Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
A reprezentatív az lenne, hogy akik szavazni akarnak hallgassák meg az összes rendszert amire lehet szavazni (ez persze lehetetlen, de így meg az ismeret nélkül megy a szavazgatás). Az, hogy együttéllés során vagy csak pár perces összehasonlítással..vakteszttel..stb. már mellékes (persze nem elhanyagolható, de a lényeg, hogy a spektrumot legalább ismerjék).
Az, hogy itt volt egy szavazás és az Enigma nyert - nemtudom mi volt a konkrét szavazás apropója és résztvevői - az egy dolog. Az Enigma nekem is abszolút favorit, ennek ellenére nem szivesen szavaznék rá. Nem azért mert nem jó, hanem mert sok más hangfalat nem is hallottam még.
Az itteni szavazók ugyanígy a jobb hangfalak többségét nem is hallották, ellenben az Enigmával, mert köszönhetően Zsoltnak ő szokott rendezvényeket tartani ahol megismerhetik azt.
Szumma szummárum arra fognak szavazni az emberek amit ismernek..úgy hogy nem is ismerik igazán a felhozatalt. Erre próbáltam célozni (és teljesen mindegy, hogy Heedről vagy bármi másról beszélünk - jómagam sem tudnék egy szinte teljesen Heed rendszerrel a hátam mögött elfogulatlan lenni).
Rendben, így már értem mit akartál kihozni ebből.
Én azért valahogy úgy vagyok a dologgal, hogy ha az otthoni zene hallgatás a cél, akkor azok a rövid hallgatózások nem igazán modellezik jól többnyire a dolgot. Sokszor egészen más az értékrend a hallható tulajdonságok között a kétféle felhasználásnál. Több holmi járt már nálam amire elsőre azt hittem hogy ez már tényleg jobb lesz mint ami van, aztán később kiderült hogy nem tudok vele zenét hallgatni. Nálam ma már ez a tulajdonság egy hifi berendezésnél fontosabb mint hogy milyen hangminőséget nyújt rövid időn belül.
Persze így nehéz megmondani hogy a világ összes többi holmija mire képes, de a jól működőt elég stabilan meg lehet mondani.
Heed Audio termékek
Mi lenne reprezentatívabb a "jóság" értelmében ha nem a hosszabb távú használat, együtt élés valamivel?
A húzzuk ki, dugjuk be pár perces összehasonlítós, különbség hallgatós felhasználás talán inkább mégse.
A reprezentatív az lenne, hogy akik szavazni akarnak hallgassák meg az összes rendszert amire lehet szavazni (ez persze lehetetlen, de így meg az ismeret nélkül megy a szavazgatás). Az, hogy együttéllés során vagy csak pár perces összehasonlítással..vakteszttel..stb. már mellékes (persze nem elhanyagolható, de a lényeg, hogy a spektrumot legalább ismerjék).
Az, hogy itt volt egy szavazás és az Enigma nyert - nemtudom mi volt a konkrét szavazás apropója és résztvevői - az egy dolog. Az Enigma nekem is abszolút favorit, ennek ellenére nem szivesen szavaznék rá. Nem azért mert nem jó, hanem mert sok más hangfalat nem is hallottam még.
Az itteni szavazók ugyanígy a jobb hangfalak többségét nem is hallották, ellenben az Enigmával, mert köszönhetően Zsoltnak ő szokott rendezvényeket tartani ahol megismerhetik azt.
Szumma szummárum arra fognak szavazni az emberek amit ismernek..úgy hogy nem is ismerik igazán a felhozatalt. Erre próbáltam célozni (és teljesen mindegy, hogy Heedről vagy bármi másról beszélünk - jómagam sem tudnék egy szinte teljesen Heed rendszerrel a hátam mögött elfogulatlan lenni).
Heed Audio termékek
Én sosem értettem az ilyen szavazásokat. Itt nyilván csak a rajongók fognak szavazni, akik amúgy is rendelkeznek azzal a termékkel - egyfajta önmegerősítés képpen. Így pedig leginkább az eddig vásárolt példányokat fogja tükrözni az eredmény.
Ez így kapásból nem reprezentatív a "jóság" értelmében, értsd semmi értelme.
