Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
80-as évek zenéi
80-as évek zenéi
Hát ez k.. jó klip lacy.
az
jó ez a muksó egy csomó régit átdolgozott de nekem tetszik a hangja
80-as évek zenéi
Hát ez k.. jó klip lacy.
80-as évek zenéi
Ja lehet lesz benne a 90-es évekből is.
80-as évek zenéi
ha már.. egyik kedvencem kissé újragondolva
80-as évek zenéi
Sziasztok.
Én egy retro zene kedvelő,gyűjtő vagyok.Élesszük fel ezt a témát.
Örülök mert ma találtam meg ezt a témát melyben sok olyan zenét imertem fel amelyet a 80-as években hallgattam tinédzserként.
Jó lenne, ha lennénk egy páran, akik használnánk ezt a fórumot, és minél többen megosztanánk az akkori időkben hallgatott zenéket, olyan dalokat tudnánk felidézni, amelyeket már rég hallottunk.
Ha olyat találtok amelyik már fel volt rakva az azért van mert nekem sem a régi már a memóriám.
Hajrá!!!
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
80-as évek zenéi
...kérem nézőinket, otthon ne próbálkozzanak...
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6576
80-as évek zenéi
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Vendég
80-as évek zenéi
Azért az a nyolcvanas években is ritka volt, hogy valaki "popzenét" csinált, és a Montreux-i dzsesszfesztiválra járt vele promózni.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLEEEA19C7B3E58FAC
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
80-as évek zenéi
érdekes :
http://blog.lightintheattic.net/?p=28161
http://www.discogs.com/Lewis-LAmour/release/3714596
http://www.theguardian.com/music/2014/j ... is-l-amour
kerestem a neten kikölcsönözhető állapotban de nem találtam rá
érdekelne pedig
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6576
80-as évek zenéi
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
80-as évek zenéi
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
80-as évek zenéi
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?