Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Gabor970 »

kozben talaltam nemet oldalakon teszteket a yamaha 863-ra. Hat ott a denon 2309-el, onkyo 706-al raktak egy kategoriaba, az onkyonal jobbnak hoztak ki.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

http://www.hifipiac.hu/index.php/aprohi ... 2&catid=17

Ha nem fontos még a HD akkor szerintem ebben mindenképpen érdemes elgondolkodni.

Ez tényleg tudja a 7x100W-ot mivel már a kisebb testvére az ax5 és elődje a VSX-D2011 is tudta(ez volt nekem)
Nagyon szerethető kellemes részletgazdag hang mozin és zenén is.
Ezt a 2011 re értem.
Az AX 10 ről én nem , de sokan mások odákat regélnek.

anyag is van benne, elég komoly táv van hozzá és bemérőmikrofon ami ha nem is véglegesre de nagy segítség lehet a szobaakusztika beállításában.

Egyébként egy DUNE 7.1 analóg kimenetén hozzá lehet kötni és akkor a HD hangok is élvezhetőek ha valakinek fontos.
Igaz hozzáteszem én amit teszteltem DUNE Prime-ot azon a 7.1 szurround backje kicsit brummos volt.

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ha a mozi a fontos akkor nekem a következő a sorrendem.

Onkyo 607 de inkább 608 igaz az nem 80 ropi
azután HK255
Yami 863
és denon 1911.

A HK azért lenne második mert több benne a kraft szerintem mint a yamiban, bár a yamiknak régen jó mozis hangjuk volt most a 607/608 onkyo ilyen.
A denon azért az utolsó mert a legvérszegényebb viszont állítólag zenében fenomenális a kategóriájában.
Ezzel vigyázni kell mert nekem meg a denonok pont azért nem jönnek be hangilag mert annyira semlegesek laposak hogy már majdnem elalszok tőlük, de van akinek pont ez jön be.
De hogy melyik a legszebb akkor szerintem a denon.

A legjobb ha meghallgatod valamelyik üzletben vagy fórumtársnál.
Hozzám jöhetnél de én Debrecenben vagyok valamint az onkyom is magasabb kategória mint a felsoroltak.

Attól függ, mennyi %-ban fontos a zene és a mozi.
Ha van pénzed és helyed külön sztereó láncra akkor egyértelmű hogy onkyo 607/608.

köszönöm!

Nem lesz teljes külön sztereó lánc, csak egy sztereó (most úgy látom integrált) erösítö lesz a front preouton, arról mennek a frontok, és abba az erösítöbe lesz bekötve LP játékos. Tulképp ennyi ami a zenehallgatáshoz nekem kell. Az AVR csak moziban legyen jó, és ne jöjjön ki nagyon gyenge minöség a preout front kimeneten. Lehet késöbb egy mediaplayer amiröl losless anyagokkal megpróbálkoznék. Nehezen lépek tovább az LP-n. Valahogy mindíg a bakelit amihez visszatérek, az tetszik leginkább.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Kezdő vagyok a témában! Van egy Onkyo TX-SR507-es HM vasam! Leakartam cserélni, de egyik ismerősöm, azt tanácsolta, hogy próbáljak ki vele valamilyen végerősítőt. azzal állítólag sokal jobb lesz a hangja! Mit tudnátok ajánlani ehhez kb. 100.000Ft értékben. Csak Házimozira lenne használva (jó lenne, ha pontos márkát, és termékmegnevezést írnátok)!
Hol tudnám megnézni, hogy pontosan, hogy kell összekötni a végerősítőt az AVR-el?

Köszönöm a válaszokat!

Onkyo 507 után ne tegyél végfokot mert az 507 onkyonak nincs pre outja amit a végfok bemeneteire kell kötnöd.

Vagy nagyobb házimozi vas 200E ft ért egy AX10 pio ami referencia minőség igaz HDMI meg true HD nélkül, de ha ez nem fontos még kiváló masina.
Legalább 1600W os táp van benne és 30 kila kiváló zenei és mozi képességekkel.

Ha nem akarsz ennyit költeni akkor a yamaha "alap" házimozi erősítő jó amin már van előfok és utána egy végfok.
Ebből már a 663 asnak de a 863 tutira van és ezek már a tru hd hangot is tudják.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Yamaha RX-V863-as erösítövel kapcsolatosan?
kb 80e Ft-ér tudnél venni egy két éveset. Érdekelne, hogy pl egy HK255 vagy Denon 1911, Onkyo 607-hez képest hol helyezkedik el. A szolgáltatásai nekem elegendöek, inkább csak a hangminöség fontos.

köszönöm!

