Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinyl - amit hallgatunk
Vinyl - amit hallgatunk
horror horror.gif
tegnap voltunk egy frissen felújított söröző-étteremben.
a manapság szokásos vegyes-retro-laza diszítés, az egyik falon LP-k felszögezve
a falra, köztük az épp tegnap magamnak megszerzett Omega-LGT-Beatrice lemez bekap6od.gif
előtte épp megszemléltük egy "műszaki bolt" kirakatában az elta cég 5000 ft-os
lemezjátszó-rádióját
system
holnap...
ma protection-t(MasiveA) hallgattam. 14EUR-ért vettem nemrég. sofort/neu,de nix paypall,így az utalás drága,ha csak ez kell... jobban szól,mint a mezzanine-om. fejlődik a technika
Vinyl - amit hallgatunk
holnap...
ma protection-t(MasiveA) hallgattam. 14EUR-ért vettem nemrég. sofort/neu,de nix paypall,így az utalás drága,ha csak ez kell... jobban szól,mint a mezzanine-om. fejlődik a technika
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
mindkettő (Rakes, M.park) jó kis brit zene.
nekem az Artic Monkeys is tetszik mostanság, be kis kell legalább a kislemezt (I Bet you...) szerezni
system
Vinyl - amit hallgatunk
no, nézzünk mást is.
nemsoká jön a the rakes / Capture lemezem...
Jó zene!
Én mosr Maximo Park kislemezeket gyüjtöttem be egy párat.
http://www.maximopark.com/maximopark/sound_vision.php
no, nézzünk mást is.
nemsoká jön a the rakes / Capture lemezem... asszem 13EUR volt sofortba és még lehet van egy... persze vadi nyú. az igen jó ár!!!
http://www.fredperry.com/musicplayer/mu ... DarkClouds
Vinyl - amit hallgatunk
no, nézzünk mást is.
nemsoká jön a the rakes / Capture lemezem... asszem 13EUR volt sofortba és még lehet van egy... persze vadi nyú. az igen jó ár!!!
http://www.fredperry.com/musicplayer/mu ... DarkClouds
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
azoknak, akik belső 12" tokokat kerestek......
Ez sima papír belsőtasak, én egy vasat sem adnék érte, ami használható, az két rétegű!
Tesla HC 07 futómű, MW 2002 pick-up, Orister erősítő, RFT hangdobozok...
Pontosan ,honnan is?
kicsit bealudtam
simán ebay keresek lemezeket. angliában elég nagy a választék és jobbak az árak,mint a fricceknél. mondjuk az átutalás necces,mert alapból szinte minden banknál kb 2000Ft-ról indul a banki költség értéktől függtelenül, így érdemes vagy több lemezt egyszerre venni,vagy paypall fizetni. a szállítási idő 3-5nap ha postával jön kb.
aztán remélem egyszer a madzsar lemezboltok is észbekapnak,vagy tönkremennek. persze,nekik is a piac diktál. kicsi a keerslet idehaza,így szarban vannak. természetesen nem a gagyicédés-tömegboltokra gondolok. azok egyszerűen hülyének nézik az embert... egy semmirevaló magyar "művész" CD-jének árából veszek kint egy "excellent condition" kb 1szer lejátszott "bakelitet". de már vadi nyú is akad 10-12EUR-ért és nem amanda lear,hanem pl Rakes (www.fredperry.com musicplayer tele van vele)
mute ügyben van mutebank,de mostanába nem néztem:
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfrppZ25QQ ... sZmutebank
Vinyl - amit hallgatunk
Pontosan ,honnan is?
kicsit bealudtam
simán ebay keresek lemezeket. angliában elég nagy a választék és jobbak az árak,mint a fricceknél. mondjuk az átutalás necces,mert alapból szinte minden banknál kb 2000Ft-ról indul a banki költség értéktől függtelenül, így érdemes vagy több lemezt egyszerre venni,vagy paypall fizetni. a szállítási idő 3-5nap ha postával jön kb.
aztán remélem egyszer a madzsar lemezboltok is észbekapnak,vagy tönkremennek. persze,nekik is a piac diktál. kicsi a keerslet idehaza,így szarban vannak. természetesen nem a gagyicédés-tömegboltokra gondolok. azok egyszerűen hülyének nézik az embert... egy semmirevaló magyar "művész" CD-jének árából veszek kint egy "excellent condition" kb 1szer lejátszott "bakelitet". de már vadi nyú is akad 10-12EUR-ért és nem amanda lear,hanem pl Rakes (www.fredperry.com musicplayer tele van vele)
mute ügyben van mutebank,de mostanába nem néztem:
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfrppZ25QQ ... sZmutebank
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
A budapesti Bazilika mögött induló kis utcában lévő Wave lemezboltban is vannak túlnyomóan új (celofános) vinylek (16 Horsepower, DM, Franz Ferdinand).
jééé,még létezik a wave...
persze tökmindegy. manapság angliából 3nap alatt,postaköltséggel is olcsóbban bármi megjön
Pontosan ,honnan is?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Vinyl - amit hallgatunk
manapság angliából 3nap alatt,postaköltséggel is olcsóbban bármi megjön
miket tudnál ajánlani? Nem voltak olyan rossza a wave árak, a metro-nomnál mintha olcsóbb lett volna.
DM esetén a mute a legjobb, azt látom.
system
Vinyl - amit hallgatunk
A budapesti Bazilika mögött induló kis utcában lévő Wave lemezboltban is vannak túlnyomóan új (celofános) vinylek (16 Horsepower, DM, Franz Ferdinand).
jééé,még létezik a wave...
persze tökmindegy. manapság angliából 3nap alatt,postaköltséggel is olcsóbban bármi megjön
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Vinyl - amit hallgatunk
OFFTOPIC:
Na eltelt még 4 nap és a rendeléseről semmi hír. Szóval a CDpincét senkinek sem ajánlom! le is mondom a rendelést!
blogom
Vinyl - amit hallgatunk
Sziasztok!
Én ma voltam a Petőfi Csarnokban a lemezbörzén. El lehetett férni, bár néha várni kellett egy-egy standnál, hogy átnézhessem. Volt egy pár ritka darab(p.l.: Kraftwerk 2 lemezes koncert bootleg 15.000 -ért) de elég horror áron.De azért sikerült egy pár számomra értékes darabot ki guberálnom. Alkudni nem igen lehetett (lehet hogy én voltam béna!)de azért 1500-2000 Ft-ért sikerült vásárolgatnom. Most voltam először, de negyed évente van, így szerintem el fogok többször is nézni!
(Ja még jó hogy nem hittem az egyik árusnak, elmondása szerint nem hozott ki New Order lemezeket. Kicsit beleturva a lemezekbe megtaláltam egy rég vadászott válogatás lemezt!)
Képek a galériában!
Vinyl - amit hallgatunk
Néhány régebbi dolog is volt (Stereophonics díszdoboz, B-52's) használtan.
nekem a djshop holnap szállíttatja le az új prince maxit
system
Vinyl - amit hallgatunk
Hát nem..
Mondjuk nem is fogok az életben tőlük rendelni, bár lehet, nem is hagynák
Ha már rendelés akkor
http://www.cdbt.hu/
http://www.folio.hu/
http://www.numero7.com/store/commerce.c ... id=numero7
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Vinyl - amit hallgatunk
OFFTOPIC:
hi. eltelt 2 hét mióta a cd pincétől megrendeltem egy guns n roses bakelitet. azt írták, hogy 2 héten belül teljesítik a rendelést, ellenkező esetben e-mail. de ezidáig semmi. szerintetek írjak nekik egy mailt vagy várjak még pár napot? van valakinek tapasztalat a cd pincéről?
Csupa jó hír velem is ezt csinálták,
Hétfőn járt volna le a 14 nap, de semmi hír. Erre lemondtam a rendelésem, amit amúgy a bolti árnál 1700ft-al többért teljeítettek volna +postaköltség
Na elküldtem a mélt, 12 perc múlva cseng a mobilom, CD pincétől egy muksó, hogy hogy gondolom vissza mondani a rendelést, nem telt le a 2 hét.
Mertem mondani, hogy hétfőn letelik a 14 nap, mondja, hogy addig befuthat a megrendelésem, mondom neki, hogy 10 éve mióta itt lakunk, ide hétfőn még soha semmit nem hozott ki a posta... mindegy nem akarom hosszasan részletezni az arrogáns bunkó stílusát az embernek, akit az észérveim nem tudtak meggyőzni, így azzal vágta le a telefont, hogy feketelistára tetet mindehol, hogy soha sehol ne tudjak neten vásárolni fú de megijedtem ettől, bár azóta is többször sikerült a dolog, imho szar az a lista
OFFTOPIC:
hát ez nem hangzik jól
blogom
Vinyl - amit hallgatunk
OFFTOPIC:
hi. eltelt 2 hét mióta a cd pincétől megrendeltem egy guns n roses bakelitet. azt írták, hogy 2 héten belül teljesítik a rendelést, ellenkező esetben e-mail. de ezidáig semmi. szerintetek írjak nekik egy mailt vagy várjak még pár napot? van valakinek tapasztalat a cd pincéről?
Csupa jó hír velem is ezt csinálták,
Hétfőn járt volna le a 14 nap, de semmi hír. Erre lemondtam a rendelésem, amit amúgy a bolti árnál 1700ft-al többért teljeítettek volna +postaköltség
Na elküldtem a mélt, 12 perc múlva cseng a mobilom, CD pincétől egy muksó, hogy hogy gondolom vissza mondani a rendelést, nem telt le a 2 hét.
Mertem mondani, hogy hétfőn letelik a 14 nap, mondja, hogy addig befuthat a megrendelésem, mondom neki, hogy 10 éve mióta itt lakunk, ide hétfőn még soha semmit nem hozott ki a posta... mindegy nem akarom hosszasan részletezni az arrogáns bunkó stílusát az embernek, akit az észérveim nem tudtak meggyőzni, így azzal vágta le a telefont, hogy feketelistára tetet mindehol, hogy soha sehol ne tudjak neten vásárolni fú de megijedtem ettől, bár azóta is többször sikerült a dolog, imho szar az a lista
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Vinyl - amit hallgatunk
OFFTOPIC:
blogom
Vinyl - amit hallgatunk
Nem rossz...
kötelezö darab minden zenehallgatonál
A mű igen, de ez a kiadás nem hiszem hogy általános lenne...
ez egy classic records 200gr kiadás nem ? Szerintem csak ilyen kiadásba szabad feltenni itthon
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vinyl - amit hallgatunk
Nem rossz...
A mű igen, de ez a kiadás nem hiszem hogy általános lenne...
Vinyl - amit hallgatunk
B-52's Whammy remixes jött ma
1979-es nyomat. sehol egy sercenés...
persze rock lobster
az egyszer majd beszerzendők hosszú listáján fent van.....
ez a whammy remix annyira jó
ma is 3x meg kellett hallgatni
mondjuk az alaplemez is nagy kedvenc.
system
Vinyl - amit hallgatunk
Nem rossz...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vinyl - amit hallgatunk
Nem rossz...
Jó kis Angolszász zene! (Fred Perry oldalán csak jó lehet!)
T-shirt mellé adják?
há persze
Vinyl - amit hallgatunk
T-shirt mellé adják?
há persze
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinyl - amit hallgatunk
legfrissebb:The AUTOMATIC - Recover (Limited Edition 7")
http://www.fredperry.com/musicplayer/mu ... me=Recover
T-shirt mellé adják?