Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
NA még mindig nem az igazi, mert nem akar 5.1 ben szolni, csak sztereóban..Pedig a hang 5.1 re van állitva
Kapott írásban menj a "Hang beállítása - AC3Filter" bekezdéshez.
Ott megtalálod a megoldást a hangproblémára.
Bővebben is segítenék, de nem ezt a lejátszót használom.
Htpc (Home Theatre PC)
NA még mindig nem az igazi, mert nem akar 5.1 ben szolni, csak sztereóban..Pedig a hang 5.1 re van állitva
Épp Én is ezen kínlódom.Nekem 5.0-ban szól, de ezt a proci multi channelként kezeli...
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Létezik az,h nem Hd tévén is jobb egy HD anyag képe mint a sima DVD anyag? Nekem meg van ez a film dvd formátumban is, és sokkal gyengébb a kép mint ebben az 1080P formátumban...Pedig a tévé lekonvertál...
Ha észrevetted a különbséget, akkor létezik
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Létezik az,h nem Hd tévén is jobb egy HD anyag képe mint a sima DVD anyag? Nekem meg van ez a film dvd formátumban is, és sokkal gyengébb a kép mint ebben az 1080P formátumban...Pedig a tévé lekonvertál...
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Kösziii, na megvan miért nem akart menni...Ennek a MPC-nak van sima lejátszója,és van egy MPC movie player is, nekem a sima volt...Letöröltem feltettem ezt a mozist és tökéletesen olvas... Köszi Orionr a linket abból derült ki a turpisság
Htpc (Home Theatre PC)
Nekem az MPC azt irja mikor betallozom neki, h cannot render the file
Pipáld ki az összes formátumot
Nexus=ex Specialized001
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Htpc (Home Theatre PC)
nincs azon semmi állitva...
Az interneten van róla infó, hogy kell beállítani. Elég sok mindent kell állítgatni+ hozzá rendelni.
- orionr
- V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)
Az MPC-d bevan állítva?
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Én ezt szoktam betallózni a MPC-be és simán viszi.Akkor nem vágom mi a baj.
Htpc (Home Theatre PC)
Van ez a fájlom, de erre a fájlra a windows semmi lejátszást nem ad be, és a VLC pedig meg sem jeleniti, nem nyitja meg...
Én ezt szoktam betallózni a MPC-be és simán viszi.Akkor nem vágom mi a baj.
Nexus=ex Specialized001
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Így még nekem nem volt, általában volt sok kis fájl és egy több GB-os, ami maga volt a film.
Az egészet kijelölöd? KMPlayerd nincs?
próbáltam, h az egészet jelölöm, de abban meg minden benne van, és a hülye egyesével játssza őket, elinditom beállitom a hangot, a következő fejezet meg előlről kezdődik,és visszaáll a hang is :9
- orionr
- V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)
Jobb klikk és társitás, majd megnyitja a VLC, de ez már a film közepe ami elindul...
Így még nekem nem volt, általában volt sok kis fájl és egy több GB-os, ami maga volt a film.
Az egészet kijelölöd? KMPlayerd nincs?
Htpc (Home Theatre PC)
Ha már itt tartunk, nekem is szükségem lenne egy Guru-ra.Aki keni-vágja a MPC programot!
Az egész úgy kezdődött, hogy újra raktam a programot.
A Notiról HDMI kábellel viszem a jelet a prociba(kép-hang)
Minden faszányosan be van állítva, és a proci azt írja ki hogy Multi Channel.
Tehát ha DTS ill. DD jelet kap akkor is.Holott idáig autómatikusan felismerte azt a formátumot amit ráküldtem.
Tehát megvan az 5.0-ás hang de akkor is zavar.
Mindent úgy állítottam be a lejátszón mint az újra telepítés előtt.
Remélem érthetően fogalmaztam
Ha kérhetném Pü-ben.Ne legyen itt káosz, látom más is elakadt
Nexus=ex Specialized001
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
és, ha azt inditod el?....
Jobb klikk és társitás, majd megnyitja a VLC, de ez már a film közepe ami elindul...
- orionr
- V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)
egy 7 gigás fájl a legnagyobb ebben a mappában, több hasonló meretü van benne, nincs ettől nagyobb
és, ha azt inditod el?....
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
az nem lehet, ott kell lenni.
egy 7 gigás fájl a legnagyobb ebben a mappában, több hasonló meretü van benne, nincs ettől nagyobb
- orionr
- V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)
Van ez a fájlom, de erre a fájlra a windows semmi lejátszást nem ad be, és a VLC pedig meg sem jeleniti, nem nyitja meg...
Valahol meg kell lenni a legnagyobb file-nak.. Több GB.
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Ezt kell betallózni.Szerintem használd a MPCHC progit!
- orionr
- V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)
nem jó úgy sem, mert az csak valami 29 perces valami...
az nem lehet, ott kell lenni.
Htpc (Home Theatre PC)
Ez valami képfájl?
MovieObject.bdmv => job klikk => lejátszásra (pl. MPC vagy Vlc,stb) nem reagál?
Ezt kell betallózni.Szerintem használd a MPCHC progit!
Nexus=ex Specialized001
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
A stream mappában keresd meg a legnagyobb file-t
nem jó úgy sem, mert az csak valami 29 perces valami...