Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Azt észrevettétek, hogy a K-PAX végén a stáblista után van még egy kis jelenet? Ad némi pluszt  filmhez. Én már minden film stáblistáját végigpörgetem, nehogy lemaradjak valamiről. Kitűnő választás volt ez a DVD mind a film, mind pedig a techniai paraméterek tekintetében is. 

Igen, van egy kis plussz!
Én is áttekerek mindíg

Én szeretem végignézni, valahogy kell nekem a film levezetéséhez. :vazeg:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Mester »

Azt észrevettétek, hogy a K-PAX végén a stáblista után van még egy kis jelenet? Ad némi pluszt filmhez. Én már minden film stáblistáját végigpörgetem, nehogy lemaradjak valamiről. Kitűnő választás volt ez a DVD mind a film, mind pedig a techniai paraméterek tekintetében is.

Igen, van egy kis plussz!
Én is áttekerek mindíg

Endor (ex-Blasio)
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Endor (ex-Blasio) »

Azt észrevettétek, hogy a K-PAX végén a stáblista után van még egy kis jelenet? Ad némi pluszt filmhez. Én már minden film stáblistáját végigpörgetem, nehogy lemaradjak valamiről.
Kitűnő választás volt ez a DVD mind a film, mind pedig a techniai paraméterek tekintetében is.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Én jövő héten tudom csak beszerezni a a lapot!

A kérdőívet mindenféleképpen kitöltöm!

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

a kábeles cikket már 3x olvastam el, az nagyon tetszik én azért szeretem olvasgatni a nagyon drága készülékek tesztjeit mert azok a technológiák idővel lejjebb kerülnek az olcsóbb készülékekbe és így nem csak nyálcsorgatás, hanem előretekintés

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

elérhetőbb árú hardvereket is tesztelhetnétek(pl:100hz-es TV-k 250e ft-ig),vagy hangrendszer összeállítások egy kollégátok által,ezt szintén szerényebb költségvetésből,mert valahogy a milliós,fél milliós ártól elborzadok
Ezt én is támogatnám, mert -- ha csak ötösem nem lesz a lottón --, nem fogom tudni meggyőzni a feleségemet, hogy negyed milliónál többet is érdemes kiadni egy tévére (különösen, hogy eleve van itthon kettő, csak nem megfelelő képarányú ).

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

hát ha a felsoroltak lesznek a következők akkor valszeg énis a melléklet nélkülire gyúrok majd. az újság kifejezetten tetszik.
Az újság jó,bár a sok technikai rovatra nincs időm(amúgy azok is egész jók),de tényleg, elérhetőbb árú hardvereket is tesztelhetnétek(pl:100hz-es TV-k 250e ft-ig),vagy hangrendszer összeállítások egy kollégátok által,ezt szintén szerényebb költségvetésből,mert valahogy a milliós,fél milliós ártól elborzadok , DVD tesztek és ismertetők szinte alig vannak...,lehetne belőlük több
K-PAX nagyon magávalragadó film.Először láttam,és mondhatom nagyon bejött, a szinkron felettébb dícséretes munka,kiváló szinkronhangokkal,amelyből nem is kevesen,összesen 26-an! szinkronizáltak,még a kisebb szerepekben is nagy nevek jelentek meg!!!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

hát ha a felsoroltak lesznek a következők akkor valszeg énis a melléklet nélkülire gyúrok majd. az újság kifejezetten tetszik.

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Sajnos a posta sebessége rengeteget romlott az utóbbi időben (kb. az áremeléssel egyenlő arányban  ).Nekem egy elsőbbségi levelet 2 nap alatt hoztak fel vidékről, amikor korábban a szimpla levél másnap itt volt. Még Pestről Pestre is 2-3 nap az átfutási idejük...

Ez azért van, mert minden küldeményt BudaQrsre kell irányítaniuk, függetlenül attól, hogy az esetleg csak "helybe" menne. Ott aztán már csak a puszta véletlenen múlik, hogy a hirtelenjében felvett rengeteg szakképzetlen dolgozó a megfelelQ zsákba teszi -e a küldeményt, vagy "rossz" helyre...
Úgyhogy nem törvényszerü, hogy az elsQbbségi leveled több napig bolyongjon az országban míg hozzád elér, csak szerencsésnek kell lenni.
Sajnos a közeljövQben semmi javulás nem várható -e téren, sQt egyre inkább negatív irányba halad az egész postai szolgáltatás. :vazeg:
De semmi baj, mert Tomecskó Tamás (szóvivQ) szinte minden nap kiáll a tv nyilvánossága elé, s a feléjük áradó rengeteg kritikára hüvös nyugalommal jegyzi meg, hogy "minden a legnagyobb rendben"

Bocs a "hosszú ö" betükért és az miatt

OFF:
Mi történt a hosszú ö-ddel? Nekem akkor csinálta ezt, (3 nap volt mire rájöttem) amikor feltettem az XP-t a 98SE-re. Aztán rájöttem: le kellett szedni a Google toolbart, majd újra vissza... De hogy ennek mi köze az ő Q-ra cserélésének?

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Hulla/Serpico »

Meglepö ,de a rocky -nak én is nagyon örülnék(legalább annyira mint aSzületett gyilkosoknak anno.Szép emlékek....erös kezdés....rég volt.)
Szerintem a Vitathatatlan egy borzalom.Én tuti nem merném mellékelni.Hatalmas csalodás lenne mindenkinek.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

A Vitathatatlan film kapcsán jutott eszembe, hogy nálatok is lesz ütős melléklet.    :vazeg:
Nem lehetne inkább a Rocky? ha már box, az legalább egy film

jó jó.. csak úgy mondtam

Én is jobban örülnék egy Rocky-nak
Sőt, ha már boxos film akkor A bunyós is jobb szerintem vagy 100szor ebben a műfajbanm!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

A Vitathatatlan film kapcsán jutott eszembe, hogy nálatok is lesz ütős melléklet.
Nem lehetne inkább a Rocky? ha már box, az legalább egy film

jó jó.. csak úgy mondtam :vazeg:

cibetmacska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: cibetmacska »

Sajnos a posta sebessége rengeteget romlott az utóbbi időben (kb. az áremeléssel egyenlő arányban ).Nekem egy elsőbbségi levelet 2 nap alatt hoztak fel vidékről, amikor korábban a szimpla levél másnap itt volt. Még Pestről Pestre is 2-3 nap az átfutási idejük...

Ez azért van, mert minden küldeményt BudaQrsre kell irányítaniuk, függetlenül attól, hogy az esetleg csak "helybe" menne. Ott aztán már csak a puszta véletlenen múlik, hogy a hirtelenjében felvett rengeteg szakképzetlen dolgozó a megfelelQ zsákba teszi -e a küldeményt, vagy "rossz" helyre...
Úgyhogy nem törvényszerü, hogy az elsQbbségi leveled több napig bolyongjon az országban míg hozzád elér, csak szerencsésnek kell lenni.
Sajnos a közeljövQben semmi javulás nem várható -e téren, sQt egyre inkább negatív irányba halad az egész postai szolgáltatás. :vazeg:
De semmi baj, mert Tomecskó Tamás (szóvivQ) szinte minden nap kiáll a tv nyilvánossága elé, s a feléjük áradó rengeteg kritikára hüvös nyugalommal jegyzi meg, hogy "minden a legnagyobb rendben"

Bocs a "hosszú ö" betükért és az miatt

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

A legjobban a Baló Julis poén ült nálam. Lehetne több ilyen rejtett extra a cikkekben.
Ezen én is jót röhö... ööö, bocsánat, mosolyogtam!

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

az elkovetkezo mellekleteinkbe bele tudunk nyulniugyhogy jonnek az extra tartalmak
a kovetkezo (kpax utani, vagy azutani) mellekletre ujra felkerul a hangbeallito, ami az elso szamban volt, mivel arrol sokan lemaradtak

A nemrég felsorolt filmek milyen kapcsolatban vannak az fenti megjegyzéssel?

Ezekbe bele tudtok nyúlni? Vagy ez olyan dolog, amiről nem beszélünk?

A Vitathatatlan film kapcsán jutott eszembe, hogy nálatok is lesz ütős melléklet.
Elkúrtuk

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bug: A 4. oldalon reklámozzátok az Álmatlanságos számot. Mint előző szám. Pedig nem is ez az előző szám. Bár a szó tágabb értelmében előző, hiszen előbb jelent meg mint a mostani.
De nemrégiben újra kijött, vagyis mégiscsak ez az előző szám.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Sajnos a posta sebessége rengeteget romlott az utóbbi időben (kb. az áremeléssel egyenlő arányban ).Nekem egy elsőbbségi levelet 2 nap alatt hoztak fel vidékről, amikor korábban a szimpla levél másnap itt volt. Még Pestről Pestre is 2-3 nap az átfutási idejük...

Akárhogyis, nagyon korrekt volt tőletek, hogy ma telefonon értesítettetek, hogy újból postára tettetek egy magazint. Köszönöm!

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Sajnos a posta sebessége rengeteget romlott az utóbbi időben (kb. az áremeléssel egyenlő arányban ).
Nekem egy elsőbbségi levelet 2 nap alatt hoztak fel vidékről, amikor korábban a szimpla levél másnap itt volt. Még Pestről Pestre is 2-3 nap az átfutási idejük...