Mi lenne reprezentatívabb a "jóság" értelmében ha nem a hosszabb távú használat, együtt élés valamivel?
A húzzuk ki, dugjuk be pár perces összehasonlítós, különbség hallgatós felhasználás talán inkább mégse.
Heed Audio termékek
Itt nyilván csak a rajongók fognak szavazni, akik amúgy is rendelkeznek azzal a termékkel - egyfajta önmegerősítés képpen. Így pedig leginkább az eddig vásárolt példányokat fogja tükrözni az eredmény.
Volt itt az AVX-en valamikor egy álló hangfal szavazás, ahol jelentős előnnyel nyert a Heed Enigma.
Én nem hiszem hogy itt a fórumozók között több mint 40 pár Heed Enigma hangfal működne otthon.
Aztán persze vannak az önigazolók és vannak egyszerűen csak a már hosszú ideje elégedett használók.
A kettő fedheti is egymást, de egyáltalán nem feltétlenül. Akinek valami nem elég jó az úgyis lecseréli valami másra. Rengeteg lehetőség van erre. Egy inkább hifista ritkán fog ön megerősíteni, mert úgyis sűrűn cserélgeti a holmikat.
Egy inkább zene hallgató meg a maga lehetőség és igény szintjein belül akár tényleg elégedett is lehet azzal amit használ már hosszabb ideje.
Heed Audio termékek
Én sosem értettem az ilyen szavazásokat. Itt nyilván csak a rajongók fognak szavazni, akik amúgy is rendelkeznek azzal a termékkel - egyfajta önmegerősítés képpen. Így pedig leginkább az eddig vásárolt példányokat fogja tükrözni az eredmény.
Ettől függetlenül persze szavazásra fel:)
Heed Audio termékek
igazából szerintem tökmindegy. az a néhány tucat magyar szavazó úgyis kevésnek fog bizonyulni a több száz vagy ezer külföldivel szemben. Akik meg valószínűleg nem a Heed-re fognak szavazni...
A részvétel a fontos...
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Heed Audio termékek
igazából szerintem tökmindegy. az a néhány tucat magyar szavazó úgyis kevésnek fog bizonyulni a több száz vagy ezer külföldivel szemben. Akik meg valószínűleg nem a Heed-re fognak szavazni...
Heed Audio termékek
Az, hogy pár szavazattal "beneveztünk" a végső szavazásra egy általuk is elismert terméket, miért is lenne ciki?
OK, jobban megnézve talán tényleg nem ciki. (Sok "első regisztráló" szvazott mindenfélére) Az a 'disclaimer' viszont, amit - valószínűleg - te megejtettél, azért nem ártott.
Heed Audio termékek
Sztem meg ezt nem kellene erőltetni. Már most elkezdték cikizni a sok "szavazás miatt bejelentkezett" magyart. Meg azt is lebegtetik, hogy biztos a Heed alkalmazottak maguk csinálják.
Az, hogy pár szavazattal "beneveztünk" a végső szavazásra egy általuk is elismert terméket, miért is lenne ciki? Viszont ez valóban ciki.... "Thanks for that nomination – could you add a signature to your account to clarfiy your role as 'Marketing Manager Junior chez DEVIALET', please?"
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Heed Audio termékek
És vajon a Németeket, Angolokat is fogják cikizni? Vagy csak üzbegisztánból szabad szavazni? Ja, mind a 10 alkalmazott vadul szavaz!
Hát ciki is lenne, ha eredményt érne el! Már persze NEM a Heed-nek!
Nézd meg más termékeknél is megszaporodtak az új szavazók.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
Sztem meg ezt nem kellene erőltetni. Már most elkezdték cikizni a sok "szavazás miatt bejelentkezett" magyart. Meg azt is lebegtetik, hogy biztos a Heed alkalmazottak maguk csinálják.
És vajon a Németeket, Angolokat is fogják cikizni? Vagy csak üzbegisztánból szabad szavazni? Ja, mind a 10 alkalmazott vadul szavaz!
Hát ciki is lenne, ha eredményt érne el! Már persze NEM a Heed-nek!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Kellene egy kis segítség egy regisztáriós "játékban".
