Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
A legfrissebb van rajta. Én úgy nyugtáztam magamban, hogy az én lejátszóm nem szereti.
Szerviz nem segít? Lehet, hogy a futómű/olvasófej a ludas?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Akkor meg frissíts firmet rajta.
A legfrissebb van rajta. Én úgy nyugtáztam magamban, hogy az én lejátszóm nem szereti.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Viszont bevittem a lemezt a SONY szalonba és ott mindegyik olvasta rögtön! Na? Ehhez mit szóltok?
Akkor meg frissíts firmet rajta.
Blu-Ray lejátszók
Akkor a lemezt nem bírja a lejátszó.
A Pinnacle Studioban válaszd az AVCHD-t.
Ne a Pinnacle-lel írasd meg a lemezt, hanem Neroval.
Ha nem UDF 2.50 fájlrendszerben van megírva, hanem automatikusban, vagy bármilyen más UDF verzióban, azt sem viszi sok játékos.
Viszont bevittem a lemezt a SONY szalonba és ott mindegyik olvasta rögtön! Na? Ehhez mit szóltok?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Mínuszos a lemez.
A Pinnacle-ben kétféle módon lehet a struktúrát kiírni AVCHD vagy BDMV(AVC)-ben. Lehet ez a gond?
Akkor a lemezt nem bírja a lejátszó.
A Pinnacle Studioban válaszd az AVCHD-t.
Ne a Pinnacle-lel írasd meg a lemezt, hanem Neroval.
Ha nem UDF 2.50 fájlrendszerben van megírva, hanem automatikusban, vagy bármilyen más UDF verzióban, azt sem viszi sok játékos.
Blu-Ray lejátszók
Pluszos vagy mínuszos a DL lemez?
A mínuszost kevés író/olvasó szereti.
Mínuszos a lemez.
A Pinnacle-ben kétféle módon lehet a struktúrát kiírni AVCHD vagy BDMV(AVC)-ben. Lehet ez a gond?
Blu-Ray lejátszók
A Pinnacle-val írattam a lemezt, gondolom úgy írta ki, ahogy kellett. De majd megnézem. Mindenesetre, amikor a számítógépbe dugom az rögtön felnyitja a lejátszóprogramot és elindul a menű. Egyébként a SONY is így tesz, rögtön akarja kezdeni lejátszani csak aztán kiírja, hogy nem tudja. Ezek szerint elfelejthetem a Pinnacle-t erre.
Pluszos vagy mínuszos a DL lemez?
A mínuszost kevés író/olvasó szereti.
Blu-Ray lejátszók
Egyáltalán mit írtál ki a lemezre?
A BDMV könyvtár kell kompletten, semmi más.
Ha az egész AVCHD könyvtárat kiírtad, akkor semmit sem fog megtalálni az asztali játékos, mert nem azon az útvonalon keres, mint ami a lemezen van.
A Pinnacle-val írattam a lemezt, gondolom úgy írta ki, ahogy kellett. De majd megnézem. Mindenesetre, amikor a számítógépbe dugom az rögtön felnyitja a lejátszóprogramot és elindul a menű. Egyébként a SONY is így tesz, rögtön akarja kezdeni lejátszani csak aztán kiírja, hogy nem tudja. Ezek szerint elfelejthetem a Pinnacle-t erre.
Blu-Ray lejátszók
A Pinnacle-t használtam. A PC simán olvassa a DL-DVD-t, de ha berakom a SONY-ba az kiírja, hogy nem tudja olvasni.
Egyáltalán mit írtál ki a lemezre?
A BDMV könyvtár kell kompletten, semmi más.
Ha az egész AVCHD könyvtárat kiírtad, akkor semmit sem fog megtalálni az asztali játékos, mert nem azon az útvonalon keres, mint ami a lemezen van.
Blu-Ray lejátszók
Használd a multiAVCHD progit, vagy ha saját felvételekből akarsz menüs AVCHD-t összeállítani, akkor a Roxio Creator 2011 programcsomagból a Roxio MyDVD-t.
Még egy szavazat a multiAVCHD programra, eddig nekem mindkét Sony BD-lejátszóm (S350 és S370) vitte gond nélkül az ezzel a programmal készített lemezeket.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Blu-Ray lejátszók
Használd a multiAVCHD progit, vagy ha saját felvételekből akarsz menüs AVCHD-t összeállítani, akkor a Roxio Creator 2011 programcsomagból a Roxio MyDVD-t.
A Pinnacle-t használtam. A PC simán olvassa a DL-DVD-t, de ha berakom a SONY-ba az kiírja, hogy nem tudja olvasni.
Blu-Ray lejátszók
Csináltam AVCHD lemezt, de nem olvasta a SONY 370-es. Mi lehet a baj? Elvileg ismernie kellene a formátumot!
Blu-Ray lejátszók
Csináltam AVCHD lemezt, de nem olvasta a SONY 370-es. Mi lehet a baj? Elvileg ismernie kellene a formátumot!
Valamit rosszul írhattál ki, mert hibátlanul visz minden avchd-t, épp múlthéten teszteltem, m2ts-t is visz adatlemezről.
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
A BD590-es egy 250 GB-s HDD-vel épített felvevő, 320 euroért adják odakint.
Elnézést, rosszul írtam, nem felvevő.
Nincs benne tuner, csak HDD, amire filmet, zenét képeket lehet felmásolni és onnan lejátszani.
Gyakorlatilag egy olyan lejátszó, amihez nem kell külső HDD, mert már benne van.
