Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jbl

APL313
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Jbl

Hozzászólás Szerző: APL313 »

A Lexusban sem valami nagy szám, sőt...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Jbl

Hozzászólás Szerző: AVX »

Te semminek nem tudsz örülni...
Boldog új évet Béla!

Köszi.
Vigyázni kell Levison Úrral,mert túl sok mindenhez adja a nevét,de csak a nevét.Az égvilágon semmi köze ezekhez a termékekhez.Gondolom nem hiszed,hogy az LG telefonok is ettől szólnának jobban,mert hogy azt is reklámozza.Az LG ma már nem számít rossz márkának.Én is használok ilyen márkájú termékeket a konyhában és nagyon jó a tapasztalatom.

Tiberiusmester
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: Tiberiusmester »

Ja azóta már drágák is.
Lásd Redrose.

Én értem ezt is, csak ha már Samsung tv-m van nem szívesen vennék LG házimozit!
Biztos vagyok benne, hogy az LG is tud, ha akar!
Fura a gondolkodásom, de márka-hű vagyok

Vendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát igen! Szemét kapitaliznus! :S:D
De akkor mi a megoldás a lépcsők átugrására? :S

Musculus quadriceps femoris

Tiberiusmester

Jbl

Ezektől a JBL fényévekkel jobb,de nézz körül a használt piacon is.
Mint írtam nekem nem a márkával,hanem az árakkal van bajom.
Sajnos a JBL olcsó széria is mind kínában készül.
Túl sokan keresnek rajta,mire eljut hozzád:
Kínai gyár-amarikai anyacég-európai forgalmazó-magyar importőr-magyar kiskereskedő-vevő.
Jobb esetben max egy lépcső kimarad.

Hát igen! Szemét kapitaliznus! :S:D
De akkor mi a megoldás a lépcsők átugrására? :S

Vendég

Jbl

Ja azóta már drágák is.
Lásd Redrose.

Te semminek nem tudsz örülni...
Boldog új évet Béla!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Azért az új LG egybemozikat érdemes megfülelni. Mióta Levinson úr keze is benne van már nem csak szépek...

Ja azóta már drágák is.
Lásd Redrose.

Vendég

Jbl

Hát most már tanácstalan vagyok és főleg azért is, mert igazatok van! :S
Nem tudom mi tévő legyek!
Samsung lcd tv-m van és ahhoz szeretnék egy jó teljesítményű hangrendszert ami passzolna is a "látképbe" (fekete)
Nézegettem a Samsung házimozi rendszereket is de a 2010-es kiadások nagyon "gagyinak" tűnnek a hangzás tekintetében!
De, ha már Samsungom van, nem akarom vegyíteni az "óriási gépparkomat" hasonló márkákkal pl.: LG, Panasonic (bár azok jól szólnak) vagy esetleg Sony márkával!
Ezért gondoltam, hogy akkor keresek olyan céget, aki kimondottan a hangzás világában PROFI!
De tényleg nehéz a választás, mert sok pénzt igénylő hobbi ez (persze megéri, főleg, ha van rá... )

Azért az új LG egybemozikat érdemes megfülelni. Mióta Levinson úr keze is benne van már nem csak szépek...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

De, ha már Samsungom van, nem akarom vegyíteni az "óriási gépparkomat" hasonló márkákkal pl.: LG, Panasonic (bár azok jól szólnak) vagy esetleg Sony márkával!
Ezért gondoltam, hogy akkor keresek olyan céget, aki kimondottan a hangzás világában PROFI!
De tényleg nehéz a választás, mert sok pénzt igénylő hobbi ez (persze megéri, főleg, ha van rá... )

Ezektől a JBL fényévekkel jobb,de nézz körül a használt piacon is.
Mint írtam nekem nem a márkával,hanem az árakkal van bajom.
Sajnos a JBL olcsó széria is mind kínában készül.
Túl sokan keresnek rajta,mire eljut hozzád:
Kínai gyár-amarikai anyacég-európai forgalmazó-magyar importőr-magyar kiskereskedő-vevő.
Jobb esetben max egy lépcső kimarad.

Tiberiusmester

Jbl

A 2.1 is jó megoldás.

