Hebegebe & Vernell De Long - I Go Now (2006)
youtu.be/xmCiYeakK98
Nav Awaaz & Sean Dimitrie Remix (2006), nagyon nagy kedvenc!
youtu.be/_6WDcJqtTXo
Sikerült szert tennem egy fekete korongjára
Ja már megtaláltam én is az antennásokat isGTomi írta: ↑2025.02.18., kedd 13:28My Little Garden (...) , Future of the Past , Homelisteing is (...) remasterben , Staub, és ADSR remixed fent van Tidalenvlaca írta: ↑2025.02.18., kedd 11:00Köszi, nem ismertem, de tényleg jók.(A Virtual Vices I-VI albumok Pete Namlook-al, fent vannak apple music-on.)severance írta: ↑2025.02.18., kedd 09:40Wolfram DER Spyra egy olyan, kevésbé ismert német instrumentális zeneszerző és előadóművész, akinek a zenéit teljes joggal oda lehet tenni Vangelis, Jean-Michel Jarre, a Tangerine Dream, és a Kraftwerk számai mellé.
Az alábbi albumai a személyes kedvenceim közé tartoznak: bocs, hogy nem linkelek be semmit, de a CD-k gyakorlatilag beszerezhetetlenek, a streamer szolgáltatóknál se vagyok benne biztos, hogy fellelhető, de a rutrackeren még ott figyelnek.
1995 - Homelistenings is killing clubs
1997 - Future of the Past
1997 - Phonehead
1998 - Sferics
1999 - Etherlands
2002 - Invisible Fields
2006 - Orphan Waves
spyra.jpg![]()
My Little Garden (...) , Future of the Past , Homelisteing is (...) remasterben , Staub, és ADSR remixed fent van Tidalenvlaca írta: ↑2025.02.18., kedd 11:00Köszi, nem ismertem, de tényleg jók.(A Virtual Vices I-VI albumok Pete Namlook-al, fent vannak apple music-on.)severance írta: ↑2025.02.18., kedd 09:40Wolfram DER Spyra egy olyan, kevésbé ismert német instrumentális zeneszerző és előadóművész, akinek a zenéit teljes joggal oda lehet tenni Vangelis, Jean-Michel Jarre, a Tangerine Dream, és a Kraftwerk számai mellé.
Az alábbi albumai a személyes kedvenceim közé tartoznak: bocs, hogy nem linkelek be semmit, de a CD-k gyakorlatilag beszerezhetetlenek, a streamer szolgáltatóknál se vagyok benne biztos, hogy fellelhető, de a rutrackeren még ott figyelnek.
1997 - Phonehead
1998 - Sferics
1999 - Etherlands
2002 - Invisible Fields
2006 - Orphan Waves
spyra.jpg![]()
Köszi, nem ismertem, de tényleg jók.(A Virtual Vices I-VI albumok Pete Namlook-al, fent vannak apple music-on.)severance írta: ↑2025.02.18., kedd 09:40Wolfram DER Spyra egy olyan, kevésbé ismert német instrumentális zeneszerző és előadóművész, akinek a zenéit teljes joggal oda lehet tenni Vangelis, Jean-Michel Jarre, a Tangerine Dream, és a Kraftwerk számai mellé.
1997 - Phonehead
1998 - Sferics
1999 - Etherlands
2002 - Invisible Fields
2006 - Orphan Waves
spyra.jpg