Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Nem mai kép lehet:
"Forrás:PC DAC: PS Audio Digital Link III Amplifier:Krell KAV400xi Front: DIY tölcséres "
Tetszik ez a doboz még mindig.
Teljesen mai. A CAV nem lett bedobozolva.
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
DIY
Nem mai kép lehet:
"Forrás:PC DAC: PS Audio Digital Link III Amplifier:Krell KAV400xi Front: DIY tölcséres "
Tetszik ez a doboz még mindig.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
DIY
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Vendégségben...
Gratulálok!!!
Látom a francia ment... az angol jött az angolkák mellé!
Nagyon jól és szépen halad a rendszer a végéhez közeledve!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
nice.black and white.
Köszönöm szépen!
Imádom ezt a két színkombinációt.
Vissza kötöttem ma az Etalont, még mindig igen csak jó
Én is nagyon csípem az Etalonomat.
Vissza kötöttem ma az Etalont, még mindig igen csak jó
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
nice.black and white.
nice.black and white.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Jó az irány!
Vendégségben...
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Bár az árától dobtam egy hátast !36_7_11.gif
Nem olyan vészes. Én a Basic verziót vettem 45-ért.
Úgy gondoltam, hogy, ha én veszem meg bele a memóriát és az ssd-t, akkor olcsóbban kijövök.
És így is lett.
Van belőle gyárilag 120-130 körül kompletten. Mondjuk az Ionos videokártyával.Annyit nem adnék érte. Viszont nekem a film nem lényeges. Arra ott a médialejátszó....
Jól megdícsérted
Ami jó, az jó
Bár az árától dobtam egy hátast !36_7_11.gif
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
csovi, hala neked - halgattam rad. eloszor szokatlan volt a visszafogottsaga, de hamar meg lehet szokni... nyugodt meg is reszletezo. es nem a hangfalbol szol a zene. nagy elmeny
Bitang jó a laptop után a shuttle hangja....
Jól megdícsérted
Webáruház:
Alakul!
Lassan a végére érek. 1-2 simítás még hátra van....
Bitang jó a laptop után a shuttle hangja....
Vendégségben...
...és, hogy tetszik?
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Alakul!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Köszi a beszámolót.
Örülök,hogy tetszik.
Egyszer egy Swans M6-ot fülelj meg.
Épp most visznek el egy ilyet jó messzire.
Hallottuk Nálad azt is, és még jó párat. Hogy mennyire szubjektív egy ilyen hallgatózás, nekem pont az a hangsugárzó tetszett, ami a többieknek nem. De véleményem szerint a reflexiók terén a lehalgatóhelyiség túl is van csillapítva Nálad, ezért tűnik számomra kevesebbnek a mélyhangok mennyisége.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Nem hiszem, hogy itt a fórumon sokan lennének akik azt mondanák, hogy nem szép látvány egymás mellett a CAV A8M és A12. Szerintem gyönyörűek.
Köszi a beszámolót.
Örülök,hogy tetszik.
Egyszer egy Swans M6-ot fülelj meg.
Épp most visznek el egy ilyet jó messzire.
Webáruház:
egy kis upgrade
Nagyon pölec a vastag tányéros...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Áhh, pont jó ez így is.
Írhatnál szennhejzeréknek, hogy íme egy jó kiegészítő
Az biztos hogy meg kellene lépni és elküldeni a képeket... valszeg lenyúlnák és lenne sorozatgyártás igen jó pénzért!
Valóban gyönyörű... de ezen semmi meglepő!
Pisti munkája nem téveszt!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Ilyen párost sem láttam még senkinél.
Vélemény róla?
Mi volt előtte?
Elnézést, de sok a munka és így kevesebb idő jut a fórumozásra.
Házimozi, áruházi Technics volt, de nem sok említésre méltót lehet mondani róla.
Számomra egy műszaki termék megjelenése számít annyira mint a technikai paraméterei, így amikor megláttam a CAV A8M hm. erősítőt első látásra tudtam, hogy ilyenem lesz. Az élmény természetesen nem említhető egy napon az elődjéhez képest. Azóta már meghallgattam több gyártó hm erősítőjét (nem írok márkákat fölösleges viták elkerülése miatt), de abban biztos vagyok, hogy nem választottam rosszul. Egy ideig sztereóra is ezt használtam Dali C8 párosításban, nagyon szépen muzsikáltak együtt, azoktól a mélyektől még Szamóca fórumtársunk lélegzete is elakadt mikor a TOUCH YELLO-t hallgattuk.
Sztereó előd:YBA YA201, DALI C8, nagyon sok jót lehet mondani erről az erősítőről addig még akusztikus vagy lágyabb zenéről volt szó, de ahol már gyorsaságra és dinamitára is szükség volt akkor csak a maszatolás ment. Egy ismerősöm meghallgatta az erősítőt és csak úgy vitte el, ha viheti a hangsugárzókat is, így ment minden. Ezt sem bántam meg.
Üzletről-üzletre jártam hallgatózni, majd két alkalommal lementem Hozzátok Szegedre és egyik alkalommal egy CAV A12-vel a másik alkalommal egy pár CAV FI-EX piano-val lettem gazdagabb. Annak ellenére vettem meg a FI-EX-et, hogy nem győzött meg teljesen, de már a Gergőt sem akartam tovább fárasztani, mert csak folyamatosan cserélgette a sugárzókat.
Az én szobám fele akkora mint nálatok a bemutató terem és szerencsém volt, mert amit ott hiányoltam azt itthon megtaláltam. Sokkal több mélye van a kisebb szobában. Lehet, hogy nem a csúcs kategóriába tartozik, de nagyon kellemes, hallgatható párost sikerült vennem. Akár agész nap lehet hallgatni nem fáradok el, nem fáj a fejem, legyen az komolyzene, Allan Taylor, Rob Martino vagy Yello. Élvezem a zenét.
Nem hiszem, hogy itt a fórumon sokan lennének akik azt mondanák, hogy nem szép látvány egymás mellett a CAV A8M és A12. Szerintem gyönyörűek.
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
egy kis upgrade
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Áhh, pont jó ez így is.
Írhatnál szennhejzeréknek, hogy íme egy jó kiegészítő
Jó ez így nekem.Elbütykölök velük. Szeretek aprólékos munkákat csinálni ,a részletek nagyon fontosak,sokan nézik azt egy tárgyban legyen az mondjuk éppen egy fülestartó.