Hát most már tanácstalan vagyok és főleg azért is, mert igazatok van! :S
Nem tudom mi tévő legyek!
Samsung lcd tv-m van és ahhoz szeretnék egy jó teljesítményű hangrendszert ami passzolna is a "látképbe" (fekete)
Nézegettem a Samsung házimozi rendszereket is de a 2010-es kiadások nagyon "gagyinak" tűnnek a hangzás tekintetében!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

A kis szoba miatt érdemes meggondolni, hogy kell-e egyáltalán 5.1. Sőt, szerintem jobb mozizni sztereóban, mint zenét hallgatni több csatornán...

A 2.1 is jó megoldás.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Haha!
Azért kérlek ne lombozz le!
Most akkor mi a baj a hangrendszerrel? Kicsi az erősítő teljesítménye a hangfalakhoz?
És egyáltalán: mi a baj a JBL-lel?
Most már muszáj lenne magyarázatot adnod, ha már ilyen sejtelmes hozzászólást írtál!

Az új széria már nem olyan jó,mint a régiek.
Hallgasd meg,mielőtt megvennéd.
Sajnos a Mo-i árak sem jók,mert túl sokan keresnek rajta.Próbálj olyan márkát választani,amit közvetlen a gyártótól,vagy importőrtől megvehetsz,vagy vegyél használt dobozokat fél áron.

Tiberiusmester

Jbl

A kis szoba miatt érdemes meggondolni, hogy kell-e egyáltalán 5.1. Sőt, szerintem jobb mozizni sztereóban, mint zenét hallgatni több csatornán...

Van benne valami igazság!

maes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jbl

Hozzászólás Szerző: maes »

Tiberiusmester

Jbl

Nem, az erősítővel nincs gond. Persze attól függ, hogy te milyen hangosan szeretnél hallgatózni.

Sajnos hajlamos vagyok elsősorban zenei oldalról közelíteni a dolgokhoz, és bizony a mai JBL-ek ilyen szempontból nem a legjobbak. Tudnál találni zeneibb hangú hangfalakat is. Persze nem ismerem az igényeid. Ha csak filmezni kell, akkor lehet, hogy jó lesz.

Értelek!
A helyzet az, hogy nem túl nagy a szoba ahova szánom, a másik dolog meg, hogy saját használatra (semmi falusi disco vagy brutál party) főként filmezéshez és saját zenei kedvencek hallgatására szeretném szánni!
Miért? Te ár érték arányban mit tudnál ajánlani? (tudod: saját célra, mozizáshoz, zenehallgatáshoz )

maes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jbl

Nem, az erősítővel nincs gond. Persze attól függ, hogy te milyen hangosan szeretnél hallgatózni.

Sajnos hajlamos vagyok elsősorban zenei oldalról közelíteni a dolgokhoz, és bizony a mai JBL-ek ilyen szempontból nem a legjobbak. Tudnál találni zeneibb hangú hangfalakat is. Persze nem ismerem az igényeid. Ha csak filmezni kell, akkor lehet, hogy jó lesz.

Tiberiusmester

Jbl

Ezért ne tőlünk kérj bocsánatot. Te fogod megbánni (vagy nem).

Haha!
Azért kérlek ne lombozz le!
Most akkor mi a baj a hangrendszerrel? Kicsi az erősítő teljesítménye a hangfalakhoz?
És egyáltalán: mi a baj a JBL-lel?
Most már muszáj lenne magyarázatot adnod, ha már ilyen sejtelmes hozzászólást írtál!

maes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jbl

csak bocs, ha olyat akarok összehozni hangrendszer tekintetében ami "óriási baromság" lenne!

...

Az első hülyeségem (vagy nem hülyeségem), hogy ragaszkodnék a JBL-hez (pedig nem értek a márkákhoz)

Ezért ne tőlünk kérj bocsánatot. Te fogod megbánni (vagy nem).

Tiberiusmester

Jbl

Azért irtam, hogy pl. a hifikozpontba választ kapsz kérdéseidre....

Rendben!
Nézegetem az oldalt! Majd felveszem velük a kapcsolatot!
Még egyszer köszi!

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Jbl

Hozzászólás Szerző: Jano.3 »

Azért irtam, hogy pl. a hifikozpontba választ kapsz kérdéseidre....

Tiberiusmester

Jbl

Á ez nem az enyém, nekem ennél szolidabb van.

Nade a lényeg, pár oldallal ezelőtt sokat tárgyaltuk a témát, mit érdemes venni, mit kevésbé. A vélemények nagyon eltérnek, a döntés a te kezedbe, menj el hallgasd meg, szerintem legtöbb MM, saturn-ban van ilyen, és ha tetszik vedd meg, ha nem..keress mást..nagy JBL-esek pesten a Hifiközpontosok (hifikozpont.hu). Biztos vagyok benne ők segitenek majd, mutatnak ezt-azt....

