Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
A HDTracksen megjelent a Dream Theater aktuális albuma, a A Dramatic Turn Of Events 96/24-es formátumban, 17,98-ért. Rögtön kattintottam is a megvesz gombra, de nem hajlandóak csak US földre eladni...
Érdekes politika...
A HDTracks már csak ilyen.
Azért van, akinek sikerül.
Hogy hogy csinálja, titok számomra.
PayPal? USA email cím? Nem tudom, de működik.
Pc alapú audio lejátszás
Pici OFF: van egy eladó Squeezebox Duetem, az adok-veszek szekcióban megtaláljátok.
- magicvoice
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Pc alapú audio lejátszás
Nagyon jó a kérdés és kellően összeszedett engem is pontosan ez foglalkoztat .
Bár a linn kiesik jelenleg az ára miatt .
Üdv
Nálam napközben egy Olive 4 szól, jelenleg a munka PC-mről streamelem rá a zenét, tegnap egész nap internet rádió ment. Este egy HTPC Asus Xonar Essence ST Deluxe kártyával 5.1-ben általában valami SACD-ISO vagy HD koncertvideó projektorral megtámogatva.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Flac, ape... (lossless audio) minőségi lejátszásához mit ajánlotok? A zenéket winchesteren tárolnám. (akár
Én a következőkig jutottam:
1 - Valamilyen sb + dac?
2 - Valamilyen mádialejátszó (dune, o-play, popcorn...) + dac?
[melyik típusnak van a legjobb hangja? egyáltalán elő lehet csalogatni belőlük minőségi hangot?]
3 - Valamilyen "egyben minden" pl: linn majik ds (-i)?
4 - HTPC + (usb/spdif )+ dac? [milyen hangkártyával?
5 - ... további javaslatok?
Megjelenítés, zene választása nem kizáró, ha tv-n keresztül történne, de azért jobb lenne nélkülözni.
Rendszerem épülő félben van. Ami fix: Triangle Genese Quartet, JVC QL-Y55F.
Nagyon jó a kérdés és kellően összeszedett engem is pontosan ez foglalkoztat .
Bár a linn kiesik jelenleg az ára miatt .
Üdv
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 542
Pc alapú audio lejátszás
A HDTracksen megjelent a Dream Theater aktuális albuma, a A Dramatic Turn Of Events 96/24-es formátumban, 17,98-ért. Rögtön kattintottam is a megvesz gombra, de nem hajlandóak csak US földre eladni...
Érdekes politika...
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Pc alapú audio lejátszás
Valaki help me... számítógépen keresztül hallgatom a zenét..visszaállok stereora..lesz komoly erősítő is..viszont a hangkártya kérdés igen nagy problémám..tud valaki jó stereo hangkártyát (5,1-7,1 nem érdekel) RCA kimenettel..ha nem belső hangkártyával akkor hogy lehetne megoldani hogy minőségibb zenét csaljak ki a masinából??
válaszotokat előre is köszönöm (akár priviben is)
Esi Audiotrack kártyái (Prodigy HIFI 7.1, nekem ilyen van), Prodigy HD2, utóbbi kiváló, sztereó kártya, mindkettőn van RCA, EMU kártyái, ASUS Essence, árban is kb ez a sorrend felfelé.. vagy külső DAC. talán az a legjobb zenére!
- repaharcos
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Pc alapú audio lejátszás
Valaki help me... számítógépen keresztül hallgatom a zenét..visszaállok stereora..lesz komoly erősítő is..viszont a hangkártya kérdés igen nagy problémám..tud valaki jó stereo hangkártyát (5,1-7,1 nem érdekel) RCA kimenettel..ha nem belső hangkártyával akkor hogy lehetne megoldani hogy minőségibb zenét csaljak ki a masinából??
válaszotokat előre is köszönöm (akár priviben is)
Pc alapú audio lejátszás
csak örömkönnyek a régi szép időkre visszagondolván
OK, értem! A régi szép idők, Yzerman és Shanahan egy csapatban, és a kapitány Super Mario! Mi is lehetett volna a vége, ha nem ARANY!
OFF:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_hockey ... r_Olympics
ON:
Pc alapú audio lejátszás
OFF:
Nem értelek, véletlen az avatarod?
ON:
csak örömkönnyek a régi szép időkre visszagondolván
Pc alapú audio lejátszás
OFF:
Nem értelek, véletlen az avatarod?
ON:
Pc alapú audio lejátszás
Köszönjük a kimerítő és szakértő választ!
Go Red Wings!!!
Pc alapú audio lejátszás
Köszönjük a kimerítő és szakértő választ!
Go Red Wings!!!
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel veszteségmentesen tudom
grabbelni a zenei DVDket. A hangon van a hangsúly, nem a képen.
Audiohoz EAC-ot használok. Létezik DVDkre valami hasonló?
Köszönöm,
Gyula
mármint melyikre gondolsz?
a dvd audio-ra, vagy a audio dvd-re?
szal a lemez VOB okat tartalmaz (video_ts mappába van) vagy AOB-okat (audio_ts)?
a VOB-ra "DVD Decrypter" (ingyenes) beállítás
az AOB-ra meg "DVD FAB" beállítás
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot, amivel veszteségmentesen tudom
grabbelni a zenei DVDket. A hangon van a hangsúly, nem a képen.
Audiohoz EAC-ot használok. Létezik DVDkre valami hasonló?
Köszönöm,
Gyula
Pc alapú audio lejátszás
természetesen nem... nem vagyok hülye. ISO fájlból, amit a foobar például tökéletesen lejátszik, csak a MusicBeehez nem találok hasonló plugint! szeretném a két lejátszót összehasonlítani, illetve a Bee-nek tetszetősebb a kinézete, szívesen használnám, de így nem tudom, mert rengeteg SACD albumom van ISO-ban.
szóval a kérdés még mindig: " tudja esetleg valaki, a MusicBee playert hogyan tudom SACD lejátszására bírni? nem találok plugint hozzá... "
thx
Lehet, hogy nincs is...
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Pc alapú audio lejátszás
szóval a kérdés még mindig: " tudja esetleg valaki, a MusicBee playert hogyan tudom SACD lejátszására bírni? nem találok plugint hozzá... "
Nem tudok róla, hogy lehetséges lenne lejátszani vele.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Pc alapú audio lejátszás
Marmint PC mezei CD-lejatszojaba dugott SACD? Mert az nem fog menni.
természetesen nem... nem vagyok hülye. ISO fájlból, amit a foobar például tökéletesen lejátszik, csak a MusicBeehez nem találok hasonló plugint! szeretném a két lejátszót összehasonlítani, illetve a Bee-nek tetszetősebb a kinézete, szívesen használnám, de így nem tudom, mert rengeteg SACD albumom van ISO-ban.
thx
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 455
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
üdv!
tudja esetleg valaki, a MusicBee playert hogyan tudom SACD lejátszására bírni? nem találok plugint hozzá...
Marmint PC mezei CD-lejatszojaba dugott SACD? Mert az nem fog menni.
Pc alapú audio lejátszás
üdv!
tudja esetleg valaki, a MusicBee playert hogyan tudom SACD lejátszására bírni? nem találok plugint hozzá...
Pc alapú audio lejátszás
jazzradio.com - eleg jo minosegben.
Nálam tökéletes!Teljesen élethű.
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 455
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
jazzradio.com - eleg jo minosegben.
Pc alapú audio lejátszás
www.sky.fm Vannak nagyon jó zenék több Jazz műfajok.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok,
Erre én is nagyon kíváncsi lennék, és a Pioneer N-50 Elite-re is. Bár egyiket sem hallottam (még), nem gondolom, hogy ezek lennének az igazi előrelépések egy Transporter után (látom neked is az van). Ezek nekem valahogy nagyon emlékeztetnek a Transporterre - ami már nem mai darab, 6 éves biztosan van - csak egy kicsit több funkciót és szolgáltatást zsúfoltak bele. Egy Linn és egy Embla az már más, és egyáltalán nem a név miatt (nekem teljesen mindegy ki gyártotta/hol, szóljon úgy, ahogy az nekem tetszik). Én most úgy látom, hogy a Transporter apróbb módosítása is járható út...
Sziasztok,
Erre nagyon kiváncsi leszek hogy milyen lesz: http://www.cambridgeaudio.com/summary.p ... le=Summary
Pc alapú audio lejátszás
Egy levél nekem egy jó ismerősömtöl a számitógépes zenehallgatással kapcsolatban!
Szia .........!
Az MSB nem jött össze a szálllitási komplikációk miatt és megvettem
az Antelope Zodiak Gold DAC-ot (384 kHz) a Voltikus tápegységgel.
A tápegységebe ugyanúgy az Advanced listening audio cable Power 2 hálózati
kábelt tettem és modhatom, hogy a Wadia 861 lejátszóm minden
szempontbol a háttérbe került.
Amit még nem probaltam, hogy a Wadiat mint CD lejatszot a Zodiacon keresztül hallgatni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy bemutattad nekem ezeket a kábeleket.
Majd beszélünk.
Béla ........
Üdvözlet Svájcbol!
Ha valaki csak a gyári ultragagyi tápokat szeretné kiváltani és nem Bolder/Hynes/Teddy Pardo szintet vár (árban sem), érdemes lehet innen egy lineáris tápot megfülelni.
Infó van még itt a fórumon is, vagy a gyártó oldalán.
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Pc alapú audio lejátszás
Ha valaki csak a gyári ultragagyi tápokat szeretné kiváltani és nem Bolder/Hynes/Teddy Pardo szintet vár (árban sem), érdemes lehet innen egy lineáris tápot megfülelni.
Infó van még itt a fórumon is, vagy a gyártó oldalán.