Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
A beyer dt231 prot melegen ajánlom, remekül szól.
Köszi! Nem ismertem ezt a fülest, érdekes darab.
Esetleg összehallgattad a Koss PortaPro-val?
Fülelek!
Köszönöm neked is az ötletet de a Sennheiser egy kategória a PortaPro-val.
Talán az a leglogikusabb, ha meghallgatok pár fülest...
Van olyan hely, ahova bevihetem az én fejhallgatómat és összetudom hasonlítani más modellekkel?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Fül és Fejhallgatók
Kérdezném, hogy erről az audio technica fülesről van e TAPASZTALATOTOK?
http://www.audio-technica.com/cms/headp ... 675b1be4d/
http://www.audio-technica.com/cms/happe ... index.html
>
Kissé fedett magasak, kitűnő mélyátvitel, elképesztően kis torzítású középtartomány -ezekhez képest az ára is jó.
Nagyfejűeknek hosszabb ideig nem igazán kényelmes.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Fül és Fejhallgatók
Egész jó kis reklám a Grado-nak (SR80-as)
http://www.youtube.com/watch?v=o8pnq7dkyg0
Ja
Bár abban a stúdióban az univerzum "összes" analóg szintije és a Grado mellett még sok minden volt...
Nem rossz ez a nóta egy énekestől, aki csak néhány éve kezdett dalokat írni.
Itt meg már ketten is gradóznak:
http://www.youtube.com/watch?v=sEuZH1GejoI
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Fül és Fejhallgatók
Kérdezném, hogy erről az audio technica fülesről van e TAPASZTALATOTOK?
http://www.audio-technica.com/cms/headp ... 675b1be4d/
http://www.audio-technica.com/cms/happe ... index.html
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Fül és Fejhallgatók
Ez a Beyer zárt füles. Ha félig nyitott kell (annak másfajta basszusa van), akkor a Sennheiser PX100 II-t ajánlom, a torzítása fele (se) a Beyernek, árban meg ugyanott van.
Fül és Fejhallgatók
az áráért meg végképp.
de azért vegyél hozzá első körben egy fejhallgató erősítőt is, mert anélkül aligha fog normálisan szólni, baromira érzéketlen.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok,
Van egy Koss Portapro fülesem és ennek keresném az utódját.
Úgy szeretnék feljebb lépni, hogy a Portapro hangzásbeli értékei megmaradjanak.
Van valakinek esetleg ilyen irányú tapasztalata?
Fejhallgatós találkozó! http://prohardver.hu/tema/elso_ph_fejha ... 1-100.html
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Fül és Fejhallgatók
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok,
Van egy Koss Portapro fülesem és ennek keresném az utódját.
Úgy szeretnék feljebb lépni, hogy a Portapro hangzásbeli értékei megmaradjanak.
Van valakinek esetleg ilyen irányú tapasztalata?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Fül és Fejhallgatók
nem is említettem, de a másik meglepetés a teljesen zárt Sennheiser HD250 linear II volt, tapsoljuk meg
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Fül és Fejhallgatók
volt ma fejhallgatós találkozó a fazekasban.
elképesztő mennyiségű elektronika és fejhallgató képviselte magát.
nálam a befutó a STAX Sigma és a Sennheiser HD600.
nagy meglepetés továbbá a Goldring DR150 (már-már HD600 szint harmadannyiból) és a nagyon olcsó Beyerdynamic DT235 (rettenetesen nagy kakaó kell neki)
néhány mobilos ( ) kép:
a fejem vállalhatatlan a STAX-ban, de bárkinek a fején lenne így gondolná, a hang viszont cserébe kárpótol
Fül és Fejhallgatók
ismeri valaki a Xears Turbo Devices II Titan, rövidebb nevén a TD100 II fülhallgatót?
mi a vélemény róla?
Illetve hamár Xears, itt az új modell, ami szerintem még szebb is, hangban mondjuk nem tudom mennyit fog hozni a fa része, ég és föld nem lesz.
TDIII
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Fül és Fejhallgatók
Nemrég vettem egyet. Jó hang, még jobb tér, igényes összerakás és anyagminőség, sztem korrekt ár. A gari viszont nehézkes.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Fül és Fejhallgatók
ismeri valaki a Xears Turbo Devices II Titan, rövidebb nevén a TD100 II fülhallgatót?
mi a vélemény róla?
Fül és Fejhallgatók
Azt szeretném kérdezni hogy van valakinek valamilyen tapasztalata 2 vagy több armatúrájú fülhallgatókkal. Tényleg annyival jobbak mint amennyivel drágábbak? Tud valaki olyan helyet ahol ki lehet ilyet próbálni?
előre is köszönet
Fül és Fejhallgatók
Az nem rossz! Hogy sikerült?
Innen.
Fül és Fejhallgatók
Az a K601 használt, vagy új ennyiért?
új
Fül és Fejhallgatók
Újra beszámoló:
Megrendeltem az Audinst + K601 párost. Mindkettő új, és 37e+45e pénzbe van. Remélem még karácsony előtt ideérnek. Kíváncsi vagyok mit szól a szett...
Fül és Fejhallgatók
Most van nálam K601 és K701 együtt és összehallgattam őket. 95%-ban megegyeznek, a 701-esnek egy fokkal definiáltabb a mélye, de messze nem annyi, mint pl. egy HD600-nál. Régen a HD600-at pártoltam, de most egyre inkább a fele hajlok, hogy az AKG-t kultiváljam a fantasztikusan jó tere miatt. Sommázva: az AKG K701 nagyon jó választás, a középdrága kategóriában nagyon megállja a helyét.
És kb. 5 000Ft-ért (doboztól függően) nagyon jó DIY erősítőt lehet hozzá venni.
.
Fül és Fejhallgatók
A K601-hez combos erősítő kell, különben nem lesz az igazi.
Most van nálam K601 és K701 együtt és összehallgattam őket. 95%-ban megegyeznek, a 701-esnek egy fokkal definiáltabb a mélye, de messze nem annyi, mint pl. egy HD600-nál. Régen a HD600-at pártoltam, de most egyre inkább a fele hajlok, hogy az AKG-t kultiváljam a fantasztikusan jó tere miatt. Sommázva: az AKG K701 nagyon jó választás, a középdrága kategóriában nagyon megállja a helyét.
potatomelon.wordpress.com
Fül és Fejhallgatók
.
Vettem egy párezer forintos, de egészen jó hangú fülhallgatót, amit eredetileg valami mobiltelefonhoz szántak, de nagyon rövid a kábele (kb. 15cm). Tudna valaki ajánlani valami jó és olcsó kábelt fülhallgatóhoz, amivel át tudnám kábelezni?
.
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Akkor te veszed a fülest én a K8-at... már csak az a kérdés milyen áron adja, ha egyáltalán tényleg eladja..
Naná, hogy eladja!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Fül és Fejhallgatók
Üdv!Mikor lesznek eladók a cuccok???(a füles érdekelne inkább)
Akkor te veszed a fülest én a K8-at... már csak az a kérdés milyen áron adja, ha egyáltalán tényleg eladja..