A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Köszi a választ.Nem vagyok egy nagy villanyász guru,ezért érdekelne az indoklás is.És még egy kérdés.Mivel abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a villanyóra ott csücsül a hifi szoba túloldalán,így elég könnyen tudok próbálkozni az átfúrt falon keresztül a szobán belül elvezetett különböző kábelekkel.Nos az lenne a kérdés hogy mielött belehúzom a kettős szigetelés miatt valamilyen kábelvezetőbe az mcu kábeleket,azokat össze sodorjam előbb,vagy nincs különösebb jelentősége egy ilyen fonásnak?
Ez a legjobb és legmegbízhatóbb módszer, de sajnos kevesen használják.
Ma visszaraktam a VdH-t, de csak néhány percre, mert az Inakustik sokkal szebben szólt: A nyíltság, ami elsőre is megvolt, megmaradt, a VdH pedig mintha függöny mögül szólt volna. Vékony volt a függöny, de ott volt.
Azért tényleg meg kell csinálni a cserét visszafelé is, mert elsőre csalóka a kapott eredmény.
Sajnos az optikai átvitel erősen függ az adó és a vevő minőségétől, ha az gyengusz, egyszerűen nem érdemes drága optikai kábelt használni.Az első kép a coax spdif jelsorozatot mutatja, a második meg az optikait -hozzáteszem, a legjobb csatlakozóval, ennél lényegesen rosszabb átvitelt láttam már elég sokszor, persze elsősorban kommersz cd és dvd játszóknál.
Jogos!
Csakhát a kérdező(k) a legtöbb esetben, pl. MOST sem, nem osztották meg a rendszer elképzelésüket, és anyagi tehetőségüket, így szokás szerint magamból indultam ki.
>
Mathias, ha a Wireworld kábelét drágának találod, nézz utána a
Monarchy audio glass toslink digitális kábelének!
Én korábban ~50$$-ért láttam vhol, de a lényeg, nagyon JÓ! A linket sajnos nem találom.
>
Sajnos az optikai átvitel erősen függ az adó és a vevő minőségétől, ha az gyengusz, egyszerűen nem érdemes drága optikai kábelt használni.Az első kép a coax spdif jelsorozatot mutatja, a második meg az optikait -hozzáteszem, a legjobb csatlakozóval, ennél lényegesen rosszabb átvitelt láttam már elég sokszor, persze elsősorban kommersz cd és dvd játszóknál.
Biztos üvegszálas ez? A dobozán is rajta volt, hogy "glass"? Milyen márka ez?
Valóban nincs rajta!
De ettől még jó!
Régebben a KáCsánál is volt "üveg kábel"...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nem találtam a hama oldalán olyat ami üvegből lenne.
A HAMA oldala eléggé szellős...
Sok minden nincs fent ami létezik!
De attól még vannak jó cuccaik nekik is...
Nekem is olyan van mint amit Tigris belinkelt csak 1,5 méteres.
És szerintem elég jó.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nem hiszem hogy az a linkelt kábel valóban üveg. Szerintem itthon ritkán lát az ember valódi üveg optikai kábelt toslink csatlakozóval.
Régebben hallottam valami budai(talán budafoki út) cégről akik optikai kábeleket gyártanak(csak elfelejtettem), nem tudja valaki melyik cég lehet az?
Nekem is hasonlóval van összekötve a médiapléjer és lapos az erősítőkkel!
És igen csak jobb mint az olcsó 1000-1500 körüli műanyag szarok!
És azt hiszem hogy minden pénz és rendszerszinergia kérdése!
Nyilván egy 20-30e ft-os DAC-hoz nincs sok értelme egy 50-60e ft-os optikai kábelt venni (ami vallszeg jobb... de az sem biztos hogy ott jobb eredményt hoz!)!
Ez megint csak egy vélemény volt!