Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio gyűjtemény képekben :-)
Nálam az év albuma..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Feleségem ezt kapta névnapjára tőlem. Nem mellékes, hogy én is szeretem a CBL-t. A borítékban amiben a kiadó küldte volt egy kis kézzel megírt képeslap amiben írták, hogy remélik jól vagyok és örülök a lemeznek. Lehet sablonszöveg de ilyet még nem láttam máshol eddig. Földobta a napom ez a pár sor.
A francia orgonista, Hubert Wendel szándéka, hogy Willem Mengelberg legtöbb felvételét a lehető legjobb hangminőségben elérhetővé tegye. Lemezei ugyan saját készítésű audio CD-R-ek egyszerű ismertetővel, de a hangminőség valóban az elérhető legjobb. (Hozzáfér az eredeti lakklemezekhez és hangszalagokhoz és azokat nagy gonddal restaurálja és írja át.) Én az elérhető több, mint 30 lemezből 10-et választottam ki a jelenlegi gyűjteményemmel való lehető legkevesebb átfedés érdekében. Felvételek 1931-től 1944-ig.
Wilhelm Furtwängler gyűjtemény, ami folyamatosan növekszik.
EMI "Great Conductors of the Twentieth Century" sorozat
Hans Zimmer...
Bat Man Begins ami - expanded ritka verzió - dupla cd, és Dark Knight dupla LP.
Ma délelőtti bolha piac szerzeményei!Elnézést a rossz minőségért de a fényképező nincs itthon!
Yello - Touch
A ritkábbik fajta kiszerelésben. :kiraly:
2/2. :kiraly:
1600×1000
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
SACD-im:
2/1.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Végre végeztem a lemezek digitalizálásával/borítók szkennelésével...topic adta az ötletet, hogy csináljak egy képet a P lemezekről mielőtt lezárom a dobozt.
Háth neked aztán jutott a Prince-ből rendesen! :kiraly:
- b_t
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
Végre végeztem a lemezek digitalizálásával/borítók szkennelésével...topic adta az ötletet, hogy csináljak egy képet a P lemezekről mielőtt lezárom a dobozt.
http://carbon4copy.blogspot.com/
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6192
Ez kedden érkezett...
Szuper anyag!
Én így hallgatom.
Nekem még egy jó darabig marad a cd pörgető,de azon sem szól rosszul...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ez kedden érkezett...
Szuper anyag!
Én így hallgatom.
Majd én is be akarom szerezni, de a dedikált változat kéne, azt meg nem lehet helyben kapni.
Elintézem neked, kivel dedikáltassam??
Amit én happoltam, az hammerworld válogatás lemezzel volt egyben 1.990.- HUF :kiraly:
Csak mert rendelni lehet dedikált változatot is ám!
Majd én is be akarom szerezni, de a dedikált változat kéne, azt meg nem lehet helyben kapni.
Elintézem neked, kivel dedikáltassam??
Amit én happoltam, az hammerworld válogatás lemezzel volt egyben 1.990.- HUF :kiraly:
Bloody Roots
A listádról választottam, belehallgattam és nálam maradt.. :kiraly: Kifejezetten jók a dalszövegek is..
Örülök, hogy "segíthettem" Majd én is be akarom szerezni, de a dedikált változat kéne, azt meg nem lehet helyben kapni.
Bloody Roots
A listádról választottam, belehallgattam és nálam maradt.. :kiraly: Kifejezetten jók a dalszövegek is..
A mai termés... :kiraly:
Bloody Roots
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6192
Ez kedden érkezett...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
2/1
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline