Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Triangle

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Triangle

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Szóval kicsit kiegyensúlyozottabb hangot szeretnék.

Audience(Conductor/Maestro) esetleg?..vagy ha nem riadsz vissza a pro márkáktol:Mogami,Klotz,Gotham és nem kell menni bankot sem rabolni ..esetleg @arzachel kábel,haverom használta egy pár évig Jadis Orchestra-val,igaz a ref.volt(KT90)és méééretes dobozok is voltak hozzá :!flex: ..
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1221

Triangle

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Amit a Flatline-ról írtál, előre látható volt. Tiszta, "teres" hangja van, de hajlamos a magasba húzásra és a mélyek elvékonyítására, inkább "túl dögös" rendszerekbe való. Valaha nekem is volt, biwiring kábelezéssel csak a magasakat hajtottam vele (Roksan Ojan hangfalam volt akkor). De már elmúlt.

Kár, hogy ezt nem írtad meg, mielőtt vásároltam . Bennem is felmerült ez a csak magasat hajtás, valaha erőlködtem is ilyesmivel (CAT+tűzálló ), de azt hiszem, ez nagyon hosszú útkeresés lenne.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Triangle

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

A kérdés jogos, meg is vagyok velük elégedve. Ez lett volna egyébként a következő lépes, de ez a Nordost meg éppen kapóra jött, ki akartam próbálni.

Amit a Flatline-ról írtál, előre látható volt. Tiszta, "teres" hangja van, de hajlamos a magasba húzásra és a mélyek elvékonyítására, inkább "túl dögös" rendszerekbe való. Valaha nekem is volt, biwiring kábelezéssel csak a magasakat hajtottam vele (Roksan Ojan hangfalam volt akkor). De már elmúlt.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Valhalla tápkábeleid már vannak. Miért nem próbálsz ki egy hangfalkábelt is tőle?

A kérdés jogos, meg is vagyok velük elégedve. Ez lett volna egyébként a következő lépes, de ez a Nordost meg éppen kapóra jött, ki akartam próbálni.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Triangle

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Én pár napja vettem egy Nordost kábelt, igaz, ez csak 4flat, vagyis az alja a sorozatnak. Most még csak ismerkedünk. Előtte DNM volt az erősítő miatt.
Csak azért írok ide most tulajdonképpen, mert hasonló tapasztalataim vannak. A magasakkal tulajdonképpen meg lennék elégedve, bár egy kicsit talán sok is, de azon tanakodok azóta is, hogy ez vajon valóban így van-e, vagy csak a mély kevés hozzá. Mert azt kicsit vékonynak érzem. A tér, egyebek nálam is jobbak az előzőnél, de azt hiszem, nekem is tovább kell keresgélnem. Lehet, hogy ha már Nordost, akkor feljebb kell lépni, vagy pl. valóban Chord, de az már más árkategória.

Valhalla tápkábeleid már vannak. Miért nem próbálsz ki egy hangfalkábelt is tőle?

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Triangle

Hozzászólás Szerző: zoltanember »

Én pár napja vettem egy Nordost kábelt, igaz, ez csak 4flat, vagyis az alja a sorozatnak. Most még csak ismerkedünk. Előtte DNM volt az erősítő miatt.
Csak azért írok ide most tulajdonképpen, mert hasonló tapasztalataim vannak. A magasakkal tulajdonképpen meg lennék elégedve, bár egy kicsit talán sok is, de azon tanakodok azóta is, hogy ez vajon valóban így van-e, vagy csak a mély kevés hozzá. Mert azt kicsit vékonynak érzem. A tér, egyebek nálam is jobbak az előzőnél, de azt hiszem, nekem is tovább kell keresgélnem. Lehet, hogy ha már Nordost, akkor feljebb kell lépni, vagy pl. valóban Chord, de az már más árkategória.

Szia!
Nekem a mélyekkel semmi problémám nincs, szerintem a szoba akusztika is jelentősen befolyásolhatja. a Heliade-nek nagyon kellemes, "puha" mélyei vannak, ez nekem tetszik, bár lehet, hogy ha "keményebb" lenne, az valósághűbb, viszont nekem ez hosszú távon hallgathatóbb, mert nem tolakszik a többi elé. Mindenesetre érdekes, arra is felhívták a figyelmemet, hogy ezek a több eres kábelek becsapósak lehetnek, rendszere válogatja, és igen, lehet, még feljebb kéne lépni, de azt hiszem, átpártolok a Nordosttól, csak még azt nem tudom, merre.
Köszönöm a hozzászólást!

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1390

Triangle

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Egy időben arról volt szó, hogy a Zsolt Audio fogja forgalmazni a Chord kábeleket.
Nem tudom hol tart az ügy.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

amit írtam, érzékeny és a Nordost nem az ő párja, úgy hallom. elsősorban cserélni szeretnék, hátha valakinek ilyen kell. Itt vettem a fórumon NTX-től. Nem olyan sürgős, viszont kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. A Nordost nagyon kellemes, nagy térrel és finom, részletekkel ajándékozott meg, de a magashangátvitel a Triangle-hoz kissé harsány, ami nem olyan kellemes. Érdekes, mert van olyan felvétel, aminek külön jót tesz ez a "kicsit" sok magashang, mert egyébként elvész, de az audiofil minőségű felvételek, főleg az SACD-k nem kérnek belőle. Szóval kicsit kiegyensúlyozottabb hangot szeretnék.

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Triangle

Nekem Chord Signmature speakers cable van.+ Chord Signature jumper.Az én rendszeremben(Unico Secondo+Triangle Antal ESW)nagyszerű választás volt.A tesztben leírtakat csak megerősíteni tudom.
Nem tudom mennyire ismert vagy egyáltalán forgalmazzák-e otthon a Chord kábeleket,de ha teheted tegyél vele egy próbát.Természetesen sok egyéb más kábel is szóba jöhet.Attól függően,hogy milyen elvárásaid vannak.
http://www.audioaffa...le/product_1087
http://www.avreview....cle/mps/uan/632
Gondolom szépen muzsikál a Triangle a Jadis-al.
Gratulálok a rendszeredhez!
üdv
Zsolt

Kedves Zsolt,
köszönöm szépen az értékes hozzászólást. Igen, szépen muzsikál, három hete van meg, azóta, ha tehetem újrahallgatom a lemezeimet és most nem akarok ömlengeni, hogy mennyi részlet veszett eddig el, és ilyesmik, de ez egy más kategória, mint a Rotel volt, természetesen. De, amit írtam, érzékeny és a Nordost nem az ő párja, úgy hallom. elsősorban cserélni szeretnék, hátha valakinek ilyen kell. Itt vettem a fórumon NTX-től. Nem olyan sürgős, viszont kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. A Nordost nagyon kellemes, nagy térrel és finom, részletekkel ajándékozott meg, de a magashangátvitel a Triangle-hoz kissé harsány, ami nem olyan kellemes. Érdekes, mert van olyan felvétel, aminek külön jót tesz ez a "kicsit" sok magashang, mert egyébként elvész, de az audiofil minőségű felvételek, főleg az SACD-k nem kérnek belőle. Szóval kicsit kiegyensúlyozottabb hangot szeretnék.
A Chord kábeleknek utánanézek, köszönöm szépen!

Köszönettel: Schmidt Zoltán

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1397

Triangle

Hozzászólás Szerző: szigony »

Kedves Fórumtársak, Triangle tulajdonosok!

Érdekelne, ki, milyen hangfalkábelt ajánl egy Triangle Heliade ES és egy Jadis Orchestra közé, mert úgy néz ki, pontosabban úgy hallatszik ki, a Nordost Blue Heaven Rev II. nem ideális párja, eléggé magasba húz? Ez a régi erősítőmnél nem volt annyira hallható, de a Jadis kényes jószág…

Bármilyen tapasztalatot várok és előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztel segítségével, hozzászólásával!

Nekem Chord Signmature speakers cable van.+ Chord Signature jumper.Az én rendszeremben(Unico Secondo+Triangle Antal ESW)nagyszerű választás volt.A tesztben leírtakat csak megerősíteni tudom.
Nem tudom mennyire ismert vagy egyáltalán forgalmazzák-e otthon a Chord kábeleket,de ha teheted tegyél vele egy próbát.Természetesen sok egyéb más kábel is szóba jöhet.Attól függően,hogy milyen elvárásaid vannak.
http://www.audioaffair.co.uk/Chord-Sign ... oduct_1087
http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/uan/632
Gondolom szépen muzsikál a Triangle a Jadis-al.
Gratulálok a rendszeredhez!
üdv
Zsolt

zoltanember
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Triangle

Kedves Fórumtársak, Triangle tulajdonosok!

Érdekelne, ki, milyen hangfalkábelt ajánl egy Triangle Heliade ES és egy Jadis Orchestra közé, mert úgy néz ki, pontosabban úgy hallatszik ki, a Nordost Blue Heaven Rev II. nem ideális párja, eléggé magasba húz? Ez a régi erősítőmnél nem volt annyira hallható, de a Jadis kényes jószág…

Bármilyen tapasztalatot várok és előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztel segítségével, hozzászólásával!

