Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Gyors kérdés.
Egy doboz gyári jumper lapjai nincsenek meg, itthon meg csak vörösréz drót van. Abból hajlítok áthidalót. Megfelelő lehet ez?
Miben lehet más mint a szokásos sárgaréz anyagú?
Valszeg jobb annál.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- Voice
- V.I.P.

- Értékelés: 5
Kábelezzünk
Gyors kérdés.
Egy doboz gyári jumper lapjai nincsenek meg, itthon meg csak vörösréz drót van. Abból hajlítok áthidalót. Megfelelő lehet ez?
Miben lehet más mint a szokásos sárgaréz anyagú?
PC - TOPPING E30 - NAD C 328 - EPOS M15.2 - Transparent - KLOTZ
Kábelezzünk
" rendkívül semleges, "semmilyen" hang. Pont optimális. És, láss csodát, duplán még jobb, még "semmilyenebb"."
Kicsit szűz - szűz - nagyon szűz
Nemommá Fülelek, hogy nem étöd, mit gondolok... Nem a szüzesség fokozatairól van szó, mer' az ugye, fokozat nélküli automata, hanem, hogy a növekedő keresztmetszettel a szóban forgó kábelek a felhasználó füle számára előnyös tulajdonságok tekintetében jobban és jobban szólnak. Szvsz.
Kábelezzünk
Ott speciel dolgozni voltam, nem szórakozni, de azért keveredett a kettő, ahogy általában szokott.
De remélem, inkább a fun-factor volt a domináns, mint a meló-aspektus. Ha meg még a morzsácska is esik közbefele, hát, annyi baj legyen.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Fapaci a bulik királya! Szigorúan a pultnál, kúlosan, néha-néha összenéz a mixerrel, főleg, amikor az egy egész tojást dob a Bloody Mary-jébe, mielőtt a shakerben rázni kezdi. A közönségből mind stírölni, mind piázni, mind online-tetriszezni, mind esetenként vöcire menni macerásabb.
Talán ezért is kérem mindig a jegyemet a BKV-n folyosóra és nem az ablak mellé...
(Figyelem, a leírtak kizárólag a fantázia szüleményei, és jóindulatú mosolyfakasztásra szolgálnak. A valósággal való egybeesésük kizárólag a véletlen műve. Ha egyáltalán.)
Ott speciel dolgozni voltam, nem szórakozni, de azért keveredett a kettő, ahogy általában szokott.
Kábelezzünk
De hallgattam! Mondjuk nem hálózatban (230 voltosban), hanem hangsugárzó-kábelként, meg szimmetrikus IC-t csináltam belőle. Az felejthető élmény volt.
Egyetértünk. Csak figyelj. Pont a cat5 mint (csak) hálózati kábelről volt szó.
A többi szereplése valóban könnyen túlhaladható jó kábellel; bár fenntartom, hogy olcsó láncban hangfalkábelként nagyon jól szerepelhet.
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
Kábelezzünk
Igen,de azt még forrasztania kell, mert nem csavarozósra van gyártva...Egyébként jó ötlet volt quadlipi részéről-én csak forrasztgatás miatt nem vállaltam be.
A Bals dugókból kikerülő érintkezőket is le fogom aranyoztatni. Az tényleg egy jelképes összegért tudnám adni. Természetesen, ha kell. És az csavarozós!
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
Kábelezzünk
Hát nem ott vannak eleve...?
Komolyra fordítva, kb 5 éve használom; megnyugtatásul, elosztóval lekapcsolható.
Viszont látom, még nem hallgattad - mert lehet, hasonló kínban lennél, mint én.
De hallgattam! Mondjuk nem hálózatban (230 voltosban), hanem hangsugárzó-kábelként, meg szimmetrikus IC-t csináltam belőle. Az felejthető élmény volt.
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
Kábelezzünk
Meg nem is használ...
Szimplán érintésvédelmi okokból. Megrázó élmény lehet a 200-300V közötti anódfeszültség, ha netán valami gond van.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Kábelezzünk
Igen,kösz a korrekciót.
Igazán nincs mit!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk
De dugvilla is van itt a fórumon aranyozott csatikkal megszerelik neked a BALS villát...Teljesen rendben van az is, és elpostázzák neked...
Igen,de azt még forrasztania kell, mert nem csavarozósra van gyártva...Egyébként jó ötlet volt quadlipi részéről-én csak forrasztgatás miatt nem vállaltam be.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
Vendég
Kábelezzünk
Igy gondoltam Link
De dugvilla is van itt a fórumon aranyozott csatikkal megszerelik neked a BALS villát...Teljesen rendben van az is, és elpostázzák neked...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk
Ezt komolyan gondoltad hogy banándugóból kókányolod össze a hálózati dugaljat?
Mámint a dugót gondoltad ugye uram?
Kábelezzünk
Igy gondoltam Link
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kábelezzünk
Sajnos vidéki vagyok !
De lehet , hogy a villát meg oldom banándugóból (Nakamichi)
Akkor egy készülék dugot kell csak vennem.
Schurter IEC csatit tudsz venni bta-tól az apróban.A dugvilla helyett banán megoldást én nem javallanám (főleg ha fém a háza a banánnak),akkor tényleg inkább egy Bals a Golgota térről.(lehet hogy valamelyik segítőkész fórumtárs megveszi és elpostázza neked ha megkéred)Én is ezeket használom-igaz nem űbertop hájend minőség de közép szintű rendszerig szerintem tökéletesen elég.
-
Vendég
Kábelezzünk
Sajnos vidéki vagyok !
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5352
Kábelezzünk
" rendkívül semleges, "semmilyen" hang. Pont optimális. És, láss csodát, duplán még jobb, még "semmilyenebb"."
Kicsit szűz - szűz - nagyon szűz
Kábelezzünk
Azért a csöves erősítőkhöz a földelés bekötése nem árt.
Meg nem is használ...
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
Kábelezzünk
Sajnos vidéki vagyok !
-
Vendég
Kábelezzünk
Jó minőségű hálozati és készülék dugót tudtok ?
De ami jó áron is van .
Bals hálózati van a Golgota téren,ha pesti vagy.Egy kékhasú.
-
Vendég
Kábelezzünk
De ami jó áron is van .
Készülékdugónak ott a Shurter az apróban árulja is valaki....Villából is tudsz venni azt is árulják, aranyozott moddingolt villával az adásvétel topikban
Kábelezzünk
De ami jó áron is van .
-
Vendég
Kábelezzünk
A csöves az egy más téma, és a földelés is...Nálam pld nincs is a lakásban védőföld...
Érted nem is kár de a családért már az lenne