Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

hehehe

Nagy valószínűséggel mindegy.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1357

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: akvapark »

minden tiszta azt kivéve melyik a magashoz és melyik a másikhoz..vagy esetleg mindegy????

Nagy valószínűséggel mindegy.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Szia, természetesen tisztában vagyok az itteni " kábeles fiúkkal" , talán nem fogalmaztam egyértelműen, SUB-ot használó fórumosok tippjeire lennék kíváncsi. Reménykedem, páran már lefutották azokat a fölösleges köröket, amitől én szeretném megkímélni magam.

sumi, emlékeim szerint viri futott hasonló köröket.
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Kábelezzünk

minden tiszta azt kivéve melyik a magashoz és melyik a másikhoz..vagy esetleg mindegy????

Vagy végig követed manuálisan, vagy kiméred.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

fapaci, divattá próbálod tenni??

Mindenféle ’vallásos érzület’ nélkül, csak egy leírt szó látványán elgondolkodva jutott eszembe egy valamikori beszélgetés töredék fapacival. És pusztán megnyugtató érzés – semmi több, és nem is kell több – részemről, egy ilyen kábeltermék megjelenése Magyarországon;

Én (2010. nov. 15.):

„Az audioban – határozottan(!) – megfigyelhető két típus. Van aki a kábelezést hangszín kontrollként kezeli, és van aki nem. És ez így van, pénztől is függ. Mindaddig amíg erős dilemma az elkölthető pénzmennyiség a kívánt továbblépésre, addig az emberek jelentős része – érthetően(!) – az olcsóbbik, kvázi egyszerűbb utat választja. És néha igen eredményesen. Én valahogy a kettő között képzelem el az ideálisat, bár az idealizmusnak nincs helye az audioban. Igaz, már ritkán csereberélek, viszont nem hiszek a pár száz, pár ezer forintos újkeletű, értsd. primitíven konfekcionált dedikált bóvlik létjogosultságában. Azt viszont megjegyzem, hogy pl. az 1902(!) óta létező BELDEN cég kábeleinél az ÁTLAG RENDSZEREK TÖBBSÉGÉBEN NEM KELL(!) jobb kábel;

A példa erejével, számos frekventált stúdióról tudok a keleti parton akik a jóval drágább kábelek helyett Belden 89207 teflon plenum szimmetrikus kábelből installálják a rendszereiket.
Ez csak egy példa...”

fapaci:

„A Belden komoly gyártó, valóban elterjedt a professzionális világban és igaz lehet, hogy a legtöbb HiFi rendszerben is bőven megfelelnének, csak most éppen nem divat.”
>

Mivel Fapaci nem szokta hetente változtatni a véleményét, biztosan érdemes egy próbát tenni ezekkel a kábelekkel." />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Szia ajánlom a Néhai kábeleit is nyugodtan keresheted Józsit nagyon segítőkész és igencsak jó kábeleket készít, biztosan találsz nála megfelelőt. Itt a Hifin belül van topicja.

Üdv

Szia, természetesen tisztában vagyok az itteni " kábeles fiúkkal" , talán nem fogalmaztam egyértelműen, SUB-ot használó fórumosok tippjeire lennék kíváncsi. Reménykedem, páran már lefutották azokat a fölösleges köröket, amitől én szeretném megkímélni magam.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 86

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Markoo »

Hello Urak!

Kis segítségre volna szükségem, hangszórókábel ügyben. Az erősítőm Primare A-10, a hangsugárzóim Chario constellation
delphinus. Namost közéjük kellene kábel. A keretem max 50 ezer, 2x2m vagy 2x2,5m. Tud e valaki ajánlani valamit, ebben az árban bármi megteszi? Persze ha van valami olcsóbb megoldás, az is jó, az 50 a plafon. Köszönöm előre is.

Kicsit mellé ment az Előbbi még korán van.

Tehát ide szántam az előzőt. Bocs.

Szia ajánlom a Néhai kábeleit is nyugodtan keresheted Józsit nagyon segítőkész és igencsak jó kábeleket készít, biztosan találsz nála megfelelőt. Itt a Hifin belül van topicja.

Üdv
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs  ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 86

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Markoo »

Ölég régen kérdeztem már itt, ML Dynamó sub-hoz IC kábelt keresek, 2x2-3 m hosszban, valami okosság?

Üdv
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs  ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

sziasztok!!egy bi wire kábelnél hogy a manóba döntsem el melyik hova,amikor nincs jelölve????

Vagy végig követed manuálisan, vagy kiméred.

Vendég

Kábelezzünk

sziasztok!!egy bi wire kábelnél hogy a manóba döntsem el melyik hova,amikor nincs jelölve????

