Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Köszi,ha jól értem, akkor Te most egy ilyet birtokolsz.
Térleképzése milyen?
Másik dolog, hogy a 25. évforduló kapcsán féláron adtak néhány Bee-t. Az ára 49.900 Ft/db volt az akciós árlista szerint, viszont Zsolt egy blogbejegyzése alapján /pár árnak érthető. Mi az igazság, mennyi volt ennek a rendes, ill. az akciós ára? Továbbá a most aktuális árlistán miért nem szerepel? Nem gyártják többet?
Köszi még1x!
Igen, van ilyen hangfalam is.
A tere szerintem kitűnő, dehát ugye ez az omni kialakítás miatt érthető is.
Tudtommal (a széria szám alapján) enyém a második elkészült példány. Én is ebben az akcióban vettem (db ár amit írtál, tehát a pár a duplája volt) tudtommal már mind elment, így már csak normál áron lesz..hogy most miért nincs az árlistán nemtudom.
Heed Audio termékek
A gyártó 15nm körülre ajánlja. Szerintem 20-25nm-el sincs gondja. Magam részéről 18nm-en használom.
A hangja nekem bejön, illik a Heed vonalba. Annak ellenére, hogy ilyen pici és nem is egészen hajaz a kinézete az egyéb omnikra, azért igenis ezt a vonalat képviseli. Az elhelyezésre egyáltalán nem érzékeny - ilyen kevéssé háklis hangfalam még nem is volt.
A hangja tiszta, a magasa nekem tetszetős, mélyben sajnos nem túl erős - bár megfelelő felvétellel azért jól tud szólni.
Mindent egybevetve szerintem kitűnő választás "rossz" akusztikájú szobákba, olyanoknak akik inkább akusztikus felvételekhez, mint rockhoz és modernebb műfajokhoz vonzódnak.
Köszi,ha jól értem, akkor Te most egy ilyet birtokolsz.
Térleképzése milyen?
Másik dolog, hogy a 25. évforduló kapcsán féláron adtak néhány Bee-t. Az ára 49.900 Ft/db volt az akciós árlista szerint, viszont Zsolt egy blogbejegyzése alapján /pár árnak érthető. Mi az igazság, mennyi volt ennek a rendes, ill. az akciós ára? Továbbá a most aktuális árlistán miért nem szerepel? Nem gyártják többet?
Köszi még1x!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
Egy kérdés azoknak, akik ismerik a Heed Bee hangfalat:
Mekkora szobába javallott ez a hangfal?
Másik kérdés, bár szubjektív és nehezen leírható, de pár szót tudnátok mondani a hangjáról? Akár más hangfalakkal összevetve is érdekel.
Köszönöm előre is!
A gyártó 15nm körülre ajánlja. Szerintem 20-25nm-el sincs gondja. Magam részéről 18nm-en használom.
A hangja nekem bejön, illik a Heed vonalba. Annak ellenére, hogy ilyen pici és nem is egészen hajaz a kinézete az egyéb omnikra, azért igenis ezt a vonalat képviseli. Az elhelyezésre egyáltalán nem érzékeny - ilyen kevéssé háklis hangfalam még nem is volt.
A hangja tiszta, a magasa nekem tetszetős, mélyben sajnos nem túl erős - bár megfelelő felvétellel azért jól tud szólni.
Mindent egybevetve szerintem kitűnő választás "rossz" akusztikájú szobákba, olyanoknak akik inkább akusztikus felvételekhez, mint rockhoz és modernebb műfajokhoz vonzódnak.
Heed Audio termékek
Egy kérdés azoknak, akik ismerik a Heed Bee hangfalat:
Mekkora szobába javallott ez a hangfal?
Másik kérdés, bár szubjektív és nehezen leírható, de pár szót tudnátok mondani a hangjáról? Akár más hangfalakkal összevetve is érdekel.
Köszönöm előre is!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Heed Audio termékek
Sok fehér Heed:
http://www.whathifi....d-of-technology
http://zsoltaudio.bl...w-kepekben.html
Azt hiszem én még nem vagyok ennyire modern, ezt nekem még szokni kellene. Leragadtam ott, hogy a hifi az fekete. Az ezüsttel sem sokat tudtam kezdeni. De ez tényleg ízlés dolga.
Nekem nagyon bejön a fehér.......
http://zsoltaudio.blogspot.com/2012/02/ ... emmel.html
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Sok fehér Heed:
http://www.whathifi.com/news/bristol-sh ... technology
http://zsoltaudio.blogspot.com/2012/02/ ... ekben.html
Azt hiszem én még nem vagyok ennyire modern, ezt nekem még szokni kellene. Leragadtam ott, hogy a hifi az fekete. Az ezüsttel sem sokat tudtam kezdeni. De ez tényleg ízlés dolga.
