Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangelnyelő eszközök zenehallgató szobákba

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1085

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Így néz ki....

Ez a dolog létezik még?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

cotag
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Hozzászólás Szerző: cotag »

Sziasztok, van esetleg valaki itt Győrből vagy környékéről, aki rendelkezik sarokba állítható mélyhang elnyelő hengerrel vagy bármi más basszuscsapdával? Valahogy jó lenne egyet itthon kipróbálni, hogy orvosolná-e a problémámat. Köszönöm.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 514

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Bocsánat!Adjuk vissza a teret a hangelnyelőknek.

:kiraly:
Jogos, Én vittem más irányba a beszélgetést!
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, lyra, simaudio, lamm, jbl k2, nakamichi, levinson, dcs, furman, progressive audio, analysis plus, kimber, refine audio

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bocsánat!
Adjuk vissza a teret a hangelnyelőknek.

Vendég

azt hiszem, hogy pont a Westlake (illetve az ATC, a PMC, és talán a Meyer) még mindig használja azt az opciót a nagy aktív modelljeinél, hogy külső erősítőt használnak, különösen ahol kérdéses a komoly fűtés az erősítés magas szintjénél.
Más gyártók, pl. a Genelec komolyabb modelleinél is különállóak az elektronikák.

Az angol Quested 3 és 4 utas aktív studió monitorai is különálló erősítőket és keresztváltót használnak és a kisebb 2 utas monitorai mellé ajánlott szubokhoz is külső keresztváltóval egybeépített erősítőket használnak.

Ha már aktív meg külön erősítő, aktív váltó, akkor nem kell messzire mennem, mert a Linn összes hangfala alkalmas aktív meghajtásra. A hangfal specifikus aktív váltókat egyszerűen be lehet helyezni a Linn erősítőkbe, amik ezáltal alkalmassá válnak a hangfalak aktív meghajtására. A képen egy 5 csatornás C5100 (Majik 5100) erősítő belseje a behelyezett aktív kártyákkal.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4446

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

azt hiszem, hogy pont a Westlake (illetve az ATC, a PMC, és talán a Meyer) még mindig használja azt az opciót a nagy aktív modelljeinél, hogy külső erősítőt használnak, különösen ahol kérdéses a komoly fűtés az erősítés magas szintjénél.
Más gyártók, pl. a Genelec komolyabb modelleinél is különállóak az elektronikák.

Az angol Quested 3 és 4 utas aktív studió monitorai is különálló erősítőket és keresztváltót használnak és a kisebb 2 utas monitorai mellé ajánlott szubokhoz is külső keresztváltóval egybeépített erősítőket használnak.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.

az meglehet, hiányosak az ismereteim (~ nulla) a Genelec-el kapcsolatban!
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, lyra, simaudio, lamm, jbl k2, nakamichi, levinson, dcs, furman, progressive audio, analysis plus, kimber, refine audio

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11489
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Az Altmannok továbbra is a kedvenceim, megvannak és használom is őket például a Danley SH100B, SH100 8 inches koax hangszórós hangfalaival vagy a fiam 15 inches Hawthorne koax hangszórós hangfalával.  :kiraly:

Mivel ez a topic elsősorban a zenehallgató szobákról szól,írhatnál pár sort,hogy te miket alkalmazol a jobb hang elérése érdekében.
Írj már pár gondolatot azokról a "hangvillákról",amik a sarkokban vannak,hogy mi a szerepük.

