Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vinyl - amit hallgatunk

Bartfay
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 90
Kapcsolat:

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Bartfay »

Egy új taggal bővült a nyugdíjalapom

The Rolling Stones - Beat Beat Beat (Decca Hi-Fi 60368)

összesen 2000db-ot nyomtak belőle

JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

....

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

realfidelity
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 33

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: realfidelity »

Led Zeppelin: Mothership!
Nagyon impresszív dombornyomásos dobozban, 4 lemez plusz egy füzet fényképekkel, dalszövegekkel és a banda történetével. A hang minősége milyen? Nincs rá panaszom, szépen szól, és nemsokára összehasonlítom egy korábbi nyomású albummal...

Az összehasonlításhoz javaslom:
http://audiolife.blog.hu/2011/06/18/egy ... nd_of_blue.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: venomer »

Gratula!Ezek az alapok.

Hatalmas hangulata van ennek a Yes borítónak! Mééég.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: venomer »

Annyi pozitív a történetben, hogy a Media Marktban találni vinylt, vinyleket... Szerintem ez az amit hasznosítani érdemes. No akinek kell valamilyen lemez Londonból az szóljon!

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 411

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Led Zeppelin: Mothership!
Nagyon impresszív dombornyomásos dobozban, 4 lemez plusz egy füzet fényképekkel, dalszövegekkel és a banda történetével. A hang minősége milyen? Nincs rá panaszom, szépen szól, és nemsokára összehasonlítom egy korábbi nyomású albummal...

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 858

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Szülinapi csemege öcsémtől, Helloween

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Amadeus, Original Soundtrack Recording
Fantasy Records, 1984, US
2XLP, WAM-1791

Musical Director: Neville Marriner
Orchestra: Academy of St. Martin-in-the-Fields
Choruses: Academy Chorus, Ambrosian Opera Chorus, Choristers of Westminister Abbey

...13. "Don Giovanni" opera, K. 527 Act 2: Commendatore Scene
Singers: Richard Stilwell (Don Giovanni), John Tromlinson (Commendatore), Willard White (Leporello)

>

Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Vélemény?

Meghallgattam, nagyon korrekt kiadás, remekül szól. A Metáltalicska lemezei ugyan nem a hangminőségükről híresek, de ez nagyon ott van.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: arzachel »

A hétvégi győri ócskapiacon jártam, érdemes volt:

Gratula!Ezek az alapok.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: pali923 »

A hétvégi győri ócskapiacon jártam, érdemes volt:

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Ja, persze , azt hittem régebb óta meg avn. (Ha véletlenül nem olvastad az üzenőfalat, írtam privit.)

Európában május végén jelent meg. (Privire próbálok válaszolni.)

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Ja, persze , azt hittem régebb óta meg avn. (Ha véletlenül nem olvastad az üzenőfalat, írtam privit.)
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Vélemény?

Most kaptam meg, először meg kellene hallgatnom. Kívül-belülről jól néz ki.

Heed Thesis rendszer

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: arzachel »

És ez még a jobbik eset. Rockzenében néha drasztikus hangminőségromlást hallani, olyan béna szólamarányokkal, amivel a banda aligha értett volna egyet. Komolyzenei kiadványoknál azért jellemzően jobb a helyzet, de nem mondanám, hogy egyértelműen jobbak a legsikerültebb utánnyomások. Inkább olyan valamit valamiért.

Ráadásul az amerikai "hangmérnökök" imádják a 80Hz-es potmétert feltolni.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Metallica: S&M 3 LP set

Vélemény?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Metallica: S&M 3 LP set

Cut at Bernie Grundman Mastering Studios from the Original Analog Master Tapes

Live Recording of Metallica Performance With the San Francisco Symphony Orchestra

Recorded live on April 21-22, 1999 at the Berkeley Community Theatre, this is a rare performance by the heavy metal iconic group Metallica with the San Francisco Symphony Orchestra conducted by Michael Kamen. Bass guitarist Cliff Burton's love of classical music spawned the idea for this performance and can be heard in songs from Metallica's Ride The Lightning and Master of Puppets albums.

Never resting, never ceasing to innovate or amaze, Metallica presents this extraordinary document of their concert with the San Franciso Symphony. Metallica's select favorites unfold like never before with the eloquent backing of The San Francisco Symphony. Metallica has never sounded more powerful or dramatic.

Features:
• Cut at Bernie Grundman Mastering Studios
• Mastered from the Original Analog Master Tapes!
• 3 Vinyl regular weight LPs
• Pressed at Pallas
• Stoughton gatefold jacket

Heed Thesis rendszer

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem ezzel pont ellenkező tapasztalatom van.Az utánnyomásokban eltűnik a felbontás és az a kevés érzelem is ami még átjött a felvételeken.
És ez még a jobbik eset. Rockzenében néha drasztikus hangminőségromlást hallani, olyan béna szólamarányokkal, amivel a banda aligha értett volna egyet. Komolyzenei kiadványoknál azért jellemzően jobb a helyzet, de nem mondanám, hogy egyértelműen jobbak a legsikerültebb utánnyomások. Inkább olyan valamit valamiért.

endi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: endi »

Discovery, Virgin V2308, UK

endi, ajánlom beszerzésre!
>

Valoban jo lenne csak sajnos ritkan lehet elkapni es hogy jo alapotba is legyenek vadaszom meg.
Ma bovittetem egyel az Earth Moving albummal mar uton van az elado szerint uj allapotban van ,remelem
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

És akkor még az egyik legjobb nincs is közte

Nincs bizony!

De nálad látom a számomra egyik legjobbat, az 1984-es kiadású 9. albumot!

Discovery, Virgin V2308, UK

endi, ajánlom beszerzésre!
>

Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

endi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vinyl - amit hallgatunk

köszike

Mondjuk nekem könnyű volt a dolgom, én a lemezeket a megjelenésük idején szereztem be nem most utólag

Én akkor még meg sem voltam születve mikor kiadtak a töbségét pedig már 31vagyok.
Igaz én még a lemezek gyüjtesében is kezdő vgyok, aktivan 1 éve gyüjtőm inen onnan végül is nem panaszkodhatom már kb 100 db nal járok
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Nagyon szep gyujtemeny ,telyes.

köszike

Mondjuk nekem könnyű volt a dolgom, én a lemezeket a megjelenésük idején szereztem be nem most utólag

endi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vinyl - amit hallgatunk

Nagyon szep gyujtemeny ,telyes.

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Nemreg ,a mult heten sikerult beszereznem oket nagy kedvencemtol ,le eset az allam hogy szol idaig meg csak cd rol hallotam.

endi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Vinyl - amit hallgatunk

Nemreg ,a mult heten sikerult beszereznem oket nagy kedvencemtol ,le eset az allam hogy szol idaig meg csak cd rol hallotam.

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”