Korrekt_hifi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Triangle

Hozzászólás Szerző: Korrekt_hifi »

Amennyire a régiekről hallottam, a mostaniak, így az Antal EX is már lágyabb hangzásvilággal rendelkezik, a korábbiak kissé keményebben szóltak.

Sok-sok profinak mondott, "reklám"-dobozt követően én is Triangle-nál kötöttem ki.
Most próbálom bejáratni az új Quartet-párt, de már "nyersen" is magasan szebben szól, mint az eddigiek.

Ha valakinek hallgatási-problémái akadnának, Triangle Genesé Quartet-et egy "kicsiny" Musical Fidelity M6i párosítással (Crystal kábellel) nálam egyeztetés után megteheti...
Ja, Győrben.
cuccok:
Sonus Cremona M, Primare Pre30, Musical Fidelity M6 500i,
Siltech Explorer 270p, spx380, spx800, 330L, 550L, Crystal Cable
Cambridge Audio 751bd
Pro-Ject Tube és Speed Box SE II,
E.A.T. Forte S ...

Safika
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Triangle

Hozzászólás Szerző: Safika »

Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy ismeri e valaki a Zerius 202-t?
Hova lehetne elhelyezni a mostani Color-Altea(-Antal) sorban?
És tudna e véleményt mondani, a hangzásvilága hogy "viszonyul" az Altea-hoz (ES, EX)?
köszi a véleményeket ....

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1397

Triangle

Hozzászólás Szerző: szigony »

Az jó döntés lesz, kíváncsi leszek rá Sajnos még sosem hallottam, csak a nagy testvérét, a Cello-t.

Itt Angliában is volt egy nagyon nagy Triangle vétel.Igaz nem monitor volt.
Aznap eggel még rá is néztem,de hosszas mérlegelés(vállalkozás,család etc) után lemondtam róla.Amit azóta is bánok,mert ennyiért ilyen dobozom nem valószínű,hogy lesz.
TRAINGLE MAGELLAN CELLO. 1655GBP !!!
Amikor megláttam,hogy mennyiért kelt el akkor még jobban oda voltam.
Na most ezt a Cello-t összerakni az apróban lévő conrad.johnson párossal.jaj nekem
Ilyen Cello-t hallottam 3éve egy londoni kiállításon Unison Research cuccokkal.Elég jó volt...
Sebaj,majd egyszer egy Marten.
Sok sikert a Duetto-hoz.Ha összejön egy beszámolót szívesen olvasnánk róla.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Triangle

Hozzászólás Szerző: AVX »

Itt van egy új!

Én úgy gondolom,hogy meg lehet ezt venni olcsóbban is,de majd a végén kiderül.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Triangle

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

új

Itt van egy új!

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Tudom Új lenne, vagy használt?

új

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

én csak monitorokat gyüjtök.

Tudom Új lenne, vagy használt?

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Az jó döntés lesz, kíváncsi leszek rá Sajnos még sosem hallottam, csak a nagy testvérét, a Cello-t.

én csak monitorokat gyüjtök.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Valamit el kell adnom és megveszem azt a Duetto dobozt.

/Michael Jackson/

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

A kivitele csodaszép.

Adatok

/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Gondolom nagy különbség lehet, mivel a Duetto 1,2M a Trio meg 450e ft körül van... Használtan a Duetto szokott lenni állvánnyal 2200-2400 körül, állvány nélkül 2000€.

Trio-t eddig egyszer láttam használtan eladót, Franciaországban, azt 180e ft-ért adták el, de csak személyesen lehetett átvenni, így azt nem tudtam megvenni...

Valamit el kell adnom és megveszem azt a Duetto dobozt.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Kíváncsi lennék,hogy a dobozok között milyen különbségek vannak:
Magellan Duetto és a TRIO között.

Gondolom nagy különbség lehet, mivel a Duetto 1,2M ft a Trio meg 450e ft körül van... Használtan a Duetto szokott lenni állvánnyal 2200-2400€ körül, állvány nélkül 2000€.

Trio-t eddig egyszer láttam használtan eladót, Franciaországban, azt 180e ft-ért adták el, de csak személyesen lehetett átvenni, így azt nem tudtam megvenni...

/Michael Jackson/

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Erre én is nagyon kíváncsi lennék. Ez nagyon komoly!

A kivitele csodaszép.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Köszi.
Közben én is rákérdeztem.
Elgondolkodtam egy ilyenen:
http://sixmoons.com/...le6/duetto.html

Erre én is nagyon kíváncsi lennék. Ez nagyon komoly!

/Michael Jackson/

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”