Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

A melleklet gyartoja az InterCom.Most nem a felelosseget akarom ezzel lerazni, csak vedd figyelembe, hogy az altalad leirtakba pont semmi beleszolasunk nincs.

A kereskedelmi forgalomban ugyanez a master kaphato, meg tobb ezer forintert.

Nézd, onnantól, hogy rácsirizeltétek, hogy DVDcenter melléklet, onnantól a ti kölyketek, annyiban mindenképpen, hogy ti döntöttétek el: "ezt, így kiadom, nem adom". Még két mellékletem van, a Wonder Boys és a Stone, szerintem az ezek felállította mércéből kár lenne engedni!

Mivel aXpress, a netpiac, a dvdbolt, .....stb, és az összes offline üzlet is ugyanezekkel a specifikációkkal, és hibákkal árulja akkor már az "ő kölykük" is, ugye?
Csak azért mert felvették a termékpalettájukba???
Előbb gondolkozz, aztán írjál hülyeségeket! :vazeg:

Ui.: egyébként ha teljes áron vetted volna meg (nem mellékletként) akkor jogosan pampoghatnál, de annak meg nem ez a fórum, és pláne nem ez a topic lenne a helye

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A melleklet gyartoja az InterCom.Most nem a felelosseget akarom ezzel lerazni, csak vedd figyelembe, hogy az altalad leirtakba pont semmi beleszolasunk nincs.

Nézd, onnantól, hogy rácsirizeltétek, hogy DVDcenter melléklet, onnantól a ti kölyketek, annyiban mindenképpen, hogy ti döntöttétek el: "ezt, így kiadom, nem adom". Még két mellékletem van, a Wonder Boys és a Stone, szerintem az ezek felállította mércéből kár lenne engedni!

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Eredetiben tök jó pedig. Tanuljunk nyeleveket, és akkor nem tűnnek fel a szinkronhibák!
Van, aki kényelmesen hátradőlve szeret mozizni. Ugye vtb? :vazeg:

így van, így van

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ockham »

moderalas lesztessek atfaradni az offtopikkal az arra hivatott topikba
kosz

És (on topic) lehet már valamit sejteni a megjelenés dátumáról?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

moderalas lesz
tessek atfaradni az offtopikkal az arra hivatott topikba
kosz
o v e r p o w e r e d

Refresh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Refresh »

Mit szóljak én? Ezt is meg a Hulkot is 6e körül vettem. De utoljára vettem rendesárú filmet!
OFF: :vazeg: Az biztos, hogy érdemes egy kicsit várni (már ha kibírja az ember persze) mert előbb-utóbb csökkennek az árak. De jártam már a "Shrek"-kel úgy, hogy levitték 1990-re. Ennyi is volt egy ideig, de sosem azt vettem meg. Mikor aztán konkrétan ezért mentem látom, hogy 2490Ft De sz*r*l esett!
ON
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Nos, bocs a most következő csipetnyi reklámért és a hozzászólás off-topic mivoltáért, de pusztán a jóindulat vezérel amikor ezt bepötyögöm 
990?! Basszus!!! Felültettek!

Mit szóljak én? Ezt is meg a Hulkot is 6e körül vettem. De utoljára vettem rendesárú filmet! :vazeg:

DarkChild
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: DarkChild »

Nos, bocs a most következő csipetnyi reklámért és a hozzászólás off-topic mivoltáért, de pusztán a jóindulat vezérel amikor ezt bepötyögöm 
990?! Basszus!!! Felültettek!

------------------------------------------
A világ 250 legjobb filmje!
http://www.dvdcenter.hu/top/

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Aki szereti a "Kapj el ha tudsz" című filmet, annak ajánlom figyelmébe a Pólus Centerben lévő, RENO cípőbolttal szembeni DVD üzletet, ahol 1490 forintosért adogatják az említett film duplalemezes (szinkronos) változatát. (6000 helyett!)
Én épp' az előbb okosítottam egyet magamnak  :vazeg:

Van az olcsóbban is. Egyébként itt a helye az ilyesminek.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Eredetiben tök jó pedig. Tanuljunk nyeleveket, és akkor nem tűnnek fel a szinkronhibák!
Van, aki kényelmesen hátradőlve szeret mozizni. :vazeg: Ugye vtb?

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

Ezt írtam - tévesen, mert ide akartam - az egyik másik fórumba: 
Én mellékletvevő vagyok, mivel a lap nem nekem íródik (bár most a plazmás cikk érdekes volt - viszont a "hangos" írások semmitmondóak, és akkor nagyon udvarias voltam). Éppen ezért, s mert a szerkesztők visszatérően hangsúlyozzák a minőséget, megjegyezném, hogy a Gibson-film csomagolása elég pocsék: közepes minőségű tok, még rosszabb papír, ami ráadásul túl kicsi is, a borító hátoldalán dvdcenteres tacepaó, ez még akkor is barkács jelleget kölcsönöz, ha nem csúszik el, ha viszont igen és kilátszik a ragasztó, akkor felmerül a kérdés, milyen minőséget is kaptam a többezer forintomért?
Ehhez jön még a szinkroncsúszás, a feltűnő rétegváltás, Hunt szerintem rosszul megválasztott magyar hangja ill. a fordító némileg laza stílusa.
Ezt, így együtt kicsit sokallom.

