az tetszik, amit prospektusokból, internetes vélemények alapján, vagy haverok rábeszélése alapján vásárolt, sokszor nem is kevés pénzért.
Jön a kérdés:- vazze barátocskám, ha te ilyen frankón vágod az egészet, mi akkor a tutti megoldás??
- charlie-obrian
- V.I.P.
- Értékelés: 366
Kábelezzünk
A hifizés mindig megelőzi a zenehallgatást.
Az a "hangolás", beállítgatás, babrálás.
Azután az ember vagy elégedettebb, vagy megunja az egészet és jöhet a zenehallgatás...
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
Kábelezzünk
ATC jól ráérzett, hogy a zenehallgatás kb egyértelmű, de a "hifizés" már korántsem. És főleg, hogy ezek mennyire (nagyon) összemosódnak, de ez már közelíti a zabhegyezés művészetét.
A hifizés mindig megelőzi a zenehallgatást.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
Egyetértek.
Nálam a hifizés egyértelműen a tesztelgetést jelenti.
ATC jól ráérzett, hogy a zenehallgatás kb egyértelmű, de a "hifizés" már korántsem. És főleg, hogy ezek mennyire (nagyon) összemosódnak, de ez már közelíti a zabhegyezés művészetét.
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
Kábelezzünk
Miért kellene definiálni, és legfőképpen, kinek a számára?
Teljesen felesleges, mivel egyénenként más és nagy széleskörű. Clear subjective territor.
Amellett nem könnyű sőt nagyon nehéz feladtat is lenne, pont a szubjektivitása miatt, kinél hol a határ, mennyire mosódik egybe a dolog, és mi élvez prioritást.
De ha számszerűsítés a cél, mondjuk nálam jelenleg 85-15 a zene/kütyü arány. Persze ez nem egzakt szám, pillanatnyilag stabil és stagnál. Persze bármikor eljohet egy újabb kábel-apokalipszis is:))
Kábelezzünk
Én azt mondom, egy arányos rendszerben, ahol többé kevésbé azonos osztályba tartózó elemek vannak, és a kábelek sem jelentenek szűk keresztmetszet, 5-10% a kábel hatása a hangra...
... én pedig azt mondom, hogy százalékban kifejezhetetlen, illetve teljesen félrevezető dolog százalékban kifejezni. A legrosszabb az általánosságban puffogtatott költsük a rendszer árának x%-át kábelekre "jótanács".
Kábelezzünk
Addig fajult a helyzet, hogy lassan definiálni kéne a hifizés és a zenehallgatás fogalmait.
Miért kellene definiálni, és legfőképpen, kinek a számára?
Kábelezzünk
Addig fajult a helyzet, hogy lassan definiálni kéne a hifizés és a zenehallgatás fogalmait.
Egyetértek.
Nálam a hifizés egyértelműen a tesztelgetést jelenti.
Webáruház:
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
Én itthon rengeteg időt hallgatok zenét és nem hifizek.
A cégnél élem ki hifis hajlamaim.Nagyon szeretem,ha eljönnek páran és meghallgatunk több rendszert.A mostani találkozót is már nagyon várom.Ahogy olvasom a többiek is.
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
Az, hogy valaki "hifizik", nem zárja ki, hogy zenét is hallgat (máskor). A "hifi" ettől még önálló "sportág". Gondolom, az ide látogatók többsége is hallgat még zenét. Legfeljebb nem mindegy neki teljesen, hogy hogyan. Ráadásul személyes tapasztalat mondatja velem, hogy ez a megjegyzés a címzett esetében teljesen célt téveszt.
Az utolsó mondatodban van egy kis félreértés. Én is úgy gondolom, hogy 8*8 Úr a zenehallgatás műfaját is erősen műveli, inkább a véleményét vitattam.
Kábelezzünk
Az, hogy valaki "hifizik", nem zárja ki, hogy zenét is hallgat (máskor).
Én itthon rengeteg időt hallgatok zenét és nem hifizek.
A cégnél élem ki hifis hajlamaim.Nagyon szeretem,ha eljönnek páran és meghallgatunk több rendszert.A mostani találkozót is már nagyon várom.Ahogy olvasom a többiek is.
