Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Miskolc és környéke
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Miskolc és környéke
Üdv Néktek!
Kis útbaigazítás után idetaláltam.
Sajna a taliról lemaradtam, de a következőn ígérem ott leszek!
HáZsé-nek utólag is Boldog Szülinapot!
Igazándiból kezdő házimozis vagyok, de igyekeztem egy viszonylag elfogadható cuccot összeválogatni. (a rendelkezésre álló kereten belül.
Most legalább van hely neki, mert nem panel kétszobás mint régen, így a nappalit részben mozizásra rendeztem be.
Fogalmazódnak bennem a kérdések a rendszerrel és a beállításokkal kapcsolatban, remélem válaszok is lesznek rá.
Üdv:
Lovas Gabi (csipike)
Szia Csipike !
Előbb-utóbb minden rendes ember idetalál !
Köszönöm a köszöntést !
Ha megvannak a kérdések tedd fel nyugodtan , biztos lesz aki tud rá válaszolni ! Segítőkész normális emberek a földijeink !
Üdv Zs
Miskolc és környéke
Üdv Néktek!
Kis útbaigazítás után idetaláltam.
Sajna a taliról lemaradtam, de a következőn ígérem ott leszek!
HáZsé-nek utólag is Boldog Szülinapot!
Igazándiból kezdő házimozis vagyok, de igyekeztem egy viszonylag elfogadható cuccot összeválogatni. (a rendelkezésre álló kereten belül.
Most legalább van hely neki, mert nem panel kétszobás mint régen, így a nappalit részben mozizásra rendeztem be.
Fogalmazódnak bennem a kérdések a rendszerrel és a beállításokkal kapcsolatban, remélem válaszok is lesznek rá.
Üdv:
Lovas Gabi (csipike)
Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!
Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box
- Házsé
- V.I.P.
Miskolc és környéke
Köszönöm Greenbio és Tukacsin szakkollégáknak is a köszöntést !
Miskolc és környéke
BOLDOG SZÜLINAPOT HÁZSÉ!
Miskolc és környéke
Boldog születésnapot HZS
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
- Házsé
- V.I.P.
Miskolc és környéke
Köszönöm szépen Mindenkinek !
Miskolc és környéke
innen is
Miskolc és környéke
csatlakozom az előttem szólóhoz!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Miskolc és környéke
Házsé Sok Boldog Szülinapot !!!!!!! :readytoeat:
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Miskolc és környéke
Remek kis tali volt, azt meg kell hagyni. Jó kis társaság, remek hely a Pizza Terasz. Egyedüli analógosként mentettem az analógosok becsületét
Legközelebb tömegközlekedve megyek, hogy tudjak alkoholos sört is inni
Miskolc és környéke
Ajjaj, vagy hurrá, nem is tudom, mit illik ilyenkor mondani...
Már önmagában emiatt is "kénytelenek" leszünk egy újabb talit összehozni, semmiképp ne maradj ki!
Ajjaj is,meg hurrá is.De ezt inkább nem firtatnám.
Amúgy nagyon rendes vagy.Szép gesztus amit írtál,és tényleg megpróbálok ott lenni a következőn.Úgy hallottam tényleg jó volt a társaság.
Miskolc és környéke
Remélem a következő tali nem pont a válóperem napján lesz,és dolgoznom se kellesz aznap,mert akkor tuti ott leszek.
Ajjaj, vagy hurrá, nem is tudom, mit illik ilyenkor mondani...
Már önmagában emiatt is "kénytelenek" leszünk egy újabb talit összehozni, semmiképp ne maradj ki!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Miskolc és környéke
Ez azért jobb móka mint a válóper . Nem kérdés melyiket választanám !
Amilyen nénik voltak akár a válás előzménye is lehet
- Házsé
- V.I.P.
Miskolc és környéke
Remélem a következő tali nem pont a válóperem napján lesz,és dolgoznom se kellesz aznap,mert akkor tuti ott leszek.
Ez azért jobb móka mint a válóper . Nem kérdés melyiket választanám !
Miskolc és környéke
Miskolc és környéke
Jó lenne,ha valamilyen hifis talit is megszerveznétek.
Amint látom nagyon jó társaság jött össze.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Miskolc és környéke
Sziasztok!
A tegnapi babazsúr király volt!A társaság nagyszerű emberekből állt,hifisekben ritkán csalódik az ember.
Jó volt megismerni egymást,a beszélgetések olyan kötetlenek és felszabadultak voltak mintha évtizedek óta ismernénk egymást.Remélem lesz folytatás!
- Házsé
- V.I.P.
Miskolc és környéke
Inkább sorozatgyilkos :bebebebebebe:
most ébredtem fel
Innen is köszönjük Házsé-nak hogy gondoskodott a megfelelő helyről, és a "házigazda" szerepért ...
Nincs mit ! Nektek akármikor !
Miskolc és környéke
Ne szidd Balázst (tudom viccnek szántad)! Nagyon jó lelkű segítőkész embernek ismertem meg, bármikor kereshettem szakmai kérdésemmel...
Az a csendes szemlélődő típus ...
