Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle
Triangle
Köszönöm a képet.
Hirdetés nélkül volt 4 érdeklődő.
Igaz jóval kedvezőbb áron kínálom. 210.000Ft-ot szeretnék érte.
Megvárom a válaszokat.Utána természetesen az adás-vétel topikba kerül.
Ennyiért most 300-as EUR árfolyam mellett nagyon jó áron adod.
Sajnos az árak most nem fognak lefelé tartani.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Triangle
Egyszer volt egy eladó.
Kb 290-ért ment el.
http://www.avx.hu/fo...ngle-antal-esw/
Nagyon nem kapkodtak érte.
Köszönöm a képet.
Hirdetés nélkül volt 4 érdeklődő.
Igaz jóval kedvezőbb áron kínálom. 210.000Ft-ot szeretnék érte.
Megvárom a válaszokat.Utána természetesen az adás-vétel topikba kerül.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Triangle
A jól látom akkor te voltál az "elkövető". ?
Mondjuk úgy, ismerem aki írta.
Triangle
Mennyiért? Jöhet PÜ-ben!
Egyszer volt egy eladó.
Kb 290-ért ment el.
http://www.avx.hu/fo...ngle-antal-esw/
Nagyon nem kapkodtak érte.
Webáruház:
Triangle
Az a cikk is ott lesz lassan
A jól látom akkor te voltál az "elkövető". ?
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
Mennyiért? Jöhet PÜ-ben!
Ez engem is érdekelne
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 114
Triangle
Megszerveztem a hazaszállítást.Így eladó lesz a Triangle Antal ESW.
Mennyiért? Jöhet PÜ-ben!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Triangle
A CJ-t javaslom.
Miért és pontpsan melyik CJ-t?
Megszerveztem a hazaszállítást.Így eladó lesz a Triangle Antal ESW.
Holnap felteszem az adás-vétel topikba.
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
Basszus, ezt rendesen benéztem. Én valójában egy Triangle Antal Ex Anniversaire-t szerettem volna fülügyre kapni és talán arra mondta a forgalmazó, hogy most kölcsön van adva. De ezek után már erre se mernék megesküdni.
Hogy ne legyen oly rettentően off:
Triange Celius 202-őt hallottam már Pathos Logos-szal zenélni, meg kell mondjam kifogástalan volt. Az a Celius azóta is piszkálja a fantáziám...
Az a cikk is ott lesz lassan
-
- V.I.P.
- Értékelés: 850
Triangle
Pedig nem két napja van fent a cikk.
Basszus, ezt rendesen benéztem. Én valójában egy Triangle Antal Ex Anniversaire-t szerettem volna fülügyre kapni és talán arra mondta a forgalmazó, hogy most kölcsön van adva. De ezek után már erre se mernék megesküdni.
Hogy ne legyen oly rettentően off:
Triange Celius 202-őt hallottam már Pathos Logos-szal zenélni, meg kell mondjam kifogástalan volt. Az a Celius azóta is piszkálja a fantáziám...
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Triangle
Jó ideje vártam már ezt az írást, még nyáron szerettem volna meghallgatni, de akkor volt épp "vendégfellépése" a tesztalanynak!
Pedig nem két napja van fent a cikk.
-
- V.I.P.
- Értékelés: 850
Triangle
http://www.audioland.hu/tesztek/bemutat ... nniversary
Jó ideje vártam már ezt az írást, még nyáron szerettem volna meghallgatni, de akkor volt épp "vendégfellépése" a tesztalanynak!
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Triangle
Nagyon jó választás
A "csöves digó" Triangle párosítást többször több helyen hallottam.És nagyon rendben volt a hang.
Nalam most Unico Secondo hajtja a Duetto-kat.
Egyszer azért egy AR vagy egy CJ csövessel is kipróbálnám a kis Triangle-t.
Vagy ha már digó akkor egy Pathos Logos.?
ui:
ha itt a fórumon lesz rá érdeklődés és meg tudom oldani,hogy hazakerüljenek a régi Triangle Antal ESW-k.
akkor felteszem ide az adás-vétel topikba.
A Pathos-t még nem hallottam, ha egyszer -a távoli jövőben- tovább fogok lépni erősítő fronton akkor valszeg egy Unison Research Sinfonia lesz az.
Triangle
Nekem csak egy Genèse quartet lesz.