Webáruház:
Kábelezzünk
Vitatom az Ön állítását! Persze engem nem zavar, hogy ki miben leli örömét, de ha a hi-fi-zés aban merül ki, hogy az "hi-fi-ző" zenei érdeklődése szűkül folyamatosan és a végére a "Malac teszt Cd 5-dik track 0:45-re", meg hasonlókra korlátozódik az szerintem veszteség. Már csak az illető látókörét tekintve is.
Az már persze teljesen magánügy, hogy én egyre inkább a zenét és a zene által keltett érzelmeket tartom fontosnak és elégedett vagyok, ha egy rendszer úgy reprodukálja, hogy el tudjam képzelni, hogy milyen lehet élőben.
Az, hogy valaki "hifizik", nem zárja ki, hogy zenét is hallgat (máskor). A "hifi" ettől még önálló "sportág". Gondolom, az ide látogatók többsége is hallgat még zenét. Legfeljebb nem mindegy neki teljesen, hogy hogyan. Ráadásul személyes tapasztalat mondatja velem, hogy ez a megjegyzés a címzett esetében teljesen célt téveszt.
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
Ezt az utat a legtöbb zeneszerető ember nem járta végig. Meg kell nézni a zenei fórumokat, hogy az ott írogató zeneszeretők nagy részének soha életében nem jutott eszébe, hogy kicserélje azt a kábelt, amit "gyárilag" adtak az adott készülékhez. Ezt az utat a Hi-Fi-sek járták végig.
Ui.: Én ellenben azt sem tartom "gondnak", ha nem ér véget a kábelekkel való játszadozás, és -ahogy ön mondja- "elsikkad a zeneszeretet", mert a Hi-Fi-zés önmagában is egy nagyszerű hobbi, semmivel nem alábbvaló, mint a zenehallgatás, vagy a zenélés.
Ha egy horgász esetén elsikkad a halszeretet, azaz, az illető csak ritkán eszik halat, akkor az is gond? (Hiszen a halfogás eredeti célja az volt valamikor, hogy a megfogott halat megegyék, csak ez egyeseknél elsikkadt, és a horgászat önálló hobbivá vált, miként a Hi-Fi-zés is.)
.
Vitatom az Ön állítását! Persze engem nem zavar, hogy ki miben leli örömét, de ha a hi-fi-zés aban merül ki, hogy az "hi-fi-ző" zenei érdeklődése szűkül folyamatosan és a végére a "Malac teszt Cd 5-dik track 0:45-re", meg hasonlókra korlátozódik az szerintem veszteség. Már csak az illető látókörét tekintve is.
Az már persze teljesen magánügy, hogy én egyre inkább a zenét és a zene által keltett érzelmeket tartom fontosnak és elégedett vagyok, ha egy rendszer úgy reprodukálja, hogy el tudjam képzelni, hogy milyen lehet élőben.
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
100KHUF hallgahtato kábelekre 100-bol emberek komplett hallgathato rendszert epitenek manapsag hasznalt szutykokbol,ahol nincs szukseg extra kabelezesre,a rozsdas szog is jo oda,es lehet akar hallgathatobb mint egy jo par mai rendszer ahol eltapsikoltak 100KHUF-ot csak kabelezesre..persze a kerdes az kinek mit jelent a "hallgathato" a mai vilagban..
Na most "leszartad a kalapács nyelit, hejj"!!
(=kiborítottad a bilit)
vidi: 0:37 nél:
- charlie-obrian
- V.I.P.
Kábelezzünk
100KHUF hallgahtato kábelekre 100-bol emberek komplett hallgathato rendszert epitenek manapsag hasznalt szutykokbol,ahol nincs szukseg extra kabelezesre,a rozsdas szog is jo oda,es lehet akar hallgathatobb mint egy jo par mai rendszer ahol eltapsikoltak 100KHUF-ot csak kabelezesre..persze a kerdes az kinek mit jelent a "hallgathato" a mai vilagban..
Na most leszartad a kalapács nyelit, hejj!!