Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Usher

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 87

Usher

Hozzászólás Szerző: Markoo »

Még a 777-hez is.

A fotóidat láttam csak, sajnos hallani nem hallottam őket de "brutális" monitor, a szó jó értelmében.
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon

bence0929
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Usher

Hozzászólás Szerző: bence0929 »

CP-6371-es van , tényleg nincs mélyhiány benne, úgy hogy még fel lehetne tölteni egy tálcát a dobozban söréttel vagy kvarchomokkal de nem szívesen bontanám meg, nem érzem hiányát. A 9950 is jól passzol hozzá. Sőt meglepően jól illeszkedik hozzá az ATC Jungson Hedo-ja.

Gyönyörűek, gratula hozzá. Nagyon tetszenek az Usher dobozkivitelek, valószínű, hogy kinézetre is Usher-t fogok koppintani, kicsit lebutítva, mert olyan magaselhelyezéssel nem fogok "szenvedni", mint a tiéd, pedig nagyon tetszetős és biztos a hangok is jobban leválnak a hsz-ról, de ha olyan dobozt csinálnék amit szeretnék akkor két százéves tölgy kéne meg egy sereg asztalos és CNC-s Tehát itt lép be a kompromisszum.

Köszi a válaszokat mindenkinek!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Usher

Hozzászólás Szerző: AVX »

Sőt meglepően jól illeszkedik hozzá az ATC Jungson Hedo-ja.

Még a 777-hez is.

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Usher falad van, vagy DIY? Amennyiben a második kérlek priviben küldj nekem róla képeket, ha tudsz. Én is ebben a konstrukcióban gondolkodom, 2 db 8945A vagy 8948A mélyközép és egy T9950-20 dobozonkét, első reflexes, bár ha külön kabinetben lesznek a mélyek akkor lesz hátul is egy port, de ettől még messze járok.
Elhiszem, hogy nem mélyhiányos azért ha az ilyen kaliberű hangszórókat kiszolgálja az ember tudnak brummogni rendesen.
Köszi.

CP-6371-es van , tényleg nincs mélyhiány benne, úgy hogy még fel lehetne tölteni egy tálcát a dobozban söréttel vagy kvarchomokkal de nem szívesen bontanám meg, nem érzem hiányát. A 9950 is jól passzol hozzá. Sőt meglepően jól illeszkedik hozzá az ATC Jungson Hedo-ja.

bence0929
V.I.P.
V.I.P.

Usher

A 8945A nagyon kellemes hangú én teljesen meg vagyok vele elégedve. Mélyben és közép tartományban is nagyon jó a hangja persze nyilván kell legyen "mögötte valami", doboz; váltó; kábelek. Nálam dobozonként 2 db van belőle, mélynyomó eszembe sem jut.

Usher falad van, vagy DIY? Amennyiben a második kérlek priviben küldj nekem róla képeket, ha tudsz. Én is ebben a konstrukcióban gondolkodom, 2 db 8945A vagy 8948A mélyközép és egy T9950-20 dobozonkét, első reflexes, bár ha külön kabinetben lesznek a mélyek akkor lesz hátul is egy port, de ettől még messze járok.
Elhiszem, hogy nem mélyhiányos azért ha az ilyen kaliberű hangszórókat kiszolgálja az ember tudnak brummogni rendesen.
Köszi.

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

http://www.loudspeakershop.eu/glosnik-u ... p-727.html

Találtam ilyet Lengyelországban egész jó ár szerintem, ha jól számolom ez napi árfolyamtól függően 35-37000 Ft.-ba kerül. Számomra tetszetős, főleg, hogy a Scan Speak eme megfelelője itthon 50000 Ft. Már csak abban reménykedem, hogy az Usher 8945A nem gyengébb megszólalásban, mint az SS. Kivitelre nem látom rosszabbnak (tudom, hogy ez is SS. csak az Usher-től), de erről szívesen vennék pár hozzászólást, mert saját tapasztalat jelenleg nulla.
Aztán persze a többi is szóbajöhet, még nem véglegesítettem a döntésemet:

http://www.loudspeakershop.eu/usher-aud ... tml?page=2

Válaszokat előre is köszi.

