Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
H/K termékek
Rühellem ezt a fekete billentyűzetet.
Mindent elgépelek,annyira rosszul látok már közelre.
A CD játszó nem nagy szám,de érdemes volt megvenni hozzá.
Na de ±200A ??? A hegesztőm nem tud ennyit.
H/K termékek
Mennyire hangosak vajon a benne lévő ventilátorok? Amúgy nekem is szimpi a cucc. De mi az a VD lejátszó?
Rühellem ezt a fekete billentyűzetet.
Mindent elgépelek,annyira rosszul látok már közelre.
A CD játszó nem nagy szám,de érdemes volt megvenni hozzá.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
H/K termékek
Azt olvastam,de én inkább a ti véleményetekre lettem volna kíváncsi.
A reklám szövegek nem igazán érdekelnek.
Tetszik a belső elrendezése és hogy teljesen szimmetrikus.
A tápja is elég komolynak tűnik.Megrendeltem hozzá a VD játszót is,így meglesz a harmónia.
Remélem jól fog passzolni a JBL dobozokhoz.
Jungsonnal most is nagyon jó,csak még nincsenek bejáródva a dobozok.
Adatok:
Description: Solid-state two-channel integrated amplifier with analog/digital inputs, tone controls, bass management, and system equalization. Line-level analog inputs: 6 pairs single-ended (RCA), 1 pair balanced (XLR), processor HT bypass (RCA), 2 subwoofer (RCA). Phono inputs: 1 moving-magnet, 1 moving-coil. Digital inputs: 2 optical, 2 coax, 1 HRS. Line-level analog outputs: 2 L/R, 2 subwoofer. Digital outputs: 2 coax. Output power: 150Wpc into 8 ohms (21.75dBW), 300Wpc into 4 ohms (21.75dBW). Line-level input sensitivity: 350mV. Line-level input impedance: 43k ohms. Phono input sensitivity: 10mV (MM), 1mV (MC). Phono input impedance: 47k ohms (MM), 100 ohms (MC). Frequency response: 10Hz–170kHz, +0/–3dB at 1W; 20Hz–100kHz at half power. Signal/noise ratio: 109dB (line), 75dB (MC), IHF-A (–3dB). THD, both channels driven: <0.03%, 20Hz–20kHz, at 150Wpc (8 ohms); <0.3%, 20Hz–20kHz, at 300Wpc (4 ohms).
Dimensions: 17 5/16" (440mm) W by 6.5" (165mm) H by 17 1/8" (435mm) D. Weight: 43.1 lbs (19.6kg).
Serial Number Of Unit Reviewed: FO 0008-01066.
Price: $2599.
Végre valami,ami hazánkban olcsóbb valamennyivel.
Az is ritka,hogy MC bemenete is van.
Mennyire hangosak vajon a benne lévő ventilátorok? Amúgy nekem is szimpi a cucc. De mi az a VD lejátszó?
H/K termékek
Ennek a párosnak, ha jól emlékszem az volt a neve, mikor megjelent, hogy "Stereo Legend".
Akkoriban a Hi-Fi Piacban volt is teszt, ha igaz. Keresd vissza, valamit hátha ki lehet hámozni belőle.
Közben megkerestem úra:
http://www.hifipiac.hu/erositok/638-har ... don-hk-990
Webáruház:
H/K termékek
Ennek a párosnak, ha jól emlékszem az volt a neve, mikor megjelent, hogy "Stereo Legend".
Akkoriban a Hi-Fi Piacban volt is teszt, ha igaz. Keresd vissza, valamit hátha ki lehet hámozni belőle.
Azt olvastam,de én inkább a ti véleményetekre lettem volna kíváncsi.
A reklám szövegek nem igazán érdekelnek.
Tetszik a belső elrendezése és hogy teljesen szimmetrikus.
A tápja is elég komolynak tűnik.Megrendeltem hozzá a VD játszót is,így meglesz a harmónia.
Remélem jól fog passzolni a JBL dobozokhoz.
Jungsonnal most is nagyon jó,csak még nincsenek bejáródva a dobozok.
