Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
- magicvoice
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek vagy próbálgatott már LG 47LW650S tévét? A tesztjét olvastam a Geeks.hu-n, de nem győzött meg túlságosan, hogy jó tévé.
Lcd, Led, Oled TV-k
De csak egyes problémákon
Döntsd el magad (mindegyiknek vannak bajai, de egyes problémákon lehet segíteni...)!
LCD
Lcd, Led, Oled TV-k
Melyik LCD panel a legjobb(IPS,PVA stb...)TV-nek?
Döntsd el magad (mindegyiknek vannak bajai, de egyes problémákon lehet segíteni...)!
LCD
Mindenki magának hülye...
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha már Samsung akkor a 7000-es szériából néznék helyetted,nekem nem nagyon tetszett a 6000-es mivel iszonyatosan elmossa a jeleneteket ha pl:sportközvetítést vagy akciófilmet nézel.A helyedben inkább tennék hozzá még egy kis pénzt és az új D sorozatból választanák.
A 2011-es ("D"-széria) Samukból már a 6000-esek is nagyon jók! Abban igazad van, hogy ha a "pénz nem számít", akkor érdemesebb az idei szériából választani!
A mosott képhez meg annyit, hogy még a legjobb LCD-tévének is a valós mozgókép-felbontása a natív 60-70%-a! Ha kell közel a teljes felbontás mozgókép esetén is, akkor marad a plazma.
Az egyik előző kommenthez: A Samu olyan okból pakol pl. (egyébként egyáltalán nem olyan rossz...) AUO paneleket a tévéibe, mert egyszerűen a gyártókapacitása nem elegendő a saját (+ a Sony, Panasonic...) igényeinek kiszolgálására (vagyis több tévét tud gyártani, mint amennyi saját legyártott panel jut saját magának)...
Mindenki magának hülye...
- entrylevel
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
3D hologrammé a jővő
TV vásárlás előtt állok, de tegnap pont a Giro ment a EurosportHD-n az egyik üzletben(minden TV-n).
Óriási csalódás, ezért kár HD adást készíteni.Lehet, hogy a közvetítések nem érnek fel a TV-k teljesítményéhez vagy sok a képjavító áramkör?
Még 2D is fejlődhetne.
Melyik LCD panel a legjobb(IPS,PVA stb...)TV-nek?
Két csatornás sztereó rendszer.
Néha be is kapcsolom
Néha be is kapcsolom
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha már Samsung akkor a 7000-es szériából néznék helyetted,nekem nem nagyon tetszett a 6000-es mivel iszonyatosan elmossa a jeleneteket ha pl:sportközvetítést vagy akciófilmet nézel.A helyedben inkább tennék hozzá még egy kis pénzt és az új D sorozatból választanák.
- terminátor76
- Fórumlakó
- Értékelés: 44
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
LCD tv vásárlásán töröm a fejemet és most az egyik üzlet egy egész jónak tűnő ajánlattal állt elő. Van 2 kiállítót készülékük (Samsung - UE-55C6000 LCD és a másik Samsung - LE-55C650 LCD). A 6000-es Samu 300000Ft-ba kerülne, míg a 650-es 285000Ft-ba. Mind két készülékre 1 év garanciát adnának. Jelenleg 50%-ban DVD filmeket nézek 10% HD film (ez azért az idő múlásával fejlődni fog remélem) 30%-ban BD rip és a maradék 10%ban kábeltévét nézek. Érdekelne, a véleményetek ki melyiket vásárolná meg és miért.(Vagy esetleg nem vásárolná meg) Jelenleg egy Sony Bravia KDF -E50A11E-t hajtok kb. 4 méterről. Mihamarabbi válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Terminátor76
Lcd, Led, Oled TV-k
3D na az is olyan mint a LED-tv sok hűhó semmiért,inkább azon dolgoznának,hogy a clouding-ot szüntetnék meg.Nem is csoda,hogy visszaesés figyelhető meg a 3D készülékeknél.Az amerikai piacon nem azt a hatást váltotta ki amit szerettek volna.A legnagyobb "filmes" cégek nem adták áldásukat hozzá,mivel nem éri meg neki,mint tudjuk a pénz nagy Úr
Hát van még mit javítani rajta az biztos! Keresik az utat, szerintem, ahogy írtam 3D-ben biztos a passzív -mozis- lesz a jövő. Végül is csak az Avatar óta feküdtek neki rendesen.
Én egyébként én plazma párti vagyok. Tv-zni mindenképp jobb rajta, jövőre szerintem a Pana is kijön valami passzív 3D-vel.
Lcd, Led, Oled TV-k
3D na az is olyan mint a LED-tv sok hűhó semmiért,inkább azon dolgoznának,hogy a clouding-ot szüntetnék meg.Nem is csoda,hogy visszaesés figyelhető meg a 3D készülékeknél.Az amerikai piacon nem azt a hatást váltotta ki amit szerettek volna.A legnagyobb "filmes" cégek nem adták áldásukat hozzá,mivel nem éri meg neki,mint tudjuk a pénz nagy Úr
Lcd, Led, Oled TV-k
Nincs és nem is tervezem. Nem látok fantáziát az otthoni 3D tv-kben.
Majd fogsz! Hatalmas élmény, nincs az a vacak piros-kék szemüveg, pontosak a 3D körvonalak... Próbáld ki!
Nem mellesleg ez a jövő, néhány év múlva úgy fogunk nézni a 2D-s tévékre, mint most a vhs kazettára.
Lcd, Led, Oled TV-k
Neked 3D tv-d van?
Nincs és nem is tervezem. Nem látok fantáziát az otthoni 3D tv-kben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Neked 3D tv-d van? Ha igen melyik? Most ismerkedek a technikai részével a dolgoknak, mert eddig semmit sem tudtam erről, mit, milyet, hogyan.
Azt már tudom, hogy van aktív és passzív "szemüveges" tv tipus. Nekem ez az aktív nem jön be annyira. Az LG csinált olyat, ami majd jó lesz a jövőben, olyan technika, amit mozik alkalmaznak, passzív polarizált szemüveggel. Nincs vibrálás, nagyobb fényerő, stb. Na nekem ilyen kell! ..Jövőre! Addigra szerentem már egyéb gyártóknak is ilyen lesz. Sajnos a vízszintes sor feleződik, az egyik sor bal szem, a másik jobb..., de egyszerre látod, nem kell a vibrálás!!
Projektorban csak az Optomáhaz láttam valami aktív 3D boxot. Nem értem miért nem passzívot használ? Vannak hárányai, de jobb. És még jobb lesz! A passzív 3D a jövő!
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez meg gáz! Biztos valami gazdasági okok miatt.
Ebből adódik az, hogy van akinek jól működik és van akinek nem egy adott típus két különböző készüléke.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként nem az a baj, hogy más paneleket is használ, hanem, hogy azonos típuson belül is változtat, tehát 2db c5000-es nem biztos, hogy "egyforma".
Ez meg gáz! Biztos valami gazdasági okok miatt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja értem.
Egyébként nem az a baj, hogy más paneleket is használ, hanem, hogy azonos típuson belül is változtat, tehát 2db c5000-es nem biztos, hogy "egyforma".
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem veszi, közösen fejlesztenek, de a samu egyéb paneleket is használ, sajnos, nem csak a sajátját, ez biztos.
Ja értem.
Lcd, Led, Oled TV-k
"biztosabb a panel "származása"." Ez biztos? Én úgy tudom, hogy a Sony a Samsungtól veszi a paneleket, vagyis pontosabban velük gyártatja. (Nem beszélve a kisebb gyártókról) Az röhej, hogy már többnyire a Nokia is a kijelzőket.
Nem veszi, nem gyártatja, közösen fejlesztenek/tek, de a samu egyéb paneleket is használ, sajnos, nem csak a sajátját, ez biztos. Sokan tapasztalták, hogy samsung tv-jükben más panel van, mint ami elvárható.
Lcd, Led, Oled TV-k
sony, hogy miért, biztosabb a panel "származása". Samsung azonos típuson belül kb 4 panelt használ, ezért előfordul, hogy a szomszéd samuja jobb.
"biztosabb a panel "származása"." Ez biztos? Én úgy tudom, hogy a Sony a Samsungtól veszi a paneleket, vagyis pontosabban velük gyártatja. (Nem beszélve a kisebb gyártókról) Az röhej, hogy már többnyire a Nokia is a kijelzőket.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni olyanban hogy 90-100e. között szeretnék min.32" full hd tv-t.Melyiket érdemes(pl. sony vagy samsung)?
sony, hogy miért, biztosabb a panel "származása". Samsung azonos típuson belül kb 4 panelt használ, ezért előfordul, hogy a szomszéd samuja jobb.
- Korcsillio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni olyanban hogy 90-100e. között szeretnék min.32" full hd tv-t.Melyiket érdemes(pl. sony vagy samsung)?
Samsung!
- Korcsillio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Samu UE40C5000 vagy LG LE40B750? (esetleg Samu LE40B750)
Ki melyiket ajánlaná?
Ha jól tudom, csak a LE40B750 tudja a DivX és mkv lejátszását!?
Elírtam, az LG 42LE4500 típusú és egy tudja az mkv-t.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Samu UE40C5000 vagy LG LE40B750? (esetleg Samu LE40B750)
Ki melyiket ajánlaná?
Ha jól tudom, csak a LE40B750 tudja a DivX és mkv lejátszását!?