Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Na igen, így már más. (:
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ez pld ugyan azzal a telefonnal készült, és mégis jobb, csak odafigyelés és beállitás kérdése, csak ez nem mindig jön össze vagy nem mindig van idő rá
-
Vendég
Házi kedvenceink
Ezek ugyanazzal a masinával készültek, mint a makrós képeid?
Nem tudom már melyik mivel készült...Ezt telefonnal csináltam gyorsban, de nem is lettek jók...A makrósok közt is van ami telefonos, van ami fényképezős..
Házi kedvenceink
Ezek ugyanazzal a masinával készültek, mint a makrós képeid?
Házi kedvenceink
Aranyos ez a "mini doberman", hogy hívják?
Házi kedvenceink
Egy nagyon aranyos fotósorozat egy fotós kedvenc vizsláival.
A képek 20x25"-os (óriási méretű!) polaroidra készültek.
And Fay by William Wegman
[8]__[=|=]__[8]
Házi kedvenceink
Ő lédisége csak egy mai barátnéval kávézásunk kísérőjelensége volt, de mindkettőnket elvarázsolt azzal a hallatlan eleganciával és finomsággal, amivel megjelent. Egy magyaros virtusú puli ugatta sokáig, de ő, mint született arisztokrata, szóra és figyelemre se méltatta közönséges hangnemét, egy pillanatra se zavarta meg békéjét és nyugalmát a jobbágyi származású egyed zajongása. Érdekes mennyire magában hordozza a fajta a viselkedést, természetet. Sajnos nem készült róla kép amíg állt, de az egyik legszebb és legintelligensebb tekintetű agár volt akivel eddig találkoztam.
[8]__[=|=]__[8]
Házi kedvenceink
Kis tigris
Így fojtogatni szegényt...
Viccet félretéve, nagyon aranyos!
Házi kedvenceink
Kis tigris
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Kukucs
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Éppen ma 2 éves ez a drága jószág!
milyen fajta?
jópofa.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 865
Házi kedvenceink
Éppen ma 2 éves ez a drága jószág!
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Egy hetesek a picik
- hifis
- Törzsvendég

- Értékelés: 356
Házi kedvenceink
Klassz! Birka, csibe és tojásfejű nincs? (Csak hogy teljes legyen a társulat.)
Házi kedvenceink
Játék...
-
Vendég
Házi kedvenceink
Azon gondolkodom, hogy meddig lennék tag itt, ha ezt kitenném aláírásba.
Házi kedvenceink
Az utolsó időkben már nem nagyon volt barátságos Béla.
Azon gondolkodom, hogy meddig lennék tag itt, ha ezt kitenném aláírásba.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Házi kedvenceink
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.