Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Anouar Brahem "The astounding eyes of Rita"
(ECM-40 years!)
Ojjé!!! Új albuma a mesternek! Rá is vetem magamat, egyszerűen halok érte, imádom!
És akkor már egy veszélyesen pihent kép a Flickr-ről
nagyban itt: http://www.flickr.com/photos/banana2000/2101331507/
[8]__[=|=]__[8]
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2678
Anouar Brahem "The astounding eyes of Rita"
(ECM-40 years!)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Ráadásul a K2HD-n van négy teljesen új szám is! - nem holmi Alternate Take - ami az eddigi kiadásokon nem szerepelt. Igaz csak 320-as mp3-ban, de megvan a K2HD kiadás és simább, selymesebb megszólalású az eddiginél, pedig a K2HD előnye pont a bithelyességnél jönne elő igazán. Valószínűleg ez lesz az első K2HD cd-m..
[8]__[=|=]__[8]
Most látom csak, hogy Arne Domnérus egy éve, szeptember 2-án eltávozott az örök harmóniák mezejére. Épp az Antiphone Blues-t hallgattam most is, ami éjszakáim oly gyakori kísérője mint a Hold. Ha valaki csak a Jazz at the Pawnshop lemezekről ismerte őt eddig, szívből ajánlom, hogy hallgassa meg ezt a szaxofon-orgona duó albumot is, mert szerintem ez az életművének legszebb, szívbemarkolóan gyönyörű darabja.
És ha minden igaz már kijött K2HD-n is, de az eddigi Proprius-os kiadás is fantasztikusan szépen szól.
Béke legyen a mesterrel.
[8]__[=|=]__[8]
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Számomra még a
c. dala is felejthetetlen...
Számomra még a
c. dala is felejthetetlen...
Nem semmi játék szerettem volna ott lenni az elsősorban nézőként
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Gary Moore
Az egyik legkedvesebb és legtöbbet hallgatott
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Deadpilot-ék megint egy kisebb csodát adtak ki.
Message To Bears - Departures
Nem csak earformance-nek ajánlom.
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Gary Moore
Egy barátom jóvoltából most nálam van kölcsönben az Igriczek eddig megjelent két lemeze. Muzsika a középkorból.
http://www.igriczek.hu/
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Kaczor Ferinek már a 16. albuma jelent meg, az utolsó 6-ba bele is lehet hallgatni.
Diszkográfia
Még jó, hogy napjainkban is jelennek meg, eredeti, minőségi darabokat előadó egyének.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Szegény, néhai Les Paul emlékére meghallgattam a Lester and Chester című LP-t, ami különben az egyik kedvencem. Sajnos már egyikük sem él. Les Paul 94 éves korában a héten eltávozott. Chet Atkins, a partnere a lemezen, hasonló szenzációs zenész volt . A youtube-on érdemes rákeresni erre a két névre .........NL
A legjobb sörreklám..........
http://www.youtube.com/watch?v=S8O5wZAd2z4
3 napja ezt az albumot hallgatom.nagyon bejövős
Én is két napja rajta csüngök. De azért hallgatok mást is
Olyan igazi Mark Knopfleres
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Egy kevésbé ismert Magyar felvétel nekem nagyon teszik, megvan cd is, annak ellenére, hogy 1974 es a felvétel nagyon jól szól, nélkülöz mindenféle digitális hókusz-pókot. A zenészeket nem hinném, hogy be kéne mutatnom.
Íme:
Igen ez egy nagyon jó előadás. Nekem is tetszik. Világszínvonalú.Szvsz.
Én meg most ezt hallgatom.Régi nagy kedvencem.
Szegény, néhai Les Paul emlékére meghallgattam a Lester and Chester című LP-t, ami különben az egyik kedvencem. Sajnos már egyikük sem él. Les Paul 94 éves korában a héten eltávozott. Chet Atkins, a partnere a lemezen, hasonló szenzációs zenész volt . A youtube-on érdemes rákeresni erre a két névre .........
NL
Egy kevésbé ismert Magyar felvétel nekem nagyon teszik, megvan cd is, annak ellenére, hogy 1974 es a felvétel nagyon jól szól, nélkülöz mindenféle digitális hókusz-pókot. A zenészeket nem hinném, hogy be kéne mutatnom.
Íme:
Kaczor Ferinek már a 16. albuma jelent meg, az utolsó 6-ba bele is lehet hallgatni.
Diszkográfia
- bendeguz76
- Nincs visszaút
- Értékelés: 10
mindegy a zene a lényeg rajt
Elvileg még meg sem jelent csak 09.15-én fog.
De attól még biztos jó,én tuti berendelem majd.
- bendeguz76
- Nincs visszaút
- Értékelés: 10
Mostanság esténként mindig oda lyukadok ki, hogy végighallgatom egyik albumát Parijat nevű úriembernek. Emészthető (de mégsem olyan egyszerű) akusztikus, meditálós zene, könnyed gitárjátékra építve. Egyből megtetszik az embernek.
Bele is tudtok hallgatni mindkét albumba:
http://avaxhome.ws/music/parijat_buddha ... 04_re.html
http://avaxhome.ws/music/new_age/parija ... _2008.html
Ajánlott!!!! : )
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Liu Fang talán Kína de lehet hogy a világ leghíresebb PIPA játékosa. A technikáját érdemes megnézni ebben a klipben. Van ennél populárisabb zenéje is :lol!:
Akinek tetszik az ilyen fajta zene az ATC-nél megtud hallgatni ilyeneket és ehhez hasonlókat kivételesen jó minoségben és korulmenyek kozott.