DarkChild

Aki szereti a "Kapj el ha tudsz" című filmet, annak ajánlom figyelmébe a Pólus Centerben lévő, RENO cípőbolttal szembeni DVD üzletet, ahol 1490 forintosért adogatják az említett film duplalemezes (szinkronos) változatát. (6000 helyett!)
Én épp' az előbb okosítottam egyet magamnak

DarkChild

dolgozunk a melleklet nelkuli ujsag problemajanegyreszt, hogy nektek legyen, masreszt mert ha majd egyszer vege lesz ennek a mellekletes magazin oruletnek, a dvdcenter melleklet nelkul is a piacon marad (ha ti is ugy akarjatok es megveszitek majd)

Amíg a boltok polcain 5-6-7 ezer forintos árcédulák csillognak a lemezek borítóin, addíg nem lesz vége a "mellékletes magazin őrületnek"... Gondolom nem neked kell mondjam, azért van ekkora kínálat a DVD mellékletes lapokból, mert a jónép megveszi az alacsony ára miatt, akármilyen ratyi film legyen is az újság mellé csomagolva (persze ez a DVD Centerre nem vonatkozik ). Ezzel is csak növelik az otthoni készlet számát. (Jó néhány ilyen embert ismerek.)

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

T-Boyék lassan, apránként csepegtetik belén az információkat és mire kijön a lap már nem bírunk magunkkal és rohanunk megvenni! 
Jó eséllyel nekem rohannom sem kell! :vazeg:

igen énis csak a postást várom már

Én meg a fizetést.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a megjelenéssel meg kellene várni a jövő hónap elejét!

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

T-Boyék lassan, apránként csepegtetik belén az információkat és mire kijön a lap már nem bírunk magunkkal és rohanunk megvenni! 
Jó eséllyel nekem rohannom sem kell!

igen énis csak a postást várom már :vazeg:

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

A melleklet gyartoja az InterCom.
Most nem a felelosseget akarom ezzel lerazni, csak vedd figyelembe, hogy az altalad leirtakba pont semmi beleszolasunk nincs.

o v e r p o w e r e d

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Én mellékletvevő vagyok, mivel a lap nem nekem íródik (bár most a plazmás cikk érdekes volt - viszont a "hangos" írások semmitmondóak, és akkor nagyon udvarias voltam). Éppen ezért, s mert a szerkesztők visszatérően hangsúlyozzák a minőséget, megjegyezném, hogy a Gibson-film csomagolása elég pocsék: közepes minőségű tok, még rosszabb papír, ami ráadásul túl kicsi is, a borító hátoldalán dvdcenteres tacepaó, ez még akkor is barkács jelleget kölcsönöz, ha nem csúszik el, ha viszont igen és kilátszik a ragasztó, akkor felmerül a kérdés, milyen minőséget is kaptam a többezer forintomért?
Ehhez jön még a szinkroncsúszás, a feltűnő rétegváltás, Hunt szerintem rosszul megválasztott magyar hangja ill. a fordító némileg laza stílusa.

Hüha, T-boy eléggé kemény kritikát kaptatok!

Azért a Center védelmében megjegyzem, hogy ha jol tudom, ez a DVD melléklet csont megegyezik a kereskedeli verzióval. A szinkronhangokról meg nehogymár a Magazin tehessen!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem valószínű, hogy átszokok a kiskegyedre!

Nem is tudtam, hogy T-Boy nőnemű! :vazeg:

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

dolgozunk a melleklet nelkuli ujsag problemajanegyreszt, hogy nektek legyen, masreszt mert ha majd egyszer vege lesz ennek a mellekletes magazin oruletnek, a dvdcenter melleklet nelkul is a piacon marad (ha ti is ugy akarjatok es megveszitek majd)

Megvesszük, T-Boy, hát hogyne vennénk meg...

Nem valószínű, hogy átszokok a kiskegyedre!

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Nagyon kiváncsi vagyok a Bergman-cikkre! (is)
system

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Mázlista!

Épp csak hogy...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Mázlista!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

T-Boyék lassan, apránként csepegtetik belén az információkat és mire kijön a lap már nem bírunk magunkkal és rohanunk megvenni! :vazeg:
Jó eséllyel nekem rohannom sem kell!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Következzenek a tartalmi információk:

Nem lesz ez rossz

Fura, hogy mostasnág úgy várom ezt a magazint, mint anno a hőskorban a Házimozimagazint.. Mármint azért fura, hogy így lelkesedni tudok még

T-Boyék lassan, apránként csepegtetik belén az információkat és mire kijön a lap már nem bírunk magunkkal és rohanunk megvenni! :vazeg:

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”