Adatok:
Description: Solid-state two-channel integrated amplifier with analog/digital inputs, tone controls, bass management, and system equalization. Line-level analog inputs: 6 pairs single-ended (RCA), 1 pair balanced (XLR), processor HT bypass (RCA), 2 subwoofer (RCA). Phono inputs: 1 moving-magnet, 1 moving-coil. Digital inputs: 2 optical, 2 coax, 1 HRS. Line-level analog outputs: 2 L/R, 2 subwoofer. Digital outputs: 2 coax. Output power: 150Wpc into 8 ohms (21.75dBW), 300Wpc into 4 ohms (21.75dBW). Line-level input sensitivity: 350mV. Line-level input impedance: 43k ohms. Phono input sensitivity: 10mV (MM), 1mV (MC). Phono input impedance: 47k ohms (MM), 100 ohms (MC). Frequency response: 10Hz–170kHz, +0/–3dB at 1W; 20Hz–100kHz at half power. Signal/noise ratio: 109dB (line), 75dB (MC), IHF-A (–3dB). THD, both channels driven: <0.03%, 20Hz–20kHz, at 150Wpc (8 ohms); <0.3%, 20Hz–20kHz, at 300Wpc (4 ohms).
Dimensions: 17 5/16" (440mm) W by 6.5" (165mm) H by 17 1/8" (435mm) D. Weight: 43.1 lbs (19.6kg).
Serial Number Of Unit Reviewed: FO 0008-01066.
Price: $2599.
Végre valami,ami hazánkban olcsóbb valamennyivel.
Az is ritka,hogy MC bemenete is van.
Webáruház:
Ezt ismeri valaki?
Harman Kardon HK 990
http://www.stereophile.com/content/harm ... -amplifier
A JBL dobozokhoz lehet veszek egy ilyet + a hozzávaló 990-es CD játszót.
H/K termékek
Ezt ismeri valaki?
Harman Kardon HK 990
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
H/K termékek
Ezt ismeri valaki?
Harman Kardon HK 990
Webáruház:
H/K termékek
Sziasztok!
Kb. 3 éve használok megelégedéssel egy HK 6100-as erősítőt Wharfedale Diamond 8.3-as hangfalakkal. Szerettem ezt a párost, míg egy barátom el nem hozta tesztre a frissen szerzett Denon PMA-360 -as erősítőjét. Megdöbbentem, hogy mennyivel dinamikusabb a Denon, igaz magasban a HK a jobb. Mégis az én zenei ízlésemhez a Denon hangja passzol jobban. A kérdésem az lenne, hogy volt-e már szerencsétek Denon PMA-380 -as készülékhez? (elvileg a 360-as utóda) Ilyet most egy ismerős révén jó árban tudnék szerezni, de meghallgatni még nem tudom.
H/K termékek
Sziasztok!
Ma délben a szerelőhöz indulás előtt utolsó próbaképpen
bedugtam,bekapcsolt és tökéletesen működik minden rajta!
Nem értem de
Tv: samsung lcd
Erősítő: H/K AVR 130
DVD:Pana S75
Hang: front:heco astron 500 háttér:dali axs 1000 dali axs center
H/K termékek
avr-130 nem kapcsol be sehogyan se.
biztosítékok jók,reseteltem a tone mode gombbal a
használati szerint.
van tippje valakinek hogy mit próbáljak ki?
Burkolat le és méricskélés. Ha nem akarsz kockáztatni akkor szerelő. Bármi lehet.
H/K termékek
avr-130 nem kapcsol be sehogyan se.
biztosítékok jók,reseteltem a tone mode gombbal a
használati szerint.
van tippje valakinek hogy mit próbáljak ki?
Tv: samsung lcd
Erősítő: H/K AVR 130
DVD:Pana S75
Hang: front:heco astron 500 háttér:dali axs 1000 dali axs center
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
H/K termékek
doky: még régebben hallgattam valahol (talán az Aymarában) egy BW 602 talán s3-at egy HK sztereóval (ennek a típúsára nem emlékszek) és akkor nagyon meggyőző volt a hangja
Én nem mondtam olyat hogy nem lenne jó a B&W dobozokkal!!!
Én csak annyit mondtam hogy nem tudom mennyire jönne be neked!
Nálam a 602s3-as volt (ha jól emlékszem) és lendületes kis doboz, jó mélyekkel (kell hogy az erősítő pontosan megfogja a membránokat) de a magasa az nekem túl fényes volt és a közepek nem elég részletesek ill élethűek (az enyém után)!
Szal, meg kell fülelni!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
Reggel megérkezett a hk 630 (ez a régi sztereó változat, nem az avr). Gyorsan bekötöttem a rendszerbe,hogy kipróbáljam milyen és uh... van benne dinamika hallottam pár régebbi hk-t, de nem gondoltam volna,hogy ez ilyen erőteljes lesz. Sajnos alaposabb tesztelésre majd csak a hétvégén lesz időm, de már ennyi alapján is megtetszett.
