Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Pontosabban a csak eleje fehér, angol változat, a tetején is fehér, svájci kivitel szerintem sokkal szebb élőben. A pocsék fotóért elnézést, ígérem lesz sokkal szebb is.
Tényleg szép, de legmélyebb tisztelet mellett megjegyzem, kár azért a fekete rögzítőcsavarokért...
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Pontosabban a csak eleje fehér, angol változat, a tetején is fehér, svájci kivitel szerintem sokkal szebb élőben. A pocsék fotóért elnézést, ígérem lesz sokkal szebb is.
Ezt hiányoltam, ez így már sokkal szebb.
Heed Audio termékek
Ezt hiányoltam, ez így már sokkal szebb.
Heed Audio termékek
Szóval 1-1,5 éve volt egy vastag kábelből font hangfalkábel, amit többen vettek Zsolttól. Hogy ezt tervezte-e SpeaCorddnak hívni vagy ez csak egy mellékvágány volt nem tudom. Mindenestre, amikor én is venni akartam tőle, azt mondta, hogy már nem készíti.
Köszönöm Neked és Akvaparknak is a válaszokat!
Ha esetleg elfekvőben van valakinél és hajlandó azt nélkülözni pár napig, egy próbát mindenképp tennék vele, hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni...
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
A HEED Audio kábelei - összhangban a gyártó filozófiájával - nem a valóságtól elrugaszkodott árú kábelek.
A nálam lévő HEED hangsugárzó kábel egy nyugodt, semleges kábel, nem ingerli az embert a cserére.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Létezni létezik, bár a Zsoltaudio-s árlistán "n.a." van az ára helyén feltüntetve:
Valaki hallotta már?
Szóval 1-1,5 éve volt egy vastag kábelből font hangfalkábel, amit többen vettek Zsolttól. Hogy ezt tervezte-e SpeaCorddnak hívni vagy ez csak egy mellékvágány volt nem tudom. Mindenestre, amikor én is venni akartam tőle, azt mondta, hogy már nem készíti.
Heed Audio termékek
Létezni létezik, bár a Zsoltaudio-s árlistán "n.a." van az ára helyén feltüntetve:
Valaki hallotta már?
Heed Audio termékek
Egyáltalán létezik a hangsugárzó kábel???
Valaki hallotta már?
Heed Audio termékek
Egyáltalán létezik a hangsugárzó kábel???
Heed Audio termékek
A Heed SpeaCord hangsugárzó kábelével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ha igen, mik voltak azok? Főleg hangilag érdekelne.
Illetve az, hogy mennyi lehet az ára...
ment pü.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
A Heed SpeaCord hangsugárzó kábelével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ha igen, mik voltak azok? Főleg hangilag érdekelne.
Illetve az, hogy mennyi lehet az ára...
Heed Audio termékek
Egyik szemem 36_2_18.gif , a másik ....
Ezért
Soká lesz itt még dactilus 3 vagy külső átalakító
Viszont legalább értelmet nyert számomra a DA:)
Heed Audio termékek
Egyik szemem 36_2_18.gif , a másik ....
Ezért
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Heed Audio termékek
Érdekességek...
http://zsoltaudio.blogspot.com/
Sokminden azért a mostani postból sajnos nem derült ki:((
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Heed Audio termékek
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 114
Heed Audio termékek
Lenne egy kérdésem, Luna I távirányító, sajnos az eredeti nincs meg, esetleg valakinek van tapasztalata, hogy tanítható táv szóba jöhet-e?
Enyém az egy Thomson távval működött.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Heed Audio termékek
Lenne egy kérdésem, Luna I távirányító, sajnos az eredeti nincs meg, esetleg valakinek van tapasztalata, hogy tanítható táv szóba jöhet-e?
Tanítható táv mindenképpen jó, ugye ezért tanítható
A kérdés, hogy hogyan tanítod meg ha nincs meg a távod.
Esetleg Zsoltot meg lehetne kérdezni, hogy Obelisk táv nem jó-e hozzá.
Heed Audio termékek
Az Obelisk távját sikerült.Gondolom a Luna is menni fog
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Heed Audio termékek
Van valakinek tapasztalata arról, hogy egy Obelisk Si-t mi egészít ki jobban: egy beépíthető Dactilus kártya, vagy az önálló, külső Dactilus+?
Mi a kettő hangja között az eltérés?
X2 táp? :bebebebebebe: Nekem anno a kártya nem jött be jobb lehet egy külső DAC szvsz. (de az X2 tápot nem viccből írtam az elején ha még nincsen mindenképpen vegyél hozzá)
Heed Audio termékek
Van valakinek tapasztalata arról, hogy egy Obelisk Si-t mi egészít ki jobban: egy beépíthető Dactilus kártya, vagy az önálló, külső Dactilus+?
Mi a kettő hangja között az eltérés?
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Nekem nem derült ez ki sehonnan. Persze lehet, hogy így van.
A PX-et magam is több készülékhez használtam, pl. QPsu helyett is, de az X2-ről nincs ilyen infó egyáltalán. A Luna I saját tápja se jó sehova máshova, azért is jött Luna II a QPsu-val, hogy ne lógjon ki a sorból. Az X2 szerepe speciális, segîtségével szétválasztod az előfok rész, és a végfok rész tápolását, ezért nem jó szerintem máshová,
Heed Audio termékek
A PX 26 voltos, szerintem az X2 más, csak a Si-hez jó.
Nekem nem derült ez ki sehonnan. Persze lehet, hogy így van.
- suminator968
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Ugyanazt a feszültséget adja ki mindkét táp?
A PX 26 voltos, szerintem az X2 más, csak a Si-hez jó.