A 8945A nagyon kellemes hangú én teljesen meg vagyok vele elégedve. Mélyben és közép tartományban is nagyon jó a hangja persze nyilván kell legyen "mögötte valami", doboz; váltó; kábelek. Nálam dobozonként 2 db van belőle, mélynyomó eszembe sem jut.

bence0929
V.I.P.
V.I.P.

Usher

http://www.loudspeakershop.eu/glosnik-u ... p-727.html

Találtam ilyet Lengyelországban egész jó ár szerintem, ha jól számolom ez napi árfolyamtól függően 35-37000 Ft.-ba kerül. Számomra tetszetős, főleg, hogy a Scan Speak eme megfelelője itthon 50000 Ft. Már csak abban reménykedem, hogy az Usher 8945A nem gyengébb megszólalásban, mint az SS. Kivitelre nem látom rosszabbnak (tudom, hogy ez is SS. csak az Usher-től), de erről szívesen vennék pár hozzászólást, mert saját tapasztalat jelenleg nulla.
Aztán persze a többi is szóbajöhet, még nem véglegesítettem a döntésemet:

http://www.loudspeakershop.eu/usher-aud ... tml?page=2

bence0929
V.I.P.
V.I.P.

Usher

70-nel

Nem néztem utána, pont ezért, mert úgy látszik mostanában nem nagyon veszek semmit Dollárért.
Köszönöm a segítséget, az infót és a pontosítást.

bence0929
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Sajnos van ettől rosszabb is.
Ugyan az a német autó is harmaddal kevesebbe kerül,mint európában,pedig azt a németek gyártják.
Sajnos ez a piac.

Tudsz rendelni amerikából is hangszórót,de arra vámot kell fizetned és a szállítás sem olcsó.Az Áfáról sem feledkezzünk meg.

Na jah, ezt ne is mondd. Keresztapám VW Jetta V-öse itthon 1.6-os benzines motorral és közepes felszereltséggel (ülésfűtés, tempomat, navi) került 5.3 millió Ft.-ba és mivel Keresztapám törzsvásárló, az előbb említett árban benne van az 500.000-res kedvezménye. Ugyanakkor amikor ezt vette, az USA-ban alapmodellként a Jetta 2.5-ös 5 hengeres benzines bőr belső, navi, tempomat, napfénytető, 17"-os alufelni, parkradar, nyilván DSG váltó kormányvezérléssel és mindez 3.6 millió Ft. Ha egy "olcsó" autónál ekkora az árkülönbség mi lehet a felsőbb kategóriákban?!

Na ettől féltem, hogy fizethetek mint a katonatiszt, ebben az esetben, maradok szerintem az SS hangszórók mellet, csak az a durva ugyan ez amit az Usher kint 130.- Dollárért árul, itthon SS-ben 50k Ft.-ban.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Ezt most olvastam,
"Ajánlanék egy szuper dolgot, talánveletek is előfordult már, hogy egy CD-t, DVD-t, akartatok rendelni a neten, de nem lehetett kérni a Magyarországi szállítást, mert ide le volt tiltva.

Az Egyesült Államokbeli vásárlásoknál én eddig mindig a www.viaddress.com ingyenes csomagtovábbítási rendszerét használtam, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Eddig mindig bevált, használtam már az http://www.amazom.com-nál és az http://www.ebay.com-nál is.

A regisztráció ingyenes a www.viaddress.com oldalon. Ezután kapunk egy személyes USA-beli címet, amit használhatunk bármely USA-beli kereskedőnél történő vásárlás során, a Viaddress továbbküldi a csomagot a mi országunkba.

Ha az amerikai kereskedő nem fogadná el a nemzetközi, vagy a magyarországi bankkártyákat, akkor a Viaddress megvásárolja helyettünk az árut külön díj nélkül, majd elküldi nekünk. Nekünk csak az áru értékét és a szállítási költséget kell fizetnünk.
Szerintem nagyon jó dolog ez, hogy ezen az úton mi is rendelhetünk Amerikából! Próbáljátok ki ti is!"
http://www.ebay-forum.hu/index.php?showtopic=588

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

A Mac Mini is amit kinéztem az EU-ban 1000,- Euro (legolcsóbban) az USA-ban is 1000,- csak dodóban ami ugye általában darabonként kevesebb kb. 100,-Forinttal, de király.

