Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Linkwitz Orion+
Linkwitz Orion+
A legviccesebb, hogy ha a saját számaimat játszanám CD-n, akkor is fizetnem kellene. Elmegy az ember esze.
potatomelon.wordpress.com
Linkwitz Orion+
Én a múlt évben elhajtottam az arcot a malac fa..ára. Nehogymár ingyen non profit célból kiállítok, és még én fizessek ezeknek a férgeknek! Mondtam menjen a rendezvény szervezőihez. Még kétszer visszajött bepróbálkozott, aztán eltűnt! Tolvajok ezek!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Linkwitz Orion+
...pont ma tudtam meg, hogy az Artisjusnak is kell perkálni nem is keveset a kiállításon. Hihetetlen banda.
Én a múlt évben elhajtottam az arcot a malac fa..ára. Nehogymár ingyen non profit célból kiállítok, és még én fizessek ezeknek a férgeknek! Mondtam menjen a rendezvény szervezőihez. Még kétszer visszajött bepróbálkozott, aztán eltűnt! Tolvajok ezek!
Linkwitz Orion+
. Bár pont ma tudtam meg, hogy az Artisjusnak is kell perkálni nem is keveset a kiállításon. Hihetetlen banda.
Mi is ma kaptunk erről levelet.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Linkwitz Orion+
Egyszerűen gyönyörű.
Nagyon szép munka, gratulálok.
Ott lesz a Show-n is?
Köszönöm.
A show-ra már nem vinném el, egyrészt már volt kint, másrészt kicsit macerás, meg túl drága. Most már.
Ellenben most viszem fel a héten a pesti lakásomra, ott bárkit szívesen látok. Ezt komolyan mondom.
A show-ra a Pluto-t vinném, az se rossz, szerintem megér egy misét. Bár pont ma tudtam meg, hogy az Artisjusnak is kell perkálni nem is keveset a kiállításon. Hihetetlen banda.
Befejeztem a kábelrendezgetést, megkapta a szövetet, a keresztváltón is megtörténtek az utolsó simítások, minden klappol.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Linkwitz Orion+
Egyszerűen gyönyörű.
Nagyon szép munka, gratulálok.
Ott lesz a Show-n is?
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Linkwitz Orion+
Linkwitz Orion+
tegyél róla be képet, kíváncsiak vagyunk!
Aranyos vagy, de ezzel még várnék kicsit, a takarószövet nélkül, meg a kábelek rendberakása nélkül még nem komplett, nem néz ki elég jól, majd inkább utána. Max 1-2 hét.
Linkwitz Orion+
Elkészült az Orion 3.2 hangsugárzóm. Elsőre ment minden. Még apróságok vannak rajta, de üzemképes.
tegyél róla be képet, kíváncsiak vagyunk!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Linkwitz Orion+
Elkészült az Orion 3.2 hangsugárzóm. Elsőre ment minden. Még apróságok vannak rajta, de üzemképes.
Linkwitz Orion+
Másrészt a mikroszőrszálakat a vizes alapú pác nagyon szépen felbolyhozza és ezeket lesmirglizve egyenletesebb lesz a felület.
Azért, hogy fel húzza a szálát nem muszáj a pác. Elég ha vizes szivaccsal át törlöd és kész is
Persze, olcsóbb is. De a maszk hatás miatt kellett a szín.
Azt tudom:))
Azért írtam hogy ha csak a szálát akarja faliki felhúzni:)
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Linkwitz Orion+
Másrészt a mikroszőrszálakat a vizes alapú pác nagyon szépen felbolyhozza és ezeket lesmirglizve egyenletesebb lesz a felület.
Azért, hogy fel húzza a szálát nem muszáj a pác. Elég ha vizes szivaccsal át törlöd és kész is
Persze, olcsóbb is. De a maszk hatás miatt kellett a szín.
Linkwitz Orion+
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Linkwitz Orion+
Mostanra kijött az ORION 3.1 !
A magyar adótörvények váltakozását megszégyenítő sebességgel jött ki ez az új verzió.
http://www.linkwitzlab.com/rev3%20material.htm#Tune-up
Linkwitz Orion+
A harmadik réteg után kezdi kiadni magát a magasfényű zománcfesték.
Linkwitz Orion+
Szia!
Nagyon frankó a doboz
A bordó pác csak alapozó volt
Az nagyon durva dolog, hogy két értékből összerakjad vagy nem fér el?
Szia,
Köszönöm!
Igen, a bordó szín csak sima fapác, ami két dolog miatt került fel: egyrészt maszkol, vagyis megjelöli, hogy hol kell később festeni és nem kerül a ragasztandó felületre is fedőfesték. Másrészt a mikroszőrszálakat a vizes alapú pác nagyon szépen felbolyhozza és ezeket lesmirglizve egyenletesebb lesz a felület.
Gondoltam a több alkatrészből való összerakáson, de -ahogy írod- van ahol a hely nem elég, vagy a lábak nem elég hosszúak, de majd kiókumulálom. Elég siralmas, hogy ilyeneken kell agyalnia az embernek a helyett, hogy normális alkatrész ellátás lenne.
Linkwitz Orion+
Szia!
Nagyon frankó a doboz
A bordó pác csak alapozó volt
Az nagyon durva dolog, hogy két értékből összerakjad vagy nem fér el?
Linkwitz Orion+
Két réteg festék után így néz ki.
Nagyon szép! Én anno Bélánál hallottam, már akkor nagyon megfogott a hangja, ha azon lehet még javítani...
Pedig hangban és kinézetben is ütősebb lesz.
Közben revízióztam a keresztváltót is. Most néztem, hogy a gyatra hazai elektronikai alkatrész felhozatal miatt anno az egyik 82nF kondi helyett 68nF-as lett beforrasztva az egyik szűrőnél. Megpróbálom az eredeti tervet betartani,- ha nagyon kell -fogakat összeszorítva rendelek a Digikey-től 60 dolcsi szállítási költséggel.
Linkwitz Orion+
Kíváncsi leszek, mennyire lesz másabb, mint az előző.
Ha majd kell a magasakat párbaválogatni, szólj.
Előre köszönöm a segítséget, szerintem Szeptember elejére érek el odáig. Nem tudom, hogy fog a festék kötni.
Linkwitz Orion+
nem rossz
Köszi, még kap két réteget, aztán jön a kábelezés, elektronika.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Linkwitz Orion+
Nagyon szép! Én anno Bélánál hallottam, már akkor nagyon megfogott a hangja, ha azon lehet még javítani...
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Linkwitz Orion+
Kíváncsi leszek, mennyire lesz másabb, mint az előző.
Ha majd kell a magasakat párbaválogatni, szólj.