Ha a mozi a fontos akkor nekem a következő a sorrendem.

Onkyo 607 de inkább 608 igaz az nem 80 ropi
azután HK255
Yami 863
és denon 1911.

A HK azért lenne második mert több benne a kraft szerintem mint a yamiban, bár a yamiknak régen jó mozis hangjuk volt most a 607/608 onkyo ilyen.
A denon azért az utolsó mert a legvérszegényebb viszont állítólag zenében fenomenális a kategóriájában.
Ezzel vigyázni kell mert nekem meg a denonok pont azért nem jönnek be hangilag mert annyira semlegesek laposak hogy már majdnem elalszok tőlük, de van akinek pont ez jön be.
De hogy melyik a legszebb akkor szerintem a denon.

A legjobb ha meghallgatod valamelyik üzletben vagy fórumtársnál.
Hozzám jöhetnél de én Debrecenben vagyok valamint az onkyom is magasabb kategória mint a felsoroltak.

Attól függ, mennyi %-ban fontos a zene és a mozi.
Ha van pénzed és helyed külön sztereó láncra akkor egyértelmű hogy onkyo 607/608.

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Valójában a konkrét készülékeket nem hallottam.
Ellenben hallottam 1 éves középkategóriás HM erősítőket (párat, nevek nélkül) sztereó végfokkal... és magában a sztereó integrált jobban zenélt!

De ez is csak egy vélemény és nem kell komolyan venni...
Tulajdonképpen engem már nem nagyon foglalkoztat a sokpontegy... ezért az új termékeket nem követem figyelemmel naprakészen.

ez a masik nyomorom, hogy mar 120e Ft van a zsebemben, ebbol gondoltam a yamahat meg egy sztereot, de neha az is elotor belolem, hogy 120e-ert, mar egesz jo hasznalt sztereo erositot lehetne venni. Mindig valami hulye kompromisszum....

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Amiket felsorolt nem alap modellek, de gondolom hallottad őket, ezért mondod azt amit.

Valójában a konkrét készülékeket nem hallottam.
Ellenben hallottam 1 éves középkategóriás HM erősítőket (párat, nevek nélkül) sztereó végfokkal... és magában a sztereó integrált jobban zenélt!

De ez is csak egy vélemény és nem kell komolyan venni...
Tulajdonképpen engem már nem nagyon foglalkoztat a sokpontegy... ezért az új termékeket nem követem figyelemmel naprakészen.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Amiket felsorolt nem alap modellek, de gondolom hallottad őket, ezért mondod azt amit.

Sok esetben egy "alap" HM erősítő nem a legjobb választás előfoknak.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Az előző szériákhoz képest valóban, de valójában hány eszközt csatlakoztatsz rá? Bevallom én is így voltam, de bevállaltam és nem bántam meg, a csatlakozások meg elegendőek, legalábbis nekem 4 eszköz van rácsatlakoztatva és még 3-4-et rá tudnék. El kell gondolkodni azon, hogy mit mire használ az ember, ha lesz egy sztereó, akkor valójában mindegy, bár ez így nem igaz, mert az onkyonak és a denonnak jó a felskálázója, yaminak nem ismerem.
Egyébként ha meghallod az új denonokat, akkor valószínû megváltozik a véleményed, jó lett a hangjuk.

Zene is fontos, de azt tervezem, hogy a front preouton lesz egy sztereó erösítö, az hajtja meg a frontokat. Fontos a zene (akusztikus és jazz) de nincs 500e Ft-om olyan AVR-re, ami zenén is elég jó. A 1911-es denon egyáltalán nem tetszik bevallom, vicc szerintem ahogy az el van látva csatlakozásokkal (illetve nincs ellátva)
Tulképp a plusz erösítö terv miatt, az a lényeg, hogy mozin mit mutat, hiszen a zene majd úgyis arról megy.

köszönöm elöre is a továbbiakat!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Zene is fontos, de azt tervezem, hogy a front preouton lesz egy sztereó erösítö, az hajtja meg a frontokat. Fontos a zene (akusztikus és jazz) de nincs 500e Ft-om olyan AVR-re, ami zenén is elég jó. A 1911-es denon egyáltalán nem tetszik bevallom, vicc szerintem ahogy az el van látva csatlakozásokkal (illetve nincs ellátva)
Tulképp a plusz erösítö terv miatt, az a lényeg, hogy mozin mit mutat, hiszen a zene majd úgyis arról megy.

