Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Hosszas töprengés és pénzgyűjtés után jelentem megrendeltem a lemezjátszómat.
Végül a NAD533 lett a befutó.
Ha minden igaz csütörtökön meg is lesz.
Gratulálok, hozzá! Írj róla beszámolót!
Lemezjátszó
Hosszas töprengés és pénzgyűjtés után jelentem megrendeltem a lemezjátszómat.
Végül a NAD533 lett a befutó.
Ha minden igaz csütörtökön meg is lesz.
Lemezjátszó
elgondolkoztattál, h. lehet inkább egy új denon-t kéne venni
Itt bővebb infót találsz a Denonról!
Lemezjátszó
köszi az oldalt!OFF:
az 1986-os Pio cd lejátszó se rossz, ami olvas írott cd-t...
Off
Micsoda nagy dolog volt, amikor az ismeretségben megjelent az első cd író. Öreg vagyok. :vazeg:
Lemezjátszó
köszi az oldalt!
OFF:
az 1986-os Pio cd lejátszó se rossz, ami olvas írott cd-t...
system
Lemezjátszó
elgondolkoztattál, h. lehet inkább egy új denon-t kéne venni
Más forumokon olvastam, hogy vannak hifi-boltok ahol foglalkoznak lemez tisztításával (Bp.). Valaki csináltatott már ilyet? tapasztalatok?
Házilag érdemes a tisztításnak nekilátni?
OFF:
használt boltban olyan gyönyörő UHER erősítőt láttam!!!
alig lehet fiatalabb nálam....
meg néhány régi Marantz-ot
system
Lemezjátszó
nos ez tetszik
Jó izlésed van. Ezt ugyan éppen nem ösmerem, de a revoxról eddig csak jót hallottam.
Itten
http://invitel.hu/malamut/keszlet.htm
is felbukkan néha pár érdekes cucc.
Most éppen van használt nad lp is. Meg sok más egyéb. Nekem a PIONEER M-6500 music center a kedvencem.
Lemezjátszó
Köszi cosmo!én kb. 1990-ig egy a képen láthatóhoz hasonlót használtam,
karnélküli azt hiszem "linear tracking" fajtát, nos abban hátul ki/be lehetett kapcsolni az előerősítőt, de anélkül ment be egy phono-ba.
Lehet, hogy anyagi okok miatt akkor várnom kell
Az én Denonomban is ki lehet kapcsolni az előerősítőt. Én nem akartam komolyabbat a denonomnál (30.000 Ft.), főleg, hogy 25 lemezem van. Erre tökéletesen elég, és elég szép hangja van!
Lemezjátszó
Köszi cosmo!
én kb. 1990-ig egy a képen láthatóhoz hasonlót használtam,
karnélküli azt hiszem "linear tracking" fajtát, nos abban hátul ki/be lehetett kapcsolni az előerősítőt, de anélkül ment be egy phono-ba.
Lehet, hogy anyagi okok miatt akkor várnom kell
system
Lemezjátszó
Ha az angol nem akadály, akkor
köszi, az angol a legjobb, német elmegy, francia ne legyen.
ha jól gondolom nekem csak olyan jó, amiben van már előerősítő, ugye.
és gondolom a mostaniak mind tudják, hogy ők rakják rá a tűt, nem
én remegő ujjakkal
Előerősítő (kell, mert nem hiszem, hogy a musiccenteredben van phono bemenet), ha nincs benne az sem baj, mert a NAD csinál ilyet. Olyan 20.000 Ft. körüli az ára! Katt ide.
Az én alap Denonom is rárakja magától a tűt, viszont csak az eljér, ha a lemez en máshová szeretném tenni, akkor bénázni kell a kezemmel. Vannak olyan lemezjátszók, amikben egy kis karral meg lehet emelni a fejet és ott letten, ahol akarod.
Lemezjátszó
Ha az angol nem akadály, akkor
köszi, az angol a legjobb, német elmegy, francia ne legyen.
ha jól gondolom nekem csak olyan jó, amiben van már előerősítő, ugye.
és gondolom a mostaniak mind tudják, hogy ők rakják rá a tűt, nem
én remegő ujjakkal
system
Lemezjátszó
Kedves LP szakértők!
tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol teszteket, összehasonlításokat lehet olvasni lemezjászókról.
Elsősorban nem a high-end készülékekre gondolok, hanem affélékre amiket mostanság 10-15-20 ezer forintokért árulnak használtan. Leginkább a dicsért nad-okat látom, de feltűnnek az "ismert" gyártók különféle termékei. Ahogy olvasgattam itt és másutt a hangszedő a legfontosabb. Ilyeneket hol árulnak Mo-on (alábbi emlegetett helyeken túl)? Hogy tudom megállapítani egy használt készüléken, hogy mennyire agyonhasznált?
cél: LP-kről biztonsági cd másolat készitése (digitalizálás), illetve élvezkedés csak úgy. utóbbi inkább később, mert először csak egy musiccenterre lesz kötve, aztán egyszer, ha Allah is úgy akarja, lesz erősitőm is rendes.
a többi kérdést majd sorjában még
előre is kösz, aki rám pazarolja idejét
Ha az angol nem akadály, akkor itt elég sok lejátszóról írnak, de NAD-ok közül csak sajnos egy van
Lemezjátszó
Kedves LP szakértők!
tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol teszteket, összehasonlításokat lehet olvasni lemezjászókról.
Elsősorban nem a high-end készülékekre gondolok, hanem affélékre amiket mostanság 10-15-20 ezer forintokért árulnak használtan. Leginkább a dicsért nad-okat látom, de feltűnnek az "ismert" gyártók különféle termékei. Ahogy olvasgattam itt és másutt a hangszedő a legfontosabb. Ilyeneket hol árulnak Mo-on (alábbi emlegetett helyeken túl)? Hogy tudom megállapítani egy használt készüléken, hogy mennyire agyonhasznált?
cél: LP-kről biztonsági cd másolat készitése (digitalizálás), illetve élvezkedés csak úgy. utóbbi inkább később, mert először csak egy musiccenterre lesz kötve, aztán egyszer, ha Allah is úgy akarja, lesz erősitőm is rendes.
a többi kérdést majd sorjában még
előre is kösz, aki rám pazarolja idejét
system
Lemezjátszó
Még annyit, hogy demo-ra érdemes elôbb bejelentkezni, mert addigra összeszerelik a kívánt motyót (jobb esetben még azt is megkérdezik, hogy milyen egyéb komponensekkel szeretnéd meghallgatni a lemezjátszót)
Kultúrált hely. Most már pláne kiváncsi vagyok.
Lemezjátszó
Még annyit, hogy demo-ra érdemes elôbb bejelentkezni, mert addigra összeszerelik a kívánt motyót (jobb esetben még azt is megkérdezik, hogy milyen egyéb komponensekkel szeretnéd meghallgatni a lemezjátszót)
Lemezjátszó
Szívesen Egyébként kifejezetten "hifibarát" hangulatú hely!
Arra gondolsz, hogy nem a féltartóstej és a látványpékség között van a hallgatósdi ? :vazeg:
Szerintem is arra gondol, meg az eladó is ért hozzá, nem neked kell elmagyarázni, hogy mi miért van a készüléken.
Teccik
Lemezjátszó
Arra gondolsz, hogy nem a féltartóstej és a látványpékség között van a hallgatósdi ?
Szerintem is arra gondol, meg az eladó is ért hozzá, nem neked kell elmagyarázni, hogy mi miért van a készüléken. :vazeg:
Lemezjátszó
Arra gondolok, hogy szívesen látják akkor is az embert, ha nem vásárol azon nyomban hanyatt homlok.
Lemezjátszó
Arra gondolsz, hogy nem a féltartóstej és a látványpékség között van a hallgatósdi ?
Lemezjátszó
Lemezjátszó
vagy pl a Pro-Ject is egészen elfogadható áron gyárt nagyon jó futómu˝veket
Tucc esetleg helyet Pesten, ahol meg lehetne hallgatni?
A használttól mindig fázom egy kicsit, volt pár rossz tapasztalatom. Azért egy kis nézelo˝dést megér. Körülnézek.
Akusztika Hifibolt a Dob utcában. Elérhetôségüket megtalálod a www.hifibolt.hu címen
Köszönöm.
Lemezjátszó
vagy pl a Pro-Ject is egészen elfogadható áron gyárt nagyon jó futómu˝veket
A használttól mindig fázom egy kicsit, volt pár rossz tapasztalatom. Azért egy kis nézelo˝dést megér. Körülnézek.
Akusztika Hifibolt a Dob utcában. Elérhetôségüket megtalálod a www.hifibolt.hu címen
Lemezjátszó
vagy pl a Pro-Ject is egészen elfogadható áron gyárt nagyon jó futóműveket
A használttól mindig fázom egy kicsit, volt pár rossz tapasztalatom. Azért egy kis nézelődést megér. Körülnézek.