Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MPEG4 lejátszók
MPEG4 lejátszók
Ha jobban megnézitek, igazából már nem nagyon tudják hová fejleszteni a játékosokat. Növelni lehet a bitszámot, de ha a legkisebb játékos is elérte az ésszerű maximumot, akkor nem lesz kereslet a drágábbakra. Növelni lehet a kimenetek számát, de a több csatlakozó önmagában is költségnövelő tényező, szintén nem raknak bele mindent az alapgépekbe. A prograsszív scan után a DivX a következő logikus lépés, mert erre felismert vásárlói igény van a legolcsóbb kategóriákban is. Sőt, ott van csak igazán.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
MPEG4 lejátszók
Lehet, hogy a 300-as sorozatú is DivX-es lesz, csak előbb a nagyobbakat dobják a piacra.
Előbb utóbb az igazán nagy gyártók is beállnak majd a sorba szerintem, hiszen a divx már mostanra szinte alapszolgáltatássá nőtte ki magát...
Hat szerintem ez teljesen hasonlo dolog, mint jo nehany eve az mp3-as dolog. Eleinte a neves gyartok elzarkoztak ettol, es nezzuk meg most...
MPEG4 lejátszók
Lehet, hogy a 300-as sorozatú is DivX-es lesz, csak előbb a nagyobbakat dobják a piacra.
Előbb utóbb az igazán nagy gyártók is beállnak majd a sorba szerintem, hiszen a divx már mostanra szinte alapszolgáltatássá nőtte ki magát...
MPEG4 lejátszók
MPEG4 lejátszók
Három új Sony, nagytömörítésű DivX videofájlok lejátszására alkalmas DVD lejátszó kerül a boltokba hamarosan (DVP-NS765P, DVP-LS785 és DVP-NS955) !
Ahogy elnézem, a Sony a felhasználókkal akarja megfizettetni a dolgot. Olcsón szerzett filmeket jó drága lejátszókon nézhet a vevő: a 700-as és a 900-as széria a két lemagasabb a Sonynál. Még véletlenül sem a 300-as szériát fejlesztették a DivX irányába.
Igen ez érdekes, és jogos a megjegyzés, annak ellenére, hogy a belépő szintű modell kb. 40.000 Ft-os áron kerül majd forgalomba....
Ami annyira szerintem nem sok, de olcsónak sem nevezném.
A 2 nagyobb modell tud majd SACD-t is, de a DVD-Audio-ról nem találtam infot...
www.hazi-mozi.hu
MPEG4 lejátszók
Három új Sony, nagytömörítésű DivX videofájlok lejátszására alkalmas DVD lejátszó kerül a boltokba hamarosan (DVP-NS765P, DVP-LS785 és DVP-NS955) !
Ahogy elnézem, a Sony a felhasználókkal akarja megfizettetni a dolgot. Olcsón szerzett filmeket jó drága lejátszókon nézhet a vevő: a 700-as és a 900-as széria a két lemagasabb a Sonynál. Még véletlenül sem a 300-as szériát fejlesztették a DivX irányába.
MPEG4 lejátszók
DivX-es DVD lejátszók a Sony-tól 2004-10-18
Három új Sony, nagytömörítésű DivX videofájlok lejátszására alkalmas DVD lejátszó kerül a boltokba hamarosan (DVP-NS765P, DVP-LS785 és DVP-NS955) ! A Sony az egyik oldalon veszít a dologgal hiszen a lemezkiadó és forgalmazó cégekben is igencsak érdekelt, de a szórakoztató-elektronikai piacon ma már nem lehet nagy számban olyan készülékeket eladni amelyek nem képesek a fájlcserélő internetes oldalakról ingyen elérhető és kalózmásolatok formájában terjedő DivX-es lemezek olvasására ! Mára már kevés pusztán a Sony márkanév, a termék árának összhangban kell lennie a tudásszintjével
forrás: ittveddmeg.hu
system
MPEG4 lejátszók
igazad van! unofficial!
tulajdonképpen ha valaki felrakja és nem jó, akkor visszarakhatja az előzőt.
max. garanciavesztés, ha közben behal.
system
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
MPEG4 lejátszók
A speier.hu forumán, a philips 630-as topicban készül egy uj, házi (illegális) de talán működő firmware frissítés, mely olvasható(bb) feliratot produkál. én nem merném felrakni, de várjuk meg a bátrakat
Az illegális talán nem a legmegfelelőbb szó erre. Az unofficial lehetne a jó szó rá, ami már kifejezi, hogy nem hivatalos, gyári firmware-ről van szó, de még nincs benne az a jelentés, hogy illegális, minthogy nem is az. Saját barkács firmware-t bárki készíthet és saját felelősségre fel is töltheti a készülékére.
MPEG4 lejátszók
A speier.hu forumán, a philips 630-as topicban készül egy uj, házi (illegális) de talán működő firmware frissítés, mely olvasható(bb) feliratot produkál.
én nem merném felrakni, de várjuk meg a bátrakat
system
MPEG4 lejátszók
A Metroban most jelent meg az Orion DivX lejátszó 21.988,- Ft-ért.
MPEG4 lejátszók
Szerintetek egy ilyen divx lejátszó hangminősége mennyire különbözik egy Audigy2 hangkártya kimenő hangjától mp3-as illetve AC3-as divx/xvid filmek lejátszásakor, illetve mp3-as zene hallgatásánál?
Gondolkozom, hogy vegyek-e egy ilyen lejátszót, mert most PC-ről megy a film és zene, de nem tudom van-e akkora hangminőségbeli javulás egy ilyen lejátszóval, hogy megérje váltani.
(most a képminőség nem érdekes mert nincs annyira jó tévém).
Viszont van egy friss házimozihangrendszerem amihez előbb utóbb lesz komolyabb DVD lejátszó, meg TV is, csak kérdéses, hogy addig megéri egy ilyen divx lejátszót, vagy felesleges, mert PC-nél nem lesz jobb a hangminősége.
Azért is kérdéses ez, mert ha nincs akkora változás maradnék a PC-nél egyelőre, mert a filmjeim több mint fele vinyókon van, szval dvd-re kéne irni őket lejátszás előtt...
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
MPEG4 lejátszók
Érdekes nekem jobban bejöttek eddig a teljesen törölt lemezek,
én is azt mondom!
a régi nyúzottakkal baj van, ez is igaz.
system
MPEG4 lejátszók
semmi, gondolkodott, rossz számokat irt ki aztán leállt.eject 3mp-ig nyomásra kiadta a cd-t.
hogy a gyorstörlés nem jó azt empirikusan tapasztaltam, hogy a tekknikája mi azt nem tudom.
Érdekes nekem jobban bejöttek eddig a teljesen törölt lemezek, persze írás szempontjából. Tudnál kísérleti jelleggel egy másik újraírhtó lemezt is hasonlóképpen tesztelni? Az jutott eszembe, hogy egyszerűen csak a nagyon nyúzott újraírhatót már nem ismerte fel a Philipsed. Én is jártam úgy, hogy a haver megírt egy filmet Neroval és vissza is ellenőrizte a lemezt. Nála OK volt, nálam meg felismerte ugyan a lemezt a DVD-olvasó, de azt írta ki hogy üres
MPEG4 lejátszók
semmi, gondolkodott, rossz számokat irt ki aztán leállt.
eject 3mp-ig nyomásra kiadta a cd-t.
hogy a gyorstörlés nem jó azt empirikusan tapasztaltam, hogy a tekknikája mi azt nem tudom.
system
MPEG4 lejátszók
sikerült kicsit kiakasztani a dvp630-ast: a lényeg a cd-rw-tteljes és nem gyorstörléssel kell előkészíteni az új adatra.
+ jó ha feljön a topic, hogy ide írjon mindenki
És mi lett a 630-assal?
Én szinte mindig teljesen letörlöm az újraírható DVD-t, nem értem, hogy ez miért befolyásolja hátrányosan a ráírt filmet(???).
MPEG4 lejátszók
sikerült kicsit kiakasztani a dvp630-ast:
a lényeg a cd-rw-tteljes és nem gyorstörléssel kell előkészíteni az új adatra.
+ jó ha feljön a topic, hogy ide írjon mindenki
system
MPEG4 lejátszók
igen mindkettővel működik a dolog CD-vel és DVD-vel is tudsz Divx/_Xvid filmeket nézni....
MPEG4 lejátszók
Egy kérdés. Az ilyen lejátszok csak cd-ről vagy dvd-ről is lejátszák a Xvid/Divx-t?
MPEG4 lejátszók
egy rövid kérdésem lenne a yamada 6600-as felíratkezelése divx, xvid filmeknél milyen ?
konkrétan van a felírat mögött fekete csik vagy a betűk körül fkete keret, kezeli-e a sub és srt-t ( nem volt számomra egyértelmű )
lehet-e a felíratot poziciónálni méretezni ?
MPEG4 lejátszók
köszönöm a felvilágosítást
MPEG4 lejátszók
....SACD= Super audio CD, multicsatornás zenei felvétel.
....
Azért még egy kis pontosítás: a SACD nem feltétlenül multicsatornás, bár jellemzően az! Viszont ami a lényeg nagyfelbontású!
Azért az vígasztaljon Ajsa, hogy gmc-ről és a qpel-ről lövésem sem lett volna!
Köszi a kiegészítést. Ezt a kettőt én is csak azért tudtam, mert a lejátszó user's manualjában benne van, hogy ezeket nem támogatja.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
MPEG4 lejátszók
....SACD= Super audio CD, multicsatornás zenei felvétel.
....
Azért még egy kis pontosítás: a SACD nem feltétlenül multicsatornás, bár jellemzően az! Viszont ami a lényeg nagyfelbontású!
Azért az vígasztaljon Ajsa, hogy gmc-ről és a qpel-ről lövésem sem lett volna!
gordon314.fw.hu
MPEG4 lejátszók
Az annya parasztya!
Igyekszik az ember. Legalább nem hiába tanítgattatok.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
MPEG4 lejátszók
Sziasztok !
valaki el tudja nekem mondani röviden mit is jelentenek a qpel/gmc és a SACD ?
Asszem valahol lemaradtam erről.
örök hála
Mivel más nem válaszol, szerény tudásom alapján:
SACD= Super audio CD, multicsatornás zenei felvétel.
A gmc=global motion compensation és a qpel azt hiszem különböző kódolási formák DivX esetén. Ezeket a Philips dvp-630 nem támogatja.
Az annya parasztya!