Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
Házi kedvenceink
Elöszőr is gratula most találtam erre a topikra nem gondoltam volna hogy itt ilyen is van. Szépek az állatok és ezzel a lendülettel én is bemutatnám pici fiam 8 hetes korától mostanáig de nem teljesen mert mostanába nem készült róla kép de ami késik nem múlik!
Egy kis pit bull vagy valami hasonló is van a kutyába? Szép kutya amúgy ha vannak még képek róla rakhatnál fel.
Házi kedvenceink
Magasugrás
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Házi kedvenceink
Véletlenül nem tenyésztő vagy?Mert azért úgy már más...
Hát az is
Ők itt a nyári újszülöttek, de igazából most a saját mennyiség 7 db.
Házi kedvenceink
Ez nekem már a kritikus tömeg.Volt nálunk pár napra egy harmadik vizsla is amíg a gazdik elutaztak.
Na a hármat sem vállalnám már be.
Véletlenül nem tenyésztő vagy?Mert azért úgy már más...
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V
-
Vendég
Házi kedvenceink
Kevés jobb dolog van mint két vizsla!
Mondjuk a sok sok agár?
vagy a még több?
Házi kedvenceink
Valamint Luca és Vili!
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;
"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood
Házi kedvenceink
Mazsi cicám
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;
"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood
Házi kedvenceink
mellé egy "ördög"-öt fogadtunk örökbe: Lucát*...
*:gazdája meghalt, rá is ez a sors várt volna.
Kevés jobb dolog van mint két vizsla!
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V
- alfioraldo
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Házi kedvenceink
Elöszőr is gratula most találtam erre a topikra nem gondoltam volna hogy itt ilyen is van. Szépek az állatok és ezzel a lendülettel én is bemutatnám pici fiam 8 hetes korától mostanáig de nem teljesen mert mostanába nem készült róla kép de ami késik nem múlik!
Denon Cambridge Audio Technics Muse Jamo Sony Hertz Oehlbach Inakustik Thompson Apple Qed Rotel JBL Audison Nad Wharfedale Bob marley Dietz Monster Harman kardon Uher Söund arts Reloop Fostex Lg Neutrik Marshall Tannoy Ground Zero Audioquest Proel Lem Pioneer Akg
Házi kedvenceink
Új jövevény: Bolka
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házi kedvenceink
Dícséretes dolog! NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Házi kedvenceink
Melyik volna az ördög? Nem túl sovány az a jószág? (Az enyémnek nem látszik a ki a bordája. (Rosszakaratúak szerint túltáplált.)Télen bent lesznek, mert azt azért nehezen viselik, ha mínuszok vannak? NZS
háát (jobbos)
ahogy írtam, örökbefogadott
(mert különben éhen pusztult volna, ahogy egy másik -szomszédok etették)
most naponta 2x teletömjük...
ja. és nagyon-nagyon rossz dolga van
Házi kedvenceink
Melyik volna az ördög? Nem túl sovány az a jószág? (Az enyémnek nem látszik a ki a bordája. (Rosszakaratúak szerint túltáplált.)Télen bent lesznek, mert azt azért nehezen viselik, ha mínuszok vannak? NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Házi kedvenceink
mellé egy "ördög"-öt fogadtunk örökbe: Lucát*...
*:gazdája meghalt, rá is ez a sors várt volna.
Házi kedvenceink
Simi, szép a vizslád!
Én kérdeztem az enyémtől pár napja, hogy: "Na kutya, itt az ebadó, hogy fogod ezt kifizetni? Erre kiderül, hogy elintézte, neki nem kell, mert őshonos magyar fajta...
Mostanában ha hazajövök, beletúr a kezembe, ill. néha a vágányt is ellenőrzi.
Átminősítem föld feletti szőrös turkálóvá!
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Házi kedvenceink
A vadász ül hosszú, méla lesben...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Házi kedvenceink
Norbi:
Nagyon aranyosak. Hogy bírsz 3-mal?
a 3. vasárnap óta van...
őt rosszul (vagy inkább sehogy) nevelték, de majd kikupáljuk.
még szeretnék egy bicolort is!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Norbi:
Nagyon aranyosak. Hogy bírsz 3-mal?
fzs1:
Bogi kétszínű, vagy van benne valahol fekete is?
Házi kedvenceink
közös csontrágás
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Házi kedvenceink
Nincs is jobb, mint az év utolsó napfényben és melegben gazdag napjait jó kis asztal alatti napozással tölteni....
Kellene hifike mellé 2 társ, ha spórolni kell:
http://www.youtube.com/watch?v=yTrTwkeG ... r_embedded
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein