Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

na akkor felrakom már a közben aktualitását vesztett képet ami a lentebbi CD gyűjteményre lett volna reagálás  
ez uszkve 600 db

Szép gyűjtemény! Van mit hallgatnod!

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

.....No ilyenkor mi a helyzet?    :smile47:
- lehet moderacio.. is
- a veletlenszeru uzenet elvsztesnben nem hiszek, ha megis, akkor az vegkepp gaz az egesz szerver uzemeltetesre nezve!

itt nem divet a felesleges moderálás....
már csak azért sem mert nem adunk rá okot
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

na akkor felrakom már a közben aktualitását vesztett képet ami a lentebbi CD gyűjteményre lett volna reagálás  
ez uszkve 600 db

Nem látom a címeket... :vazeg:

soroljam?

...And Oceans - Amgod
2pac - R U Still Down
3lb. Thrill - Vulture
50cent - 50cent
Accept - Metal Heart
.
.
.
.
.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ez uszkve 600 db

Nem látom a címeket...

vtb
V.I.P.
V.I.P.

ez uszkve 600 db

Vendég

Dehogy nem, csak egyediben kell készíteni a berendezést és horizontálisan kell bele pakolni Van hely mert 275 cm a szélte. Lassan készül de majd idővel lesz még fotó.
Persze! Aztán mire a lemezzel átérsz a lejátszóhoz, utána meg beállítod az erősítőt, addigra elfáradsz.

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Dehogy nem, csak egyediben kell készíteni a berendezést és horizontálisan kell bele pakolni Van hely mert 275 cm a szélte. Lassan készül de majd idővel lesz még fotó.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

Vendég

Ugyan a stáció után lett a galiba de isten bizony nem én voltam  
A vászon alja 55 cm-re van a parkettától de ez direkt készült így. Tapasztalatom és a kritikusan szemlélődő ismerőseim szerint is kényelmes így a film nézés. Egy átlag magasságú néző szemmagassága kb. a dekorcsíkhoz esik.

Csak nem fér elé-alá semmi se nagyon

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Ugyan a stáció után lett a galiba de isten bizony nem én voltam

A vászon alja 55 cm-re van a parkettától de ez direkt készült így. Tapasztalatom és a kritikusan szemlélődő ismerőseim szerint is kényelmes így a film nézés. Egy átlag magasságú néző szemmagassága kb. a dekorcsíkhoz esik.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

geoff
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: geoff »

Sajnos valami gond van a fórummotorral. Én az előbb a "házi kedvencek" topicba akartam feltölteni egyszerű VGA képet, kb 60kB. Nem sikerült...  :vazeg: Tegnap este pedig hozzászólások tüntek el. 

Sajna, én is így jártam. Éppen jól kibeszéltük a "falitábládat" ami még nem zöld, és az összes hozzászólás elveszett.
És képet sem tudtam én sem feltenni, pedig akartam, bár nem ide, de ez most mindegy. Valami kompletten rossz. Vagy gyengélkedik. Vagy hibás. Vagy csak szar.

Mar toltheted fel, atmeneti gyengelkedes volt, de mar erosebb mint ujkoraban
geoff

Vendég

Sajnos valami gond van a fórummotorral. Én az előbb a "házi kedvencek" topicba akartam feltölteni egyszerű VGA képet, kb 60kB. Nem sikerült... Tegnap este pedig hozzászólások tüntek el.

Sajna, én is így jártam. Éppen jól kibeszéltük a "falitábládat" ami még nem zöld, és az összes hozzászólás elveszett.
És képet sem tudtam én sem feltenni, pedig akartam, bár nem ide, de ez most mindegy. Valami kompletten rossz. Vagy gyengélkedik. Vagy hibás. Vagy csak szar.
:vazeg:

Lily233

Hozzászólás Szerző: Lily233 »

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Lássuk a medvét, tedd fel most
most sem engedi :vazeg:

- tul nagy esetleg a merete?

mondom, hogy minden kitételnek megfelel!

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Sajnos valami gond van a fórummotorral. Én az előbb a "házi kedvencek" topicba akartam feltölteni egyszerű VGA képet, kb 60kB. Nem sikerült...
Tegnap este pedig hozzászólások tüntek el.

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- tul nagy esetleg a merete?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

nyugi nekem is itt figyel a polcon egy Tesla szallagos magnó
:vazeg: akkor megnyugodtam...

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

hát akkor mégegyszer... 
Tuti kéepket pakolátl fel Imici!! Erősen megdobogtatta a szívem az MK29-- a nosztalgia ugye 

Köszi! :vazeg: Ezek szerint nem vagyok egyedül... Neked is volt?
Néha olyan jóóóó egy kicsit nosztalgiázni. Hiába, öregszem...

Attól féltem, hogy közröhely tárgyává válok ezekkel a cuccokkal. De bíztam benne, hogy akad egy-két nosztalgikus lelkű fórumtárs, aki még nem felejtette el, hogyan kezdtük...

nyugi nekem is itt figyel a polcon egy Tesla szallagos magnó

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

hát akkor mégegyszer... 
Tuti kéepket pakolátl fel Imici!! Erősen megdobogtatta a szívem az MK29-- a nosztalgia ugye

Köszi! :vazeg: Ezek szerint nem vagyok egyedül... Neked is volt?
Néha olyan jóóóó egy kicsit nosztalgiázni. Hiába, öregszem...

Attól féltem, hogy közröhely tárgyává válok ezekkel a cuccokkal. De bíztam benne, hogy akad egy-két nosztalgikus lelkű fórumtárs, aki még nem felejtette el, hogyan kezdtük...

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: mv3 »

vtb
V.I.P.
V.I.P.

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: mv3 »

vtb
V.I.P.
V.I.P.

én pont ebben az időben akartam ide felrakni egy minden kritériumnak megfelelő képet és azt írta, hogy nem jó.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

.....No ilyenkor mi a helyzet?    :smile47:
- lehet moderacio.. is
- a veletlenszeru uzenet elvsztesnben nem hiszek, ha megis, akkor az vegkepp gaz az egesz szerver uzemeltetesre nezve!

A moderáció kizárt, mivelhogy több topicból vesztek el üzenetek, ráadásul semmi moderálni való dolog nem volt benne. Tudom, mert épp itt voltam

ráadásul viszonylag rövid időszakban íródottakról van szó...

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hozzászólás Szerző: Tami »

.....No ilyenkor mi a helyzet? :smile47:
- lehet moderacio.. is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

hát akkor mégegyszer...

És tényleg jó lett a vászon, bár így nézve picit mintha alacsonyan lenne... de ez eprsze lehet, hogy csak a képen látszik így.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”