Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11464
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Mostantól hivatalos kereskedelmi topicja van a Gotham kábeleknek: Link

Minden eddigi és leendő érdeklődőt kedvezményes árakkal várunk a Corg Computer oldalain.

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi traine,

Az i betűt mindig kihagyom...

Ő is.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Józsi, 29-én mennem kell Miskolcra...

Köszi traine, de még nem aktuális a dolog. Így nem kívánom, hogy lehozd, mivel tudom, hogy úgysem veszem meg még.

Az i betűt mindig kihagyom...
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Mit tud egy kábel a tápfeszültséggel csinálni, amitől másképp szól a zene??? Én a fent említett szkeptikusok közé tartozom...
Még a hangfalkábelt csak-csak elhiszem, mert azon hangfrekvenciás jel közlekedik...

Szerintem nem kell hinni, csak hallani.
Ha gyenge minőségű a tápkábel, akkor a meglévő áram minőségét is lerontja. Más anyagszerkezet, hossz, szigetelés... illetve sok egyéb dolog miatt lesz más a tápkábelek hangja.
Én régebben Kopp elosztót használtam, s mikor sikerült beszereznem az Eichmannt, 4 méteres Eichmann tápkábellel, akkor elég jelentős javulás következett be.
A cd-hez elég drága (már az én szintemen) Transparent hálózati kábelt használok, ami eddig az összes rendszerben használt, ahol hallgattuk.
Naim-ZU

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3012

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

2 ér valami ezüstözött, kb 1.5 mm2-es rézkábelt

végre kezdesz azzal a vacak fregolival valamit!
beszámolót kérünk majd!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 372

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

Szkeptikusok, ide lőjetek! :bebebebebebe:

Történt pedig ma dél felé, hogy előbányásztam a csocsón lévő kupacból 2 ér valami ezüstözött, kb 1.5 mm2-es rézkábelt és egy elosztót, ami teljesen hurka, 1500 Forintos 5 lyukú kotvány. A villásdugótól majdnem az elosztóig kicseréltem a "gyári" kábelt erre az ezüstözöttre, (teljesen nem tudtam, mert annyira szütty az elosztó, hogy szét se lehet szedni, egybepréselt ipari hulladék) mindenesetre egészen mást hallok, sokkal több a részlet, megfogott a mély, mintha gyorsabb is lenne az egész. Egyelőre járatom, részletek később, de már most azon gondolkozom, hogy veszek valami normális kontavill-elosztót a végére, Bals-dugót a másikra, oszt hadd szóljon.

Szóval, Kábelezzünk!!!

Mit tud egy kábel a tápfeszültséggel csinálni, amitől másképp szól a zene??? Én a fent említett szkeptikusok közé tartozom...
Még a hangfalkábelt csak-csak elhiszem, mert azon hangfrekvenciás jel közlekedik...

Vendég

Kábelezzünk

Történt pedig ma dél felé, hogy előbányásztam a csocsón lévő kupacból 2 ér valami ezüstözött, kb 1.5 mm2-es rézkábelt és egy elosztót, ami teljesen hurka, 1500 Forintos 5 lyukú kotvány. A villásdugótól majdnem az elosztóig kicseréltem a "gyári" kábelt erre az ezüstözöttre, (teljesen nem tudtam, mert annyira szütty az elosztó, hogy szét se lehet szedni, egybepréselt ipari hulladék) mindenesetre egészen mást hallok, sokkal több a részlet, megfogott a mély, mintha gyorsabb is lenne az egész. Egyelőre járatom, részletek később, de már most azon gondolkozom, hogy veszek valami normális kontavill-elosztót a végére, Bals-dugót a másikra, oszt hadd szóljon.

Szóval, Kábelezzünk!!!

Hajrá ...

Naná, h jobb a hangja...Naná, h venni fogsz másik elosztót és dugvillát, naná, h az is jobb lesz Naná, h megosztod majd velünk a történéseket

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Szóval, Kábelezzünk!!!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: AVX »

Gyanítom, félreértettük egymást. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, de amiket legutóbb feltettél nekem, azokra a linkre kattintva választ kapsz. Egyébként néhány napon belül lesz hivatalos kereskedői topicja a Gothamnak e fórumon, ott is szívesen válaszolgatok.

Már több napja kész van,csak nem írtok bele semmit.
http://www.avx.hu/fo...-corg-computer/

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11464
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Fapacinak írtam is a múltkor privit, (és most nem akarom megbántani Őt) de eléggé lekezelően válaszolt.
Több kérdésem is volt, erre Ő benyomott egy linket az itteni topic-járól és kész... (amit előtte már régen átolvastam).
Pedig érdekelt volna a kábel...

Ma voltam Kecskeméten... milyen hosszú a kábeled? Van 2 x 3 méter?

Gyanítom, félreértettük egymást. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, de amiket legutóbb feltettél nekem, azokra a linkre kattintva választ kapsz. Egyébként néhány napon belül lesz hivatalos kereskedői topicja a Gothamnak e fórumon, ott is szívesen válaszolgatok.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Közben kaptam választ a Rock-Tel Kft-től...
Most csak 900 MHz-es van nekik...

A cégek szeretik az év végére csökkenteni a raktári készleteiket.

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

radeer85
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: radeer85 »

Ha minden igaz pár nap és hoznak nekem méterre 1200mhz-es CAT7-et. Remélem jó lesz.

Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;

"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood

Vendég

Kábelezzünk

Ne bánkódj én az Advance mellé amúgy is valami finomabb kábelt tennék, nem ezt a nyers hangú catot...Kérdezz rá Lacy-ra, h ő mit használ mellé, neki is ilyen erősitője van...

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6675

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Rendben, akkor megtalálom... Köszönöm az infót!

Igazán nincs mit.Soxerencsét!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Rendben, akkor megtalálom... Köszönöm az infót!

Vendég

Kábelezzünk

pro-s bolt? Ezt lehetne egy kicsit bővebben, mert most nem vágom... Arrafelé meg nagyon sok üzlet van.
Ez a Jókai u. végén van?

e-Zene hangszerbolt Jókai u. 44 ???

2 hangszer bolt van a sarkon, egyik a Jokai felől a másik meg bent a kutnál a másik sarkon..

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk

pro-s bolt? Ezt lehetne egy kicsit bővebben, mert most nem vágom... Arrafelé meg nagyon sok üzlet van.
Ez a Jókai u. végén van?

Igen.Elmégy a Jókai "végéig",ahol kezdődik a kút placca,és dobsz egy balost, mintha mennél a körúton gyalog.A bal oldalon az utolsó a bolt,a bejárat az épület sarkának 45 fokos letörése.Pro --->professional (hangosítással kapcsolatos cuccok).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ha mégy legközelebb Kecsóra a Budai kapunál lévő Agip kútnál (ahol volt a Rolling Rock is) szemben van egy pro-s bolt (a kútnak háttal állva, a központ felé nézve jobb sarkon)ott 550 ft/m áron kapsz a Cordial-ból.A múltkor onnan hoztam az egyik komámnak.Állítólag mindig van belőle a srácnak.

Ez a Jókai u. végén van?

e-Zene hangszerbolt Jókai u. 44 ???

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk

Pontosan CLS225 az általam használt Cordial típusa. De ezt is inkább vékonyabb hangú rendszerekbe ajánlom, mivel egy vastagabb sodrott réz kábel ott tud jobban szerepelni. Ahol túlsúlyosak a basszus hangok nem javaslom. Nem azért, mint ha kifejezetten mély tónusú volna a kábel, de tény, hogy elég izmos.

Igazad van,uram.Köszi,hogy kijavítottál-elírtam a típust. 2x2.5 mm sodrott réz.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk

Fapacinak írtam is a múltkor privit, (és most nem akarom megbántani Őt) de eléggé lekezelően válaszolt.
Több kérdésem is volt, erre Ő benyomott egy linket az itteni topic-járól és kész... (amit előtte már régen átolvastam).
Pedig érdekelt volna a kábel...

Ma voltam Kecskeméten... milyen hosszú a kábeled? Van 2 x 3 méter?

Ha mégy legközelebb Kecsóra a Budai kapunál lévő Agip kútnál (ahol volt a Rolling Rock is) szemben van egy pro-s bolt (a kútnak háttal állva, a központ felé nézve jobb sarkon)ott 550 ft/m áron kapsz a Cordial-ból.A múltkor onnan hoztam az egyik komámnak.Állítólag mindig van belőle a srácnak.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Közbe meg jött a Gotham kábelem 2*2.5-ös.
Igy első hallásra is nagyon jó

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

hát igen, ilyen apex-et még nem láttam viszont én továbbra is a jó-hfalkábel-szimplán-vonalat támogatom
azzal 1ütt, s dörmögivel 1et értve (a hangzásukban), én a meglehetősen meleg hangjuk miatt nem javallom a cardas-okat
ha azonban akarsz 1 télleg jó és sehová-nem-húzó hfalkábelt, hallgasd meg a Coincident-emet nem fogsz utána hfalkábel-cserén gondolkodni

Egy nagyon meglepő e-mailben megkaptam a választ (nagyon szépen köszönöm még egyszer!), hogy hogyan lehet az Apexből single-wire-t csinálni, így a bi-wire dolog biztos, hogy nem létfontosságú a továbbiakban.
Így szóba jön a NACA5 megint, ha már Naim, vagy Chord, vagy Audience, Concident, Transparent...
Naim-ZU

Vendég

Kábelezzünk

lehet, de papíron a drót akkor is 1300-as "csak"

Igen így van..

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3012

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”