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Közben sikerült elolvasnom az újságot.

Dizájn: nekem tetszik. Bár jobb lett volna, ha az előző szám ilyen. Jobban illett volna a melléklethez. Több nő megvette volna, azt gondolva, hogy valami Barbie katalógus. :vazeg:

Akár a színek utalhatnának a mellékletek hangulatára is.

Belső: szinte mindent elolvastam.

A legjobban a Baló Julis poén ült nálam. Lehetne több ilyen rejtett extra a cikkekben. Bár a "teniszrajongó" állandó jelző alkalmazása is -vé varázsolta arcomat.

A Sony WEGA Engine TV nagyon tetszett. Kell nekem egy ilyen.
Lehetne egy olyan játék amelyben ez a fődíj?

A kábel evolúció frankó. A Nordost kábelek nagy tetszenek. Kellenek nekem ilyenek.
Lehetne egy olyan játék amelyben ezek a fődíjak?

Bug: A 4. oldalon reklámozzátok az Álmatlanságos számot. Mint előző szám. Pedig nem is ez az előző szám. Bár a szó tágabb értelmében előző, hiszen előbb jelent meg mint a mostani.

Hiány: Szerintem kezdő házimozisoknak, mondjuk akik most vettek cuccot (akcióban a csíkos áruházban) és azért vették meg az újságot, hogy legyen végre hozzá egy film is, kevés érdekes infót találnak benne. Sőt elinjednek (sarkítva), hogy több százezer Ft-os cucc kell, hogy szép képet kapjanak a TV-n, stb. Nem biztos, hogy ez lesz a kedvenc magazinja, habár tudom, hogy nem is ez a cél.

A kérdőívről már leírtam véleményem, egyelőre válasz nélküli.

Ja és lehetne vastagabb is az újság és olcsóbb is és gyakrabban jelenhetne meg, stb.
Elkúrtuk

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Hulla/Serpico »

Az F.F. jó a többi nem annyira.Remélem az jön ki elöször.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

A KémKölykök 3D engem is érdekel majd!
Csak T-Boy nem írta milyen szemüveg lesz hozzá.

Napszemüveg, vagy olvasószemüveg? :vazeg:
Elkúrtuk

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Még nem volt sok időm elmerülni az új számban, de a képregény nagyon bejött. A Marantz CD-játszóról szól cikk is jó, de megint "na ilyenem se lesz soha" érzés fogott el az olvasásakor.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

Nagyon jó az új szám.Sajnos az előző számot nem vettem meg,mert a melléklet már megvolt.Valaki megtudná mondani,hogy melyik hazai kiadóról szólt a "Hogyan készülnek a magyar dvd-k?" cikk?előre is köszi!

Guy: az előző (április-májusi) számban a Warnerrel készítettünk interjút. "Hogyan készülnek a magyar DVD-k" címmel viszont az azt megelőző számban közöltünk anyagot, az InterCom-os Ney Péter közreműködésével. Utóbbi cikk már felkerült az oldalra is, íme:
Hogyan készülnek a magyar DVD-k? – 1. rész
Hogyan készülnek a magyar DVD-k? – 2. rész

Hamarosan a Warneres interjúból is felkerül az ízelítő, de ne feledd: nyomtatva jobb olvasni

Köszi szépen!Ney Péteres szám megvan,én is vevő vagyok
De az előző számot csak azért nem vettem meg,mert Mi kell a nőnek? már megvolt régről...melléklet nélküli számot meg nem akarok rendelni csak emiatt,az is több mint 1000ft lenne,friss szám már megvan,tök jó az ODEON interjú!!!Hitchcock és Woody Allen filmek várhatóak tőlük
Nyomtatásban tényleg jobb :vazeg:
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

A KémKölykök 3D engem is érdekel majd!

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

DaVD
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: DaVD »

Nagyon jó az új szám.Sajnos az előző számot nem vettem meg,mert a melléklet már megvolt.Valaki megtudná mondani,hogy melyik hazai kiadóról szólt a "Hogyan készülnek a magyar dvd-k?" cikk?előre is köszi!

Guy: az előző (április-májusi) számban a Warnerrel készítettünk interjút. "Hogyan készülnek a magyar DVD-k" címmel viszont az azt megelőző számban közöltünk anyagot, az InterCom-os Ney Péter közreműködésével. Utóbbi cikk már felkerült az oldalra is, íme:
Hogyan készülnek a magyar DVD-k? – 1. rész
Hogyan készülnek a magyar DVD-k? – 2. rész

Hamarosan a Warneres interjúból is felkerül az ízelítő, de ne feledd: nyomtatva jobb olvasni

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”