Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Mondjuk, hogy többféle felirat közül ki lehessen választani, hogy ez a magyar! Másik, hogy automatikusan elinduljon!
Jaj Bogaram Milyen lejátszónak kéne..
mert az, hogy nekem a Dune mindent megesz meg visz meg jelenít szóval szinte tökéletes, így kissé távolesik tőlem az ilyen probléma. Azért is kérdem.
Meg hogy ez külső feliratfájl lenne-e? Ilyesmi.. nem a célja hanem az eszköze volt a kérdésem
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz fejlemények: 9 hét és 1 nap elteltével …
Te nagyon megszívtad. Gondolom már tele van a hócípőd, de egy kis higgadt utánajárással megoldható és szvsz még mindig ez az a lejátszó amelyikkel kevesebb lejátszási próbléma van.
Blu-Ray lejátszók
Sonex Sony hivatalos márkaszerviz válasza arra, hogy a szervizben elrontották a készüléket:
Kedves Ügyfelünk,
a szervizünk 2010 október 1-től csak garancián túli sony készülékek javításával fog foglalkozni , a bejelentett készülék sajnos már nem fog átfutni a rendszeren.
Kérjük forduljon az RMD kft-hez a garanciális problémával. Garancián túli esetben továbbra is szívesen segítünk.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért
üdvözlettel
Kafa, esélyes az ügye.....
AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370
Blu-Ray lejátszók
Mégis minek kéne felismerni a feliratot?
Mondjuk, hogy többféle felirat közül ki lehessen választani, hogy ez a magyar! Másik, hogy automatikusan elinduljon!
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Hogyan lehet elérni, hogy a hozzáadott magyar felíratot felismerje magyar feliratként? Illetve, hogy automatikusan elinduljon a felírat is?
Mégis minek kéne felismerni a feliratot?
Blu-Ray lejátszók
Már csak a kép és zene lejátszás működik megfelelően.
Melyik lesz a következő áldozat?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz fejlemények: 9 hét és 1 nap elteltével visszakaptam az Extreme Digital-tól a készüléket. És maguktól nem is szóltak, hanem a sokadik telefonálás után mondták, hogy vihetem ha gondolom.
Szerviz által írt: A panaszolt hibát többheti járatás során sem tapasztaltam.
Szóval a szerviz részéről ennyi.
A szervizelés eredménye, hogy a készülék sokkal szarabb lett mint volt. Küldöm vissza nekik.
A DVD lejátszás zöld hibája továbbra is ugyan olyan, viszont a BD lejátszást is elbaszták, az egyetlen funkciót ami működött a gépen. Film közben fejezetváltásnál, indításnál, menübe lépéskor váltogat a megjelenítési módok között.
50p, 60p, 24p. Ennek pedig az eredmény, hogy amíg véletlenszerűen nem áll be a megfelelőre, addig szaggat és nézhetetlen a kép. Szóval ennyi. Megyek tovább míg nem adják vissza a pénzemet ezért a rakás trágyáért cserébe.
Már csak a kép és zene lejátszás működik megfelelően.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata a Pioneer BDP-320-as lejátszóról?
Már régóta szemezgetek vele + úgy gondoltam várok vele hátha lejjebb megy az ára, de úgy látom már nem nagyon fog.
Jó a képminősége BD és DVD filmekkel.
MKV-t meg hasonlókat nem tud.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata a Pioneer BDP-320-as lejátszóról?
Már régóta szemezgetek vele + úgy gondoltam várok vele hátha lejjebb megy az ára, de úgy látom már nem nagyon fog.
Blu-Ray lejátszók
Hogyan lehet elérni, hogy a hozzáadott magyar felíratot felismerje magyar feliratként? Illetve, hogy automatikusan elinduljon a felírat is?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Valaki ismeri a H/K BDP10-es lejátszót?e
Esetleg van is valakinek ilyen? Mennyi idő a boot-ideje (Power gomb megnyomásától, addig míg hajlandó kinyitni a tálcát/megjeleníthető a sysmenü)
Nem lehet valami pletykát olvasni újabb H/K blu lejátszóról
Blu-Ray lejátszók
SziaAz,hogy bármiből MKV fálj-t készítsek, kiváncsi lennék a Philips lejátszási képességeire
Inkább tölts le néhány rövidebb MKV fájlt (pl. sample-ket), mert hiába konvertálod fel az 512x288 felbontású AVI-t, abból nem tudod meg, hogy milyen a nagyfelbontású képe a Philipsednek. Nem tudod meg, hogy mit csinál, ha dts 1536 kbps hangsáv van a filmben, ha weighted B-Frame-et használtak kódoláskor, tudja-e kezelni a konténerben lévő feliratokat, stb.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok,
Milyen tapasztalatokat gyujtottetek a Dune lejatszokkal kapcsolatban?
Mennyire eri meg a 100e forintos arat?
Jelenleg a Prime 95 ezer
és még az eredeti 112e-t is megérte sokaknak, pl nekem is.
De látni kell, hallani kell, ne azért dönts egy készülék mellett mert mások azt mondták..
Blu-Ray lejátszók
Szia
Milyen programmal lehetne konvertálni az alábbi AVI,DivX,Mpeg2 fálj-t,hogy MKV fálj-thibátlanul le lehessen játszani a Philip BDP-7300 lejátszón? Ha van ilyen,mik a paraméterek?
Nem értem a kérdést: mit akarsz mire konvertálni?
Az MKV nagyfelbontású fájl, a DivX AVI meg normál felbontású. A jobbat lerontod a konvertálással és épp a lényeget veszíted el.
A rosszabból meg semmilyen konvertálással nem lesz jobb.
Szia
Az,hogy bármiből MKV fálj-t készítsek, kiváncsi lennék a Philips lejátszási képességeire
Blu-Ray lejátszók
Szia
Milyen programmal lehetne konvertálni az alábbi AVI,DivX,Mpeg2 fálj-t,hogy MKV fálj-thibátlanul le lehessen játszani a Philip BDP-7300 lejátszón? Ha van ilyen,mik a paraméterek?
Nem értem a kérdést: mit akarsz mire konvertálni?
Az MKV nagyfelbontású fájl, a DivX AVI meg normál felbontású. A jobbat lerontod a konvertálással és épp a lényeget veszíted el.
A rosszabból meg semmilyen konvertálással nem lesz jobb.
Blu-Ray lejátszók
Szia
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok,
Milyen tapasztalatokat gyujtottetek a Dune lejatszokkal kapcsolatban?
Mennyire eri meg a 100e forintos arat?
NAD T778
Blu-Ray lejátszók
Helló!
http://www.megaupload.com/?d=99GGUXUX
Köszönöm szépen ha megnézed! Ez egy 1440*1080-as MPEG-2 HD fájl. Én akármilyen szoftverrel próbáltam, mindig csak transzkódolva fogadta a BDP-S370. WMP esetén pedig botrányos minőségben.
Várom teszted eredményét! Köszi!
Ezt nem tudom letölteni, nem vagyok prémium "user" és nem is szeretnék fizetni érte. Kisebb nincs? Max 1GB-ig lehet ingyenesen letölteni.
Jaj! Bocs! Azt hittem ha feltölteni lehet akkor le is.... Feltöltök egy kisebbet.
Blu-Ray lejátszók
Helló!
Köszönöm szépen ha megnézed! Ez egy 1440*1080-as MPEG-2 HD fájl. Én akármilyen szoftverrel próbáltam, mindig csak transzkódolva fogadta a BDP-S370. WMP esetén pedig botrányos minőségben.
Ezt nem tudom letölteni, nem vagyok prémium "user" és nem is szeretnék fizetni érte. Kisebb nincs? Max 1GB-ig lehet ingyenesen letölteni.
Blu-Ray lejátszók
Stabilabbnak érzem. Ha van egy konkrét fájlod, akkor szívesen kipróbálom, csak avit tudok kipróbálni, mkv-t egyáltalán nem viszi, sőt nem is látja. mpeg2 HD-m meg nincs.
Helló!
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz: 6,5 hét után állítólag már a központi bolti szervizbe érkezett a készülék és nincs hibája, minden rendben. A bolt nem adhatja vissza a pénzt, ha a szerviz szerint jó a készülék. De a Sony ügyfélszolgálatán mondták, hogy a Sonex nevű hivatalos Sony márkaszerviz október 1-el megszűnik, és már nyilván nem is kapják meg az információkat a készülékekről. A bolt szerint a szervizzel kell intéznem, a szerviz szerint a Sonyval, a Sony szerint a bolttal. És amikor rákérdeztem, hogy most mi legyen, a szervizes javasolta a fogyasztóvédelmet. Tehát ennyi. Az edigital-nál indoklás nélkül megtagadták a kérésemet, hibánál nem volt hajlandó azt írni amit mondtam, azt mondta jó lesz ez így. Szerviz nyilván nem is azt nézte amit kell, de ha azt nézte volna akkor sem tudta volna.
Tehát el kell fogadnom, hogy egy 40ezres készülék ennyit tud. Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor ezt kéne leírni. És eldönthetem hogy kell-e. Kaptam holnapra egy telefonszámot, ahol állítólag foglalkoznak majd a műszaki kérdésekkel.
Idézet a Sony leveléből: "Kipróbáltuk az említett Médiaszerver programot, nekünk is problémáink adódtak a használata során, hogy ez most a szerver, vagy a lejátszó hibája, nem tudtuk kideríteni."
Szerintetek? És akkor a DVD-re nem is válaszoltak. mintha nem is írtam volna. Ennyi, megszívtam. Ez a tehetetlenség a legbosszantóbb.
Pü...
Blu-Ray lejátszók
És ezelőtt rossz volt? Vagyis nem működött? MPEG-2 HD-t megtudnád nézni, hogy transzkódolás nélkül fogadja-e?
Köszi!
Stabilabbnak érzem. Ha van egy konkrét fájlod, akkor szívesen kipróbálom, csak avit tudok kipróbálni, mkv-t egyáltalán nem viszi, sőt nem is látja. mpeg2 HD-m meg nincs.
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP-S370 szerviz: 6,5 hét után állítólag már a központi bolti szervizbe érkezett a készülék és nincs hibája, minden rendben. A bolt nem adhatja vissza a pénzt, ha a szerviz szerint jó a készülék. De a Sony ügyfélszolgálatán mondták, hogy a Sonex nevű hivatalos Sony márkaszerviz október 1-el megszűnik, és már nyilván nem is kapják meg az információkat a készülékekről. A bolt szerint a szervizzel kell intéznem, a szerviz szerint a Sonyval, a Sony szerint a bolttal. És amikor rákérdeztem, hogy most mi legyen, a szervizes javasolta a fogyasztóvédelmet. Tehát ennyi. Az edigital-nál indoklás nélkül megtagadták a kérésemet, hibánál nem volt hajlandó azt írni amit mondtam, azt mondta jó lesz ez így. Szerviz nyilván nem is azt nézte amit kell, de ha azt nézte volna akkor sem tudta volna.
Tehát el kell fogadnom, hogy egy 40ezres készülék ennyit tud. Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor ezt kéne leírni. És eldönthetem hogy kell-e. Kaptam holnapra egy telefonszámot, ahol állítólag foglalkoznak majd a műszaki kérdésekkel.
Idézet a Sony leveléből: "Kipróbáltuk az említett Médiaszerver programot, nekünk is problémáink adódtak a használata során, hogy ez most a szerver, vagy a lejátszó hibája, nem tudtuk kideríteni."
Szerintetek? És akkor a DVD-re nem is válaszoltak. mintha nem is írtam volna. Ennyi, megszívtam. Ez a tehetetlenség a legbosszantóbb.
Nem lehetne elvinni egy másik Sony márkaszervizbe a megszűnő Sonex helyett? Legalább nem hivatkozhatnak a megszűnésre, meg az informácó áramlás hiányára. Okosabbat én sem tudok.
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Azt nem tudom, hogy neked mennyit segít, de Mac-em van és egy playback nevű szerver programmal próbáltam, tökéletesen működött a zene, a kép és a film (avi).
És ezelőtt rossz volt? Vagyis nem működött? MPEG-2 HD-t megtudnád nézni, hogy transzkódolás nélkül fogadja-e?
Köszi!