Heed Audio termékek
Igen, van nálam új SI. Majd röviesen megírom részletesen is, de én egyértelmű előrelépésnek érzem.
Köszönöm, kiváncsi vagyok a folytatásra.
Heed Audio termékek
Igen, van nálam új SI. Majd röviesen megírom részletesen is, de én egyértelmű előrelépésnek érzem. Egészen döbbenetesen jól sikerült az integrációja a D/A kártyával, sokkal folyamatosabb, áradóbb lett a így a hangja, kicsit elcsépelt, de analógosabb lett, mint az elődben. Tonalitásban egyfelől közelített az előfok/Monoblokkok irányába, persze nincs meg az a súlya, kicsit másképp nyúl a basszushoz, de nagyon egyben van ez az erősítő. Ja és a külső táp nélkül. Azért elég húzós volt, hogy a komplett nagy Heed rendszer után kellett bizonyítania, de nem éreztem nyűgnek a hallgatását kicsit sem. Egy SI meg egy Heed futómű döbbenetesen jó páros az áráért, pláne ha a megfelelő kábelt is megtalálja a kettő közé az ember.
Gratula, hogy van ilyened, sok kellemes, zenehallgatással eltöltött órát kívánok mellé!
Heed Audio termékek
Az alja és a hátoldal is fekete, nekem ez így teljesen rendben van. Ráadásul a kék ledek sem vakítanak annyira a fehér előlapon.
Ez az új Si nálad van? Milyennek találod? Jól emlékszem, amúgy a PRE/PM mellett döntöttel annak idején nem?
Heed Audio termékek
Pontosabban a csak eleje fehér, angol változat, a tetején is fehér, svájci kivitel szerintem sokkal szebb élőben. A pocsék fotóért elnézést, ígérem lesz sokkal szebb is.
Tényleg szép, de legmélyebb tisztelet mellett megjegyzem, kár azért a fekete rögzítőcsavarokért...
Heed Audio termékek
Pontosabban a csak eleje fehér, angol változat, a tetején is fehér, svájci kivitel szerintem sokkal szebb élőben. A pocsék fotóért elnézést, ígérem lesz sokkal szebb is.
Ezt hiányoltam, ez így már sokkal szebb.
Heed Audio termékek
Szóval 1-1,5 éve volt egy vastag kábelből font hangfalkábel, amit többen vettek Zsolttól. Hogy ezt tervezte-e SpeaCorddnak hívni vagy ez csak egy mellékvágány volt nem tudom. Mindenestre, amikor én is venni akartam tőle, azt mondta, hogy már nem készíti.
Köszönöm Neked és Akvaparknak is a válaszokat!
Ha esetleg elfekvőben van valakinél és hajlandó azt nélkülözni pár napig, egy próbát mindenképp tennék vele, hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni...
Heed Audio termékek
A HEED Audio kábelei - összhangban a gyártó filozófiájával - nem a valóságtól elrugaszkodott árú kábelek.
A nálam lévő HEED hangsugárzó kábel egy nyugodt, semleges kábel, nem ingerli az embert a cserére.
Heed Audio termékek
Létezni létezik, bár a Zsoltaudio-s árlistán "n.a." van az ára helyén feltüntetve:
Valaki hallotta már?
Szóval 1-1,5 éve volt egy vastag kábelből font hangfalkábel, amit többen vettek Zsolttól. Hogy ezt tervezte-e SpeaCorddnak hívni vagy ez csak egy mellékvágány volt nem tudom. Mindenestre, amikor én is venni akartam tőle, azt mondta, hogy már nem készíti.
Heed Audio termékek
Egyáltalán létezik a hangsugárzó kábel???
Létezni létezik, bár a Zsoltaudio-s árlistán "n.a." van az ára helyén feltüntetve:
Valaki hallotta már?
Heed Audio termékek
Egyáltalán létezik a hangsugárzó kábel???
Heed Audio termékek
A Heed SpeaCord hangsugárzó kábelével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ha igen, mik voltak azok? Főleg hangilag érdekelne.
Illetve az, hogy mennyi lehet az ára...
ment pü.
Heed Audio termékek
A Heed SpeaCord hangsugárzó kábelével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ha igen, mik voltak azok? Főleg hangilag érdekelne.
Illetve az, hogy mennyi lehet az ára...
Heed Audio termékek
Egyik szemem 36_2_18.gif , a másik ....
Ezért
Soká lesz itt még dactilus 3 vagy külső átalakító
Viszont legalább értelmet nyert számomra a DA:)
Heed Audio termékek
Egyik szemem 36_2_18.gif , a másik ....
Ezért
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001