Blu-Ray lejátszók
Annak mi a neve? A HDD-nek!
Kép: Epson
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Blu-Ray lejátszók
Azt mondták, hogy nézzem meg az LG BD590-est, annak is brutál a képe! Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni?
A bx580-es hdd-s verziója és külsőleg nagyon hasonlít a 390-esre.
Blu-Ray lejátszók
Azt mondták, hogy nézzem meg az LG BD590-est, annak is brutál a képe! Nem tudjátok, hogy hol lehet kapni?
A BD590-es egy 250 GB-s HDD-vel épített felvevő, 320 euroért adják odakint.
Blu-Ray lejátszók
Kép: Epson
Blu-Ray lejátszók
Egy biztos: a 3. sort húzd ki, az új LG széria nagyon gáz. Gyakran lefagy és szemcsés a képe.
MKV-vel a jövőben sem próbálkozol? Sokkal jobb, mint a DVD, szinte BD minőség.
Csak az említett típus ami már nem is új.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Van egy LG-42LD450-es lcd tv-m. Ehhez szeretnék vásárolni egy blu-ray lejátszót! Ezt az ötöt nézegettem:
Az LG BX580-ast érdemes számításba venni, a 390-es útódja, "brutál" képpel és nem akadozik az mkv. Gyakorlatilag a "legjobb blu-ray lejátszó -eddig- ami létezik" :bebebebebebe:
Akár médialejátszóként is használható, elég sok dolgot próbálgattam rajta és mindent vitt, az 570-es széria hibái nincsenek jelen, én semmi ilyet nem tapasztaltam, persze nem is az a kategória.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Van egy LG-42LD450-es lcd tv-m. Ehhez szeretnék vásárolni egy blu-ray lejátszót! Ezt az ötöt nézegettem:
1. Lg BD390
2. Sony BDP-S570
3. Lg BD570
4. Panasonic DMP-BP85
5. Pioneer BDP-320
Szerintetek melyik lenne jó, csak mozira! 75%-ban DVD-t, és 25%-ban BD-t nézek rajta. Fontos a kép és hangminőség! Vagy tudnátok ajánlani hasonlót ebben az árkategóriában?
Köszönöm a válaszokat!
Egy biztos: a 3. sort húzd ki, az új LG széria nagyon gáz. Gyakran lefagy és szemcsés a képe.
MKV-vel a jövőben sem próbálkozol? Sokkal jobb, mint a DVD, szinte BD minőség.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
1. Lg BD390
2. Sony BDP-S570
3. Lg BD570
4. Panasonic DMP-BP85
5. Pioneer BDP-320
Szerintetek melyik lenne jó, csak mozira! 75%-ban DVD-t, és 25%-ban BD-t nézek rajta. Fontos a kép és hangminőség! Vagy tudnátok ajánlani hasonlót ebben az árkategóriában?
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem meg .... Dune
Hibátlan BD lejátszás, az új FW már a dvd látszás problémáját is megoldotta, és pluszban a legjobb médialejátszót kapod, ami -egyelőre csak- létezik.
Ha lesz jobb valószinű az is Dune lesz csak más néven nem Prime
A dvd felskálázva valami brutál jól néz ki, igazából kicsit veszélyes is, mert egy rosszabb minőségű lemez hatványozottan jobban látszik, már hogy vacak a minősége.
De ami jó, az valami brutál jó.
Én 270cm szélesben nézem és valóban ezen a méreten is
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
1. Lg BD390
2. Sony BDP-S570
3. Lg BD570
4. Panasonic DMP-BP85
5. Pioneer BDP-320
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem Pana BD85, vagy a Pioneer BDP-320. Nekem most a Panasonic van, előtte a Pioneer 51FD volt (ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a 320-as), kép- és hangminőségre mindkettő kiváló készülék, de Panasonic gyorsabb és több szolgáltatása van (pl. DLNA, beépített WLAN). Külsőre mondjuk a Pioneer a nyerő (ha ez számít), de nagyon lassú a lemezkezelése!
A Sony S570 is jó választás lehet, hiszen még gyorsabb a Panasonic-nál, tudja a 3D-t, de minőségben (DVD) talán kicsit elmarad a másik kettőtöl. Blu-ray-ben nem látható különbség. Ami fontos még a Sony-nál: sokaknál DVD-lejátszás közben (ha a készülék skáláz fel és nem a TV), akkor a kép alsó ötödén zöld elszíneződés látható, ezt már a Sony szervíz is megerősítette és keresik a megoldást a problémára. Nekem egy S370-es lejátszóm volt, de mondjuk én nem láttam ezt a zöld csíkot...
Az LG-ket csak akkord válaszd, ha nagyon fontosnak tartod a multimédiás (MKV és társai) képességeket.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Blu-Ray lejátszók
A jól működő cuccaidban azért még ne csalódj.
Lényeg,hogy végül megoldódott a problémád,de persze elgondolkodtató a dolog...
A dune jól működik?Vagy ne is kérdezzem...
Igazad van, helyén kell kezelni a dolgokat. Kérdezheted nyugodtan, de lemondtam a rendelést. Arra jutottam, hogy a Dune Max-ot fogom megvenni, ha kapható lesz hozzá a DVB-C tuner. A max szolgáltatásai kellenek nekem, összességében olcsóbb mint külön több eszköz. Most nem követem el azt a hibát, hogy nem járok eléggé utána. Legalábbis igyekszem.
AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370