Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Macskaszív...
Szééép!!!
Házi kedvenceink
Macskaszív...
Házi kedvenceink
Találtam egy jellemző képet a kutyámról
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Házi kedvenceink
Robotk@!
A növényeket nem eszik meg?
Hány literes az aksi?
Ezek főleg kemény levelű növények, amit az aranyhalak nem nagyon szeretnek.
Egyébként köztudott, hogy az aranyhalak minden növényt előbb utóbb megrágcsálnak, ők azonban rendes halacskák, eddig nem volt jellemző rájuk az akvárium "kigyomlálása".
Egyébként 120 l-es az kavárium, és amire nagyon büszke vagyok, hogy a háttér saját készítésű, amit a párommal csináltunk.
Akkor szerencséd van hogy nem növényevők. egyenlőre...
Más hal van benne? Anci meg corydoras elférne szerintem.
Jól látom a háttér perlitbeton? Gratula hozzá.
Ahogy irtam, egyelőre ketten vannak (A kisebb akváriumban csak ketten fértek el kényelmesen), de most hogy új, nagyobb akváriumot kaptak lesznek majd új társaik is.
A háttér egyébként roofmate alapú, dryvit rendszereknél használt ragasztóval bevont, melyet oxidfestékekkel színeztünk.
Szerintem nagyon szép lett és persze egyedi!
Házi kedvenceink
Robotk@!
Hány literes az aksi?
Egyébként köztudott, hogy az aranyhalak minden növényt előbb utóbb megrágcsálnak, ők azonban rendes halacskák, eddig nem volt jellemző rájuk az akvárium "kigyomlálása".
Egyébként 120 l-es az kavárium, és amire nagyon büszke vagyok, hogy a háttér saját készítésű, amit a párommal csináltunk.
Akkor szerencséd van hogy nem növényevők. egyenlőre...
Más hal van benne? Anci meg corydoras elférne szerintem.
Jól látom a háttér perlitbeton? Gratula hozzá.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Házi kedvenceink
Robotk@!
Hány literes az aksi?
Házi kedvenceink
Robotk@!
Hány literes az aksi?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Házi kedvenceink
Akkor én is felteszek egy képet a mi kis házi kedvenceinkről:
Mivel állandóan "rendetlenkednek", kb. 30 kép ellővése után sem tudtam egy rendes közelit csinálni róluk, mert állandóan csak narancssárga csíkok voltak a képen, úgyhogy feladtam...
Eddig egy kisebb akváriumban voltak, a hétvégén volt a költöztetés..., most lett ugyanis kész a képen látható új lakhelyük.
Most már van hely új társaknak is, úgyhogy lassan bővülni fog a "család".
Addig is itt a két házi kedvencem, Mazsola és Tádé, a gombafejű aranyhalaim:
Robotk@, ha ez a legjobb kép, el tudom képzelni, mit művelhetnek.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Házi kedvenceink
már nagyon régota szeretnék akváriumot, vmi hasonlo méretűt, csak költözésig ez nem igazán megvalosithato, de utána...
a mollykért rajongok igazán, de mellé be fog férni egy-két más példány is.
Házi kedvenceink
Akkor én is felteszek egy képet a mi kis házi kedvenceinkről:
Mivel állandóan "rendetlenkednek", kb. 30 kép ellővése után sem tudtam egy rendes közelit csinálni róluk, mert állandóan csak narancssárga csíkok voltak a képen, úgyhogy feladtam...
Eddig egy kisebb akváriumban voltak, a hétvégén volt a költöztetés..., most lett ugyanis kész a képen látható új lakhelyük.
Most már van hely új társaknak is, úgyhogy lassan bővülni fog a "család".
Addig is itt a két házi kedvencem, Mazsola és Tádé, a gombafejű aranyhalaim:
Házi kedvenceink
(ex)Cat mindig tudtam, hogy jó srác vagy
Gondolom faltad fiatalon a Gerald Durrell könyveket!
Most meg esetleg a Konrald Rolenz m?veit
Köszi!
Az olvasmányok terén nem tévedtél :kiraly:
Házi kedvenceink
érdekes valahogy bennem is ez fogalmazódott meg :kiraly:
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Házi kedvenceink
Na szuper, ez egy igazán jó hír
Házi kedvenceink
Egyébként sajnálom a kiscicát, az Én (na jó mi) Rudi vörös cicánk is pont ugyanilyen volt kiskorában, vöröscirmos, rózsaszín tappancsokkal (sôt ma is ilyen ).
