Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Sikerült egy ilyen képet elkapni
Házi kedvenceink
Stefi 1 éves lett.
Házi kedvenceink
Vigyorog!
Házi kedvenceink
Három tesó - együtt vannak a kis kópék. Nem egyszerű fotózni őket.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Házi kedvenceink
Gyermekeim nyomására (van két kutya kinn az udvaron) az anyjukat rávették egy "kis ölebre". A kutya nem fajtatiszta, apuka Yorkshire terrier, anyuka Shih Tzu terrier a képen látható a végeredmény.
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Házi kedvenceink
Testvérek - egy hónaposak
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Nagyon helyes kis dög!
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Házi kedvenceink
[quote name='NZS' Nagyon nagy vizsla kedvelő vagyok.
Akkor egy téli kép csupaizom Szimatról
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Házi kedvenceink
Na igen, így már más. (:
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ez pld ugyan azzal a telefonnal készült, és mégis jobb, csak odafigyelés és beállitás kérdése, csak ez nem mindig jön össze vagy nem mindig van idő rá
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ezek ugyanazzal a masinával készültek, mint a makrós képeid?
Nem tudom már melyik mivel készült...Ezt telefonnal csináltam gyorsban, de nem is lettek jók...A makrósok közt is van ami telefonos, van ami fényképezős..
Házi kedvenceink
Ezek ugyanazzal a masinával készültek, mint a makrós képeid?
Házi kedvenceink
Aranyos ez a "mini doberman", hogy hívják?
Házi kedvenceink
Egy nagyon aranyos fotósorozat egy fotós kedvenc vizsláival.
A képek 20x25"-os (óriási méretű!) polaroidra készültek.
And Fay by William Wegman
[8]__[=|=]__[8]