Mindenképpen marad a csöves digó, pár Triangle járt nálam és remek párosítás.
Nagyon jó választás
A "csöves digó" Triangle párosítást többször több helyen hallottam.És nagyon rendben volt a hang.
Nalam most Unico Secondo hajtja a Duetto-kat.
Egyszer azért egy AR vagy egy CJ csövessel is kipróbálnám a kis Triangle-t.
Vagy ha már digó akkor egy Pathos Logos.?
ui:
ha itt a fórumon lesz rá érdeklődés és meg tudom oldani,hogy hazakerüljenek a régi Triangle Antal ESW-k.
akkor felteszem ide az adás-vétel topikba.
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
Jó választás volt.
Be mered írni,hogy mennyiért vetted?
Itthon is voltak nagy akciók.
40-50%-os kedvezményekről tudok.
Szia Béla!
Az európai használtpiaci árnál (2000-2200EUR) kedvezőbb volt az ára.
Ezzel az eladó is tisztában volt.Így nem nagyon tudtam faragni az eredeti árból.Itt Angliában a használtpiacon kivételesen ritkák a nagyobb szériás Triangle monitorok.Különösen a Magellan Duetto SW2.
Nem elaldási célből vettem így ha valakit érdekel 1545GBP volt az ára.
Nekem ez volt (1500GBP) a max keretem.Ha az általam említett Magellan Cello-hoz viszonyítom ami 1655GBP-ért(amire hivatkoztam is az alkunál) kelt el akkor ez nem volt egy "nagy vétel",de ebben az esetben nem is ez volt a cél.
A Duetto produkcióját hallva nagyon jó döntést hoztam.
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
Köszönöm.Igen ez már valóban egy igazán komoly monitor.Nekem ez már a karácsony 2 ajándék.
Ha nem titok neked mit hoz a "gall mikulás"?
Marad a Unison Research csöves a Triangle-hez?
Nekem csak egy Genèse quartet lesz.
Mindenképpen marad a csöves digó, pár Triangle járt nálam és remek párosítás.
Triangle
Nagyon boldog vagyok,hogy ilyen remek monitorok szolgáltatják nálam a zenét
Jó választás volt.
Be mered írni,hogy mennyiért vetted?
Itthon is voltak nagy akciók.
40-50%-os kedvezményekről tudok.
Webáruház:
Triangle
Gratulálok szigony Remélem egyszer nálam is lesz ilyen
Sok kellemes zenehallgatást!
Köszönöm.Bízom benne,hogy egyszer neked is összejön a Duetto.
Ha esetleg Angliában jársz akkor nálam meghallgathatod.
Egy hét távlatából annyi már bizonyosan elmondható,hogy hangszerhangjai nagyon finomak,levegősek ami gyors és transzparens megszólalással párosul.
Az analitika egészen hihetetlen.Olyan apró részleteket nüanszokat tud megjeleníteni.Amiről eddig nem is tudtam,hogy ott vannak a lemezen.
Mindeközben az alsó regisztereket is kellő súllyal ábrázolja.
Nagyon boldog vagyok,hogy ilyen remek monitorok szolgáltatják nálam a zenét
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
Gratulálok hozzá szigony!
Ez már a felső ház rendesen!
Na ha minden igaz jövő héten nálam is kopogtat a gall mikulás!
Köszönöm.Igen ez már valóban egy igazán komoly monitor.Nekem ez már a karácsony 2 ajándék.
Ha nem titok neked mit hoz a "gall mikulás"?
Marad a Unison Research csöves a Triangle-hez?
Zene:
Mozi:
Mozi:
Triangle
képek.3
Gratulálok szigony Remélem egyszer nálam is lesz ilyen
Sok kellemes zenehallgatást!
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Triangle
És mi lesz (van) a Charioval? Nem sikerült hangszórót szerezni hozzá? Ezek szerint mégis csak lesz Triangle dobozod? Amikor kérdeztem erről, még nem tudtad, vagy csak nem akartad elmondani?
Tudod a sztorit a medvének bőrivel.)
Chario már egy hónapja kész van.
Triangle
Elvileg ez az.
Igazad van.
Elég jó árat kaptam a forgalmazótól.
Telefonon jót dumáltunk,majd utána se kép se hang,eltünt a fickó.
Webáruház: