Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Az X3-at én is kerülném, a kinézete ellenére ez nem ribbon kábel, volt már erről szó korábban azt hiszem a Saját készítésű képek topicban. Ha Electraglide-ra vágysz, Epiphany X2-re vagy X-re vagy Synapses-re próbálj szert tenni.
Már nem is vágyom rá! Egyenlőre infókat próbálok gyűjteni, mi az ami lényegesen jobb lehet, mint a jelenleg használt.
Az X-ről és X2-ről is írhatnátok valamit.
Kép: Pioneer PDP-428XD; Sony DVP-NS930V QS
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
Kábelezzünk
Az itt található hifikellékek közt van már olyan amivel már én is rendelkezem. 100%biztonsággal állíthatom, hogy nagyon komoly javulást hozott a rendszeremben...
(szönyeg)
Ezt a képet te készítetted? (mivel a szőnyeged valóban ilyen)
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
Kábelezzünk
Szerintem nem túl jól sikerült kábel az X3,amit a gyenge minőségű csatlakozók,valamint Scott Hall megbízhatatlansága tetéz.
Ebben a kategóriában a Fusion Audio-Predator(Kicsi hype,nagy hang!) klasszisokkal jobb.
Szerintem sokkal jobban jársz,ha sórolsz az Epiphany X-re,vagy egy SOTU-ra.
Köszi!
A Fusion Audio-ról nem nagyon tudok semmit nem egy gyakori mifelénk!
Az X2 ről is hasonló véleménnyel vagy?
Kábelezzünk
Kinek van infója Electraglide / Epiphany X3 tápkábelről
Forrásba jó lehetne?
Electraglide / Epiphany X3 kép
Az X3-at én is kerülném, a kinézete ellenére ez nem ribbon kábel, volt már erről szó korábban azt hiszem a Saját készítésű képek topicban. Ha Electraglide-ra vágysz, Epiphany X2-re vagy X-re vagy Synapses-re próbálj szert tenni.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Kábelezzünk
Az itt található hifikellékek közt van már olyan amivel már én is rendelkezem. 100%biztonsággal állíthatom, hogy nagyon komoly javulást hozott a rendszeremben...
(szönyeg)
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7033
Kábelezzünk
Forrásba jó lehetne?
Szerintem nem túl jól sikerült kábel az X3,amit a gyenge minőségű csatlakozók,valamint Scott Hall megbízhatatlansága tetéz.
Ebben a kategóriában a Fusion Audio-Predator(Kicsi hype,nagy hang!) klasszisokkal jobb.
Szerintem sokkal jobban jársz,ha sórolsz az Epiphany X-re,vagy egy SOTU-ra.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Kábelezzünk
Forrásba jó lehetne?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kábelezzünk
Persze minőségi csatlakozók mellett.
És persze a jel útjában lévő többi alkatrész minősége sem elhanyagolható!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Persze minőségi csatlakozók mellett.
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
Kábelezzünk
A HFK nem igazán szól bele a hangba (volt már erről szó külön topicban), pláne ha a belső kábelezése megeggyezik a hangfalkábellel.
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Kábelezzünk
Hát jah ez volt a terv, de a kis fejekből arra gondolok nem jó! :-)
MI lenne a jó megoldás?
Pontosan!
Nem jó megoldás egy dobozt két vassal kergetni!
Vagy külön doboz (külön rendszer), vagy HFK!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Én már égettem így le erősítőt.
Van olyan erősítő amelyik kikapcsoláskor a hangsugárzókimenetet földeli. (Pioneer)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6196
Kábelezzünk
akkor igen, de csak 1x felejtse a kettő közül az egyiket véletlenül standby állapotba és kész a baj...
Erről van szó...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kábelezzünk
Pedig ha ügyel arra, hogy egyszerre csak egy erősítő legyen bekapcsolva, akkor működőképes a dolog, nem? És hangminőség tekintetében biztos jobb így, mint HFK-val.
akkor igen, de csak 1x felejtse a kettő közül az egyiket véletlenül standby állapotba és kész a baj...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Kábelezzünk
Ezt a bekötést én sem ajánlanám.
Pedig ha ügyel arra, hogy egyszerre csak egy erősítő legyen bekapcsolva, akkor működőképes a dolog, nem? És hangminőség tekintetében biztos jobb így, mint HFK-val.
Kábelezzünk
Köszi,
be is jön a cucc, amit írtál, elég korrekt.
Utána járok neki...
Köszi a segítséget mindenkinek, holnap még írok, mi lett. (mennem kell haza, melo vége)
na végre meg van, ezt kerestem egészen idáig:
Lacy-féle hangfal átkapcsoló
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Kábelezzünk
Köszi,
be is jön a cucc, amit írtál, elég korrekt.
Utána járok neki...
Köszi a segítséget mindenkinek, holnap még írok, mi lett. (mennem kell haza, melo vége)
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6196
Kábelezzünk
MI lenne a jó megoldás?
Lacy féle hangfalkapcsoló. Jópár fórumos halgatta-próbálta már a saját rendszerében.Ezt a bekötést én sem ajánlanám.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Kábelezzünk
MI lenne a jó megoldás?
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
Kábelezzünk
Sziasztok, idióta kérdés lesz tudom.
Van nekem egy 7711-es cd játszóm, na ma szereztem egy 9711 erölködőt mellé.
Eddíg a 608-assal hallgattam Pure Audioban.
Most viszont Ők lesznek egymáséi.
A kérdésem pedíg az, hogy köthetem e a hangszorók bemenetébe egyszerre a két erölködőt?
Értem ez alatt, hogy mondjuk egy banán dugóban, (amiben van külön luk a második banánnak) kapja a két erősítőből a jelet. A sztereót hallgatok, és a HM nem megy, akkor nem káros számára, hogy össze van kötve vele?
Nem károsodik a cuccom?
Előre is köszi, ha segítetek.
ÜDv
Attila
magyarán mondva így akarod kötni??!

Kábelezzünk
Sziasztok, idióta kérdés lesz tudom.
Van nekem egy 7711-es cd játszóm, na ma szereztem egy 9711 erölködőt mellé.
Eddíg a 608-assal hallgattam Pure Audioban.
Most viszont Ők lesznek egymáséi.
A kérdésem pedíg az, hogy köthetem e a hangszorók bemenetébe egyszerre a két erölködőt?
Értem ez alatt, hogy mondjuk egy banán dugóban, (amiben van külön luk a második banánnak) kapja a két erősítőből a jelet. A sztereót hallgatok, és a HM nem megy, akkor nem káros számára, hogy össze van kötve vele?
Nem károsodik a cuccom?
Előre is köszi, ha segítetek.
ÜDv
Attila
Kábelezzünk
Van most nekem is 1200 Mhz CAT7 teljesen elkészitve , harisnyába bujtatva...3000 pénz 2x2 méter...A jobb fajta Cat, Leoni Megaline széria...Akit érdekel az apróban megtalálja.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Kábelezzünk
ezt mire írtad?
Gondoltam érdekelhet valakit...
Elég kevés helyen lehet kapni (vidéken!)...
Kábelezzünk
Offocska:
cat7 1200MHz-es kábel a vakerán...
Őffocska vége!
ezt mire írtad?
- nebulo5
- V.I.P.
- Értékelés: 56
Kábelezzünk
A (nemjuteszembe) típusnál szinte mm-re megtaláltam a törést. Az Y elágazásnál, a bal ág töve. A CM-400 pedig egyszerűen elhalkult - elnémult... De ha a Hi-Fi erősítőbe dugom, akkor úgy szól mint új korában! Csak az MP3 játszónál és a telefonnál szarakodik.... Mintha nem kapna elég szuflát. Azért lenne jó egy szakit találni, mert jómagam nem értek hozzá. kidobni sajnálom, mert a sok eddigi füleseim közül ennek van (volt?) a legjobb hangja... 36_2_18.gif (1,5 évet használtam....)
Vigyázat, mert ezeknek a füldugaszoknak nem mindíg a kábele szakad el! Van amikor a membrán elszakadása elöregedése, ill. a membránban lévő vezeték szakadása okozza a hibát és így is a hibajelenség ugyanaz. Hol szól, hol nem szól. Egy ohm mérővel rámérve azonnal kiderül, mert dupla tripla ellenállást lehet rajta mérni, ami folyamatosan változik, (csökken). Legalább is én így jártam 2X (AKG 340)
Üdv: nebulo