Reméljük Leónak jó dolga van és egészséges!
Csak hogy tudj róla, (ex)Cat vörös cicája múlt szombaton előkerült. Azért tudom ilyen pontosan, mert éppen wadkan Denonját hallgattuk meg (én ugyanis egy potenciális veő lennék), és épp akkor telefonáltak neki. Na szóval a macska jól van, egészséges, meg minden.
Házi kedvenceink
Egyébként sajnálom a kiscicát, az Én (na jó mi) Rudi vörös cicánk is pont ugyanilyen volt kiskorában, vöröscirmos, rózsaszín tappancsokkal (sôt ma is ilyen ).
Reméljük Leónak jó dolga van és egészséges!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Láttad már (egy kicsit előrébb) a kutyámat?
Ugye hogy neked is ez a reakciód?
Házi kedvenceink
Nemrég születtek, 16-an voltak, de egy elhalálozott.Tegnap kinyílt a szemük....
gyönyörűek
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Házi kedvenceink
Nagyon aranyosak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
Házi kedvenceink
Beválalok egy párat, a cicáim nagy vadászok és nagyon "hálásak lennének" érte
Láttad már (egy kicsit előrébb) a kutyámat?
Házi kedvenceink
Anno, még fiatal koromban egészen "nagyban" foglalkoztam egy barátommal, hörcsög és egér "tenyésztéssel". Értsétek ezt úgy, hogy mindketten rajongtunk az állatokért és ez egy olyan jó ötletnek tünt, hogy ilyen pici állatkákat tenyésztgetünk. Volt olyan hogy 50 kishörcsög szaladgált egy nagyobb terráriumba, és úgy vittük eladni őket a piacra
Ez így ma már lehet hülyén hangzik, de akkoriban ez volt a mindenünk. Volt többféle aranyhörcsög, fehéregér, kínai csakos törpehörcsög, táncoló egér, sivatagi futóegér, pele, patkány, görög-, ékszer-, mocsári teknős..
Jó időszak volt! Még ma is nagyon jó érzés visszaemlékezni. Amit eladtunk kisállatokat a piacon, azokból mindig fejlesztettük az állományt úgymond a beltenyészet elkerülése végett, no meg, hogy minél különlegesebb mintázatú, szőrhosszúságú állatkákat tenyésszünk ki. Nagyon komolyan vettük ám magunkat! Naplót vezettünk, folyton figyeltük, hogy melyik állat hogy viselkedik... Nem régiben a kezembe akadt a szüleim padlásán az egyik ilyen napló.. érdekes és tanulságos olvasmány volt :kiraly:
Amiért mindezt elmondtam, az az, hogy akkoriban voltak páran a piacon, akik ilyen szöveggel jöttek, hogy "bezzeg ha a macskám itt lenne, megenné mind" Mire élből válaszoltuk, hogy a barátom Dán dogja meg a macskákból lakmározna jóízűen.. No persze akkor még nem voltam akkora macskabolond!
Jók a képek Lacy...
végszóként: Még ma is előfordul, hogy a szüleim szomszédai fehér egeret találnak az egérfogóban.. :taps:
Házi kedvenceink
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Házi kedvenceink
Én még nem is láttam ilyen piciket! Édik!
Házi kedvenceink
különben aranyosak, a lányomnak is volt, még iskolába is vitte, végig ült a zsebében a buszon, meg a metrón. Jó fejek, főleg mikor ilyen kicsik. Majd eleresztjük őket, mikor már megnőnek. Azaz azokat, akikat addig nem fogad be valaki.
Eleresztitek? Ki a szabadba?
Az jó lehetett a metrón... képzeld, ha kiugrott volna a zsebéből. Vagy a suliban.
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ezek egerek?
Nem. Ezüst és csuklyás patkány keverékek.
Szent ég, te ilyeneket tartasz? Amúgy aranyosak, bár én a nagy patkányokat nem szeretem, igaz csak csatornában és laborban láttam eddig.
Nem én tartom őket, hanem a fiam
különben aranyosak, a lányomnak is volt, még iskolába is vitte, végig ült a zsebében a buszon, meg a metrón.
Jó fejek, főleg mikor ilyen kicsik. Majd eleresztjük őket, mikor már megnőnek. Azaz azokat, akikat addig nem fogad be valaki.