A lényeget pár hsz-szel korábban már leírtam:

"...Az ablak előtt középen pedig az Acoustic Revive trükkös diffúzor panelje látható, de vannak további Acoustic Revive kisebb panelek a fűtőtest környékén, vagy például a földközeli konnektorok takarására is, és a képen nem látszik, mert éppen kölcsönben van, de használok egyfajta állóhullám csapdát is hangfal állvány és a Mana állványok közötti részen. A hangfal állvány tüskéi alatt pedig egy Audio Replas kompozit anyagú alátét van. Ezek és az erősen korlátozott diszperziójú hangfalak hatására az amúgy meglehetősen visszhangos szoba egészen tűrhető megszólalást biztosít..."  
A pontos eszközök az alábbiak.

http://www.acoustic-revive.com/english/ ... l3_01.html

http://www.acoustic-revive.com/english/ws1/ws1_01.html

A Hallograph-ról majd írok később, most némi anyák napozás következik

Addig is meg lehet nézni, hallgatni, hogyan szólnak otthon hangosító dobozok a Hallographokkal a háttérben

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Hozzászólás Szerző: AVX »

Az Altmannok továbbra is a kedvenceim, megvannak és használom is őket például a Danley SH100B, SH100 8 inches koax hangszórós hangfalaival vagy a fiam 15 inches Hawthorne koax hangszórós hangfalával. :kiraly:

Mivel ez a topic elsősorban a zenehallgató szobákról szól,írhatnál pár sort,hogy te miket alkalmazol a jobb hang elérése érdekében.
Írj már pár gondolatot azokról a "hangvillákról",amik a sarkokban vannak,hogy mi a szerepük.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

"A Hallographok funkciója, az, hogy az átlagosnál sokkal, sokkal kevesebb, de mégis létező, a dobozról hátrafelé elinduló hanghullámokat, lehetőleg minél kevésbé engedje a sarokba és visszaverje, szétszórja a szoba ablak előtti részében (illetve kis részben elnyelje)." 
Ne haragudj, ez nekem akusztikailag sok(k).
Kis összfelület, ami egyáltalán nem hangelnyelő anyagból van. A diffúziós képessége is a kis felület miatt nem jelentős, főleg nem mélyhang tartományban.
Én elhiszem, sőt egyszer meg is győződtem róla, hogy jótékony hatással van az ÉRZÉKELT hangminőségre.
De úgy gondolom, hogy akusztikai mérésekkel ezt nem tudja igazolni a gyártó sem.
Ez a cucc másképp működik
Tudom, nem fontos, csak a HANGZÁS, de akkor ne keverjük bele a teremakusztikát, mert igenis megtévesztő lehet sokak számára

Nem írtam mély hangról egyáltalán, nem tudom hogyan jön ez ide. :kiraly:

Nyilvánvaló, hogy a Hallograph használhatósága a mély tartományban erősen korlátozott és én sem ezért használom.

Semmilyen, kifejezetten a mélyekkel foglalkozó akusztikai eszköz nincs a lakásban, hacsak a hangfal állvány tüskéi alatt lévő kompozit alátétet ide nem sorolom.

Vendég

Olvastam és írtam már sokféle jelzőt a Danley dobozokra, de a "lomha" még nem szerepelt sehol sem.
A 10m-t már nem szúrtam ki. :kiraly:

NJ_
V.I.P.
V.I.P.

A képen csak a hifi szériájuk egy darabja látható.A pro monitoraik még durvábbak.

Westlake pro SM-1.
Egy kis csöppség.

azt hiszem, hogy pont a Westlake (illetve az ATC, a PMC, és talán a Meyer) még mindig használja azt az opciót a nagy aktív modelljeinél, hogy külső erősítőt használnak, különösen ahol kérdéses a komoly fűtés az erősítés magas szintjénél. az erősítők elhelyezésekor egy hangsugárzó dobozban, határozottan felmerülnek kiegészítő design megfontolások és korlátozások. semmi csövekhez hasonló ’mikrofónia’, csak néhány kondenzátor és néhány pot használatos – és az olcsóbb felület (fel)szerelő komponensek használata is kérdéses lehet. természetesen az elektronika repülőgépekben, autókban és számtalan más környezetben komoly rezgéssel vagy hővel működik, de valószínűleg ez a legnehezebb ’üzemi’ környezet. véleményem szerint az erősítő számára a legideálisabb hely nem a hangsugárzó kabinetben van. többféle aktív modellt teszteltem amelyek nagyon jól szóltak. de ez a erősítő elhelyezés a hangsugárzóban egy potenciális (rendszer) gyengeség. külső keresztváltók bizonyítják, hogy jobban szól(hat)nak, mint ugyanaz a konstrukció a hangdobozokban (fel)szerelve; ez igaz a kabinetekben elhelyezett magasabb feszültség erősítőkkel. subwoofer-ek esetén Ok, de számomra semmi több. valószínűleg tanácsos lehet olyan gyártók mellett kitartani, amelyek legalább 10 éven keresztül aktív designt használtak, - ahogy lehet, hogy a konstrukció korlátozásokkal kapcsolatban egy nehéz (üzemi) környezetben nem számítanak arra, hogy azok hatásai azonnal megmutatkozzanak, csak kiterjesztett intervallumú használaton keresztül.

