Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Heed Audio termékek
1333909260[/url]' post='1289571']
Kérünk totált is!" />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 114
Heed Audio termékek
A döntés az enyém volt, ráadásul ez az én régi előfokom, ami nálad is járt, valamiért kötődöm is hozzá.
Ezzel az előfokkal nálam is jártak PM mono-k,csak sajna a Px nélkül és sajna itt is csak próbára.
De így is remekeltek,s ne is mond,h milyen nehéz volt vissza vinni, igaz mostanság elég jól elvagyok a kis Pointe-m -el,szeretem!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- vm69
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Ez volt az enyém ?
Szerintem igen!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Heed Audio termékek
Most már több mint egy hete élek együtt egy Heed Pre-Px-Pm rendszerrel,
Ez volt az enyém ?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Ne add vissza.
A döntés az enyém volt, ráadásul ez az én régi előfokom, ami nálad is járt, valamiért kötődöm is hozzá.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- vm69
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Most már több mint egy hete élek együtt egy Heed Pre-Px-Pm rendszerrel,és meg kell mondjam, ennyire még semmit nem esett nehezemre visszaadni a gazdájának, pedig azért járt már nálam néhány cucc! " />
Ne add vissza.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- vm69
- V.I.P.
Heed Audio termékek
A legfontosabb a szinergia, legalább is nekem.
[/quote
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Most már több mint egy hete élek együtt egy Heed Pre-Px-Pm rendszerrel,és meg kell mondjam, ennyire még semmit nem esett nehezemre visszaadni a gazdájának, pedig azért járt már nálam néhány cucc! " />
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Szerintem inkább érdemes egy adott rendszerbe illeszteni egy új egységet, azonban hosszabb távú zene hallgatással, és nem gyors összehasonlító tesztekkel. A legfontosabb a szinergia, legalább is nekem.
Heed Audio termékek
Több szem többet lát?
Inkább a vakteszt miatt:)
Jómagam is hajlamos lennék szerintem beleképzelni a kedvelt terméket a hangba. Gyarlók vagyunk.
Heed Audio termékek
Jobb lenne egy több résztvevős - akár vaktesztet is - összehozni:)
Több szem többet lát?
Heed Audio termékek
Van aki pár napra kölcsöm tudna adni egy DACtilust Lupus JR-al való összehasonlításra?
Gulka fórumtárs épp árulja a saját DACtilus 3-át. Sztem őt kéne megpróbálni, egyébként engem is nagyon érdekelne!
Heed Audio termékek
Van aki pár napra kölcsöm tudna adni egy DACtilust Lupus JR-al való összehasonlításra?
Jobb lenne egy több résztvevős - akár vaktesztet is - összehozni:)
Heed Audio termékek
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Heed Audio termékek
A Dactilus+ esetében én ezt nem tudom megerősíteni, SPsu, QPsu, Px a sorrend,minden váltás jól érzékelhető javulást hoz, legalábbis nálam. Zsolt is azt mondta, a Dactilus+ tápolásához az SPsu már nem megfelelő alternatíva. ( bár természetesen működik vele)
Annyit hallottam már erről a Dactilus+-ról, hogy kedvem lenne meghallgatni:)
Jó lenne amúgy egy Dactilus "1", 2, +...meg mondjuk az új DA-s DAC kártya (persze ez már kicsit más vonal) összehasonlítása.
Kiváncsi lennék az eredményre.
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Én használom a dactilust, a dacmagicnél szerintem jobb ezt teszteltem, viszont a lupus junirral nem hasonlítottam még össze(ez itt egy nagyon érdekes összehasonlítás lenne). Ami nálam érdekes volt hogy volt q-psum de eladtam mert önállóan jobb a "szimpla"dactilus. Nálam az usb verzió dolgozik
A Dactilus+ esetében én ezt nem tudom megerősíteni, SPsu, QPsu, Px a sorrend,minden váltás jól érzékelhető javulást hoz, legalábbis nálam. Zsolt is azt mondta, a Dactilus+ tápolásához az SPsu már nem megfelelő alternatíva. ( bár természetesen működik vele)
Heed Audio termékek
Én használom a dactilust, a dacmagicnél szerintem jobb ezt teszteltem, viszont a lupus junirral nem hasonlítottam még össze(ez itt egy nagyon érdekes összehasonlítás lenne). Ami nálam érdekes volt hogy volt q-psum de eladtam mert önállóan jobb a "szimpla"dactilus. Nálam az usb verzió dolgozik
Volt már régebben ilyen összehasonlításos tesztre törekvés, ha jól tudom végül nem lett belöle semmi.
Én is kiváncsi lennék egyébként az eredményre (ha lenne ilyen akkor részt vennék egy dactilus 1-el, meg van Q-PSU-m is).
- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Heed Audio termékek
Az a helyzet, hogy sajnos még nem hallottam a dactilust. Esetleg valaki "összehasonlította" már a lupus juniorral, vagy a dacmagiccel?
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Heed Audio termékek
Bár megtehetném, de nem hiszem, hogy fatornyos falum (Miskolc) környékén találok erre lehetőséget! Pesten meg nem járok, ha járok is céllal, nulla kitérési lehetőséggel...
Bár ez az én problémám, de mindezek ellenére próbálom megoldani, de addig is gyűjtöm az infőkat, amit csak lehet.
Köszönöm neked is a korábbi válaszod.
Ha feljössz Pestre én felajánlom, hogy meghallgathatod nálam. Mások is megtették már ezt. Bár gondolom, hogy Zsolt autentikusabb környezetben tudja prezentálni.
Egyébiránt én is Miskolci vagyok/voltam, csak sajnos bekebelezett a főváros és itt van a hifi. Meglepő dolgokat találni arra..kitudja;)
Heed Audio termékek
Kukori miért nem hallgatod meg?
Már írtunk 3-an is neked a hangfalról - Woody szerint összesen 10 pár készült, gondolom Zsoltnál is van egy..tehát majdnem a birtokosok fele már megvan. Sok új dolgot nemigen fogsz róla már hallani. Meg kell hallgatni, aztán megvenni/vagy nem.
Bár megtehetném, de nem hiszem, hogy fatornyos falum (Miskolc) környékén találok erre lehetőséget! Pesten meg nem járok, ha járok is céllal, nulla kitérési lehetőséggel...
Bár ez az én problémám, de mindezek ellenére próbálom megoldani, de addig is gyűjtöm az infőkat, amit csak lehet.
Köszönöm neked is a korábbi válaszod.
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
Már írtunk 3-an is neked a hangfalról - Woody szerint összesen 10 pár készült, gondolom Zsoltnál is van egy..tehát majdnem a birtokosok fele már megvan. Sok új dolgot nemigen fogsz róla már hallani. Meg kell hallgatni, aztán megvenni/vagy nem.
Mikor szegeden nálunk volt a bemutató,sajnos nem volt időm meghallgatni,de aki meghallgatta,azt mondta,hogy tetszett neki,pedig elég nagy a bemutatónk.
Webáruház:
Heed Audio termékek
ON: Woody-nak köszönöm a válaszát! Várnék további véleményeket a Heed Bee hangfalakról!
Heed Audio termékek
Szia Kukori!
10 pár "Anniversary" Bee-t szerettek volna értékesteni Zsolték, ebből nem tudom mennyi valósult meg. Nálam van a 3. pár, amivel abszolút elégedett vagyok. Nem egy háklis darab az elhelyezést illetően. Nekem jobban tetszik a hangja, mint az Epos ES14-emé. Ahhoz képest vannak korlátai, de összességében nálam mégis a Bee a nyerő. Még mielőtt sokan lehurrognának, hangsúlyozom, hogy az én rendszeremben, az én lakásomban, az én fülemmel, az én ízlésemmel. Tudomásom szerint azért nincs már az árlistán, mert Zsolték nem tartják kifizetődőnek a gyártását. A felhasznált alkatrészek árát nem tudnák érvényesíteni az árban, mert jóval drágábban kellene adniuk, mint 49000/db, annyiért meg valószínűleg másfelé keresgélnének az emberek...