Az új HM gépek csatlakozásai siralmasak (kivétel a felső(bb) kategória)!

Sok esetben egy "alap" HM erősítő nem a legjobb választás előfoknak.

Én inkább azt tanácsolom hogy vegyél egy jó kis HM erősítőt és zenére egy külön sztereót 40-60 e ft körül... és vagy dugdosgatás, vagy HFK vagy külön dobozok!
Kezdésnek egyébként szerintem lehet hogy érdemes kipróbálni az említett Yamahát.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Attól függ mit szeretnél és mire van szükséged. Az új denonok nagyon zeneiek, pl. a H/K sehol nincs zenében, az onkyo egy jó mozi erôsítô jó szolgáltatásokkal, a yami elvileg nagyobb kategória, de ennek ellenére nem azt választanám. Onkyo v. denon, nálam ez a kettô játszik. Ha a zene is fontos, akkor denon.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Attól függ mit szeretnél és mire van szükséged. Az új denonok nagyon zeneiek, pl. a H/K sehol nincs zenében, az onkyo egy jó mozi erôsítô jó szolgáltatásokkal, a yami elvileg nagyobb kategória, de ennek ellenére nem azt választanám. Onkyo v. denon, nálam ez a kettô játszik. Ha a zene is fontos, akkor denon.

Sziasztok!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sziasztok!

kb 80e Ft-ér tudnél venni egy két éveset. Érdekelne, hogy pl egy HK255 vagy Denon 1911, Onkyo 607-hez képest hol helyezkedik el. A szolgáltatásai nekem elegendöek, inkább csak a hangminöség fontos.

köszönöm!

Mozira szerintem jó választás a Yamaha.
A belépő Yamik... és a többi gyártóé is harmatosak
De feljebb azért jók!

Én alapvetően a H/K-t nagyon szeretem (nálam bejött mint mozin mint sztereó vonalon), nálam a rendszerbe jól passzol.
De a nagyobb Yamahák jók (sztereóra mondjuk egy régebbi Denon 3805-ös jobb választás)!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Sziasztok!

köszönöm!

Szia! A H/K 225-ös erősitőt nem ismerem igy erről nem is tudok véleményt mondani.Kérdezd a doky-t és kimit! A Denon és Onkyo erősitői is nagyon jó berendezések,de ennek ellenére ezekben a kategóriákban én a Yamaha modell mellett döntenék...

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!

köszönöm!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ha pénz van és nem jelent akadályt a vásárlás akkor könnyebb "receptet" másolni,ahogy irtad,de sajnos sok embernek kompromisszumot kell kötni és kevesebb ráforditással nehezebb eltalállni a balanszot az erősitő és hangsugárzó között...neked is és mindenkinek jó mozizást kivánok vasárnap délutánra!

A recept lehet olyan is, hogy valakinél hallasz valami jót, ami jobb, mint a tiéd és neked is olyan kell.
Nem kell feltétlenül nagyon drága dolognak lennie.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Na igen, tapasztalataim szerint a rendszer hangját legjobban a hangfal befolyásolja.
De a rendszer elemeinek együtt kell működniük és eltart egy ideig, amíg összejön a megfelelő párosítás, hacsak nem egy tutti receptet másol az ember.