Inkább sorozatgyilkos :bebebebebebe:
most ébredtem fel
Innen is köszönjük Házsé-nak hogy gondoskodott a megfelelő helyről, és a "házigazda" szerepért ...
Miskolc és környéke
Király volt minden , csak Shanahan szószátyársága zavart kicsit !
Ne szidd Balázst (tudom viccnek szántad)! Nagyon jó lelkű segítőkész embernek ismertem meg, bármikor kereshettem szakmai kérdésemmel...
Az a csendes szemlélődő típus ...
Miskolc és környéke
Egy kicsi off:
MakettShow
Helyszín: Tokaji Ferenc Gimnázium Tokaj
2011.03.26
MakettShowMiskolci vasútmodellezők 40 méteres terepasztala; működőképes hajó, autó, repülőgép modellek; II. világháborús gyűjtemények; vásárlási lehetőség; látványmakettezés; gyermeksarok; airsoft bemutató
ON
- Házsé
- V.I.P.
Miskolc és környéke
Sziasztok,
én fél12-re értem este haza tegnap (kb. 20 perce lakom).
Végül kilencen jöttünk össze:
HáZsé, Shanahan, Laci (nem fórumos, egyelőre... ), BótaJózsi, Neati2, Donyec, Kisvizi, Greenbio, meg én.
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. A társaság nagyon jó volt, így az sem tudott igazán minket megviselni, hogy a hollandok sorban lőtték a gólokat (hálát is adtam az égnek, hogy a focin kívül van más hobbim is, amikor az egyikben rossz élmény ér, a másik még mindig ott van vigasztalódni... )
Nagyjából ismert mindenki mindenkit, ettől függetlenül kíváncsian hallgattuk végig, hogy ki mivel zenél otthon és hogyan kezdődött nála a hifizés... hát, ne tudjátok meg, mekkora nosztalgiázás indult kezdve az Unitra magnótól, meg a klasszikus darab Vidi6363S-ig!
A sörök (meg ásványvizek) csak csúsztak sorban, gyakorlatilag nálam minden gólra jutott egy üveg sör, persze nem annak örömére, sokkal inkább a társaságéra.
Külön köszönet HáZsé fórumtársnak, hogy lefoglalta ezt a kellemes hangulatú helyet (Pizza Terasz) és aki 4 nap múlva ünnepli a születésnapját, így gáláns módon mindenkit meghívott egy körre és egy pizzára! Isten éltessen előre is!
Remélem, hogy lesz még hasonló összeröffenés, én ott leszek!
Tökéletes leírása volt a tegnapi estének !
Sajnos Kisvizinek és Donyecnek hamarabb el kellett mennie ezért ők kimaradtak a hamiból , de ami késik az nem múlik ! Egészségére váljék mindenkinek az elfogyasztott étel- ital . Köszönöm a köszöntést is .
Szerintem hamarosan megismételjük remélhetőleg azok is eljönnek akik tegnap nem értek rá !
Király volt minden , csak Shanahan szószátyársága zavart kicsit !
Na jó nem is
Miskolc és környéke
Nos Peti hozzászólásához nem sok mindent lehet hozzátenni , leírt mindent ami történt.Jó társaság,szép környezet,finom sörök/alkoholos,és alkoholmentes/ kell ennél több. :bigball:
Csak egy dolgot sajnálok,hogy korábban el kellett jönnöm a munkám miatt,így a nosztalgiázásból már kimaradtam.
Remélem összejövünk még a csapattal,és hagyományt csinálunk a talikból,Miskolcon is.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Miskolc és környéke
Sziasztok,
én fél12-re értem este haza tegnap (kb. 20 perce lakom).
Végül kilencen jöttünk össze:
HáZsé, Shanahan, Laci (nem fórumos, egyelőre... ), BótaJózsi, Neati2, Donyec, Kisvizi, Greenbio, meg én.
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. A társaság nagyon jó volt, így az sem tudott igazán minket megviselni, hogy a hollandok sorban lőtték a gólokat (hálát is adtam az égnek, hogy a focin kívül van más hobbim is, amikor az egyikben rossz élmény ér, a másik még mindig ott van vigasztalódni... )
Nagyjából ismert mindenki mindenkit, ettől függetlenül kíváncsian hallgattuk végig, hogy ki mivel zenél otthon és hogyan kezdődött nála a hifizés... hát, ne tudjátok meg, mekkora nosztalgiázás indult kezdve az Unitra magnótól, meg a klasszikus darab Vidi6363S-ig!
A sörök (meg ásványvizek) csak csúsztak sorban, gyakorlatilag nálam minden gólra jutott egy üveg sör, persze nem annak örömére, sokkal inkább a társaságéra.
Külön köszönet HáZsé fórumtársnak, hogy lefoglalta ezt a kellemes hangulatú helyet (Pizza Terasz) és aki 4 nap múlva ünnepli a születésnapját, így gáláns módon mindenkit meghívott egy körre és egy pizzára! Isten éltessen előre is!
Remélem, hogy lesz még hasonló összeröffenés, én ott leszek!
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán