De ha már 80-as évek DM, akkor nekem ez az örök kedvenc. Ebben is mar nagyon sok apró részlet van a hangok között,és egyedi hangszert használták itt is, elég csak arra a fém "dobra" gondolni.
youtu.be/glw10co1IRs

De ha már 80-as évek DM, akkor nekem ez az örök kedvenc. Ebben is mar nagyon sok apró részlet van a hangok között,és egyedi hangszert használták itt is, elég csak arra a fém "dobra" gondolni.

Ez nemhogy félúton van, de simán betehettem volna harmadiknak.
Közeledünk, de még ez is csak 1981. És meg kell mondjam, a Grease meg Travolta az egyik legnagyobb ciki volt már az akkori tinédzser-világban, mondjuk a Beatles után. A disco különvonalassá vált, megjelentek a populáris műfajban nemtáncolható, a "szeretlek bébi"-nél mélyebb mondanivalóval is bíró, véleményem szerint egy kifinomultabb, intelligensebb jövőt vizionáló zeneszámok. Ahogy a Depeche Mode is ezt az utat járta, a dob+gitár felállást átvette a dobgép+szintetizátor. Alább két, számomra ikonikus dal.
Akkoriban én még óvodás voltam
Jó lenne feltámasztani ezt a topikot is (lenne hozzá anyagom bőséggel): de amikor zenét kínálok valakinek, mindig csak olyasféle elnéző mosollyal jutalmazzák, mintha színes kavicsokat mutogatnék, ami hegyekben áll mindenhol :-I