Ha pénz van és nem jelent akadályt a vásárlás akkor könnyebb "receptet" másolni,ahogy irtad,de sajnos sok embernek kompromisszumot kell kötni és kevesebb ráforditással nehezebb eltalállni a balanszot az erősitő és hangsugárzó között...neked is és mindenkinek jó mozizást kivánok vasárnap délutánra! :film:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Valóban sokan szeretik az Onkyo erősitőket.Nekem is volt Onkyom 10 évet "zúztam" vele,miután váltottam,de nagyon jó masina volt mind filmekre és zenére is.Ennyi idő alatt több hangdobozt is cseréltem ezáltal egy igen tartalmas tesztnek is alá tudtam vetni az erősitőt.A társitott hangsugárzók (nemcsak árbeli megfontolások miatt) óriási különbséggel szóltak.Talán egyszerűbb lenne ha azt mondanám az Onkyoval volt nem egy hangsugárzóm ami szó szerint "gyenge" volt.Egyszer aztán sikerült egy barátomnál meghallgatni egy Onkyo HM vasat egy öreg nagy Jamo studio vagy concert (pontosan nem emlékszem) dobozzal-igaz csak zenén-és szó szerint ledöbbentem miután a saját hangsugárzóim után hallottam.Addig azt hittem olyan dinamikus és részletező hangot csak sztereóvasból lehet előcsalogatni,de tévedtem...Elsősorban emiatt cseréltem dobozokat.Szóval egy biztos : Az Onkyo-nak nagyon nehéz megválasztani a párját hangsugárzókban,ezt szerencsére tapasztalatból,nem pedig okoskodásból mondom.Persze azért ez igaz más erősitőkre is...valahogy mégis olyan dobozokkal amik olcsóbbak voltak harsányabb és gyengébb volt mint más márkák esetében,de ha sikerül megfelelő dobozokkal párositani(nálam a Quadral Taurin mkIII jött be neki) elégedett lesz a tulajdonosa és nem fog a cserében gondolkodni jó darabig.Én is csak azt tudom mondani,hogy ki kell próbálni sok variációt mielőtt valaki végleg döntene mit vásárol.

Na igen, tapasztalataim szerint a rendszer hangját legjobban a hangfal befolyásolja.
De a rendszer elemeinek együtt kell működniük és eltart egy ideig, amíg összejön a megfelelő párosítás, hacsak nem egy tutti receptet másol az ember.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Nagy keletje van manapság az Onkyo erősítőknek, alapvetően jó all-rounder erősítők (egyensúlyban van a mozi és zene). És az is igaz, hogy sokan lenézik a Yamahákat, mert megmaradt néhány alaptípus után az a kép, hogy zenére gyengék, mozizni meg minden AV erősítő tud.

Sokan az aktuális trendek alapján választanak márkát, de ajánlom, hogy mielőtt nagyon bevásárolnának, próbáljanak ki egy-két készüléket a kiválasztott kategóriából, mert lehet, hogy csodálkozni fognak az eredményen. Így járt nebulo5 is, aki most nagy megelégedéssel használ egy eddig lenézett márkát.

Valóban sokan szeretik az Onkyo erősitőket.Nekem is volt Onkyom 10 évet "zúztam" vele,miután váltottam,de nagyon jó masina volt mind filmekre és zenére is.Ennyi idő alatt több hangdobozt is cseréltem ezáltal egy igen tartalmas tesztnek is alá tudtam vetni az erősitőt.A társitott hangsugárzók (nemcsak árbeli megfontolások miatt) óriási különbséggel szóltak.Talán egyszerűbb lenne ha azt mondanám az Onkyoval volt nem egy hangsugárzóm ami szó szerint "gyenge" volt.Egyszer aztán sikerült egy barátomnál meghallgatni egy Onkyo HM vasat egy öreg nagy Jamo studio vagy concert (pontosan nem emlékszem) dobozzal-igaz csak zenén-és szó szerint ledöbbentem miután a saját hangsugárzóim után hallottam.Addig azt hittem olyan dinamikus és részletező hangot csak sztereóvasból lehet előcsalogatni,de tévedtem...Elsősorban emiatt cseréltem dobozokat.Szóval egy biztos : Az Onkyo-nak nagyon nehéz megválasztani a párját hangsugárzókban,ezt szerencsére tapasztalatból,nem pedig okoskodásból mondom.Persze azért ez igaz más erősitőkre is...valahogy mégis olyan dobozokkal amik olcsóbbak voltak harsányabb és gyengébb volt mint más márkák esetében,de ha sikerül megfelelő dobozokkal párositani(nálam a Quadral Taurin mkIII jött be neki) elégedett lesz a tulajdonosa és nem fog a cserében gondolkodni jó darabig.Én is csak azt tudom mondani,hogy ki kell próbálni sok variációt mielőtt valaki végleg döntene mit vásárol.

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Sokan a Harman Kardon AVR-eket istenítik... Sikerült 4 különböző modellt meghallgatnom, de nem győzött meg arról, hogy nekem egy ilyen kellene.

Ha szabad kérdezni melyik modelleket hallgattad meg ?

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

"Sokan a Harman Kardon AVR-eket istenítik... Sikerült 4 különböző modellt meghallgatnom, de nem győzött meg arról, hogy nekem egy ilyen kellene."