Szerintem a What Hifi olvasói díjat el kellene hozni az Obelisk Si-nek.
Együtt sokra vagyunk képesek!!
Heed Audio termékek
Az audio emotion - nál ez a hangsugárzó fehérben most fél árban van(mondjuk így is egy vagyon). Finnek tudnak hangfalat építeni. Pár éve Szigony fórum társsal az Amphion hangfalakat hallottuk a legjobbnak az egyik kiállításon ami szintén Finn. Az Amphion is létezik fehérben.
A Verity Audio kanadai
A linkelt hangdoboz hirdetés pedig egy preowned termék vagyis használt.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Heed Audio termékek
Félreértesz. Ha a Canalotból kiszeded a D/A kártyát, akkor az érezhetően dob a hangján. Kevésbé van így terhelve a (kicsi)táp, kisebb odabenn az RF zaj, stb....
Te jó ég! Még ennél is jobb lesz?
Kellene egy kis segítség egy regisztáriós "játékban".
Szerintem a What Hifi olvasói díjat el kellene hozni az Obelisk Si-nek.
Együtt sokra vagyunk képesek!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
alfaati
Heed Audio termékek
Milyen lehet ez a doboz a nagy Heed lánccal? Mondjuk fehér készülékkel?
Az audio emotion - nál ez a hangsugárzó fehérben most fél árban van(mondjuk így is egy vagyon). Finnek tudnak hangfalat építeni. Pár éve Szigony fórum társsal az Amphion hangfalakat hallottuk a legjobbnak az egyik kiállításon ami szintén Finn. Az Amphion is létezik fehérben.
Heed Audio termékek
Az önmagában javit(hat) a Canalot hangján.
Az MSII+ tökéletes erre a célra és nem érzem, hogy javítani kellene a DAC-on.
A Lavry-ra nem is kötöttem rá, "de félő", hogy úgy is maradnának egy ideig!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Heed Audio termékek
Igen? KI fogom operálni a Canalot-ból!
Nekem az a tapasztalásom hogy azért erősen forrás függő is lehet hogy a belő DA kártya az Obelisk SI-ben hogyan szerepel.
Persze ha már egy Obelisk erősítő adott akkor nehéz találni kedvezőbb árú elég jó DA-t.
Heed Audio termékek
Próbáld ki a belső D/A kártyát is.
Igen? KI fogom operálni a Canalot-ból!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Heed Audio termékek
Próbáld ki a belső D/A kártyát is.
Ja,és tegyél elé egy DT-t is.
Heed Audio termékek
Milyen DAC?
Lavry
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Heed Audio termékek
Az Obelisk Si végre hozzám is elért és egyelőre csak ámulok, bámulok! Bekötöttem egy öreg DVD játszót a DAC-omra és egyelőre röhögök a számítógépes zenélésen.
Milyen DAC?
Heed Audio termékek
Az Obelisk Si végre hozzám is elért és egyelőre csak ámulok, bámulok! Bekötöttem egy öreg DVD játszót a DAC-omra és egyelőre röhögök a számítógépes zenélésen.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
http://zsoltaudio.blogspot.hu/?view=sidebar
Mondjuk amit én eddig bluetooth-os kütyüt hallgattam, meg sem közelítette a wifi-t, vagy ethernet-et........
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Heed Audio termékek
Egyet értek specialized001-el, a rendszer szinergia alap pillér. Összekötőnél pedig akár mennyi is a veszteség célszerű legalább 1m-est választani. Ha kicsi a büdzsé javaslom egy Arzachel IC kipróbálását, ha pedig van rá keret, a hangfaldróttal megegyező márkájút szerezz be, de ajánlanám még budget kategóriában a DNM Reason drótokat, illetve a 47 Lab OTA kábeleit, melyek drágábbak és nehéz beszerezni őket.
Heed Audio termékek
Kidobtam a jelkondicionálót a jelútból, és a lehető legrövidebb kábellel bekötöttem az Obelisk-be a Cambridge DAC-ot.
Ha még azt a CA-t is kidobnád a rendszerből, és betennél egy Dactilust, valószínű hogy még nagyobb meglepetés érne.
Viccet félretéve, ha van lehetőséged, tégy egy próbát.Érdemes!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001