Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
Na igen!
A Vinilcenter oldalán találtam : U2 - Rattle and hum : 12790 Ft
Azé' ez egy kicsit rablás!
http://www.vinilcenter.hu/2/poprock_s.html#uu
Vinyl - amit hallgatunk
Én Kaposváron szoktam rendelni Vinillemezeket amerikánusbol elég normális áron van.CD Box Kft.
Milyen a kínálatuk?
Esetleg van valami lista, ilyesmi?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Vinyl - amit hallgatunk
A juno az egy jó oldal, de ott van a djshop.hu -is
én az undergroundrecordsból vettem régebben, de drága lett 2690/db
most a black hole-ból rendelek 2390ért, szinte mindent meg tudnak szerezni és nem csak technot hanem mondjuk vocal house-t és mindent, amit kiadtak!
jó fej eladó és korrekt, nem is kicsit!!
ott van még a dj service is.
indai meg a többi között sokan tudnak különbséget tenni, én mindenféléből találkoztam kakibbal, szóval ki kell fogni.
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Vinyl - amit hallgatunk
Én Kaposváron szoktam rendelni Vinillemezeket amerikánusbol elég normális áron van.
CD Box Kft.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vinyl - amit hallgatunk
Nos akkor néhány bolt, ahonnan sikerrel rendeltem:
-- http://www.juno.co.uk/
-- blrrecords.com/
-- Music for speakers
(elismerem "rétegzenék" )
természetesen az e-bay is fontos!
nemcsak magánemberek, de teljes boltok anyaga is fent van, bontatlan, új, celofános dolgokat is lehet kapni. Általában az értékeléssel (grading) sincs baj, sőt azt vettem észre, hogy inkább "aláértékelik" őket, tehát sokszor "good" az nálunk már "near mint" lenne legközelebb majd összeszedem azt is.
egyéb magyar üzletek:
-- Laci bá
-- Metro-Nóm
-- Vinilcenter
-- Múzeum krt. Zeneműbolt (Kávéházzal szemben)
folytassátok...
system
Vinyl - amit hallgatunk
Mivel,hogy ez egy állandóan aktuális ,hasznos topik,jó volna látni a kiemeltek között.
Vinyl - amit hallgatunk
Ha valaki mai mainstream lemezeket szeretne, tudom ajánlani a DJShop-ot. Átalában az aktualitások kaphatóak, de érdemes gyakarabban benézni, mert mindig változik a kínálat.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Vinyl - amit hallgatunk
Na ez 1 nagyon jó topik, én szívesen látnék esetleg 1-2 képet is
Nekem sajos még nincs bakelitem, de nem sokára lesz.
van pár jó bolt ahonnan most rendeltem, vagy fogok. van először is legjobb www.metro-nom.hu illetve én most a www.cdpince.hu ról rendeltem 1 baklelitet. ha beválik megüzenem.
blogom
Vinyl - amit hallgatunk
Gondoltam kibővítem az egyik galériatopicban felvetett dolgokat.
Tehát: beszélgessünk magáról a lemezről.
Ki hol veszi (offline és online boltok), milyenek a nyomások különbségei (Yugoton, indiai, Hungaroton licenszek és eredeti kiadások), hogyan tároljuk (külső, belső tok) és hogyan tisztítjuk (lemezmosó, kefe, stb.)
Ja és legyen kötelező olvasmány a Degrell könyv, ami a HFM CD-n is olvasható,
én is sokat tanultam belőle (a cd megvásárolható: www.folio.hu).
Ami legyen OFF: adásvétel, digitalizálás, maga a gép, "jobbacédé" és "pattogalemez" viták -- melyekre van saját topic mind vagy nyíljon új!
system