Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
pro-s bolt? Ezt lehetne egy kicsit bővebben, mert most nem vágom... Arrafelé meg nagyon sok üzlet van.
Ez a Jókai u. végén van?
e-Zene hangszerbolt Jókai u. 44 ???
2 hangszer bolt van a sarkon, egyik a Jokai felől a másik meg bent a kutnál a másik sarkon..
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6682
Kábelezzünk
pro-s bolt? Ezt lehetne egy kicsit bővebben, mert most nem vágom... Arrafelé meg nagyon sok üzlet van.
Ez a Jókai u. végén van?
Igen.Elmégy a Jókai "végéig",ahol kezdődik a kút placca,és dobsz egy balost, mintha mennél a körúton gyalog.A bal oldalon az utolsó a bolt,a bejárat az épület sarkának 45 fokos letörése.Pro --->professional (hangosítással kapcsolatos cuccok).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Ha mégy legközelebb Kecsóra a Budai kapunál lévő Agip kútnál (ahol volt a Rolling Rock is) szemben van egy pro-s bolt (a kútnak háttal állva, a központ felé nézve jobb sarkon)ott 550 ft/m áron kapsz a Cordial-ból.A múltkor onnan hoztam az egyik komámnak.Állítólag mindig van belőle a srácnak.
Ez a Jókai u. végén van?
e-Zene hangszerbolt Jókai u. 44 ???
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk
Pontosan CLS225 az általam használt Cordial típusa. De ezt is inkább vékonyabb hangú rendszerekbe ajánlom, mivel egy vastagabb sodrott réz kábel ott tud jobban szerepelni. Ahol túlsúlyosak a basszus hangok nem javaslom. Nem azért, mint ha kifejezetten mély tónusú volna a kábel, de tény, hogy elég izmos.
Igazad van,uram.Köszi,hogy kijavítottál-elírtam a típust. 2x2.5 mm sodrott réz.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk
Fapacinak írtam is a múltkor privit, (és most nem akarom megbántani Őt) de eléggé lekezelően válaszolt.
Több kérdésem is volt, erre Ő benyomott egy linket az itteni topic-járól és kész... (amit előtte már régen átolvastam).
Pedig érdekelt volna a kábel...
Ma voltam Kecskeméten... milyen hosszú a kábeled? Van 2 x 3 méter?
Ha mégy legközelebb Kecsóra a Budai kapunál lévő Agip kútnál (ahol volt a Rolling Rock is) szemben van egy pro-s bolt (a kútnak háttal állva, a központ felé nézve jobb sarkon)ott 550 ft/m áron kapsz a Cordial-ból.A múltkor onnan hoztam az egyik komámnak.Állítólag mindig van belőle a srácnak.
Kábelezzünk
Közbe meg jött a Gotham kábelem 2*2.5-ös.
Igy első hallásra is nagyon jó
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Kábelezzünk
hát igen, ilyen apex-et még nem láttam viszont én továbbra is a jó-hfalkábel-szimplán-vonalat támogatom
azzal 1ütt, s dörmögivel 1et értve (a hangzásukban), én a meglehetősen meleg hangjuk miatt nem javallom a cardas-okat
ha azonban akarsz 1 télleg jó és sehová-nem-húzó hfalkábelt, hallgasd meg a Coincident-emet nem fogsz utána hfalkábel-cserén gondolkodni
Egy nagyon meglepő e-mailben megkaptam a választ (nagyon szépen köszönöm még egyszer!), hogy hogyan lehet az Apexből single-wire-t csinálni, így a bi-wire dolog biztos, hogy nem létfontosságú a továbbiakban.
Így szóba jön a NACA5 megint, ha már Naim, vagy Chord, vagy Audience, Concident, Transparent...
Naim-ZU
-
Vendég
Kábelezzünk
lehet, de papíron a drót akkor is 1300-as "csak"
Igen így van..
Kábelezzünk
.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Azért írhattak 1500 mhz-et mert 1 kilométeren belül képes az 1500Mhz-et továbbitani...
Kábelezzünk
Azért írhattak 1500 mhz-et mert 1 kilométeren belül képes az 1500Mhz-et továbbitani...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
Innen tudok még most is rendelni ha mégis úgy döntök hogy kipróbálom?
Na jó, látom hogy van elérhetőségük... majd írok nekik!
Igen ott tudsz rendelni...
Kábelezzünk
Innen tudok még most is rendelni ha mégis úgy döntök hogy kipróbálom?
Na jó, látom hogy van elérhetőségük... majd írok nekik!
-
Vendég
Kábelezzünk
1300MHz a top, ennél jobb/nagyobb nincsen:
LINK
Igaz, 1300 elírtam bocs...De a régebbi listán pedig volt 1500 is...
-
Vendég
Kábelezzünk
elírás, a gyártó (Leoni) honlapján ilyen (1500MHz) nem található...
persze ettől függetlenül régen lehet, hogy még ilyen volt
Valószínű, hogy inkább elírás lehetett, és ezért jött nekem is 1300MHz-es, de ettől függetlenül, aki azt az adott árlistát látta anno, az joggal feltételezi, hogy létezett ilyen, hiszen alapból nem kalkulálja be az ember a sajtóhibát.
.
A Rocktel árlistáján (most éppen árlistát sem találok az oldalukon) volt 1500MHz-es, akkor is, amikor én megrendeltem, de szállítani a végén az 1300MHz-est szállították. (Olyat, amit ön is árul.) És én magam is 475Ft/m áron vettem az 1300MHz-est. Ráadásul 8 napos határidejű utólagos utalással, azaz még ki sem kellett előre fizetni.
.
Kábelezzünk
A Rocktel árlistáján (most éppen árlistát sem találok az oldalukon) volt 1500MHz-es, akkor is, amikor én megrendeltem, de szállítani a végén az 1300MHz-est szállították. (Olyat, amit ön is árul.) És én magam is 475Ft/m áron vettem az 1300MHz-est. Ráadásul 8 napos határidejű utólagos utalással, azaz még ki sem kellett előre fizetni.
.
-
Vendég
Kábelezzünk
LINK
.
1200 mhz, de van 1500-as is, csak az akkor épp nem volt nekik...
LINK
Kábelezzünk
LINK
-
Vendég
Kábelezzünk
meg vagyok lepődve.
ez esetben át kell gondolnom a hirdetésem irányárát.
ui.: ez a leoni milyen frekvenciájú volt?
600-at már kerekítettem felfele...Én asszem 475 ft-ban vettem méterét, a nyáron...Itt a weboldaluk, ki is szállitották http://www.rocktel.hu/
meg vagyok lepődve.
Kábelezzünk
600-at már kerekítettem felfele...Én asszem 475 ft-ban vettem méterét, a nyáron...Itt a weboldaluk, ki is szállitották http://www.rocktel.hu/
meg vagyok lepődve.
-
Vendég
Kábelezzünk
hol lehet venni JÓ CAT7-et 600ft/m áron?
hanem összedob 600 FT/méterből egy CAT7-et
Kábelezzünk
hanem összedob 600 FT/méterből egy CAT7-et
Kábelezzünk
Sajnos ez sokkal rövidebb 2x2 méter..
Sajnos az rövid! Azért köszönöm...
-
Vendég
Kábelezzünk
Fapacinak írtam is a múltkor privit, (és most nem akarom megbántani Őt) de eléggé lekezelően válaszolt.
Több kérdésem is volt, erre Ő benyomott egy linket az itteni topic-járól és kész... (amit előtte már régen átolvastam).
Pedig érdekelt volna a kábel...
Ma voltam Kecskeméten... milyen hosszú a kábeled? Van 2 x 3 méter?
Sajnos ez sokkal rövidebb 2x2 méter..
Kábelezzünk
Túl sokat nem akarnék kábelre költeni.
Nemrég volt nálam egy jobb minőségű drót meghallgatásra, de sajnos azt tapasztaltam hogy egy kicsit a mélytartományon emelt, ami amúgy is határon van...