Az állapota nagyon szép, megkímélt, egy karc sincs rajta, mondhatni,hogy újszerű állapotban van. Távjával együtt kaptam.
doky: még régebben hallgattam valahol (talán az Aymarában) egy BW 602 talán s3-at egy HK sztereóval (ennek a típúsára nem emlékszek) és akkor nagyon meggyőző volt a hangja
What is an Audiophile?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
H/K termékek
sajnos nincs lehetőségem kipróbálni egyiket sem, más erősítővel meghallgatni meg nem sok értelme lenne szerintem.
mégis milyen vonalon kellene elindulnom? BW 601 vagy 602?
Nem tudom mennyire jönne be a B&W párosítás...
Én inkább régebbi JBL dobozokat próbálnék megfülelni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
JBL szériák közül van olyan, ami jó lehetne ebben az árkategóriában?
What is an Audiophile?
H/K termékek
Szerintem ez a 2 doboz nem lenne neked jó választás... de meg kell fülelni!
Hangszeresre még el is mehetne... de a többi teljesen kilőve!
Szerintem!
sajnos nincs lehetőségem kipróbálni egyiket sem, más erősítővel meghallgatni meg nem sok értelme lenne szerintem.
mégis milyen vonalon kellene elindulnom? BW 601 vagy 602?
What is an Audiophile?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
H/K termékek
Amúgy tudnátok mondani olyat, amely IEC aljzattal rendelkezik? Mostanában ilyenre vadászom. Azt olvastam, hogy metál zenével a HK-k teljesítenek a legjobban, ezért lecserélném a Denon PMA 355-öt.
Alá támaszthatom Háth Izsák szavait!
Mondjuk nálam cserélve lett a tápkábel ill egy IEC aljzat (Furutech) lett beépítve és Zimonyi Attila kábeleket használok (amit az erősítő meg is hálál)!
Viszont az tény hogy annyira nem Metal-osak az új H/K vasak!
Meg kellene fülelni őket együtt, jó ám az a Denon ha nem is mai darab!!!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
H/K termékek
Esetleg a most felrakott tuningolt Sound Art W2? Árban nagyon vonzó
Szerintem ez a 2 doboz nem lenne neked jó választás... de meg kell fülelni!
Hangszeresre még el is mehetne... de a többi teljesen kilőve!
Szerintem!
H/K termékek
Helló!
Egy másodlagos rendszert építek,csak zenehallgatásra. Erősítő adott, egy HK630-as és mellé keresnék egy hangfal párost 50-60k forint értékig.Egy 15nm-es szobába kellene, forrás főleg PC(+DAC) lenne és leginkább hangszeres, rock, valamint elektronikus zenéket hallgatok. Milyen irányban nézelődjek, milyen típusokat? Az itt hirdetett Kef iQ30-cal szemezgettem, de vajon jó párost alkotna a HK-val?
Esetleg a most felrakott tuningolt Sound Art W2? Árban nagyon vonzó
What is an Audiophile?
H/K termékek
Helló!
Egy másodlagos rendszert építek,csak zenehallgatásra. Erősítő adott, egy HK630-as és mellé keresnék egy hangfal párost 50-60k forint értékig.Egy 15nm-es szobába kellene, forrás főleg PC(+DAC) lenne és leginkább hangszeres, rock, valamint elektronikus zenéket hallgatok. Milyen irányban nézelődjek, milyen típusokat? Az itt hirdetett Kef iQ30-cal szemezgettem, de vajon jó párost alkotna a HK-val?
What is an Audiophile?
-
Vendég
H/K termékek
Hát ez szomorú. Minden erősítőt lecsatolható tápkábellel kellene gyártani.
Erről megoszlanak a vélemények. A kommersz kategóriában a gyári IEC aljzatok is hagynak kívánnivalót maguk után. Utólagos beépítés esetén egy rossz forrasztás vagy csúszóérintkező és/vagy kommersz aljzat, akár ronthat is a hangon a fix kábelhez képest. Ez említett HK erősítő esetén sem ez a szűk keresztmetszet, szvsz. Volt HK 980-am, nem vészes a hálózati kábele. "Metálozni" az újabb szériák kevésbé szeretnek.
H/K termékek
Amúgy tudnátok mondani olyat, amely IEC aljzattal rendelkezik? Mostanában ilyenre vadászom. Azt olvastam, hogy metál zenével a HK-k teljesítenek a legjobban, ezért lecserélném a Denon PMA 355-öt.
H/K termékek
fix,nem cserélhető
Hát ez szomorú. Minden erősítőt lecsatolható tápkábellel kellene gyártani.