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 150

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hubee »

Úgy látom megint reneszánszát éli a kábelgyártás mindenkinél. Ezzel persze nem a kábeleket minősítem.
Bocsánat rosszul fogalmaztam, kábelösszeszerelés:)

Fapaci le is írja. Hogy ő csak ismerősőknek kezdett el kábelt "csinálni". Aztán többen is jöttek később. "Ezzel persze nem a kábeleket minősítem." - ezzel tudod mire utalszt? Hogy egyre több a kispénzű hifista... És valóban. Szeretnének költeni a hobbijukra, csak nincs igazán hova nyújtózkodni. Az egyik út/lehetőség pedig ez az irány. Szerintem ha a többségnek futná a drága-minőségi gyári kábelekre akkor azt vennék, nem erősődne ez a "szegmens" mert nem lenne vásárlóerő hozzá.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

És lőn....
http://fapaci.blogspot.hu/
( bár ezt te jól tudod...)

Korrektnek tűnő árak.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

És lőn....

fapaci, divattá próbálod tenni??

Mindenféle ’vallásos érzület’ nélkül, csak egy leírt szó látványán elgondolkodva jutott eszembe egy valamikori beszélgetés töredék fapacival. És pusztán megnyugtató érzés – semmi több, és nem is kell több – részemről, egy ilyen kábeltermék megjelenése Magyarországon;

Én (2010. nov. 15.):

„Az audioban – határozottan(!) – megfigyelhető két típus. Van aki a kábelezést hangszín kontrollként kezeli, és van aki nem. És ez így van, pénztől is függ. Mindaddig amíg erős dilemma az elkölthető pénzmennyiség a kívánt továbblépésre, addig az emberek jelentős része – érthetően(!) – az olcsóbbik, kvázi egyszerűbb utat választja. És néha igen eredményesen. Én valahogy a kettő között képzelem el az ideálisat, bár az idealizmusnak nincs helye az audioban. Igaz, már ritkán csereberélek, viszont nem hiszek a pár száz, pár ezer forintos újkeletű, értsd. primitíven konfekcionált dedikált bóvlik létjogosultságában. Azt viszont megjegyzem, hogy pl. az 1902(!) óta létező BELDEN cég kábeleinél az ÁTLAG RENDSZEREK TÖBBSÉGÉBEN NEM KELL(!) jobb kábel;

A példa erejével, számos frekventált stúdióról tudok a keleti parton akik a jóval drágább kábelek helyett Belden 89207 teflon plenum szimmetrikus kábelből installálják a rendszereiket.
Ez csak egy példa...”

fapaci:

„A Belden komoly gyártó, valóban elterjedt a professzionális világban és igaz lehet, hogy a legtöbb HiFi rendszerben is bőven megfelelnének, csak most éppen nem divat.”
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Kábelezzünk

sajnos ez így van.de látszik is rajt.és nem keleten készült.

Ez ölég drága cuccnak tünik!

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Wild blue yonder

Ez ölég drága cuccnak tünik!

Vendég

Kábelezzünk

Wild blue yonder

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ölég régen kérdeztem már itt, ML Dynamó sub-hoz IC kábelt keresek, 2x2-3 m hosszban, valami okosság?

Vendég

Kábelezzünk

És lőn....

Úgy látom megint reneszánszát éli a kábelgyártás mindenkinél. Ezzel persze nem a kábeleket minősítem.
Bocsánat rosszul fogalmaztam, kábelösszeszerelés:)

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hamarosan van már. :baby:

És lőn....

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Hello Urak!

Kis segítségre volna szükségem, hangszórókábel ügyben. Az erősítőm Primare A-10, a hangsugárzóim Chario constellation
delphinus. Namost közéjük kellene kábel. A keretem max 50 ezer, 2x2m vagy 2x2,5m. Tud e valaki ajánlani valamit, ebben az árban bármi megteszi? Persze ha van valami olcsóbb megoldás, az is jó, az 50 a plafon. Köszönöm előre is.

Kérdezd meg ValhallA fórumtárstól, van-e valami ötlete.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3191

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Hello Urak!

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Itthon 21k-25k között hirdetik (hirdették), a külföldi használt ár $50 és Ł50 között mozog.

Köszönöm!

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Itthon 21k-25k között hirdetik (hirdették), a külföldi használt ár $50 és Ł50 között mozog.

Mi lehet a reális ára használtan 1 méter Audio Note AN-C ic-nek?

A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 303

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Mi lehet a reális ára használtan 1 méter Audio Note AN-C ic-nek?

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Hamarosan van már. :baby:

Hamarosan folytatjuk...

A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”