Hát köszi!
Tulajdonképpen a fő kérdésem az lett volna, hogy "elbírja-e" az erősítő a hangfalakat, mert ahhoz tényleg nem értek és nagyon érdekelne!? (csak annyi segítséget, hogy mit nézzek ilyen esetben, melyik a fontosabb az erősítő vagy a hangfal teljesítménye?... bocs, de tényleg nem értek hozzá sajnos) esetleg, ha adnátok tanácsot, hogy milyen fórumon tudok ilyen fontos dolgoknak utána nézni azt megköszönném, mert érdekel a téma)
Amúgy tényleg köszi a tanácsot, a MediaM-ben már láttam ilyen cuccot, de akkor csak elmentem mellette, de most már nagyon benne vagyok a "storiba"!

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Jójó! Én még csak kezdő vagyok, de hajlandóságom óriási a fejlődésre!
Gratulálok a cucchoz! Kicsit extrém a látkép azokkal a konyharuhákkal, de az biztos azért van, hogy felfogja az orrvérzést, ami a hanghatások miatt következik be!
Tényleg szép látvány és gondolom a hangja is az elsők között van!

Á ez nem az enyém, nekem ennél szolidabb van.

Nade a lényeg, pár oldallal ezelőtt sokat tárgyaltuk a témát, mit érdemes venni, mit kevésbé. A vélemények nagyon eltérnek, a döntés a te kezedbe, menj el hallgasd meg, szerintem legtöbb MM, saturn-ban van ilyen, és ha tetszik vedd meg, ha nem..keress mást..nagy JBL-esek pesten a Hifiközpontosok (hifikozpont.hu). Biztos vagyok benne ők segitenek majd, mutatnak ezt-azt....

Tiberiusmester

Jbl

Megallománia? Ugyan

Jójó! Én még csak kezdő vagyok, de hajlandóságom óriási a fejlődésre!
Gratulálok a cucchoz! Kicsit extrém a látkép azokkal a konyharuhákkal, de az biztos azért van, hogy felfogja az orrvérzést, ami a hanghatások miatt következik be!
Tényleg szép látvány és gondolom a hangja is az elsők között van!

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Megallománia? Ugyan

Tiberiusmester

Jbl

Sziasztok!
Én abszolút laikus vagyok sajnos (még) ebben a témában, viszont nagyon érdekelnek a hangtechnika rejtelmei, de nem is ez a lényeg, csak bocs, ha olyat akarok összehozni hangrendszer tekintetében ami "óriási baromság" lenne!

Tipikusan a magyar ember példája vagyok, aki sokat akar magának viszonylag kevés pénzből összehozni!

Az első hülyeségem (vagy nem hülyeségem), hogy ragaszkodnék a JBL-hez (pedig nem értek a márkákhoz), ami köszönhető a "márka mániámnak" és annak is, hogy csak jót hallottam a cégről! Szóval JBL és csak otthoni használatra!

A következő dolog azon felül, hogy kevés pénzből, hogy nem is túl nagy szobába, de a "megalomániámnak" köszönhetően nagy, erős cuccot szeretnék! (nem is tudom miért, talán az jobban tetszik)

Térjünk a lényegre!:
nagyon megtetszett a JBL Balboa "Cinepack" 5.0/ 5.1 biztos tudjátok miről van szó :

http://www.av-shop.hu/termekek/index.ph ... &mod=1&o=1

kérdéseim a következők:
Mi a vélemény róla?
Érdemes-e egyben megvenni, vagy esetleg külön-külön a hangfalakat is és a mélyládát is( hangsúlyozva, hogy külön-külön)(melyik a gazdaságosabb)?
És ehhez a szetthez milyen erősítőt ajánlanátok?
Én kinéztem egyet és itt is (bolond módon) számítana a márka : Harman / Kardon AVR... (142-?) - elég lenne?

http://www.absolutsound.hu/index.php?P= ... AK=16&SE=4

Nem akarok mindent egyszerre, de a végét valahogy így képzelném!
Bocsánat, ha hosszú voltam csak nem akarom, hogy "híg legyen a leve a "drága" húsnak"!

Szeretném kérni a hozzá értők segítségét, tanácsait, ajánlásait!
Előre is köszönöm a válaszokat!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”