„The SM-1 offers the user a choice of powering their system in a bi-amp or passive tri or quad amp set-up with the MRX-2, 2-way active crossover, a quad-amp or passive pent or sext amp set-up with the SM-1X, 4-way active crossover or fully active pent-amp set-up with both the SM-1X and MRX-2 being used.”

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5353

Hozzászólás Szerző: fülelek »

"A Hallographok funkciója, az, hogy az átlagosnál sokkal, sokkal kevesebb, de mégis létező, a dobozról hátrafelé elinduló hanghullámokat, lehetőleg minél kevésbé engedje a sarokba és visszaverje, szétszórja a szoba ablak előtti részében (illetve kis részben elnyelje)."

Ne haragudj, ez nekem akusztikailag sok(k).
Kis összfelület, ami egyáltalán nem hangelnyelő anyagból van. A diffúziós képessége is a kis felület miatt nem jelentős, főleg nem mélyhang tartományban.
Én elhiszem, sőt egyszer meg is győződtem róla, hogy jótékony hatással van az ÉRZÉKELT hangminőségre.
De úgy gondolom, hogy akusztikai mérésekkel ezt nem tudja igazolni a gyártó sem.
Ez a cucc másképp működik
Tudom, nem fontos, csak a HANGZÁS, de akkor ne keverjük bele a teremakusztikát, mert igenis megtévesztő lehet sokak számára

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Egyszer még lesznek ilyen kék izéim biztosan, semmi nem szólt még úgy otthon, mint ezek a kék színűek.
Feri,

Nem akarlak megbántani, de nálad kéthavonta semmi nem szól úgy, mint előtte.
Mindig pont az az aktuális csoda, amit éppen népszerűsíteni akarsz üzleti érdekeltségből.
Imádom ezt a lelkesedésedet, de olykor egy héten belül két egymásnak szöges ellentettjéért képes vagy lelkesedni ily nagy hévvel.
Egyszer a pár wattos altmann deszkalapokért, majd a pár ezer wattos PA eszközökért, most meg az MSB cuccokért. Három teljesen más világ, de ugyanaz a kincstári lelkesedés.
Nem érzed néha azt, hogy ez kezd egy kissé hiteltelenné válni?
Ha valakinek van egy határozott és hiteles elképzelése a zenei hangreprodukáló eszközökről, akkor az nem csapong ily esztelenül egyik végletből a másikba akár egy héten belül is.
Számomra az teszi ezt a lelkesedésedet hiteltelenné, hogy mindig az éppen aktuális eladandó cuccokért rajongasz ily hévvel. ha azok legalább köszönő viszonyban lennének egymással, de még csak nem is azonos ligában fociznak.

Mindegy, ez a te lelkiismeretedre tartozik.
Nekem nem tartozol elszámolni ezzel, csak számomra ez egy kissé idegen magatartás.
Az én értékrendembe az ilyen kaméleon színváltozás nem fér bele. A tiedbe ezek szerint igen. Akik pedig erre fogékonyak, áldásom rájuk.

Hg

Ezerszer leírtam már, de leírom ezeregyedszer is.

Szeretem megismerni, amit árulunk.

Ehhez pedig nem elég a brosúra, mérés vagy külföldi fórumozók véleménye vagy a szomszédos hifi guru súgása. Sőt, mint ahogy már szintén számtalanszor leírtam, nem lehet pár óra vagy pár nap alatt sem megérteni egyes eszközök rendszerbe illeszthetőségét, csak úgy, ha hazaviszem és együttélek vele, sokféle zenével és napszakban, kiegészítőkkel használom. Jó hangot és élvezetes zenei reprodukciót igen sokféleképpen el lehet érni, nem hiszek a csak a csövek (félvezetők), csak a tömör (sodrott, réz, ezüst, stb) kábelek, csak a pár watt vagy csak az ezer watt és még számos egyéb sztereotípia által biztosított két dimenziós hifi világképben. Bizony egy jól összeállított rendszerben igen könnyen lehet lelkesedni egy pár wattos triódás erősítőt használó rendszerért, meg az ezer wattos erősítőhöz optimalizáltért is. Ha valaki ismeri a saját izlését, akkor az a meglepő tapasztalat érheti, hogy a különböző technológiájú és topológiájú komponensekből is meglehetősen hasonlóan szóló rendszereket tud összeállítani, amiket mind élvezettel tud hallgatni, sokszor akár elsőre nem is igazán összeillőnek látszó (vagy gondolt) dolgokból vagy helyzetekben is.

Amikor valamit hazaviszek, nem csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogy működik az éppen ott lévő kiegészítőkkel, vagy miben különbözik egy másik hasonló eszköztől, sőt kifejezetten nem érdekel melyik a "jobb" (nem keresem a "tesztgyőztest"), hanem az izgat, hogy hogyan lehet kihozni belőle a maximumot - az én ízlésem szerint. Ehhez pedig idő és türelem, sok próbálkozás kell. Meg egy kis tapasztalat és néha ötlet is. Természetesen fontos az is, hogy azok, akiket ez érdekel, tudjanak arról, hogy milyen újdonságaink vannak vagy azokkal milyenek a tapasztalataink. Cégünk pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy folyamatosan vannak újdonságai még a nehéz időkben is, mint például az említett MSB Technology.

Az Altmannok továbbra is a kedvenceim, megvannak és használom is őket például a Danley SH100B, SH100 8 inches koax hangszórós hangfalaival vagy a fiam 15 inches Hawthorne koax hangszórós hangfalával. :kiraly:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

nagy segítség volt az 50x50 fokos igen kontrollált diszperzió, pedig a plafon alá fel sem tudtuk fogni, ahol ideális lett volna
és szigorúan 60x60 a diszperzió

Most akkor mennyi az annyi?

Különben tök mindegy. Csak azt nem értem, ha ilyen "szigorúan X x X a diszperziójuk", akkor mi a túrónak mögéjük bebiggyeszteni egy Shakti Hallograph-ot?
Jót mutat, az tény, meg sokat is el lehet értük kérni. De mi a funkciójuk egy irányított karakterisztikájú hangfal esetében?

Hg

Gáborom,

csak szólok, hogy az egyik hangfal az SH60 (ez ment a Gyulai Várszínházba), ami, mint a neve is mutatja, 60x60 fokos, a másik, amin a nagy fehér Danley Soundlabs felirat látható, pedig az SH50, ami pedig, amint a neve szintén mutatja, 50x50 fokos és például ezt használtuk a tavaly nyári Wynton Marsalis koncerten is, négyes fürtökbe rendezve . :kiraly:

A Hallographok funkciója, az, hogy az átlagosnál sokkal, sokkal kevesebb, de mégis létező, a dobozról hátrafelé elinduló hanghullámokat, lehetőleg minél kevésbé engedje a sarokba és visszaverje, szétszórja a szoba ablak előtti részében (illetve kis részben elnyelje). Az ablak előtt középen pedig az Acoustic Revive trükkös diffúzor panelje látható, de vannak további Acoustic Revive kisebb panelek a fűtőtest környékén, vagy például a földközeli konnektorok takarására is, és a képen nem látszik, mert éppen kölcsönben van, de használok egyfajta állóhullám csapdát is hangfal állvány és a Mana állványok közötti részen. A hangfal állvány tüskéi alatt pedig egy Audio Replas kompozit anyagú alátét van. Ezek és az erősen korlátozott diszperziójú hangfalak hatására az amúgy meglehetősen visszhangos szoba egészen tűrhető megszólalást biztosít és a böhöm nagy hangfalak, meg vastag állvány ellenére is a hangfalak egyszerűen eltűnnek a hangképből, csak a hangot hagyva maguk után. Így a reprodukciónak nem a hifi értelemben vett tere, hanem inkább az élő előadást idéző atmoszférája van. Na meg olyan dinamikája, ritmikai tartása, amit hifi doboztól igen ritkán hall az ember. Mindezekkel együtt persze kell egyfajta elvetemültség hangosító dobozokat hazavinni, elismerem, de akik az élő feelinget keresik, azok nagyon kevés hasonló dobozt fognak találni a hifi dobozok között.

Vendég

A képen csak a hifi szériájuk egy darabja látható.A pro monitoraik még durvábbak.

Westlake pro SM-1.
Egy kis csöppség.

Vendég

egy kis technika:a jbl 4430/4435 stúdió monitorok egy olyan visszhangzó mezőt hoznak létre, amelynek lényegében hasonló (hang)színkép (spectral) egyensúlya van, mint az első-érkező hangnak. akár az mbl-ek esetén...

véleményem szerint a jbl 4430/4435 modellek egy rendkívül életképes koncepció termékei, és bár ez a design több mint 25 éves, akusztikailag és pszichoakusztikailag még mindig haladóbb, mint a legtöbb hangsugárzó a piacon. a téma iránt alaposabban érdeklődőknek feltétel nélkül ajánlom figyelmébe a hangsugárzó tervezőinek egy (kitűnő) dolgozatát:

David Smith, D. B. Keele, Jr., John Eargle
James B. Lansing Sound, Inc., Northridge, CA 91329, USA

Improvements in Monitor Loudspeaker Systems
J. Audio Eng. Soc., Vol. 31, No. 6, 1983 June

http://www.pispeakers.com/AES_v31_n6_p408.pdf

Hát igen.

Ennek a technológiának a csúcsa a Westlake Audio hangfalai.

De ki használ ma már 12"-os mélyközépsugárzótvrajtruk kívül?
Mikor a 8"-os woofer is lassak ritkaság számba megy már.

Nekik a 12" csak mélyközép. A mély 2 db 18"-os driver.

Igaz ennek ára is van - nem is kevés.

A képen csak a hifi szériájuk egy darabja látható.
A pro monitoraik még durvábbak.

Vendég

nagy segítség volt az 50x50 fokos igen kontrollált diszperzió, pedig a plafon alá fel sem tudtuk fogni, ahol ideális lett volna

és szigorúan 60x60 a diszperzió

Most akkor mennyi az annyi?

Különben tök mindegy. Csak azt nem értem, ha ilyen "szigorúan X x X a diszperziójuk", akkor mi a túrónak mögéjük bebiggyeszteni egy Shakti Hallograph-ot?
Jót mutat, az tény, meg sokat is el lehet értük kérni. De mi a funkciójuk egy irányított karakterisztikájú hangfal esetében?

Hg

Vendég

Egyszer még lesznek ilyen kék izéim biztosan, semmi nem szólt még úgy otthon, mint ezek a kék színűek.
Feri,

Nem akarlak megbántani, de nálad kéthavonta semmi nem szól úgy, mint előtte.
Mindig pont az az aktuális csoda, amit éppen népszerűsíteni akarsz üzleti érdekeltségből.
Imádom ezt a lelkesedésedet, de olykor egy héten belül két egymásnak szöges ellentettjéért képes vagy lelkesedni ily nagy hévvel.
Egyszer a pár wattos altmann deszkalapokért, majd a pár ezer wattos PA eszközökért, most meg az MSB cuccokért. Három teljesen más világ, de ugyanaz a kincstári lelkesedés.
Nem érzed néha azt, hogy ez kezd egy kissé hiteltelenné válni?
Ha valakinek van egy határozott és hiteles elképzelése a zenei hangreprodukáló eszközökről, akkor az nem csapong ily esztelenül egyik végletből a másikba akár egy héten belül is.
Számomra az teszi ezt a lelkesedésedet hiteltelenné, hogy mindig az éppen aktuális eladandó cuccokért rajongasz ily hévvel. ha azok legalább köszönő viszonyban lennének egymással, de még csak nem is azonos ligában fociznak.

Mindegy, ez a te lelkiismeretedre tartozik.
Nekem nem tartozol elszámolni ezzel, csak számomra ez egy kissé idegen magatartás.
Az én értékrendembe az ilyen kaméleon színváltozás nem fér bele. A tiedbe ezek szerint igen. Akik pedig erre fogékonyak, áldásom rájuk.

Hg

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11489
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

100 dB/10m/28,3V az érzékenységük
Ennyire lomhák, vagy csak ennyire nagy az impedanciájuk? :kiraly:

Olvastam és írtam már sokféle jelzőt a Danley dobozokra, de a "lomha" még nem szerepelt sehol sem.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Az enyémet még szabadtéren mérték anno, 10m-ről, 28,3 V-tal

A mostaniak specifikációját már az elterjedtebb módon, 2,83V-tal és 1m-ről adják, meg, persze 100 dB az érzékenység így is. Max hangnyomás 133 dB, és 50 Hz-18 kHz között van +/- 3 dB-en belül a frekvenciamenet, már, ha bárkit is érdekelnének a számok. A legfontosabb persze nem is, ez hanem az a koherencia és fázishelyesség, ahogy a 3 útvonal megjelenik a tölcsér szájnyílásának síkjában.

Két napja ezekkel (plusz egy pár szub) hangosítottuk a Benkó Dixieland Bandet a Columbus hajón és az egyik rendező kissé későn érkező barátnője (szintén zenész, énekesnő) megvolt győződve ahogy közeledett a Duna parton a hajó felé, hogy hangosítás nélküli élő zenét hall

A csupa oldalüveg, hosszú hajótest alakú nézőtér komolyabb akusztikai probléma nélküli hangosításában igen nagy segítség volt az 50x50 fokos igen kontrollált diszperzió, pedig a plafon alá fel sem tudtuk fogni, ahol ideális lett volna az elhelyezés, csak zöldséges dobozokból épített toronyszerű tartóra

Még egy kis off: 3 nappal ezelőtt ugyanitt Tóth Evelin ( az Ektar nevű zenekar révén is ismerhető) lemezbemutató koncertje volt (azt is mi hangosítottuk). Ha valakinek módja lesz meghallgatni valahol és megvenni a cd-jét, tegye meg. Abszolút világszinvonal, több zenei dimenzióban és földrészeket áthidalva megszólaló zene, kiváló zenészekkel és erősen szuggesztív, komoly szexuális kisugárzással bíró és előadó énekesnővel. Igen nagy élmény volt.

Vendég

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Köszi a választ! Szerencsés vagy, hogy annyi minden csemegét kipróbálhatsz otthon! :kiraly:
Sokszor tényleg érdekes, izgalmas dolgokat tapasztal meg az ember, különösen ha hajlamos szembemenni a szokásokkal, sztereotípiákkal és van benne kisérletező kedv.

Persze ehhez szükséges a végtelen toleráns család és szomszédok is. Az ilyen hangfalakkal nem egyszerű a hangerőt átlagos lakószobai szinten tartani. Néha fel is gyülnek a cuccok jelentős rendetlenséget okozva, mint a képen alább is olyan jó két hete, amikor a kék színű elektronikákat próbálgattuk a gyártóval. Egyszer még lesznek ilyen kék izéim biztosan, semmi nem szólt még úgy otthon, mint ezek a kék színűek.

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1674

Hozzászólás Szerző: viri »

Köszi a választ! Szerencsés vagy, hogy annyi minden csemegét kipróbálhatsz otthon! :kiraly:
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”