70-nel

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

http://www.parts-exp...tnumber=296-600

Vajon ezek a hangszórók hol vásárolhatók meg hasonló áron? Miért van az, hogy Amerikában mindig minden a felébe kerül, de minimum 1/3-dal olcsóbb mint itthon, illetve Európában totál kikészülök ettől, mert látom, hogy lehet kapni olcsóbban is amit szeretnék venni, csak éppen én nem jutok hozzá annyiért pff. A Mac Mini is amit kinéztem az EU-ban 1000,- Euro (legolcsóbban) az USA-ban is 1000,- csak dodóban ami ugye általában darabonként kevesebb kb. 100,-Forinttal, de király.

Sajnos van ettől rosszabb is.
Ugyan az a német autó is harmaddal kevesebbe kerül,mint európában,pedig azt a németek gyártják.
Sajnos ez a piac.

Tudsz rendelni amerikából is hangszórót,de arra vámot kell fizetned és a szállítás sem olcsó.Az Áfáról sem feledkezzünk meg.

bence0929
V.I.P.
V.I.P.

Usher

http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=296-600

Vajon ezek a hangszórók hol vásárolhatók meg hasonló áron? Miért van az, hogy Amerikában mindig minden a felébe kerül, de minimum 1/3-dal olcsóbb mint itthon, illetve Európában totál kikészülök ettől, mert látom, hogy lehet kapni olcsóbban is amit szeretnék venni, csak éppen én nem jutok hozzá annyiért pff. A Mac Mini is amit kinéztem az EU-ban 1000,- Euro (legolcsóbban) az USA-ban is 1000,- csak dodóban ami ugye általában darabonként kevesebb kb. 100,-Forinttal, de király.

Szóval érdekelne, hogy a kontinensen (Európa) hol fellelhető a fent említett márka hsz-készlet formájában és az is, hogy milyen áron lehet hozzájutni egy Amerikai vásárlás esetén (nem a konkrét ár érdekelne, hanem kell e vám meg ilyesmi, onnan még sosem rendeltem), vagy ha a kinti ismerősnek szólok vegye meg, ő milyen úton-módón tudja elküldeni nekem az általa már ott megvásárolt hsz-kat úgy, hogy ez anyagilag minnél kevesebbe kerüljön. Gondolok itt arra, ha ez a termék vámköteles ezt, hogy lehet kikerülni?

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Régi szép emlékek...
Örömmel fedeztem fel a mérőstandot alkotó a B&K analyzer-t, amivel még ifjú koromban, a '80-as évek elején méricskéltem...

Én a Diamond DMD tweeter-t próbálnám ki szívesen.

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Usher

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Háromrészes cikksorozat az Usher-ről sok fotóval!

http://hifi-unlimite...ctory-tour.html

http://hifi-unlimite...ry-tour_23.html

http://hifi-unlimite...ry-tour_29.html

Régi szép emlékek...
Örömmel fedeztem fel a mérőstandot alkotó a B&K analyzer-t, amivel még ifjú koromban, a '80-as évek elején méricskéltem...

Markoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Usher

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Usher

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Usher Dancer 8571

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

Hello!

Itt van a gyönyörűségem:))))

Mi a típusa?

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

köszönöm earfomance:)) A hangja pedig kinézeténél is sokkal jobb:)))

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3016

Usher

Hozzászólás Szerző: earforce »

Hello!

Ez a doboz valóban unikum, nagyon szép!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|GUSTARD H10|DAN CLARK NOIRE X

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

Köszönöm alfaati:))

alfaati

Usher

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Hello!

Szép!

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Usher

Hello!

Fecke
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Usher

Hozzászólás Szerző: Fecke »

Hallgattam már X-718-at is.A 3 közül ez a legjobb doboz.

Köszönöm

Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Usher

A X-718-al akkor te se találkoztál még ?
Igen a cp777 tényleg más világ már csak az árazása miatt is .
Egyébként nincs olyan valaki aki kintről hozna be használt hangfalakat , azaz nem nekem kellene hajkurásznom hanem ő felhajt egy tipust ha kell?
Ebben is lehetne üzlet

Hallgattam már X-718-at is.A 3 közül ez a legjobb doboz.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”