Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: miska »

Nálam a Gladiátor nézhetetlen volt, és nem a zöld csík miatt. Az élek mellett mindenhol piros sáv jelentkezett.
A vastagsága a mozgás sebességétől és mértékétől függött. A kicsit mozgó képek, pl mikor a koma fejét közelről mutatják szétcsúszott. Végeredményben nézhetetlen volt. És a Sony szerviz szerint hibátlan volt a készülék. Halottról vagy jót vagy semmit..., visszakaptam a pénzt, elnézést kértek....
Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy őrült ügyféltől akartak megszabadulni, vagy tényleg elismerték, hogy rossz volt a kütyü, és nem találták az okát. Mindenesetre nagyon rosszul kommunikálták, olyannyira, hogy az eddig jól működő Sony cuccaimban is csalódtam, és a leendő termékek között Sony nem fog szerepelni.

A jól működő cuccaidban azért még ne csalódj.
Lényeg,hogy végül megoldódott a problémád,de persze elgondolkodtató a dolog...
A dune jól működik?Vagy ne is kérdezzem...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Stofl »

Kipróbáltam mindenféle beállítással, nálam nincs zöld csík és remélem nem is lesz. Viszont a Gladiátor BD lemezzel produkált olyat, hogy pár fejezetet nem akart lejátszani, aztán másnap már lejátszotta.

Nálam a Gladiátor nézhetetlen volt, és nem a zöld csík miatt. Az élek mellett mindenhol piros sáv jelentkezett.
A vastagsága a mozgás sebességétől és mértékétől függött. A kicsit mozgó képek, pl mikor a koma fejét közelről mutatják szétcsúszott. Végeredményben nézhetetlen volt. És a Sony szerviz szerint hibátlan volt a készülék. Halottról vagy jót vagy semmit..., visszakaptam a pénzt, elnézést kértek....
Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy őrült ügyféltől akartak megszabadulni, vagy tényleg elismerték, hogy rossz volt a kütyü, és nem találták az okát. Mindenesetre nagyon rosszul kommunikálták, olyannyira, hogy az eddig jól működő Sony cuccaimban is csalódtam, és a leendő termékek között Sony nem fog szerepelni.

AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: cicamisk »

Auto beállításnál automatikusan felskáláz a tv által fogadható legnagyobb jelre. Tehát általában az 576-ból 1080p-t csinál. Legalábbis nálam így volt. A TV-m nem tud felskálázni, de bármilyen jelet fogad. És a lejátszó így választ.
Nálam minden beállításnál volt zöld csík ha dvd-t játszottam. Original-on, Auto-n, és 1080-on is.

Kipróbáltam mindenféle beállítással, nálam nincs zöld csík és remélem nem is lesz. Viszont a Gladiátor BD lemezzel produkált olyat, hogy pár fejezetet nem akart lejátszani, aztán másnap már lejátszotta.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D

dido
Isten Hozott! :)

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: dido »

Ír ki valami hibaüzenetet, vagy csak nem indul valamelyik része?

Nagy nehezen elindult...kis utánaolvasás után kiderült, hogy előre mondták az olvasási sebességet és a frissítést is...azért köszi!!

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

Nemrég vettem meg az Avatart BD-n, LG BD350V lejátszóm van, amit frissítenem kellett, frissítettem is az LG honlapján található BD.8.08.025.B számú firmwaret tettem rá és még mindig nem játssza le a filmet Valakinek van valami ötlete?

Ha épp nagyon gonosz szeretnék lenni, mondanám, hogy tőtsd le mkv-ban és nézd, úgy is baromi jó a képe hangja

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!

Nemrég vettem meg az Avatart BD-n, LG BD350V lejátszóm van, amit frissítenem kellett, frissítettem is az LG honlapján található BD.8.08.025.B számú firmwaret tettem rá és még mindig nem játssza le a filmet !36_7_11.gif Valakinek van valami ötlete?

Ír ki valami hibaüzenetet, vagy csak nem indul valamelyik része?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

dido

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: dido »

Sziasztok!

Nemrég vettem meg az Avatart BD-n, LG BD350V lejátszóm van, amit frissítenem kellett, frissítettem is az LG honlapján található BD.8.08.025.B számú firmwaret tettem rá és még mindig nem játssza le a filmet !36_7_11.gif Valakinek van valami ötlete?

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Szerintem auto beállitásnál a lejátszó nem skáláz semmit,a tv skáláz arra a felbontásra ami be van állitva neki.

Auto beállításnál automatikusan felskáláz a tv által fogadható legnagyobb jelre. Tehát általában az 576-ból 1080p-t csinál. Legalábbis nálam így volt. A TV-m nem tud felskálázni, de bármilyen jelet fogad. És a lejátszó így választ.
Nálam minden beállításnál volt zöld csík ha dvd-t játszottam. Original-on, Auto-n, és 1080-on is.

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Szerintem auto beállitásnál a lejátszó nem skáláz semmit,a tv skáláz arra a felbontásra ami be van állitva neki.

akkor kipróbálom 1080-ra állítani, hogy akkor jön-e a csík!
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Egyre szerencsésebbnek érzem magam, mert nálam 1080-ban sincs semmiféle csíkozás. A felskálázás auto-ra van állítva, gondolom ez mindent ami kisebb felskáláz.

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Na ja, lehet bármi. Lényeg, hogy sikerült megválnom attól a készüléktől ami teljesen alkalmatlan volt minden feladatra, amit én szántam neki. Értelem szerűen aki másra használja mint amire én próbáltam, az meg van elégedve vele. Azt kívánom tudjatok letölteni rövidesen olyan frissítést ami megoldja a fennálló jelenségeket!

Egyre szerencsésebbnek érzem magam, mert nálam 1080-ban sincs semmiféle csíkozás. A felskálázás auto-ra van állítva, gondolom ez mindent ami kisebb felskáláz.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hát az enyémben nincs vinyó de ha jól tudom fiókos belül, csak bele kell tolni a vinyót, mert sata csatolós semmi átalakító nem kell
A gyári dobozban alaptartozék az 1 méter körüli hdmi kábel, nem is rossz féle. aranyozott meg ilyesmi.

De amúgy komolyan mondom, hogy a dune fórumán 2 perc alatt megtudod a dolgokat amit én vagy más itt nem tud Az importőr is ott fórumoz

Oké! Regisztrálok oda is...

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Prime-hoz alapból tartozék a 2.5-es vinyó beszereléséhez szükséges USB-SATA átalakító és sata táp kébel, vagy külön kell megvenni?
Továbbá a HDMI kábel dobozban lévő tartozék vagy a bolt szokta hozzá tenni? Mert az edigital honlapján nem írják tartozéknak.

Hát az enyémben nincs vinyó de ha jól tudom fiókos belül, csak bele kell tolni a vinyót, mert sata csatolós semmi átalakító nem kell
A gyári dobozban alaptartozék az 1 méter körüli hdmi kábel, nem is rossz féle. aranyozott meg ilyesmi.

De amúgy komolyan mondom, hogy a dune fórumán 2 perc alatt megtudod a dolgokat amit én vagy más itt nem tud Az importőr is ott fórumoz

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

A lejátszo.hu nem a márkakereskedő sőőt.
A dunebaseprime.hu az az igazi oldal de azt is belinkeltem már ide
Amúgy úgy van ahogy Lajos mondá...

A Prime-hoz alapból tartozék a 2.5-es vinyó beszereléséhez szükséges USB-SATA átalakító és sata táp kébel, vagy külön kell megvenni?
Továbbá a HDMI kábel dobozban lévő tartozék vagy a bolt szokta hozzá tenni? Mert az edigital honlapján nem írják tartozéknak.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Tüzetesen megvizsgáltam és 576p-n nincs, afelett már van, de nem csak tv függô, hanem akár gyártás függô is lehet, sok múlik a tv-n is meg, hogy ki mennyire érzékeny/látja az eltéréseket, én látom, mert színekkel dolgozom, így kicsi az esélye annak, hogy ne vegyem észre. 576p-n eddig nem volt semmi elszínezôdés ugyanazon filmekkel/jelenetekkel, de amint találok valamilyen eltérést 576p esetén is akkor, jelzem és nagy valószínûséggel cserélem, mert a dvd-ket nem fogom kidobni, inkább lejátszót cserélek, de eddig nem volt okom.

Na ja, lehet bármi. Lényeg, hogy sikerült megválnom attól a készüléktől ami teljesen alkalmatlan volt minden feladatra, amit én szántam neki. Értelem szerűen aki másra használja mint amire én próbáltam, az meg van elégedve vele. Azt kívánom tudjatok letölteni rövidesen olyan frissítést ami megoldja a fennálló jelenségeket!

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: blakey »

576i-n is van. p-n nem próbáltam. Amit próbáltam az az 576i, 1080i, 1080p. Ezeken van elszíneződés. De TV függő a mértéke. 576 sor esetén nem az alsó kb. 1/5-öd rész a zöld, hanem az alsó 2/3, és lentről fölfelé halványodik. Így az alja is eleve halványabb mint 1080-nál. Valószínűleg nálad úgy nem látszik 576 esetén, mint cicamisk-nél 1080 esetén. Függ a TV-től meg a megtekintés fanatizmusától...

Tüzetesen megvizsgáltam és 576p-n nincs, afelett már van, de nem csak tv függô, hanem akár gyártás függô is lehet, sok múlik a tv-n is meg, hogy ki mennyire érzékeny/látja az eltéréseket, én látom, mert színekkel dolgozom, így kicsi az esélye annak, hogy ne vegyem észre. 576p-n eddig nem volt semmi elszínezôdés ugyanazon filmekkel/jelenetekkel, de amint találok valamilyen eltérést 576p esetén is akkor, jelzem és nagy valószínûséggel cserélem, mert a dvd-ket nem fogom kidobni, inkább lejátszót cserélek, de eddig nem volt okom.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

576p-n nincs semmi elszínezôdés, csak 720p-1080p esetén.

576i-n is van. p-n nem próbáltam. Amit próbáltam az az 576i, 1080i, 1080p. Ezeken van elszíneződés. De TV függő a mértéke. 576 sor esetén nem az alsó kb. 1/5-öd rész a zöld, hanem az alsó 2/3, és lentről fölfelé halványodik. Így az alja is eleve halványabb mint 1080-nál. Valószínűleg nálad úgy nem látszik 576 esetén, mint cicamisk-nél 1080 esetén. Függ a TV-től meg a megtekintés fanatizmusától...

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ne haragudj, hogy innen okoskodok, de a vevőszolgálaton megerősítették, hogy minden készülék ilyen és nem lehet sem cserélni, sem javítani jelenleg. Elképzelhető, hogy lesz hozzá javítás, de nem biztos, és az idejét sem lehet tudni. Hogy mennyire látszik a zöld csík az nagyban függ képernyő fajtájától, és magától a filmtől is. Eredeti felbontáson néha valóban kevésbé látszódik, viszont nem csak az alsó részen hanem majdnem az egész képernyőn nagyon halványan. 1080p-n egyértelmű. Ha az ember megtalálja a megfelelő filmet a megfelelő képernyővel, nekem sikerült, akkor minden beállításnál látható a zöld.
Nyilván való hogy eddig nem vetted észre a zöld csíkot. Szerencséd van a szerencsétlenségedben...

576p-n nincs semmi elszínezôdés, csak 720p-1080p esetén.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Igen, nálam az tökéletes! Szinte csak DVD-t nézek (az MKV-ket is azon), mert a BD nagyon drága.

Most egyébként én is a SONY-hoz fordultam a felírat bajommal és már odáig jutottam, hogy a műszakiaknak elküldik csak küldenem kell egy képernyőképet. Hogy tudok legegyszerűbben képernyőképet csinálni?

Legegyszerűbb, ha lefényképezed, a többi szerintem bonyolult. Relatív.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Igen, nálam az tökéletes! Szinte csak DVD-t nézek (az MKV-ket is azon), mert a BD nagyon drága.

Most egyébként én is a SONY-hoz fordultam a felírat bajommal és már odáig jutottam, hogy a műszakiaknak elküldik csak küldenem kell egy képernyőképet. Hogy tudok legegyszerűbben képernyőképet csinálni?

Ne haragudj, hogy innen okoskodok, de a vevőszolgálaton megerősítették, hogy minden készülék ilyen és nem lehet sem cserélni, sem javítani jelenleg. Elképzelhető, hogy lesz hozzá javítás, de nem biztos, és az idejét sem lehet tudni. Hogy mennyire látszik a zöld csík az nagyban függ képernyő fajtájától, és magától a filmtől is. Eredeti felbontáson néha valóban kevésbé látszódik, viszont nem csak az alsó részen hanem majdnem az egész képernyőn nagyon halványan. 1080p-n egyértelmű. Ha az ember megtalálja a megfelelő filmet a megfelelő képernyővel, nekem sikerült, akkor minden beállításnál látható a zöld.
Nyilván való hogy eddig nem vetted észre a zöld csíkot. Szerencséd van a szerencsétlenségedben...

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

1080p-n?
Szerintem nem látod a zöldes csíkot, de nagy valószínûséggel jelen van.
Natívban nincs semmi hiba, eleinte ezért is mondtam, hogy nálam tökéletes.

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

A dvd lejátszás ezek szerint Nálad tökéletes?Vagy erre a funkcióra más készüléket használsz?

miska
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: miska »

Ezt csak annyiban egészíteném ki, hogy mkv-t sosem akartam nézni, hanem MPEG2-t. A Sony információi szerint
a DVD lejátszás kiváló minőségű, tökéletes, ami ugye nem igaz, és a Sony szerint az MPEG2-t viszi a készülék, ami nem igaz. Ezt végül elismerte az üygfélszolgálat, így visszavihettem a készüléket. Szal ennyi a story. Azért a DVD lejátszásra bárki bármit mondhat, ha egy Sony lejátszó 2010-ben nem tud lejátszani egy DVD-t....

No igen,ebből a legbosszantóbb a dvd lejátszás hibája,ami ugye úgytűnik,hogy típushiba...Bár cicamisk készüléke mégis hibátlan lenne?Vagy eddig esetleg nem vette észre a problémát?Talány...

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hol??? Mindenütt 95 rugóért kínálják...

Ezt úgy kell érteni, hogy akinek van egy Sony lejátszója, annak az árát beszámítják egy Dune árába. Persze nem minden esetben, és nem mindegyik boltban...
És nagyon nehezen, sokára.... még nem értük el az EU szintjét...

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: keccsa »

...Most 40-el olcsóbb...

Hol??? Mindenütt 95 rugóért kínálják...
Mindenki magának hülye...

Válasz küldése