Ha szabad kérdezni melyik tipusokat hallgattad meg ?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Hogy milyen típust? ... Ebben nem tudok konkrét ajánlatot mondani. De akár az Onkyo - nál is maradhatsz. Sokan a Harman Kardon AVR-eket istenítik... Sikerült 4 különböző modellt meghallgatnom, de nem győzött meg arról, hogy nekem egy ilyen kellene.
A Marantz - ok hangvilága egész jó. És (noha mindeddig semmibe vettem a Yamahát) mostmár a Yamahák közt is érdemes lenne nézelődnöd.

Nagy keletje van manapság az Onkyo erősítőknek, alapvetően jó all-rounder erősítők (egyensúlyban van a mozi és zene). És az is igaz, hogy sokan lenézik a Yamahákat, mert megmaradt néhány alaptípus után az a kép, hogy zenére gyengék, mozizni meg minden AV erősítő tud.
Nekem már volt Onkyom és Yamahám (meg Denon, Pioneer) is és olvasom a külföldi (főleg német) sajtót is. Az eredmény ugyanaz, amit olvastam az egyezik a saját tapasztalataimmal: ugyanabban az árkategóriában az Onkyo és a Yamaha készülékei hangzásra egyenértékűek. Sem moziban, sem zenében nem jobb egyik a másiknál. A tesztelt készülékek a Stereoplay és az Audio magazinnál is gyakorlatilag ugyanannyi pontot kaptak mozira és zenére is (a Yamahák 1-2 ponttal többet praktikumra). Én sem vettem észre különbséget az alapvető hangminőségben, de még teljesítményben sem az azonos árkategóriájú készülékek között.
Sokan az aktuális trendek alapján választanak márkát, de ajánlom, hogy mielőtt nagyon bevásárolnának, próbáljanak ki egy-két készüléket a kiválasztott kategóriából, mert lehet, hogy csodálkozni fognak az eredményen. Így járt nebulo5 is, aki most nagy megelégedéssel használ egy eddig lenézett márkát.

nebulo5
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 58

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

506-os Onkyom volt. Decemberben sikerült igen kedvező feltételekkel (alig 20 E. +) egy Yamaha rx-v1400rds vasra "újítanom". Jónak tartottam filmhez az Onkyot és noha tudtam, hogy a Yamaha kicsit komolyabb klasszist képvisel, mégis meglepődtem a két vas közti különbségen.
Véleményem szerint, lényegesebb minőségi változást érsz el, ha megválsz az Onkyotól, és a végerősítőre szánt 100.000-et hozzátéve, veszel egy "komolyabb" HM erősítőt.
Hogy milyen típust? ... Ebben nem tudok konkrét ajánlatot mondani. De akár az Onkyo - nál is maradhatsz. Sokan a Harman Kardon AVR-eket istenítik... Sikerült 4 különböző modellt meghallgatnom, de nem győzött meg arról, hogy nekem egy ilyen kellene.
A Marantz - ok hangvilága egész jó. És (noha mindeddig semmibe vettem a Yamahát) mostmár a Yamahák közt is érdemes lenne nézelődnöd. Ha túl tudod tenni magadat a HDMI őrületen, és tisztába vagy vele mennyit nem veszítesz annak hiányában, akkor egész korrekt közép - alsó közép kategóriájú erősítőt vehetsz kéz alól 120 - 160 ezerből.

Sziasztok!

Kezdő vagyok a témában! Van egy Onkyo TX-SR507-es HM vasam! Leakartam cserélni, de egyik ismerősöm, azt tanácsolta, hogy próbáljak ki vele valamilyen végerősítőt. azzal állítólag sokal jobb lesz a hangja! Mit tudnátok ajánlani ehhez kb. 100.000Ft értékben. Csak Házimozira lenne használva (jó lenne, ha pontos márkát, és termékmegnevezést írnátok)!
Hol tudnám megnézni, hogy pontosan, hogy kell összekötni a végerősítőt az AVR-el?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv: nebulo

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Ne ezen az úton indulj el. Az elő-végfok nagyon jó megoldás, de csak komoly masinákkal, melyek igen drágák. Add el x összegért az Onkyót és 120-150 ezer között már jó házimozi erősitőt tudsz venni. Csak úgy átfutottam lejjebb az eladási topicot és mindjárt találtam Neked kettőt:

- Harmann Kardon avr355 = 120ezer
- Sony str-da2400 = 120ezer

persze vannak mások is. Ha még marad fenn pénzed, költsd inkább kábelekre, feszültségstabilizátorra (pl. Alces)

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: podobag »

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Kép: Epson 
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”